Review: Berichtenbaas (Attractiongym.nl – Daan de Ram)

Hier zie jij de training BerichtenbaasHerken jij dit? Je hebt een leuk gesprek met een meisje in de app, jij probeert een zo goed mogelijke indruk te maken. Maar na enige tijd loopt het toch op niets uit van haar kant? Dan heeft Berichtenbaas de oplossing voor jouw volgens Daan de Ram. In dit online programma ga jij aan de slag hoe je met vrouwen zou moeten praten/appen en hoe je het perfecte online profiel maakt. In deze review over Berichtenbaas gaan wij voor jouw kijken hoe goed deze online training is.

Veel van onze reviews zitten in de categorie afvallen of financieel, dus wij vinden het leuk om eens een ander product onder de loep te nemen. Wel moeten wij er gelijk bij vermelden dat wij bij review kings.nl allemaal wel een vriendin hebben of getrouwd zijn. In deze review over Berichtenbaas willen wij antwoord geven op vragen zoals: Wat is Berichtenbaas? Wie is Daan de Ram? Hoe goed is dit online programma?

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

Wie is Daan de Ram?

Daan de Ram is een jongen van 30 die voor een jaar of 10 geleden ook geen vrouwen durfde aan te spreken. Hij was onzeker en durfde niet op vrouwen af te stappen die hij leuk vond. Hij besloot dat dit anders moest en gooide het roer om. Daan heeft vervolgens verschillende cursussen gevolgd hoe je zelfverzekerd met vrouwen kunt omgaan.

Dit is Daan de Ram

Doormiddel van een coach heeft hij geleerd om elke vrouw te versieren en is nu ook zelf begonnen met het coachen van mannen. Door zijn jarenlange ervaring met het versieren van vrouwen wil hij nu ook andere mannen helpen. Als je op zijn web-site de sales pagina’s leest kun je wellicht wat afgeschrikt worden door het “bro” gehalte. Gladde praatjes en stoere beloftes, maar dit is slechts een verkoop tactiek.

Is Daan de Ram te vertrouwen?

Daan de Ram en zijn bedrijf attractiongym.nl zijn gevestigd in Amsterdam. Hij is eigenaar van deze succes web-site en helpt al jaren andere mensen met zijn producten. Op de web-site worden verschillende online producten aangeboden, wij reviewen vandaag alleen het product Berichtenbaas.

Op de web-site schijft Daan de Ram verschillende blog berichten en heeft ook meerdere leuke video’s op de web-site gezet. Ook heeft Daan in Februari 2019 nog een leuk interview gegeven op de web-site linda.nl. De contact gegevens van zijn bedrijf zoals het KvK nummer worden netjes op de web-site vermeld. Ook het contact dat wij hebben gezocht via de e-mail met Daan de Ram is keurig. Hij antwoord netjes op vragen via de e-mail.

Door al zijn passie die Daan de Ram heeft om mensen verder te helpen met zijn producten durven wij te zeggen dat Daan de Ram zeker te vertrouwen is.

Wat beloofd Daan de Ram met Berichtenbaas?

Leuk dat Daan de Ram te vertrouwen is maar wat beloofd hij met zijn online programma Berichtenbaas? Wat is berichtenbaas precies? Daar hebben wij natuurlijk ook naar gekeken in deze review over Berichtenbaas. Kort gezegd is Berichtenbaas een online programma dat jouw leert hoe jij meer success kunt hebben op whatsapp, Tinder of een dating web-site. Doormiddel van video modules word jij volledig aan de hand genomen.

