Bol Masterclass Review – 20K per maand mogelijk? Ontdek het hier

Hier zie je de Bol MasterclassWie wil dit nou niet? Geld verdienen doormiddel van het internet. In de online training van de Bol Masterclass ga jij aan de slag met het opzetten van een winstgevende web-shop. Je gaat via bol.com producten uit het buitenland inkopen en in Nederland verkopen. Maar is het echt zo makkelijk? Wie is Jia Ruan en is hij te vertrouwen? Hoe ziet de online training eruit? Kan ik echt geld verdienen als ik deze online training volg? Op deze vragen willen wij antwoord geven in deze review over de Bol Masterclass.

Veel mensen zitten “vast” in een 9 tot 5 baan en werken tot aan het pensioen om dan pas te gaan genieten. Volgens Jia Ruan kan hij jouw leren om vrijheid te creëren doormiddel van het internet. Zo stroomt het geld nog steeds binnen wanneer je bijvoorbeeld op vakantie bent. Dit noemen we een passief inkomen. Laten we snel kijken of dit ook echt werkt of dat het een luchtkasteel is.

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

Wat is de Bol Masterclass?

Zoals hier boven al aangegeven ga jij in de Bol Masterclass leren om een succesvolle e-commerce of dropshipping business op te zetten. Jij gaat leren om producten vanuit Azië te importeren en deze via jouw webshop te verkopen voor een veel hoger bedrag. Hierdoor maak je veel winst en kun jij uiteindelijk wel €20.000 per maand gaan verdienen. Uiteraard klinkt dit allemaal erg mooi maar het komt natuurlijk niet voor niets aanwaaien. Je zult er voor de volle 100% voor moeten gaan om te slagen en een doorzettingsvermogen moeten tonen. 

De Bol Masterclass is in korte tijd ook ontzettend gegroeid. Dit heeft ook vooral te maken dat mensen tegenwoordig naar andere manieren zoeken om geld te verdienen. Mensen willen niet meer van 9 tot 5 voor een werkgever werken en daar kan de Bol Masterclass ook ontzettend goed mee helpen. De Bol Masterclass word door Jia Ruan neer gezet als een online training waar je geen enkele kennis of ervaring voor nodig hebt. Laten we snel verder kijken of dit ook echt zo is. 

Wie is Jia Ruan?

Jia Ruan is een Aziatische jongen die in 2017 is begonnen met zijn eerste bedrijf. Jia wist op vroege leeftijd al dat hij niet gemaakt was voor de 9 tot 5 mentaliteit en dat hij het anders wilde doen. Hij besloot om voor zijn eigen succes verhaal te zorgen en dankzij E-Commerce is hem dat gelukt. Op 21 jarige leeftijd verdiende Jia Ruan al duizenden euro’s. Nadat hij een aantal reizen had gemaakt besloot hij om ook andere mensen te helpen met het verdienen van geld doormiddel van het internet.

Jia Ruan geeft aan dat hij de meeste voldoening haalt in het helpen van mensen met het opzetten van een online business. Dat hij reacties van mensen krijgt dat hij hun leven heeft veranderd is waar Jia het voor doet. Voor dit doel heeft Jia Ruan een team om zich heen verzameld met mensen die dezelfde mindset hebben als hem. Zijn bedrijf dat hij hieraan heeft gekoppeld heet Unstoppable en is enorm succesvol.

Is Jia Ruan te vertrouwen?

Wij vinden het belangrijk dat de verkoper van een product te vertrouwen is, daarom hebben we hier ook scherp naar gekeken in deze review over de Bol Masterclass. Wanneer je op het internet gaat zoeken naar Jia Ruan word je overspoeld met artikelen en informatie over hem. De Bol Masterclass is pas in 2018 gelanceerd maar is nu al een grote hit op het internet. Toch snappen wij goed dat jij wilt weten of Jia Ruan wel te vertrouwen is. Want met zijn nette kleding en vlotte babbel kwam hij bij ons ook over als een gladde jongen.

