Review: Agency Masterclass (Mitchell Weijerman) – Rijk door social media?

De Agency MasterclassJij wilt graag meer vrijheid in jouw leven creëren? Jij bent zat van de 8 tot 5 baan waarin jij vaak gemiddeld 40 uur per week aan het werk bent? Met de Agency Masterclass zou jij hier verandering in kunnen brengen. In deze cursus ga jij leren om met behulp van social media ontzettend veel geld te verdienen. In deze review over de Agency Masterclass gaan wij voor jouw kijken hoe groot de kans van slagen is met deze cursus.

Wij willen antwoord geven op vragen zoals: Wie is Mitchell Weijerman? Wat kun je verwachten wanneer jij deze cursus aanschaft? Hoe goed is deze cursus? Er is natuurlijk niets lekkerder dan met een paar uurtjes per dag werken jij veel geld kunt verdienen. Tegenwoordig is iedereen gestrest en voelt iedereen de financiële druk om maar meer te willen. Laten we daarom snel kijken of dit kan veranderen met deze online cursus.

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

Wie is Mitchell Weijerman?

Mitchell Weijerman is de bedenker en maker van deze online cursus de Agency Masterclass. Hij doet dit vanuit het team van Unstoppable en deze kennen wij natuurlijk vanuit onze review over de Bol MasterclassMitchell Weijerman had het eigenlijk super goed voor elkaar toen hij zich aansloot bij het team van Unstoppable. 

Dit is Mitchel Weijerman

Hij werkte bij Google in Silicon Valley, woonde in een grote villa en verdiende een top salaris. Toch was Mitchell niet echt gelukkig en wilde hij het roer omgooien. Zo kwam hij bij het team van Unstoppable en de oprichter hiervan Jia Ruan. Hij heeft nu de Agency Masterclass opgezet en deze is in de afgelopen maanden enorm gegroeid. Je bent vast wel eens een advertentie tegen gekomen van Jia Ruan of Mitchell Weijerman.

Is Mitchell Weijerman te vertrouwen?

Nou is het natuurlijk mooi dat de Agency Masterclass zo aan het groeien is, maar kun je Mitchell Weijerman vertrouwen? Wij zijn van mening dat jij Mitchell Weijerman absoluut kunt vertrouwen, dit ook gezien de ervaring die wij al hadden met Team Unstoppable. Hun missie is het helpen van andere mensen hun ideale leven te creëren doormiddel van financiële vrijheid.

De succes verhalen over Unstoppable schieten de laatste maanden sky high en dat is niet voor niets. Deze mensen weten wat ze doen en gebruiken hun kennis en ervaring om jouw te helpen.

Wat beloofd Mitchell Weijerman?

Het is mooi dat we hebben vast gesteld dat Mitchell Weijerman te vertrouwen is maar wat beloofd hij nou precies bij aanschaf van deze online cursus? Zoals hierboven al aangegeven ga jij leren om een succesvolle social media business op te zetten.

Dit betekent dat jij gaat leren om bedrijven te laten betalen voor het plaatsen van hun advertenties. Dit kan enorm winstgevend zijn omdat bedrijven met gemak €1000,- per maand hiervoor willen betalen. Jij gaat onder andere het volgende leren:

 • Jij gaat leren hoe je eenvoudig aan nieuwe klanten voor jouw Social Media Agency kunt komen.
 • Ook leer je om converterende Facebook advertenties op te zetten.
 • Gouden sales scripts om leads te laten converteren naar betalende klanten.
 • Welke niches op dit moment goud zijn om te benaderen en hoe jij dit het beste kunt aanpakken.
 • Hoe jij jouw business kunt opschalen om zoveel mogelijk geld te verdienen.

