20 Dagen Suikervrij Review – Op een gezonde manier kilo’s verliezen?

Het programma 20 dagen suikervrijBen jij altijd maar aan het diëten en willen de kilo’s maar niet weg blijven? Dit is waarschijnlijk voor veel mensen een heel herkenbaar scenario. Tegenwoordig is bijna iedereen wel bezig met het zoeken naar een gezonde levensstijl en dat begint natuurlijk bij gezond eten. In deze review over het programma 20 dagen suikervrij gaan wij kijken hoe dit product jou daar bij kan helpen. En natuurlijk of het product zo goed is als het beweerd.

Wij willen antwoord geven op vragen zoals: Wie is Ria Kamelle? Wat krijg jij allemaal voor jouw geld? Is het programma 20 dagen suikervrij jouw geld waard? Er zijn tegenwoordig genoeg producten te vinden die allemaal beloftes doen om jou te helpen met afvallen en een gezond eetpatroon aanbieden. Maar vaak zijn deze producten lang niet zo goed als ze beweren. Wij kijken daarom verder voor jou om te zien of 20 dagen suikervrij jou ook ECHT kan helpen.

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

Wie is Ria Kamelle?

Ria Kamelle is de schrijfster van het e-boek 20 dagen suikervrij en oprichtster van de succesvolle website overgang.info. Zoals je wellicht uit de naam van de website al wel kunt afleiden is Ria Kamelle een overgangsconsulente. Op de website is te lezen dat zij dagelijks honderden vrouwen helpt met klachten als gevolg van de overgang. Ria verteld dat ook zij jarenlang overgewicht heeft gehad als gevolg van de overgang.

Dit is Ria Kamelle

Ria begon zichzelf te frustreren aan haar buikje en de kilo’s bleven er ook maar bij op komen. In korte tijd was ze al 7 kilo aangekomen en de kleding zat zelfs niet lekker meer. Ze heeft toen besloten om het roer om te gooien aangezien ze al meerdere diëten had geprobeerd. Ze is zich gaan verdiepen in de overgang en waarom vrouwen altijd aankomen tijdens deze periode en hieruit is ook haar e-boek 20 dagen suikervrij ontstaan.

Dit is overigens niet het eerst product dat wij tegen komen van Ria Kamelle. Wij hebben al eerder een product van haar bekeken in onze review over Slank door de Overgang en in onze review over Overwin je Overgang. Ria Kamelle is dus zeker geen onbekende van ons.

Is Ria Kamelle te vertrouwen?

Het is altijd goed om te kijken of de verkoper van een product te vertrouwen is, en dat hebben wij ook gedaan in deze review over 20 dagen suikervrij. Wij kenden Ria Kamelle zoals gezegd al uit eerdere reviews en hebben hier dus ook al eerder naar gekeken. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat Ria Kamelle een pseudoniem is. Dit betekent dat zij een schuilnaam gebruikt voor het promoten en verkopen van haar producten.

Vaak doen mensen dit om hun eigen identiteit op het internet te beschermen. Betekent dit dan dat de verkoper(s) van 20 dagen suikervrij niet te vertrouwen is? Nee dat is zeker niet het geval. Alle contact informatie staat netjes op de website vermeld zoals het KvK en BTW nummer. Ook reageert de support snel en kundig op vragen die wij via de e-mail stellen.

Ondanks dat Ria Kamelle een schuilnaam is staat er een prima team klaar om jou te helpen bij eventuele vragen. Een schuilnaam zegt ook helemaal niets over de kwaliteit van een product. Laten we dus snel verder kijken.

Wat zijn de beloftes van Ria Kamelle?

Ria licht op haar sales pagina toe dat uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat er een verband is tussen jou hormoonhuishouding en overgewicht. Vaak hebben vrouwen rond de 40 jaar een gestrest leven met werk, kinderen en een huishouden. De verleiding om dan naar zoetigheid (suiker) te grijpen is dan erg groot. Denk maar eens aan een verjaardag of als er een vriendin op visite komt.

