Crypto Masterclass Review (Patrick en Derek) – Rijk worden met Crypto?

De Crypto MasterclassWie heeft er tegenwoordig niet gehoord van de Bitcoin en crypto currency. Je kunt ontzettend veel geld verdienen maar ook verliezen met het handelen in deze online valuta. Jij hebt vast gelezen over de Crypto Masterclass van Derek Westra en Patrick Suiker en wilt weten of deze online training jouw geld waard is. In deze review over de Crypto Masterclass willen wij jouw hierbij gaan helpen en hebben de cursus ook aangeschaft.

Wij willen antwoord geven op vragen zoals: Wie zijn Derek Westra en Patrick Suiker? Wat krijg ik allemaal voor mijn geld? Kan ik echt veel geld verdienen na het volgen van de Crypto Masterclass? Er zijn genoeg producten en diensten te vinden op het internet die jouw bergen met goud beloven. Helaas is het in veel gevallen niet waar en geef je veel geld uit voor een slecht product. Wij willen dit voorkomen en geven jouw antwoord op alle vragen.

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

Wie zijn Derek Westra en Patrick Suiker?

Derek Westra en Patrick Suiker zijn de oprichters van de succesvolle website allesovercrypto. Deze 2 mannen hebben al de nodige jaren ervaring op het gebied van crypto. Patrick is altijd al een ondernemer geweest en handelde zijn hele leven al in van alles en nog wat. Dankzij de Litecoin werd hij ontzettend enthousiast over crypto en sindsdien heeft hij dit niet meer los gelaten. Zijn missie is om Nederland voorop te laten lopen met de revolutie van crypto currency.

De crypto experts Derek Westra en Patrick Suiker

Patrick gelooft dat de crypto valuta de wereld nog meer gaat veranderen dan dat het internet dit heeft gedaan. Derek heeft een master gevolgd in gedragseconomie en speltheorie. Hij vind de psychologie achter de economie ontzettend fascinerend. Mede hierdoor voelde hij in 2013 aan dat de crypto een ware revolutie zou worden. Samen wilden Patrick en Derek ook andere mensen helpen om geld te verdienen via het handelen in crypto currency. Vanuit deze gedachte hebben zij de Crypto Masterclass opgezet.

Naast Patrick en Derek horen er nog 2 mensen bij hun team, Robin Westra en Jurgen Claassens. Robin is de technische man achter de web-site en zorgt ervoor dat de web-site goed en soepel loopt. Jurgen Claassens is de schrijver voor de web-site. Hij houd de web-site up-to-date met de meest recente nieuwsberichten uit cryptoland. Ook Jurgen en Robin hebben een voorliefde voor crypto currency en helpen Patrick en Derek om allesovercrypto tot een succes te brengen.

Zijn Derek Westra en Patrick Suiker te vertrouwen?

Natuurlijk is het belangrijk om te weten of de verkopers van het product te vertrouwen zijn, je leest vaak genoeg gekke verhalen op het internet. Hier hebben wij uiteraard ook naar gekeken in deze review over de Crypto Masterclass. Wij kunnen hier eigenlijk erg kort over zijn want Derek Westra en Patrick Suiker zijn absoluut 2 mensen die je kunt vertrouwen. Hun intenties om mensen verder te helpen is echt en het contact dat wij met ze hebben gehad is ontzettend goed.

Zij staan klaar voor de mensen die hun cursus aanschaffen en verschuilen zich niet achter een schuilnaam zoals je dit wel eens ziet bij online producten of diensten. Ook alle contact informatie staat netjes vermeld op de web-site zoals bijvoorbeeld het KvK nummer. Het bedrijf AllesOverCrypto is gevestigd in Alkmaar. Ook verzorgen Derek en Patrick een uitgebreide blog pagina waar zij regelmatig interessante artikelen plaatsen.

Wat beloven Derek Westra en Patrick Suiker?

