Afslank Receptenbijbel Review (Oscar Helm) – Afvallen met lekker eten?

De Afslank ReceptenbijbelWie kent het niet? Je wilt graag een paar kilo afvallen maar weet niet goed waar je moet beginnen. Of je begint met diëten en na een aantal weken val je alweer terug in jouw oude patronen. Tegenwoordig zijn er veel mensen bezig met hun lichaam en een gezond voedingspatroon. Hier springt Oscar Helm op in door het boek de afslank receptenbijbel op de markt te brengen. In deze review over de afslank receptenbijbel kijken wij hoe goed dit boek is en of het een uniek boek is in zijn categorie.

Wij willen graag antwoord geven op vragen zoals: Wie is Oscar Helm? Wat kun je verwachten van het boek de afslank receptenbijbel? Krijg jij waar voor je geld of kun je beter verder kijken? Je word op het internet plat gegooid met advertenties over afslank programma’s en diëten. Daarom is het belangrijk dat een product doet wat het beloofd en uniek is in zijn soort.

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

Wie is Oscar Helm?

Oscar Helm is de oprichter van de succesvolle web-site happyhealthy en schrijver van het boek de afslank receptenbijbel. Oscar Helm heet eigenlijk Oscar Helmstäter maar dit heeft hij afgekort naar Oscar Helm omdat zijn volledige naam lastig te schrijven en te spellen was. In de tijd dat Oscar bij zijn ouders woonde at hij altijd gezond maar in zijn studie tijd ging het bergafwaarts. Hij at erg ongezond en dronk veel bier waardoor hij veel kilo’s aankwam.

Dit is Oscar Helm

Oscar dacht regelmatig wel gezond te eten maar dit was een misleiding door de voedingsindustrie, zoals bijvoorbeeld een kant en klare maaltijd met groenten erin. Hij wilde dit niet meer want hij had regelmatig weinig energie. Daarom ging hij zelf op onderzoek uit en verdiepte zich in welke voeding nou echt gezond was. Dit heeft Oscar jaren gekost omdat hij moest filteren wat wel echt was en wat misleidende informatie vanuit de voedingsindustrie was.

Uiteindelijk is het Oscar gelukt om een gezonde levensstijl aan te nemen en kreeg hij ook zijn energie weer terug. Hij verloor lichaamsgewicht en vet en kwam aan in spiermassa. Al zijn informatie die hij heeft uitgezocht heeft hij vertaald naar de afslank receptenbijbel. Een boek dat volgens hem meer dan 100 recepten bevat die “echt” gezond zijn en geen misleidende informatie. Daarnaast is Oscar Helm in 2017 afgestudeerd in orthomoleculair voedings- en suppletieadviseur.

Is Oscar Helm te vertrouwen?

Natuurlijk wil je ook weten of de verkoper van het product dat jij gaat kopen te vertrouwen is. Gelukkig gebruikt Oscar zijn echte naam en verschuilt hij zich niet achter een pseudoniem (schuilnaam). Hij staat voor zijn product en staat ook voor jouw klaar om vragen te beantwoorden. Wij hebben zelf ook contact gezocht met Oscar via de e-mail en de vragen die wij stelden werden snel en naar tevredenheid beantwoord.

Verder heeft hij ook netjes alle contact informatie op zijn web-site staan zoals bijvoorbeeld het KvK nummer. Zijn bedrijf is gevestigd in Amsterdam. Verder deelt hij op de web-site ook de diploma’s die hij behaald heeft, alles om jouw een vertrouwd gevoel te geven. Wij kunnen dan ook concluderen dat Oscar Helm zeker te vertrouwen is.

Wat beloofd Oscar Helm?

Wij hebben in deze review over de afslank receptenbijbel ook gekeken wat Oscar Helm jouw beloofd. Wat kun jij verwachten wanneer jij dit product aanschaft? Uiteraard krijg jij toegang tot het receptenboek met meer dan 100 gezonde recepten die jouw gaan helpen bij het afvallen. Buiten de recepten krijg jij ook informatie over een gezonde levensstijl en waarom het zo belangrijk is. Hieronder een samenvatting van de beloftes die Oscar Helm de kopers van de afslank receptenbijbel doet.