Ook leer jij hoe je een aantrekkelijk online profiel creëert om een goede eerste indruk te maken, want deze kun je maar 1 keer maken. Verder leer jij hoe je een gesprek met een vrouw op gang houd, wat moet je wel en niet zeggen. De beloftes die Daan de Ram maakt met zijn product Berichtenbaas hieronder samengevat:

 1. Nooit meer hoeven te twijfelen hoe jij moet reageren op berichtjes
 2. Elk telefoonnummer dat jij krijgt op straat of in de kroeg omzet in een date
 3. Veel positieve opmerkingen krijgt over hoe anders jij bent dan andere mannen
 4. Exact weet hoe jij haar in slechts een paar minuten op date krijgt vanaf Tinder
 5. Haar respect krijgt omdat jij zo authentiek en congruent overkomt
 6. Vragende berichtjes krijgt met hints om af te spreken.
 7. Jij meer dates krijgt in een maand dan de meeste mannen in een jaar

Berichtenbaas kopen

Het is goed om te weten wat je kunt verwachten wanneer je een product online aankoopt. Daarom hebben wij van reviewkings.nl gekeken wat er allemaal in het pakket zit als je dit zou aanschaffen. Natuurlijk krijg jij toegang tot de 9 video modules waarin jouw alles geleerd word over het regelen van een date doormiddel van het internet.

De Profielfoto make over gids

Maar geen online product is compleet zonder een aantal leuke bonussen. Daarom hebben wij in deze review over Berichtenbaas ook gekeken welke waarde deze bonus producten kunnen leveren. Laten we eerst kijken welke bonussen allemaal inbegrepen zitten bij de Berichtenbaas.

 1. Seksdate voorbeeld (4 infield video’s)
 2. Naaktfoto stappenplan (ebook)
 3. Extreme text game (6 instructie video’s)
 4. Sexting Handleiding (ebook)
 5. De Emotie-Bieb (202 afbeeldingen om allerlei situaties een spike aan het gesprek te geven)
 6. Profielfoto Make-Over-Gids (ebook)
 7. Meteen Thuis Afspreken Date (instructie video, hoe jij ervoor zorgt dat zij bij jouw aanbelt zonder dat er een date aan te pas komt)
 8. Feedback Systeem (support systeem, vraag hulp over wat je goed of slecht deed in een gesprek)

Zoals je hierboven kunt zien krijg je nogal wat extra producten, en wij moeten zeggen dat deze producten goed in elkaar zitten. Ze voegen zeer veel extra waarde toe aan het daadwerkelijke programma. Je krijgt veel informatie en je word aan de hand van praktische voorbeelden begeleid. Het zijn allemaal producten die digitaal te bekijken zijn, dus makkelijk op jou laptop of telefoon. Door de bonus producten word het programma van Berichtenbaas wel erg compleet. Wij verwachten dat vooral de Profielfoto Make-Over-Gids voor veel mensen van toepassing kan zijn. Ook het feedback systeem vinden wij een zeer mooie toevoeging aan Berichtenbaas, zo kun je altijd hulp krijgen wanneer een gesprek niet goed ging.

Berichtenbaas review

in deze review over de Berichtenbaas hebben wij uiteraard ook gekeken naar de kwaliteit en waarde die de daadwerkelijke video modules kunnen bieden. Wanneer jij Berichtenbaas aanschaft krijg je vrij snel daarna een e-mail met een link om jou account aan te maken. Eenmaal ingelogd kom je op de product pagina van Berichtenbaas. Deze is zeer overzichtelijk opgezet en je kunt aan de linkerkant van de pagina navigeren door de verschillende video modules en bonus producten.

De Berichtenbaas modules

Verder staan er ook een aantal live case study’s waarbij Daan een cursist/student live gaat coachen en jij mee mag kijken. Zeker een leuke toevoeging aan dit product. De Berichtenbaas vinden wij een zeer compleet programma waarbij Daan de Ram veel waardevolle informatie geeft. Tegenwoordig is het online vinden van een perfecte date geen taboe meer en is dit een uitkomst voor veel mensen. Daarom is het prettig als je hulp kunt krijgen als het toch niet helemaal wil lukken of als je onzeker bent.