Het is natuurlijk mooi dat de oprichters en verkopers van deze online training te vertrouwen zijn. Maar wat beloven zij jouw nou precies, wat kun jij bereiken wanneer je de volledige training doorlopen hebt? Uiteraard ga jij alles leren om geld te verdienen met Bitcoin en cryptocurrency’s. Maar dit vinden wij nog wat algemeen en zijn wat dieper in gedoken in de beloftes die Patrick en Derek doen. Hieronder de beloftes van Patrick en Derek op een rijtje:

 1. Je kan zelfstandig investeren – Jij leert op een verantwoorde wijze beleggen in cryptomunten en kan hierdoor veel geld verdienen.
 2. Jij weet waar je in investeert – Jij leert wat Bitcoin en Blockchain inhouden en begrijpt waarom juist dit goede investeringen zijn.
 3. Je krijgt jouw eigen mentor – Met al jouw vragen kun je terecht bij jouw eigen mentors.
 4. Jij maakt geen beginnersfouten – Omdat Patrick en Derek de beginnersfouten kennen hoef jij deze niet te maken.
 5. Je gaat meer genieten van het leven – Doordat jij nu geld gaat laten werken voor jouw kun je meer genieten van het leven en de zaken die er echt toedoen.
 6. Jij kunt geld verdienen vanaf overal ter wereld – Het enigste wat jij nodig hebt om geld te verdienen is een computer/laptop en internet.

Een overzicht van de Crypto Masterclass

Crypto Masterclass kopen

Uiteraard wil je ook weten wat je allemaal krijgt wanneer je deze online training aanschaft. Jij krijgt natuurlijk toegang tot het online e-learning platform waar deze cursus word gegeven. Hier leer jij met behulp van verschillende modules alles over geld verdienen met crypto currency. In deze modules staan 29 video’s, verschillende pdf documenten en ook krijg jij regelmatig een quiz/vragen om jouw kennis te testen en te zien of jij alles hebt begrepen.

Verder krijg jij ook toegang tot de V.I.P community genaamd “The Zone”. Hier vind jij veel meer mensen die deze cursus hebben aangeschaft en elkaar kunnen verder helpen. Hieronder een overzicht van de inhoud van deze modules. Zo krijg je een idee wat je kunt verwachten wanneer je de training zou gaan volgen:

Het geld van de toekomst:

 1. Wat is geld en hoe is dit ontstaan?
 2. Bitcoin, wat is dat?
 3. Wat is blockchain?
 4. Wat zijn smart contracts en hoe werken ze?
 5. Welke soorten cryptocurrency kennen we en wat zijn het?

Je eerste crypto kopen:

 1. Je eerste crypto kopen (Bitvavo)
 2. De populairste cryptocurrency’s kopen met Bitcoins (Binance)
 3. Crypto kopen op een decentrale exchange (IDEX)
 4. Crypto kopen aan de hand van perpetual contracts (BitMEX)
 5. Verborgen crypto parels kopen op een kleine exchange (TradeOgre)

Bouw je onbreekbare kluis:

 1. Wat is een cryptocurrency wallet?
 2. Zet jouw crypto offline op een paper wallet
 3. Bewaar je crypto zo veilig mogelijk met een hardware wallet
 4. Zet je crypto afgeschermd op je pc met een software wallet
 5. Beveilig je crypto op een exchange met 2FA Authenticator

De verdiende beloning:

 1. Zo simpel mogelijk je winsten uitbetalen (Bitvavo)
 2. Zo snel mogelijk over je geld beschikken (Bitonic)
 3. De goedkoopste manier van winst binnenharken (Kraken)

Wees de eerste investeerder:

 1. Wat is een ICO?
 2. Meedoen met een ICO

De toekomst – Crypto Trading:

 1. Les 1 – Hoe werkt een crypto exchange?
 2. Bubbels, emoties en marktcyclussen
 3. Crypto op de juiste momenten kopen en verkopen dankzij support en resistance
 4. Begrijp de koers dankzij candlesticks
 5. Kijk mee met een live trade!

The Winning Mindset:

 1. Je droom – Wat motiveert jou in het leven?
 2. De gemiddelde crypto trader – Het gevaar van je emoties
 3. Je grootste angsten – Wat zijn de gevolgen en hoe overkom je ze?
 4. De duurste fouten – Leer ze herkennen en vooral voorkomen
 5. Emoties overwinnen – De belangrijkste trucs om je emoties onder controle te krijgen
 6. De tegenstander – Leer profiteren van andermans fouten
 7. Emotionele skills – De 5 belangrijkste skills om succesvol te worden als crypto trader
 8. Het zit allemaal tussen je oren – Word bewust van je zwaktes en maak er je krachten van
 9. Zo blijven winnaars winnen – Hoe jij jezelf maximaal motiveert
 10. Jij bent belangrijk – Durf jezelf op plek #1 te zetten in je leven

Bonus producten bij de Crypto Masterclass

Zoals dat tegenwoordig bij veel online producten of diensten is krijg je ook bij de Crypto Masterclass een aantal bonus producten / boeken. Zo willen Patrick en Derek extra waarde geven aan deze online training en uiteraard jouw doen overhalen om de training aan te schaffen. Hieronder hebben wij voor jouw de bonus producten die je bij de Crypto Masterclass krijgt op een rijtje gezet.