De Afslank Receptenbijbel Afval Grafiek

 • Meer dan 100 gezonde en lekkere recepten die snel en makkelijk klaar te maken zijn. Ook de rest van het gezien kan hier van mee genieten.
 • Jij leert hoe je met de lekkere recepten zoals vlees-, vis-, kip- of vegetarische gerechten, meerdere kilo’s per week verliest.
 • Oscar heeft 6 verschillende categorieën recepten in zijn boek, met onder meer kipgerechten, visgerechten, vegetarische gerechten, salades, sauzen, dressings, desserts en meer.
 • Je leert waarom de meeste diëten mislukken en waarom de methode van Oscar wel voor een blijvend resultaat zorgt.
 • Je krijgt tijdbesparende kant-en-klare-dag en weekmenu’s. Tevens krijg je ook boodschappentips.

Voor wie is de afslank receptenbijbel?

Uiteraard is de afslank receptenbijbel niet beperkt tot een bepaalde groep mensen. Iedereen die graag gezond wil eten en daarbij ook kilo’s wil afvallen kan terecht bij de afslank receptenbijbel. Wel is het belangrijk dat je ook echt verandering wil, alleen maar het boek kopen en er vervolgens niets mee doen is jammer van jouw geld. Oscar stelt dat mensen die geen jojo effect meer willen en andere mensen versteld willen doen staan van jouw slanke lichaam de juiste koop doen met de afslank receptenbijbel.

Gezond eten en een fit en vitaal lichaam is wat veel mensen in Nederland bezig houdt tegenwoordig. Meer dan in andere landen zijn Nederlanders altijd op zoek naar een gezonde levensstijl. Hier sprint Oscar erg goed op in met zijn Afslank Receptenbijbel. Daarom kan ook iedereen zo goed terecht bij dit online product, er is niet echt een specifieke doelgroep.

De afslank receptenbijbel kopen

Natuurlijk wil jij ook graag weten wat jij kunt verwachten wanneer je besluit over te gaan om dit product te kopen. Hier hebben wij ook naar gekeken in deze review over de afslank receptenbijbel. Uiteraard krijg jij toegang tot het boek de afslank receptenbijbel. Je kunt ervoor kiezen om dit boek alleen digitaal aan te schaffen echter is het ook mogelijk om een fysiek exemplaar te ontvangen. Wanneer je kiest voor het fysieke boek krijg je ook toegang tot de digitale versie, deze is echter wel €10,- duurder.

Een grafiek uit de afslank receptenbijbel over afvallen

Het boek bestaat uit 257 pagina’s en is in te delen in 18 hoofdstukken. Dit lijkt best veel maar het is ingedeeld in een logische volgorde. Hieronder een samenvatting van de hoofdstukken die jij gaat aantreffen in dit boek.

 1. Vergeet alles wat je geleerd hebt over afvallen en gezond eten
 2. Mijn verhaal
 3. Zijn calorieën belangrijk of niet?
 4. 5 grootste problemen van calorieën
 5. Afvallen in een notendop
 6. Happyhealthy afslank stoplicht
 7. Verhouding macronutrienten (koolhydraten, eiwitten, vetten)
 8. Wat je mag eten (groen licht)
 9. Wat je niet mag eten of zo min mogelijk (rood licht)
 10. 13 Principes voor een slank en gezond lichaam
 11. Oplossingen voor allergieën
 12. Weekmenu’s + Boodschappentips
 13. Ontbijt
 14. Dranken
 15. Lunch
 16. Salades & Dressings
 17. Avondeten
 18. Lekker trek in de avond

Bonus producten bij de afslank receptenbijbel

Bij de afslank receptenbijbel kun je ook rekenen op een aantal bonus producten. Deze vind je vaak bij online producten om een potentiële koper het gevoel te geven dat ze meer krijgen voor hun geld. Dit betekent echter niet dat ze geen waarde kunnen hebben, integendeel. De bonus producten zitten inbegrepen bij alle pakketten die je kunt aanschaffen van de afslank receptenbijbel. Hieronder een samenvatting van de bonus producten die bij de afslank receptenbijbel inbegrepen zitten.

Bonus 1: Dag- en Weekmenu’s + Boodschappentips

De eerste bonus is gelijk een ontzettend waardevolle toevoeging waar veel mensen zeker blij van worden, wij wel ieder geval. Oscar heeft namelijk een flink aantal weekmenu’s voor jouw in een schema gezet. Zo hoef jij dus niet zelf na te gaan denken wat je moet gaan koken die week en of het wel in jouw dieet past. Daarnaast behandeld Oscar ook een aantal makkelijke boodschappentips zodat jij bijvoorbeeld geen overbodige producten koopt.