Het bloedsuikerspiegel meten

Met het programma van 20 dagen suikervrij doet Ria Kamelle jou een aantal beloftes wat jij kunt bereiken met haar e-boek. Wij hebben voor jou de belangrijkste beloftes van Ria Kamelle over 20 dagen suikervrij op een rijtje gezet.

 • Een stap voor stap begeleiding hoe jij het bloedsuikerspiegel stabiel krijgt. Hierdoor ga jij kilo’s vet verbranden zelfs na 20 dagen
 • Meer dan 50 recepten die met vaak binnen 25 minuten op tafel staan
 • Niet meer de drang naar suikers en slechte koolhydraten voelen
 • Je leert etiketten lezen zodat je nooit meer misleid hoeft te worden door de voedingsindustrie
 • Programma bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten
 • Jij hebt elke dag een verzadigd gevoel
 • 100% gluten- en zuivelvrij
 • Je hoeft niet 2 keer te koken maar het is geschikt voor het hele gezin.

Voor wie is 20 dagen suikervrij?

Het is goed om te kijken voor wie het product 20 dagen suikervrij precies geschreven is. Natuurlijk is een dieet waarmee je weinig tot geen suikers binnen krijgt voor iedereen een gezond idee. Maar zoals je hierboven al hebt kunnen lezen is Ria Kamelle een overgangsconsulent. Daarom heeft zij zich met dit product vooral gericht op de vrouwen die in de overgang terecht komen. Het dieet is vooral ook voor hen ontzettend effectief om kilo’s af te vallen.

Een stuk inhoud uit 20 dagen suikervrij

Maar onderschat niet hoe gezond en effectief het voor iedereen is om weinig suikers binnen te krijgen. Daarom is 20 dagen suikervrij voor iedereen een gezond idee en extra effectief voor vrouwen die in de overgang zitten.

20 dagen suikervrij kopen

We hebben in deze review over 20 dagen suikervrij ook gekeken wat jij krijgt voor je geld. Natuurlijk krijg je toegang tot het e-boek dat uit 142 bladzijdes bestaat. Tijdens dit programma ga je in 20 dagen een suikerdetox programma volgen. Het programma is zo opgezet om het hunkeren naar suikers, koolhydraten te laten verdwijnen.

Al na 2 weken suikervrij eten kan het eten en drinken van zoete dingen zoals cola of chocola in eens ontzettend zoet proeven. Hierdoor helpt dit jou om het suikervrij eetpatroon door te zetten na het suikerdetox programma. Hieronder hebben wij voor jou de verschillende hoofdstukken die langs komen in het e-boek op een rijtje gezet:

 1. Inleiding
 2. Suikerdetox programma
  1. Voorbereiding
  2. Handige ingrediënten om in huis te hebben
  3. Handige hulpmiddelen om in huis te hebben
  4. Enkele tips
  5. Recepten zelfgemaakte kruidenmixen
  6. Recepten zelfgemaakte sauzen
 3. Dagplanning
  1. Dag 1
   1. Ontbijt
   2. Lunch
   3. Diner
  2. Dag 2
   1. Ontbijt
   2. Lunch
   3. Diner
  3. Dag 3
   1. Ontbijt
   2. Lunch
   3. Diner
  4. Etc.

Bonus producten bij 20 dagen suikervrij

Zoals bij heel veel online producten krijg je bij de aanschaf van 20 dagen suikervrij ook een aantal bonus producten. Deze producten zouden waarde kunnen toevoegen aan het daadwerkelijke product maar dat is lang niet altijd het geval. Wij hebben uiteraard voor jou gekeken welke bonus producten je bij 20 dagen suikervrij krijgt en hoe goed deze producten zijn.

Startersgids 20 dagen suikervrij

Als eerste bonus krijg jij toegang tot de startersgids van 20 dagen suikervrij. Dit is ook gelijk al een ontzettend waardevol bonus product omdat jij hierin voorbereid word op het 20 dagen suikervrij programma. Er word uitgelegd wat er met jou lichaam gebeurt als je 20 dagen lang geen suikers eet en wat je kunt doen om je voor te bereiden.