Het Crypto Portfolio

Derek en Patrick zijn altijd op zoek naar de allerbeste crypto coins om in te handelen. Zij hebben in deze bonus de allerbeste crypto coins voor jouw op een rijtje gezet. Jij kunt er dus voor kiezen om ook te investeren in deze coins of kijken waarom Patrick en Derek deze crypto parels zo interessant vinden. Ook leggen ze uit waar jij op moet letten voordat je gaat investeren in deze crypto coins.

Het Crypto Portfolio

De Bitcoinbijbel

Dit e-book telt 132 pagina’s en legt jouw in makkelijk te begrijpen Nederlands uit waarom Crypto en Blockchain voor een enorme revolutie gaan zorgen. Dus jij hoeft niet meer op het internet te zoeken naar betrouwbare informatie. Patrick en Derek hebben alles wat jij moet weten over Crypto in dit boek gezet.

Het Ultieme Investerings-Handboek

In dit e-book word jouw uitgelegd wanneer je het beste cryptocurrency’s moet kopen of verkopen. Ook leer jij welke coins je het beste kunt kopen en hoeveel jij dan het beste kunt investeren. Ook krijg jij verschillende tools aangereikt waarmee het jouw nog makkelijker word gemaakt.

Een e-boek Pakket

Verder krijg je ook nog een pakket met 4 e-boeken die geschreven zijn door Patrick en Derek zelf. Hierin staan de beste tips uit de jaren ervaring die Patrick en Derek hebben. De e-boeken die in dit pakket zitten zijn:

 1. Het Altcoin Magazine
 2. Een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin
 3. 12 waardevolle crypto tips voor beginners
 4. Bitcoin & cryptocurrency begrippenlijst

De million dollar template

Volgens Patrick en Derek is er maar 1 manier om succesvol crypto trader te worden. Dit is namelijk om een logboek bij te houden waarin jij de risico’s kunt bepalen per trade. Patrick en Derek hebben hier een template voor gemaakt en stellen die voor jouw beschikbaar. Hierdoor weet jij precies hoeveel geld je mag inleggen per trade en hoeveel risico jij dus mag nemen.

De Million Dollar Template

Crypto Belastinggids

Er is helaas erg veel onduidelijkheid over hoe jij jouw cryptomunten bij de belastingdienst moet opgeven. In dit e-boek krijg jij antwoord op de meest gesteld vragen en weet jij precies waar je rekening mee moet houden inzake de belastingdienst.

Crypto Masterclass Review

Uiteraard hebben wij ook gekeken in deze review over de Crypto Masterclass naar de kwaliteit en waarde die deze cursus biedt. Gelijk na aanschaf van de cursus kregen wij netjes een e-mail met instructies hoe wij kunnen inloggen op het online e-learning platform. Na het inloggen kun je kiezen voor de cursus de Crypto Masterclass en kun je ook gelijk beginnen. Het online e-learning platform ziet er ontzettend netjes en verzorgd uit en is heel erg overzichtelijk.

Links van het scherm zie jij de modules met de verschillende lessen en rechts zie jij de les waar je mee bezig bent. De lessen zijn een leuke afwisseling van theorie, video’s en quiz vragen om jouw kennis te testen. Daarnaast zijn er ook verschillende PDF boeken die je kunt downloaden waaronder ook de bonus producten die bij deze online training zitten. De verschillende lessen zijn ontzettend goed te volgen en Patrick en Derek nemen rustig de tijd om alle verschillende onderwerpen goed uit te leggen.

Een video uit de Crypto Masterclass

Alles is in een zeer begrijpbare taal geschreven en de video’s zijn van onschatbare waarde voor deze cursus. In de meeste video’s kijk jij ook met het scherm van Patrick of Derek mee en laten zij jouw precies zien wat je moet doen. Deze online training zit erg goed in elkaar en alles wat jij moet weten over het crypto traden komt hier voorbij. Je merkt aan alles dat Patrick en Derek ontzettend veel passie, kennis en ervaring hebben voor cryptocurrency. Zij willen mensen kennis laten maken met hun passie en ze ook helpen om hiermee veel geld te verdienen.

