Dash Dieet eBook Review – Jouw weg naar een strak lichaam?

Het Dash Dieet eBookJij wilt graag afvallen of gezond eten en jij hebt van het Dash Dieet eBook gehoord? Daar gaan we tenminste vanuit als jij op deze pagina terecht bent gekomen. Dan ben jij echt niet de enigste, enorm veel mensen zijn tegenwoordig bezig met hun lichaam en willen graag wat kilo’s kwijt. In deze review over het Dash Dieet eBook kijken wij voor jouw hoe goed dit werkt. Want het is jammer als jij jouw zuur verdiende geld uitgeeft aan een product dat gewoon weg niet goed is.

Wij willen antwoord geven op vragen zoals: Wie is Katja Callens (verkoopster van dit eBook)? Wat krijg jij voor jouw geld? Hoe goed is dit eBook? Wij hebben het product aangeschaft om een zo’n eerlijk mogelijke review te kunnen schrijven. Laten we snel verder kijken.

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

Wat is het Dash Dieet?

Het Dash dieet is een dieet dat is overgekomen uit Amerika, daar is het al meerdere malen uitgeroepen tot het beste dieet. Het dieet is erop gebaseerd om jouw bloeddruk te verlagen, hierbij is bijkomend effect dat je op een gezonde manier afvalt. Het Dash dieet bestaat voornamelijk uit veel fruit, groenten en magere zuivel. Verder eet je ook vooral volkoren producten, kip, vis en noten.

Uit onderzoek is gebleken dat het Dash dieet werkt. Het beste effect haal jij als je de groenten, fruit en magere zuivel combineert met producten waar weinig zout in zit.

Het dash dieet

Wie is Katja Callens?

Op de web-site is het lastig om informatie over de verkoper van dit eBook te vinden, eigenlijk helemaal niets. Maar na wat dieper onderzoek zou de verkoopster van het boek Katja Callens moeten zijn. Wij zijn er echter 100% zeker van dat dit niet haar echte naam is maar een pseudoniem om haar identiteit op het internet te beschermen. De informatie die we wel konden vinden waren de contact gegevens van het bedrijf.

Het bedrijf dat het e-book heeft uitgegeven is ReferMedia B.V. dat gevestigd zit in Lelystad. De verkoper(s) heeft er alles aangedaan om zo anoniem mogelijk dit product op de markt te kunnen zetten. Wij vinden dit altijd erg jammer omdat het een prettig idee is dat je contact kunt opnemen met de persoon die het product ontwikkeld heeft. Dit zegt echter niets over de kwaliteit van een product.

Wat beloofd Katja Callens?

Natuurlijk is het goed om te kijken wat je kunt bereiken wanneer je dit boek zou lezen en toepassen. Daarom hebben we hier ook naar gekeken in deze review over het Dash Dieet eBook. De verkopers van dit ebook maken een aantal beloftes wat jij kunt verwachten als je dit ebook gaat aanschaffen. Hieronder hebben wij een samenvatting gemaakt van de beloftes die de verkopers maken:

 • Een volledige en uitgebreide uitleg over het Dash dieet
 • Zeker 100 recepten om een lagere bloeddruk te krijgen
 • Het beste dieet in 2018 volgens Amerikaanse US News
 • Een uitleg over fase 1 en 2 van het dieet + recepten
 • Het e-book dat je kunt openen op een iPad, Tablet of telefoon
 • Je krijgt eetschema’s voor 14 dagen
 • De recepten zijn lekker met gezonde en normale producten
 • Alles mag (zelfs een beetje suiker), zolang je het maar met mate doet
 • Niet-goed-geld-terug garantie van 30 dagen

Dash Dieet eBook kopen

Natuurlijk wil je ook graag weten wat je kunt verwachten als je het ebook gaat aanschaffen. Wat krijg ik voor mijn geld en wat gaat er precies behandeld worden? Hier hebben we ook naar gekeken in deze review over het Dash Dieet eBook. Je krijgt geen extra bonus producten zoals we dat veelal zien bij producten en diensten die wij reviewen. Dit zou betekenen dat de verkopers erop vertrouwen dat alleen het ebook al genoeg is om klanten te doen overgaan tot verkoop.

Het Dash Dieet Ontbijt

Want vaak zijn bonus producten puur lokkertjes om de koop interessanter te maken voor een klant. Dus bij aanschaf kun je rekenen op het eBook waarin jouw precies word uitgelegd wat het Dash Dieet precies is. Om jouw een goed beeld te kunnen geven wat er precies behandeld word zie je hieronder de hoofdstukken uit het boek samengevat.

 1. Woord Vooraf
 2. Dash Dieet
 3. Ontbijt & Smoothies
 4. Lunchgerechten
 5. Voor- & Bijgerechten
 6. Hoofdgerechten
 7. Nagerechten
 8. 14 Daagse Schema’s

Dash Dieet eBook Review

Uiteraard is de kwaliteit en waarde die een product zoals dit ebook kan geven ook enorm belangrijk. Daarom hebben wij hier natuurlijk ook naar gekeken in deze review over het Dash Dieet eBook. Al gelijk na aanschaf van dit product ontvingen wij netjes een e-mail met als bijlage het Dash Dieet eBook. Het boek word aangeleverd in PDF formaat, dit betekent dat je het boek kunt openen op de computer, tablet of telefoon. Dit vinden wij super handig want zo kun je het altijd bij de hand hebben.