Inhoud van Berichtenbaas

Zoals aangegeven bestaat het online programma van de berichtenbaas uit 9 video modules. Maar wat word er nou precies behandeld in deze 9 verschillende modules? Hieronder een overzicht wat jij kunt verwachten:

Module 1: Begin hier (5 video’s)

 1. Welkom bij Berichtenbaas
 2. Vrouwen Psychologie
 3. Mindset van een berichtenbaas
 4. Het model
 5. De flow cyclus

Module 2: Pimp je profiel (3 video’s)

 1. Wetenschap van een aantrekkelijke profielfoto
 2. VB’s van de coaches David & Daan
 3. VB’s van de coaches Louis en Thijs

Module 3: Schaakmeester openingszinnen (2 video’s)

 1. Knip en plak openingszinnen
 2. Openingszinnen op maat

Module 4: Tao van transitie (3 video’s)

 1. Het #1 principe
 2. De reverse techniek
 3. Coaching casestudy

Module 5: Professioneel plagen (5 video’s)

 1. Introductie
 2. Hoe maak je het makkelijk
 3. Brutaal zijn
 4. Schattig schelden
 5. High risk, high reward

Module 6: Fundament van fun (3 video’s)

 1. Hoe verweef je fun in plagerijen
 2. Van saaie shit naar spanning en sensatie
 3. Jezelf onderscheiden

Module 7: Meer dates dan je aan kan (5 video’s)

 1. De 2 grootste fouten
 2. Hoe je haar op date krijgt zonder ‘nee’ te horen
 3. Wat als het eeuwig lang duurt
 4. Vertrouwen opwekken
 5. Seks normaal maken

Module 8: Haar laten ‘chasen’ (5 video’s)

 1. Hoe je 3x meer resultaat krijgt met minder moeite 1
 2. Hoe je 3x meer resultaat krijgt met minder moeite 2
 3. Shittests omzetten in aantrekkingskracht
 4. Speels arrogant Frame 1
 5. Speels arrogant Frame 2

Module 9: Reparatie kit (4 video’s)

 1. Bezwaren overwinnen: van ‘nee’ naar ‘neem me mee’
 2. Wat als ze niet reageert
 3. Wat als ze de date afzegt
 4. Leeftijd bezwaren overwinnen als een rockster

Een Berichtenbaas video les

Als we de video lessen van de Berichtenbaas onder de loep nemen zitten deze ook erg sterk in elkaar. Daan de Ram licht op een rustige en zeer prettige wijze verschillende onderwerpen toe. Hij laat doormiddel van voorbeelden zien wat wel en niet werkt waardoor de video lessen erg praktisch in elkaar zitten. De lessen zijn dus geen saaie stukken theorie en duren variërend tussen de 10 tot 30 minuten.

Een les uit Berichtenbaas

Ook de onderwerpen die Daan de Ram behandelt en de tips die hij geeft voelen voor ons zeer waardevol aan. Hij geeft nuttige tips die je zelf erg gemakkelijk in de praktijk kunt toepassen om doormiddel van berichten de aandacht van vrouwen te krijgen. Wij geloven wat hij zegt en je merkt dat hij spreekt uit ervaring.

Klant ervaringen met Berichtenbaas

Wanneer we op het internet gaan zoeken naar reacties van mensen kunnen we niet heel erg veel vinden. Wellicht is de reden hiervan dat mannen niet te koop lopen dat ze een cursus volgen om beter te worden in het versieren van vrouwen. Toch zijn de reacties die we wel konden vinden positief en hebben deze mannen mooie resultaten gehaald met behulp van Berichtenbaas. Hieronder een aantal van deze resultaten:

 • Een jongen verteld dat hij wel contact met vrouwen had maar de gesprekken waren heel erg oppervlakkig. Met behulp van Berichtenbaas krijgt hij nu wel connectie met vrouwen en heeft hij veel meer dates.
 • Een man verteld dat hij Berichtenbaas eigenlijk een basis vind voor het online daten. Voor dat hij Berichtenbaas had gevolgd waren zijn gesprekken enorm saai en dit sloeg compleet om nadat hij Berichtenbaas had aangeschaft. De gesprekken zijn nu veel meer fun en emotioneler.
 • Een andere jongen verteld hoe verbaasd hij is dat hij nu meer dates krijgt doormiddel van Berichtenbaas. Het zijn niet de standaard berichtjes van “hoe gaat het?” waar vrouwen op zitten te wachten en dat had hij niet verwacht.