Klant ervaringen met de Crypto Masterclass

Wij vinden klant ervaringen van mensen die de online training al eens hebben gevolgd erg belangrijk. Daarom hebben wij hier ook naar gezocht in deze review over de Crypto Masterclass. Je hoeft niet lang te zoeken naar ervaringen van andere mensen, er is genoeg te vinden op het internet en ook in de community van de cursus. Er worden mooie resultaten gedeeld en veel mensen geven aan dat ze veel geld hebben kunnen verdienen door de Crypto Masterclass.

Wij lezen vaak dat de training alles zo duidelijk toelicht en dat mensen na het volgen van de training gelijk aan de slag konden. Ook hechten mensen veel waarde aan de community waar zij terecht kunnen met hun vragen. Hieronder een greep uit een aantal van deze reacties van klanten.

Een reactie op de Crypto Masterclass

Een 2e reactie op de Crypto Masterclass

De prijs van de Crypto Masterclass

Uiteraard is de prijs van een product of training voor veel mensen een belangrijke factor of zij het product wel of niet aanschaffen. Daarom hebben wij hier ook naar gekeken in deze review over de Crypto Masterclass. Patrick Suiker en Derek Westra vragen een bedrag van €967,- om toegang te krijgen tot de online training. Ondanks dat dit natuurlijk best wel veel geld is vinden wij het bedrag prima in balans met de kwaliteit van deze training.

Je krijgt zo ontzettend veel waardevolle informatie en het is natuurlijk ook de bedoeling dat jij het aankoopbedrag zo snel mogelijk weer terug verdiend. Ook geven zij een gratis training waar al ontzettend veel informatie word prijs gegeven. Per gratis training geven zij 10 deelnemers €500,- korting op het aankoopbedrag dus dan zou jij maar €467,- betalen voor de Crypto Masterclass. Daarnaast geven Patrick en Derek ook een niet-goed-geld-terug garantie op de Crypto Masterclass. Het risico ligt dus bij hen en niet bij jouw.

Onze conclusie over de Crypto Masterclass

Voordelen van de Crypto Masterclass:

 • Zeer complete cursus
 • Veel mooie resultaten van klanten die de cursus gevolgd hebben
 • Ontzettend veel kennis en ervaring vanuit Patrick en Derek
 • niet-goed-geld-terug garantie
 • Veel goede bonus producten
 • Zeer duidelijke video’s die voor iedereen te begrijpen zijn
 • Hele goede support en een zeer sterke community waar je toegang toe krijgt

Nadelen van de Crypto Masterclass:

 • geen

Wij waren geen onbekende van Patrick Suiker en Derek Westra toen wij begonnen aan deze review over de Crypto Masterclass. Wij zijn ze al wel eerder tegen gekomen in reviews over producten van hun. En ook dit keer stellen ze ons niet teleur, de Crypto Masterclass is een ontzettend goede en complete cursus. Alles wat je moet weten om succesvol en winstgevend te handelen/traden in cryptocurrency word behandeld in deze online training.

De cursus bestaat uit theorie, video’s en PDF documenten en word op een prettige manier afgewisseld. Je zit dus niet uren achter elkaar theorie te lezen. De video’s zitten ook erg sterk in elkaar waarin alles op een zeer begrijpbare manier word uitgelegd door Patrick of Derek zelf. Je kijkt rechtstreeks mee op hun computer scherm zodat jij precies ziet wat ze doen. Daarnaast zijn de theorie en de pdf documenten ook erg prettig om te lezen en geen lange en saaie stukken tekst maar erg praktisch opgezet. 

Naast het online e-learning platform krijg je ook toegang tot een online community waar je terecht kunt met jouw vragen. Hier posten Patrick en Derek ook regelmatig nieuwe berichten met interessante informatie. De passie, kennis en ervaring van Patrick en Derek zijn super fijn om te proeven en zij staan dan ook klaar voor jouw wanneer je vragen hebt. Wij lezen dan ook regelmatig positieve berichten en mooie resultaten van mensen die deze online training gevolgd hebben.

Alles bij elkaar genomen vinden wij dit een ontzettend goede en sterke cursus. Wij zijn ervan overtuigd dat jij met het toepassen van de informatie uit deze online training succesvol en winstgevend kunt traden in cryptocurrency. Daarnaast geven Patrick en Derek een niet-goed-geld-terug garantie dus het risico ligt niet bij jouw. Hieronder vind jij de link naar de gratis training die zij geven waarin jij al ontzettend veel informatie uit de Crypto Masterclass krijgt.

Geef een reactie