Dit is Jia Ruan

Toch is Jia Ruan iemand die te vertrouwen is, zijn product is echt en hij heeft ook de intentie om mensen te helpen. Zijn bedrijf Unstoppable Lifestyle B.V. is gevestigd in Amsterdam en de bedrijfsgegevens zijn netjes vermeld op de web-site. Dit bedrijf runt hij samen met onder andere Mitchell Weijerman en Virgil Brewster. Alleen is Jia Ruan degene die vooral naar voren treedt. Op de web-site worden verschillende mogelijkheden aangeboden om contact te zoeken. Wij hebben dit uiteraard getest doormiddel van e-mail contact en we kregen binnen korte tijd een antwoord waar we wat mee konden.

Wat beloofd Jia Ruan?

Jia Ruan beloofd met zijn online training dat hij jouw gaat leren om een succesvolle en winstgevende webshop op te zetten. De trainingen heeft hij van te voren opgenomen dus jij kunt de training in jouw eigen tempo doorlopen. Jia Ruan beloofd dat jij niet hoeft te beschikken over technische kennis of ervaring maar dat iedereen zijn Bol Masterclass kan volgen. Je gaat bezig om de juiste mindset te creëren omdat je een aantal blokkades in je hoofd moet overwinnen.

Wat Jia met een blokkade bedoeld is dat jij bijvoorbeeld niet zomaar een online training aanschaft van €1000,-. Dus je zult zelf echt aan het werk moeten en het is zeker niet zo dat jij zomaar geld verdiend bij het volgen van de online training. Jia beloofd jouw de tools en kennis aan te reiken om het te realiseren maar jij zult het uiteindelijk zelf moeten doen. Wel staat Jia en zijn team klaar voor vragen en geeft Jia aan dat jij toegang krijgt tot de community. Dus sta je er eigenlijk nooit alleen voor. De belangrijkste beloftes van Jia Ruan opgesomd:

 1. Een bewezen systeem
 2. Nieuwe manier van denken
 3. 24/7 support community
 4. Mentorschap

Hier zie je een les van de Bol Masterclass

De Bol Masterclass kopen

In deze review over de Bol Masterclass hebben we ook gekeken wat jij allemaal krijgt voor jouw geld. Want naast de toegang tot de online training van de Bol Masterclass, waar jij alles leert over het opzetten van een winstgevende webshop krijg je nog meer. Hieronder een lijst van de bonus producten waar jij ook toegang toe krijgt als je de Bol Masterclass koopt. 

Wekelijkse groepscoaching

Wie heeft er niet soms hulp nodig? Zeker als je een nieuwe weg in slaat om een eigen online business op te zetten. Daarom worden er wekelijkse groepscoaching calls georganiseerd waar jij terecht kunt met jouw vragen. Ook worden de laatste strategieën en tactieken besproken. Wij vinden dit een zeer sterke toevoeging aan de Bol Masterclass, zo word je namelijk echt begeleid en word je niet voor de leeuwen gegooid.

Lifetime Tribe Membership

Wanneer jij de Bol Masterclass zou aanschaffen krijg je toegang tot de exclusieve support community genaamd ‘The Tribe’. Volgens Jia Ruan staat deze online ondernemerscommunity bekend als de nummer 1 in Nederland en België. Je kunt hier 24/7 vragen stellen aan mensen die hetzelfde doel en mindset hebben als jouw. Onze ervaring met deze community is er goed, de mensen hier willen ook echt andere mensen verder helpen. Je merkt gelijk de kennis en passie de mensen in deze community hebben.

De Golden Calculator

Met deze “calculator” word jouw een procedure aangereikt hoe je een winstgevend product kunt vinden die jij kunt gebruiken op de webshop.

De Golden Calculator

Het leverancier script

Met dit product word het zoeken naar betrouwbare leveranciers gemakkelijk gemaakt. Jouw word precies uitgelegd hoe je deze kunt vinden en hoe deze tool je daarbij kan helpen.

The Knowledge Vault

The knowledge vault is een verzameling van nog niet eerder vertoonde bonus trainingen. Hierin leer jij hoe je nog sneller succes kunt behalen met jouw webshop.

Maandelijkse meetups & exclusieve uitnodigingen

Naast de online community waar je toegang toe krijgt word je ook uitgenodigd voor exclusieve maandelijkse bijeenkomsten en evenementen. Hier kun je live met andere like-minded ondernemers sparren over online business en eventuele vragen of ideeën die jij hebt. Wij moeten bekennen dat we nog niet naar zo’n bijeenkomst zijn geweest, maar we kunnen ons voorstellen dat dit enorm waardevol kan zijn. Natuurlijk is dit afhankelijk van de setup en de mensen die er komen.