Een reactie op Berichtenbaas

De prijs van Berichtenbaas

Natuurlijk is er ook gekeken naar de prijs in deze review over Berichtenbaas, niet geheel onbelangrijk. Om in het bezit te komen van Berichtenbaas moet je een bedrag betalen van €297,-. Dit is natuurlijk wel een hoop geld voor een online cursus, maar toch vinden wij de prijs/kwaliteit verhouding wel in balans. Dit komt omdat het product volgens ons wel doet wat het beloofd en geloven wij in de waarde die Berichtenbaas kan bieden.

Je kunt er ook voor kiezen om in 4 termijnen te betalen van €87,-, alleen dan ben je een €50,- duurder uit. Ook geeft Daan de Ram een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie, dit omdat hij zo in dit product gelooft geeft hij aan. Op de web-site van Attractiongym.nl worden ook nog veel meer online cursussen aangeboden, uiteraard allemaal betrekking op het versieren en pleasen van vrouwen. Attractiongym heeft ook een aanbieding om al deze cursussen in 1 keer aan te schaffen voor €847,-.

Eindoordeel van Berichtenbaas

Plus punten:

 • Daan de Ram doet wat hij beloofd met dit product
 • Prijs/kwaliteit verhouding is goed
 • De video lessen zijn erg goed en duidelijk opgezet en zijn erg interessant om te volgen.
 • 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie
 • De bonus producten die jij erbij krijgt zijn van hoge kwaliteit en bieden veel waarde
 • Een goed feedback systeem waarbij je hulp/feedback kunt vragen bij vastgelopen gesprekken.
 • Wij geloven erin dat dit product werkt

Min punten:

 • Geen goedkoop product
 • Sales pagina is soms wat vulgair, echter in de cursus zelf is hier niets van terug te vinden.

De kwaliteit en inhoud van deze online cursus vinden wij van reviewkings.nl erg goed. Berichtenbaas helpt mannen bij het krijgen van dates doormiddel van Tinder, Whasapp of dating websites. De cursus zit erg goed in elkaar en je merkt dat er veel ervaring achter schuilt. Toen wij de sales pagina doornamen kwam deze af en toe wat vulgair over op ons, echter viel dit volledig weg bij het volgen van de video modules.

De video lessen zijn erg prettig en interessant om te volgen, er word jouw op een rustige manier uitleg gegeven over het onderwerp dat behandeld word. Je krijgt veel praktijk voorbeelden voorgeschoteld zodat je ook ziet hoe het in zijn werk gaat. Ook krijg jij naast de video modules ook veel extra’s om jouw te laten slagen. Zo krijg je toegang tot een feedback systeem. Hier kun jij afbeeldingen van vastgelopen gesprekken naar toe sturen om feedback te krijgen waar het mis ging, dit vinden wij erg sterk.

Ook de passie en ervaring die Daan de Ram heeft om mannen te helpen met het online daten geven ons vertrouwen in Berichtenbaas. De reacties die wij krijgen op vragen die wij via de e-mail stellen zijn netjes en snel beantwoord. Je merkt gewoon dat Daan de Ram ook daadwerkelijk jouw verder wil helpen.

Wij hopen dat jij doormiddel van deze review over Berichtenbaas een beter beeld hebt gekregen over dit mooie product. Wij geloven er oprecht in dat Berichtenbaas mannen kan helpen met het online converseren met vrouwen.

Geef een reactie