Agency Masterclass kopen

In deze review over de Agency Masterclass hebben wij ook gekeken naar wat jij allemaal krijgt wanneer je deze online cursus aanschaft. Zo krijg jij uiteraard toegang tot de cursus die bestaat uit 7 modules met in totaal 44 lessen. De lessen zijn actie gericht en variëren van 10 minuten tot 90 minuten. De lessen zijn ook voorzien van ondersteunende PDFjes en quizen. Hieronder vatten wij de 7 modules die jij gaat volgen even samen:

Een agency masterclass videoles

 1. Mindset voor succes – Hier leer jij de juiste mindset aan te nemen om succesvol te kunnen zijn
 2. Het nieuwe Paradigma – Hier leer jij de perfecte klantenformule
 3. Attract – In module 3 leer jij hoe je potentiële kopers en klanten kunt werven.
 4. Capture – De technische kanten leer jij in module 4, stap voor stap.
 5. Transform – Super handige tools om nog sneller geld te verdienen leer jij in module 5
 6. Jouw eerste klanten binnenhalen – Zoals de naam van de module verklapt ga jij hier bezig om de eerste klanten binnen te halen.
 7. Schalen – Hier leer jij om te schalen, meer winst en minder werken.

Bonus producten

Zoals bij vele online producten of cursussen krijg je ook bij de Agency Masterclass een aantal bonussen. Deze zorgen voor extra waarde aan deze online cursus. Hieronder de bonus producten waar jij op kunt rekenen bij aanschaf van de Agency Masterclass:

Marketing Campagnes
Jij kunt met een druk op de knop een complete lijst met bewezen campagnes toevoegen aan jouw account. Dit om jouw op weg te helpen en jouw de mogelijkheid te geven om al erg snel geld te gaan verdienen.

Wekelijkse groepscoaching
Een mega waardevolle en goede bonus is een wekelijkse groeps coaching sessie met Mitchell Weijerman. Alle vragen die jij gedurende deze online cursus of erna hebt kun jij rechtstreeks aan Mitchell stellen. Dit vinden wij een super goede bonus, zo krijg jij bij twijfels altijd antwoord en word je de juiste richting op gestuurd.

Toegang tot de Facebook groep
Buiten de wekelijkse groepscoaching sessies krijg jij ook nog eens levenslang toegang tot de besloten Facebook groep. Hier vind je mensen die dezelfde mindset als jouw hebben. Mega handig als je toch even vast zit en snel op weg wil worden geholpen.

30 dagen klanten challenge
In deze challenge word jij stap voor stap begeleid om binnen 30 dagen jouw eerste betalende klanten binnen te halen. Deze strategie is meerdere keren bewezen.

Sales script
Je krijgt ook een script van Mitchell Weijerman die jij kan gebruiken bij alle sales gesprekken. Met dit script heeft Mitchell inmiddels al miljoenen verdiend.

KvK succes checklist
De laatste bonus is een KvK checklist met alles waar jij aan moet denken als jij je in gaat schrijven bij de kamer van koophandel. Enorm handig omdat er veel punten op staan waar je wellicht niet eens aan zou denken.

Agency Masterclass review

Natuurlijk is er in deze review over de Agency Masterclass ook gekeken naar de kwaliteit van de video lessen en de cursus op zich. We hebben al vast gesteld dat de bonussen enorm waardevol zijn, maar hoe zit dit met de daadwerkelijke cursus. Zodra jij deze online cursus hebt aangeschaft ontvang je een e-mail met inlog gegevens van jouw account. Deze geeft jouw toegang tot de cursus en alle bonus producten.

Om te beginnen is Mitchell Weijerman een erg prettig persoon om naar te luisteren. Hij legt alles heel rustig en duidelijk uit in de video lessen. Hij begint elke video les met een uitleg over wat hij gaat behandelen in die les. Vervolgens begint Mitchell het onderwerp van die video les toe te lichten. Dit doet hij veelal met duidelijke afbeeldingen die zijn theorie kracht bij zetten.