Een weekmenu van de afslank receptenbijbel

Bonus 2: 10 gezonde toetjes

Bij deze bonus zit het allemaal in de naam, 10 toetjes die in het eet patroon passen van de afslank receptenbijbel. Het verbaasde ons wat je eigenlijk allemaal mag eten en toch gezond bezig blijven met deze toetjes. Zo staat er een recept voor een appeltaart in en kokosijs met frambozen. Deze bonus is een leuke toevoeging maar had wat ons betreft ook in de receptenbijbel erbij in gekund. Een typisch voorbeeld van een bonus om jouw het gevoel te geven dat je meer krijgt voor jouw geld.

Bonus 3: 84 gezonde tussendoortjes

Ook hier verklapt de naam van deze bonus eigenlijk al wat je kunt verwachten. Oscar geeft jouw 84 opties om op een gezonde manier een lekker tussendoortje te nemen. Tevens krijg je ook informatie hoe jij jouw schema qua eetpatroon en tussendoortjes het beste kunt invullen, dus op welke tijden je het beste kunt eten en wat.

Bonus 4: 13 Richtlijnen voor een slank en gezond lichaam

In deze bonus krijg je 13 richtlijnen om een slank en gezond lichaam te creëren maar ook te houden. Veel diëten geven een tijdelijk resultaat omdat een dieet tijdelijk is. Met deze richtlijnen kun jij volgens Oscar Helm afrekenen met het jojo-effect. Wij vinden het een waardevolle toevoeging met zeker nuttige tips om in jouw dagelijkse leven in te passen.

De afslank receptenbijbel review

Natuurlijk hebben wij in deze review over de afslank receptenbijbel ook gekeken naar de kwaliteit en waarde die dit boek kan leveren. Bijna gelijk na aanschaf van het product kregen wij netjes een e-mail met de uitleg hoe wij het boek + bonussen konden downloaden. Bij het openen van het boek valt ons gelijk op dat het er zeer netjes en verzorgd uitziet en dat er aandacht aan besteed is.

Het afslank receptenbijbel stoplicht

De titel van het boek omvat volgens ons niet wat er allemaal behandeld word in dit boek. Het is namelijk niet alleen een receptenboek want je krijgt ook ontzettend veel extra informatie en tips over voeding, diëten en afvallen. Het boek is erg makkelijk om te lezen en de informatie die je krijgt is erg interessant. Wij geloven alles wat Oscar Helm uitlegt in zijn boek, dit komt vooral omdat hij niet alleen theorieën benoemt maar ook toelicht waarom dat zo is.

Wij merken aan alles dat Oscar Helm weet waar hij het over heeft en zijn onderzoek naar gezonde voeding grondig heeft gedaan. Je word aan de hand genomen door Oscar en hij verteld jouw stap voor stap waar je op moet letten om gezond te eten. Je word dus echt begeleid om gezond te eten en niet alleen om te diëten, dit zorgt er ook voor dat het geen tijdelijk dieet is en het een jojo effect word.

Recepten uit de afslank receptenbijbel

Uiteraard zijn de recepten 1 van de belangrijkste onderdelen uit het boek, daarom hebben wij hier natuurlijk ook naar gekeken in deze review over de afslank receptenbijbel. De recepten die Oscar Helm jouw voorschotelt in zijn boek zijn in een logische volgorde neer gezet. Ze zijn ook netjes ingedeeld in verschillende categorieën zodat je erg makkelijk de verschillende soorten maaltijden kunt vinden.

De recepten zijn ook erg duidelijk omschreven zodat iedereen deze recepten met gemak moet kunnen maken. Er staat in een overzicht voor hoeveel personen de portie is en hoelang je erover doet om te bereiden. We zien bij een klein aantal recepten dat de tijd om ze te bereiden 40 a 50 minuten is, dit kan wellicht voor sommige mensen een reden zijn om die recepten over te slaan. Ook vind je een ingrediënten overzicht per gerecht, zo weet je precies wat je nodig hebt om het gerecht te bereiden. Dit alles maakt het zeer prettig en overzichtelijk om de recepten door te nemen.

Een recept uit de afslank receptenbijbel

Wij hebben uiteraard ook zelf een aantal recepten uitgeprobeerd en deze waren zeer makkelijk te bereiden en waren ook heel erg lekker. Sommige recepten waren zelfs iets sneller te bereiden dan aangegeven werd, maar dat ging maar om een paar minuutjes. Ook de salades die wij hebben geprobeerd waren zeer goed van smaak. Er zit natuurlijk altijd wel een recept tussen dat je wat minder aanspreekt, maar er is zo ontzettend veel variatie dat er voor iedereen genoeg bij zit wat je wel lekker vind.