KvK Succes Checklist

Verder heeft Jia Ruan een checklist gemaakt waar je aan moet denken bij het opstarten van jouw onderneming/business. Dit zijn vooral praktische zaken en is ontzettend handig wanneer je een beginner bent. Dus ook dit vinden wij een erg prettige toevoeging aan de Bol Masterclass.

Voor wie is de Bol Masterclass?

Voor wie is deze Bol Masterclass bedoeld? Dat antwoord is simpel. Iedereen die vrijheid wil creëren met behulp van het internet kan terecht in deze online training training. Zowel jong als oud en niemand heeft hiervoor technische kennis of ervaring nodig. Als jij zat bent van jouw 9 tot 5 baan dan is deze cursus voor jouw. Het enigste wat jij mee moet nemen is een rugzak vol met motivatie en de wil om vol te houden, want de eerste maanden zal jouw geduld op de proef gesteld worden.

De Bol Masterclass review

Wij zijn tijdens deze review van de Bol Masterclass verrast door de professionaliteit waar deze online training mee is opgezet. Over alles is ontzettend goed nagedacht en de opbouw van de cursus is duidelijk en helder. Je merkt dat er een goed team achter de Bol Masterclass zit en dat dit product niet gedragen word door 1 persoon. Dit is erg prettig want dat betekent vaak betere support, en dat is ook wat wij ervaren hebben.

De cursus bestaat uit 8 modules en 30 lessen. De lessen variëren qua lestijd van 10 minuten tot 90 minuten en zijn praktisch ingesteld. De lessen die je volgt zijn vooraf opgenomen video’s en deze worden kracht bij gezet door ondersteunende PDF documenten. Je kunt dus in jouw eigen tempo deze cursus gaan volgen en zit niet vast aan verplichte lestijden. De 8 verschillende modules waarin deze online training is opgedeeld zijn: 

 1. Welcome to the winning team
 2. Ground Zero
 3. The Goldmine
 4. Artificial Intelligence
 5. Showtime
 6. Monk Like Patience
 7. The Next Apple
 8. € 10.000 Time

Gelijk na de aanschaf van de Bol Masterclass ontvingen wij netjes een e-mail met de instructies voor het inloggen op het e-learning platform waar deze training word aangeboden. Dit platform ziet er ontzettend overzichtelijk en verzorgd uit. Iedereen zou hier erg makkelijk zijn weg moeten kunnen vinden. 

De Bol Masterclass lessen

Zoals aangegeven zijn de lessen van de Bol Masterclass vooraf opgenomen video’s over het opzetten van een online webshop met behulp van bol.com. Wij vinden de lessen ontzettend prettig om te volgen, alles word door Jia Ruan erg rustig uitgelegd. Per les behandeld hij een bepaald onderwerp en hij neemt echt de tijd om alles in begrijpbare taal en stap-voor-stap uit te leggen. Wij hebben ook geen technische kennis of ervaring maar kunnen toch aan de slag met het opzetten van onze online webshop met behulp van deze training.

De Bol Masterclass les 2

In de eerste video lessen ga je vooral bezig met de mindset, want dat is enorm belangrijk volgens Jia Ruan. Hij geeft aan dat wanneer je niet in jouw zelf geloofd je nooit de resultaten zal behalen die je wilt. De lessen over mindset en groot denken zijn erg interessant en zetten jou zeker aan het denken.

Ook merken wij dat de video’s regelmatig geupdate worden met nieuwe informatie en dat is uiteraard ook ontzettend fijn. Je merkt aan alles dat Jia en zijn team weten waar ze het over hebben en wij hebben echt het gevoel in goede handen te zijn tijdens het volgen van de video lessen. De video’s zijn erg praktijk gericht opgezet en je gaat dan ook al vrij snel aan de slag om een eigen webshop in te richten. Dit is natuurlijk super fijn omdat je aan de slag wilt gaan als je deze online training hebt aangeschaft. 