De startersgids van 20 dagen suikervrij

Ook krijg je een uitgebreide toelichting wat het detoxprogramma 20 dagen suikervrij precies is en waarom juist dit programma zo goed is voor vrouwen in de overgang. Alle informatie ter voorbereiding op het detoxprogramma krijg je in dit e-boek van 90 pagina’s. Absoluut een waardevolle toevoeging aan het daadwerkelijke product.

10 Suikervrije dranken

Zoals de naam van dit product al verraad is dit een e-boek waar je 10 suikervrije dranken voorgeschoteld krijgt. Het zijn vooral variaties wat je in het water zou kunnen doen zoals bijvoorbeeld “Water met Komkommer en citroengras”. Er zitten wel leuke combinaties tussen maar niets wat je op het internet niet zou kunnen vinden.

10 Suikervrije lekkernijen

Net zoals de 10 suikervrije dranken krijg je in dit e-boek 10 suikervrije lekkernijen die je na dit detoxprogramma zou kunnen eten. Hier zit wel meer variatie in als de 10 suikervrije dranken en wij vinden dit ook iets meer waarde toevoegen. De recepten zien er smakelijk uit en de bereidingswijze is goed omschreven.

Boodschappenlijstjes

Voor het detoxprogramma heeft Ria Kamelle ook boodschappenlijstjes toegevoegd. Je zier per dag en per recept welke ingrediënten je zou moeten aanschaffen. Wij vinden dit ontzettend handig omdat je dan niet meer alles zelf hoeft samen te stellen voor de boodschappen. Dit bespaart jou namelijk erg veel tijd en wellicht frustratie.

Boodschappenlijstje uit 20 dagen suikervrij

Facebook community en motivatie e-mail/updates

Bij aanschaf van het e-boek 20 dagen suikervrij krijg jij ook levenslang toegang tot de besloten Facebook community. Hier kun je ervaringen uitwisselen met andere mensen die het detoxprogramma volgen of hebben gevolgd. Ook krijg je levenslang toegang tot eventuele updates of verbeteringen aan het e-boek. Verder ontvang je ook nog motiverende e-mails met informatie per week om jou te helpen.

20 dagen suikervrij review

Uiteraard hebben wij ook zelf het e-boek 20 dagen suikervrij aangeschaft om een eerlijke review te kunnen schrijven. Gelijk na aanschaf van het boek ontvingen wij netjes een e-mail met onze inlog gegevens van het online platform waar alles te downloaden is. Hier staan de bonus producten en het daadwerkelijk e-boek netjes bij elkaar.

Wanneer wij het e-boek 20 dagen suikervrij openen valt gelijk op hoe verzorgd en netjes dit boek is opgezet. Er word op een slimme manier gebruik gemaakt van kleuren en afbeeldingen wat het lezen van dit e-boek erg prettig maakt. De opbouw van het boek is ook erg goed. Je krijgt eerst de informatie die je nodig hebt om te kunnen starten met het programma en vervolgens per dag wat je moet eten voor het ontbijt, lunch en diner.

Een recept uit 20 dagen suikervrij

De recepten die je tijdens dit 20 dagen detoxprogramma voorgeschoteld krijgt in het e-boek zien er ontzettend smakelijk uit. Per recept staat er een duidelijke ingrediëntenlijst en een bereidingswijze. Wat wij ook prettig vinden is dat er een bereidingstijd en een kooktijd bij staat. Zo kun je rekening houden hoeveel tijd je moet reserveren voor het klaar maken van het recept.

Eigen ervaring met de recepten

Natuurlijk hebben wij ook zelf een aantal van de recepten bereid om te testen hoe goed alles beschreven is en of ze ook lekker zijn. Wij hebben recepten geprobeerd voor zowel het ontbijt, lunch en diner. Alles wat wij bereid hebben was ontzettend goed te doen met de beschrijving uit het e-boek.

De ingrediënten klopten allemaal en alles was ook erg lekker. Uiteraard is de beoordeling op de smaak ook persoonlijk en zal voor iedereen wellicht verschillen. Maar wij vinden het een erg goed programma waarbij alle recepten zijn samengesteld om suikervrij te eten.