De prijs van de afslank receptenbijbel

Natuurlijk hebben we ook gekeken naar de prijs van het product in deze review over de afslank receptenbijbel. Oscar Helm vraagt een bedrag van €27,- om toegang te krijgen tot de digitale versie van het boek. Je kunt er ook voor kiezen om de digitale versie + een fysieke kopie aan te schaffen, dan betaal je €37,-. Wij vinden het bedrag van €27,- voor de digitale versie een super eerlijke prijs.

Je krijgt ontzettend veel goede informatie over voeding en afvallen + meer dan 100 lekkere recepten. Daarnaast krijg je ook nog een aantal nuttige bonus producten die ook zeker mee helpen om alles nog aantrekkelijker te maken. Het is dan persoonlijk of je een tientje meer wilt uitgeven om ook een fysiek exemplaar van het boek te ontvangen. Daarnaast heb je ook een 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie wat wij altijd erg prettig vinden om te zien. Ben je niet tevreden over het product dan kun jij binnen 60 dagen het volledige aankoopbedrag terug vragen.

Klant ervaringen met de afslank receptenbijbel

In deze review over de afslank receptenbijbel hebben we ook gekeken naar de ervaringen van andere klanten die het product al reeds eens hebben aangeschaft. We hoefden niet lang te zoeken naar ervaringen en het was prettig om te zien dat deze allemaal positief waren over de afslank receptenbijbel. Veel mensen delen mooie resultaten over de kilo’s die zij zijn afgevallen en hoeveel zij hebben gehad aan de informatie uit dit boek.

We konden zelfs een positieve reactie van Nicolette van Dam vinden, leuk om te zien dat een bekende Nederlander ook dit boek heeft aangeschaft. Hieronder een greep uit een aantal van de mooie klant ervaringen die wij tegen kwamen.

Een klant ervaring op de afslank receptenbijbel

Een 2e klant ervaring op de afslank receptenbijbel

Een 3e klant ervaring op de afslank receptenbijbel

Conclusie over de afslank receptenbijbel

Voordelen van de afslank receptenbijbel:

 • Veel goed omgeschreven en lekkere gerechten
 • Gerechten zijn makkelijk te bereiden
 • Veel goede en eerlijke informatie over gezonde voeding en afvallen
 • Oscar Helm is iemand met veel kennis en passie voor gezonde voeding
 • Goede support vanuit Oscar Helm wanneer je vragen hebt
 • Prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend
 • Veel positieve reacties te vinden van andere klanten
 • Ontzettend compleet receptenboek voor iedereen die gezond wil eten en afvallen

Nadelen van de afslank receptenbijbel

 • Geen kunnen vinden

In deze review over de afslank receptenbijbel hebben we gekeken wat dit product allemaal te bieden heeft en daar werden wij erg vrolijk van. Je krijgt niet alleen meer dan 100 lekkere gerechten voorgeschoteld maar je krijgt ook erg veel goede informatie over gezonde voeding en afvallen. Zo zijn het dus niet alleen maar gezonde recepten maar word je ook goed begeleid waar je op moet letten als je wilt afvallen en gezond wilt eten.

De recepten worden in het boek erg goed omschreven, je krijgt een duidelijke uitleg hoe je het recept zou moeten maken. Dit is vaak erg makkelijk te doen en er staat een duidelijk ingrediënten overzicht bij wat je nodig hebt om het recept te bereiden. Ook staat erbij voor hoeveel personen het recept is en hoelang je erover doet om het recept klaar te maken. Overal is aan gedacht kun je dus wel zeggen.

Wij hebben uiteraard ook zelf de proef op de som genomen en een aantal van de recepten klaar gemaakt. Deze waren erg makkelijk te bereiden aan de hand van het receptenboek. Onze favoriet was  de paddenstoelen met kipfilet, maar alles was erg lekker. Wat wij ook zeker prettig vinden is dat Oscar Helm klaar staat voor eventuele vragen via de e-mail. Je merkt aan alles dat hij veel kennis over gezonde voeding heeft. Ook de bonus producten die je krijgt bij de afslank receptenbijbel zijn zeker van waarde.

Wij zijn ervan overtuigd dat mensen met behulp van de afslank receptenbijbel op een gezonde manier kunnen afvallen. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend en je kunt altijd nog binnen 60 dagen jouw volledige aankoopbedrag terug vragen mocht je niet tevreden zijn.

Geef een reactie