Klant ervaringen van de Bol Masterclass

Natuurlijk hebben we ook gekeken naar wat andere klanten zeggen over dit product in deze Bol Masterclass review. En we moeten zeggen dat er ontzettend veel positieve ervaringen te vinden zijn op het internet. Veel mensen die in de eerste maanden al duizenden euro’s hebben verdiend en hun baan hebben opgezegd. Het is erg tof om te zien dat wanneer je de juiste inzet toont zulke resultaten ook echt haalbaar zijn met de Bol Masterclass. Dit geeft ons veel vertrouwen in dit product.

De Bol Masterclass klant ervaringen

Een greep uit de succesverhalen die wij tegen kwamen van mensen die de bol masterclass hebben gevolgd:

 1. Iemand die 2 maand bezig is met de Bol Masterclass deelt een foto van €2250,- aan inkomsten.
 2. Een man die 5 maand bezig is met de Bol Masterclass heeft zijn baan opgezegd en kan leven van de inkomsten die hij online verdient.
 3. Iemand die de wereld rond reist deelt een foto van €5000,- inkomsten die maand door de Bol Masterclass

Prijs van de Bol Masterclass

Niet geheel onbelangrijk is natuurlijk de prijs van de Bol Masterclass. Je hebt 2 opties voor het aanschaffen van dit product, namelijk eenmalig of in 5 termijnen. Wanneer je kiest voor het eenmalig betalen van de Bol Masterclass betaal je €997,- of je betaald 5x €250,-. Dit is natuurlijk wel een behoorlijke investering maar het is ook de bedoeling om dit zo snel mogelijk terug te verdienen.

Volgens Jia Ruan had hij 2 keuzes in het bepalen van de prijs voor zijn product. Een lage prijs en toegankelijk voor iedereen of een hogere prijs. Jia Ruan heeft zoals je ziet gekozen voor een hogere prijs zodat alleen mensen die ook echt verandering in hun leven willen geholpen worden. Daarbij geeft Jia Ruan en zijn team een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie, dus ben je niet tevreden dan krijg je zonder gedoe je geld terug.

Onze conclusie over de Bol Masterclass

Voordelen van de Bol Masterclass:

 1. Zeer duidelijke en heldere video’s
 2. Jia Ruan doet wat hij beloofd
 3. Veel positieve klant ervaringen te vinden
 4. Training zit erg goed in elkaar
 5. Goede support vanuit het team van Jia Ruan
 6. Goede community waar je terecht kunt met vragen
 7. 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Nadelen van de Bol Masterclass:

 1. Hoge prijs voor aanschaf kan mensen onterecht afschrikken

Je merkt tijdens de review al wel dat wij best wel enthousiast zijn over de online training van de Bol Masterclass, en dat is niet voor niets. Het product zit erg goed in elkaar en jouw word alles aangereikt om op een succesvolle manier een winstgevende webshop op te zetten. Het grote voordeel is dat jij geen technische kennis of ervaring nodig hebt om met deze cursus te starten. Dus iedereen kan financieel vrij worden doormiddel van de Bol Masterclass, en wij geloven ook dat dit mogelijk is met dit product. Het gaat echter niet voor niets, je zult wel aan het werk moeten gaan met de training en vol moeten blijven houden.

De lessen op zich zelf zijn ook ontzettend prettig om te volgen. Alles word op een rustige en begrijpbare manier uitgelegd door Ria Juan zelf. De videolessen zijn niet te lang zodat je de concentratie niet verliest en ze zijn vooraf opgenomen. Hierdoor kun je de training op jouw eigen tempo volgen en terugkijken. Ook krijg je naast de video training ook veel extra’s om jouw te laten slagen met de Bol Masterclass. Zo krijg je toegang tot de online community wat wij ontzettend waardevol vinden omdat je daardoor bij eventuele vragen niet vast komt te zitten.

Ook Jia Ruan zelf is iemand met erg veel kennis en passie over dit onderwerp. Dit valt ons ook gelijk op wanneer je de video lessen volgt en de berichten die hij plaatst binnen de community. Jia is iemand die te vertrouwen is en zeker mensen wil verder helpen met online succesvol worden doormiddel van de Bol Masterclass.

Alles bij elkaar genomen is het een ontzettend compleet product en scoort het ondanks de wat hoge prijs een ruime voldoende bij ons. De hoge prijs kan daarbij ook nog eens functioneren als een drijfveer wanneer je het product eenmaal hebt aangeschaft.

Geef een reactie