Klant ervaringen met 20 dagen suikervrij

We hebben uiteraard in deze review over 20 dagen suikervrij ook gekeken naar wat andere klanten over dit product te zeggen hebben. De positieve reacties die wij tegenkomen op het internet zijn motiverend en inspirerend te noemen. Veel vrouwen die het programma van 20 dagen suikervrij gevolgd hebben zijn zich veel meer bewust wat ze eten en waar overal suikers in zitten.

Ook de resultaten over het verliezen van gewicht zijn mooi om te lezen. Wij hebben een aantal van deze reacties hieronder voor jou neergezet zodat jij ze ook kunt lezen.

Een reactie op het programma 20 dagen suikervrij

Een 2e reactie op het programma 20 dagen suikervrij

De prijs van 20 dagen suikervrij

Wij hebben natuurlijk ook gekeken naar de prijs van het product in deze review over 20 dagen suikervrij. Dit is logischer wijze voor veel mensen een belangrijke factor of ze een product wel of niet aanschaffen. Ria Kamelle vraagt op het moment dat wij deze review schrijven €49,- om toegang te krijgen tot het e-boek 20 dagen suikervrij en de bonus producten.

Wij vinden dit een zeer eerlijke en nette prijs als je gaat kijken wat jij er allemaal voor terug krijgt. Een kwalitatief prima product met goede ondersteunende informatie en goede support. Daarnaast is Ria Kamelle zo overtuigd van de kwaliteit van het product dat zij een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie geeft. Dat betekent dat wanneer jij niet tevreden bent over het product jij binnen 30 dagen na aankoop het volledige aankoopbedrag kunt terugvragen.

Conclusie over 20 dagen suikervrij

Voordelen van 20 dagen suikervrij

 • Veel goede en ondersteunende informatie voor bij dit 20 dagen programma
 • Zeer smakelijke recepten
 • Recepten zijn makkelijk te bereiden
 • Goede ingrediëntenlijst per recept 
 • Zeer compleet product
 • Goede support + toegang tot een online community
 • De resultaten van verschillende klanten spreken voor zich
 • 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Nadelen van 20 dagen suikervrij

 • Ria Kamelle is een schuilnaam en niet het echte gezicht achter dit product. 

Wij waren natuurlijk al wel bekend met de producten van Ria Kamelle uit eerdere reviews en wisten dus ook dat de kwaliteit van dit product waarschijnlijk uitstekend zou zijn. En daarin heeft 20 dagen suikervrij ons ook zeker niet teleurgesteld. Het is een detoxprogramma van 20 dagen waarin je zoals de naam al verklapt geen suikers gaat eten. Ook na deze 20 dagen zal jou lichaam de behoefte aan suikers verminderd hebben.

Je word ontzettend goed begeleid in dit product doormiddel van goede ondersteunende informatie. De recepten die jij tijdens deze 20 dagen mag/gaat bereiden zijn erg smakelijk en ook makkelijk te bereiden. Je krijgt een uitgebreide beschrijving hoe je elk recept moet bereiden en ook een duidelijke ingrediëntenlijst. Daarnaast krijg je ook een boodschappenlijst wat je per dag nodig hebt zodat het boodschappen doen ook erg gemakkelijk voor jou word gemaakt.

Verder krijg je ook toegang tot een startersgids waarin jij word voorbereid op het detoxprogramma. Ook de support vanuit de verkopers en de toegang tot de Facebook community is door ons als zeer positief ervaren. Als je met vragen zit dan word je goed geholpen. Daarnaast vinden wij het erg prettig dat er ook veel positieve reacties te vinden zijn over het 20 dagen suikervrij programma. Dat bevestigd onze ervaring met 20 dagen suikervrij dat dit een uitstekend product is.

Wij zijn ervan overtuigd dat jij met 20 dagen suikervrij op een goede manier bezig gaat met jou gezondheid en jou lichaamsgewicht. En mocht het jou toch niet bevallen dan is er altijd nog de 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Dus het risico ligt bij de verkoper en niet bij jou.

Geef een reactie