Een videoles van de Agency Masterclass van Mitchell Weijerman

De lessen zitten erg praktijk gericht in elkaar, je gaat ook echt zelf bezig en hier begeleid Mitchell jouw stap voor stap bij. Alles wat Mitchell uitlegt komt ontzettend geloofwaardig over op ons, je merkt bij het volgen van de lessen de kennis en ervaring die Mitchell heeft. Het is geen cursus waarbij jij achterover kunt gaan leunen en het geld binnen komt stromen, je zult er wel wat voor moeten doen. Maar hierin word je uitermate goed begeleid door Mitchell Weijerman.

De prijs van de Agency Masterclass

Wij hebben uiteraard ook in deze review over de Agency Masterclass gekeken naar de prijs, niet geheel onbelangrijk lijkt ons. Unstoppable vraagt een prijs van €997 om toegang te krijgen tot deze cursus en alle bonussen. Dit is natuurlijk wel een groot bedrag en wij kunnen ons voorstellen dat dit mensen afschrikt. Echter vinden wij de prijs en de kwaliteit van deze cursus prima in balans.

Je moet jouw wel realiseren dat dit bedrag zeker terug verdiend gaat worden als jij jouw social media business gaat opzetten. Ook geven Michell Weijerman en Jia Ruan een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie, dus het risico ligt bij hun.

Klant ervaringen met de Agency Masterclass

In deze review over de Agency Masterclass hebben wij ook gezocht naar reacties van klanten die de cursus al gevolgd hebben. Gezocht is misschien niet het goede woord omdat er namelijk meer dan genoeg reacties te vinden zijn. Wat ons erg vrolijk stemde is dat deze reacties allemaal erg positief waren over deze cursus. Veel mensen hebben erg veel geld verdiend met het toepassen van de theorie uit deze cursus. Hieronder een greep uit een aantal van deze reacties.

Een reactie over de Agency Masterclass

Een 2e reactie over de Agency Masterclass

Een 3e reactie over de Agency Masterclass

 

Eindoordeel over de Agency Masterclass

Plus Punten:

 • Zeer complete online cursus
 • Video lessen zijn erg duidelijk
 • Veel positieve reacties van klanten die veel geld hebben verdiend dankzij deze cursus
 • Prijs/kwaliteit verhouding is goed
 • Mitchell Weijerman en Jia Ruan doen wat zij beloven
 • Enorm waardevolle bonus producten
 • Wekelijkse groepscoaching en levenslang toegang tot de Facebook Groep is ontzettend goed
 • 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Min Punten:

 • geen

Zoals jij hierboven kunt lezen hebben wij geen min punten genoteerd voor deze cursus en dat is niet voor niets. Je krijgt daadwerkelijk alles aangereikt om succesvol te zijn in de social media business, deze cursus is echt ongelooflijk compleet. Wij kunnen ons voorstellen dat voor sommige mensen de prijs van €997,- wel een minpunt kan zijn. Echter valt dit voor ons volledig weg na het volgen van deze cursus.

Social Media is op dit moment gewoon erg hot en dat is ook 1 van de redenen dat hier zoveel geld in te verdienen is. Hier springen Mitchell en Jia erg goed op in met de Agency Masterclass. De video lessen in deze cursus zitten ook erg sterk in elkaar. Mitchell legt alles op een zeer rustige en duidelijk manier uit. Alles wat jij nodig hebt om een succesvolle social media business op te zetten komt voorbij.

De lessen zitten erg praktijk gericht in elkaar en je gaat dan ook stap voor stap bezig met het opzetten van jouw business. Mitchell Weijerman is iemand die veel kennis en ervaring heeft in het opzetten van een social media business, dit merk je in alles wat hij verteld. Hij is ook een zeer prettig persoon om naar te luisteren en de denkwijze van Mitchell is erg interessant.

Alles bij elkaar is het een enorm complete cursus waarbij het succes afhangt of jij actie onderneemt of niet. Wij raden de Agency Masterclass dan ook van harte aan, het heeft alles in huis om jouw leven om te gooien op een positieve manier. Je hebt altijd nog de 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie, dus het risico ligt bij Mitchell.

Geef een reactie