Wanneer wij het e-book openen vinden wij dat het ebook er erg netjes en verzorgd uitziet. De opmaak van het ebook is zeer duidelijk en overzichtelijk en je weet precies waar je wat moet zoeken. Je begint met een uitgebreide uitleg over het Dash Dieet, wat dit precies is en waarom het zo goed voor jouw is. Hier word ook uitgelegd hoe je de 2 fases van het Dash Dieet zou moeten volgen.

Wat wij erg prettig vinden is dat het Dash Dieet geen crash dieet is. Je leert op een gezonde manier jouw eetpatroon aan te passen en je kunt dit ook prima volhouden omdat je best veel mag eten. Verder is het ebook in een zeer begrijpbare taal geschreven dus iedereen van elk kennisniveau zou dit ebook moeten kunnen volgen.

De recepten uit het Dash Dieet

Uiteraard zijn de recepten het grootste gedeelte uit dit Dash Dieet ebook. De recepten zijn netjes onderverdeeld in ontbijt, lunchgerechten, voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Elk recept/gerecht ziet er super overzichtelijk uit. Je krijgt netjes een overzicht van de ingrediënten die je klaar moet zetten en hoe je het gerecht moet bereiden. Vaak zit er ook nog een foto bij hoe het gerecht eruit ziet als het klaar is.

Biefstuk uit het Dash Dieet

Het enigste wat wij misten bij de gerechten is de tijd die je nodig hebt om het gerecht te bereiden. Dit kan soms erg makkelijk zijn om te bepalen welk gerecht je kunt maken als je wat minder tijd hebt. Wij hebben zelf ook een tweetal gerechten uitgeprobeerd namelijk de Omelet met groenten en Biefstuk met Champignon-wijnsaus. Beide gerechten konden we prima maken met de beschrijving van het ebook en waren ook ontzettend smakelijk. Wij waren super enthousiast over beide gerechten.

De prijs van het Dash Dieet eBook

Uiteraard is de prijs een bepalende factor voor mensen om een product wel of niet aan te schaffen. Daarom hebben wij hier ook naar gekeken in deze review over het Dash Dieet eBook. Op het moment van schrijven vraagt ReferMedia een bedrag van € 37,- om in het bezit te komen van het Dash Dieet eBook. Wij vinden dit een eerlijke prijs als je kijkt dat je een kant en klaar receptenboek krijgt met alle informatie die je nodig hebt.

Daarnaast heb je ook nog een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Dit betekent dat wanneer jij toch niet tevreden bent over het product dat jij binnen 30 dagen jouw volledige aankoopbedrag terug kunt vragen. Wij vinden dit altijd ontzettend prettig om te zien, zo bevestigd de verkoper namelijk wel dat hij voor 100% achter zijn product staat. Daarbij komt dat het risico dan bij de verkoper ligt en niet bij jouw.

Klant ervaringen met het Dash Dieet eBook

Wij vinden de ervaring van andere klanten die het product al reeds hebben aangeschaft ook altijd een goede graad meter voor de kwaliteit van een product. Wanneer wij gaan zoeken op het internet naar de ervaring van andere klanten vinden wij niet gelijk veel reacties. Op de sales pagina van het product staan wel positieve reacties maar dit is vaak van fictieve personen, hier hechten wij nooit heel veel waarde aan.

Het is jammer om te zien dat er weinig mensen wat zeggen over dit eBook. De weinige reacties die wij hebben kunnen vinden waren gelukkig wel allemaal erg positief. Deze mensen praten over een dieet plan dat werkt en goed vol te houden is.

Ons eind oordeel over het Dash Dieet eBook

Plus punten:

 • Compleet receptenboek
 • Goede informatie over het dash dieet
 • Recepten zijn makkelijk te bereiden
 • 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie
 • verzorgd en overzichtelijk ebook
 • In een begrijpbare taal geschreven
 • recepten worden goed beschreven en zijn erg smakelijk

Min punten:

 • Verkopers blijven anoniem
 • weinig klanten reacties te vinden

Er zijn natuurlijk ontzettend veel diëten te vinden die jouw helpen bij het afvallen, dus je moet wel uniek zijn wil je hiermee echt eruit springen. Toch is het Dash Dieet eBook onderscheidend omdat het dieet ervoor bedoeld is om jouw bloeddruk te verlagen, een bijkomend voordeel is dat jij hierdoor op een gezonde manier gaat afvallen. Dit dieet is in Amerika al meerdere keren uitgeroepen tot het beste dieet.

Het ebook ziet er verzorgd en netjes uit en je weet precies waar je wat moet vinden, erg overzichtelijk dus. Het is in een zeer  begrijpbare taal geschreven zodat iedereen van elk kennisniveau dit ebook moet kunnen lezen. Het ebook begint met het uitleggen wat het Dash Dieet precies inhoud en hoe je dit moet volgen. Het bestaat uit 2 fases en beide fases worden zeer duidelijk toegelicht. Bij het lezen van deze 2 fases geloven wij ook wel dat dit kan/moet werken.

Na de uitleg van het Dash Dieet krijg je alle recepten voorgeschoteld die je kunt maken en voldoen aan de voorwaarden van het Dash Dieet. Ze zijn onderverdeeld in de verschillende categorieën zoals ontbijt, lunch, voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht. De recepten zijn makkelijk te bereiden en dat vinden wij een groot voordeel, er staat ook een zeer duidelijk uitleg bij hoe je het recept moet maken.

Zouden wij het ebook aanraden?

Wij zouden dit ebook zeker aanraden voor mensen die op een gezonde manier willen afvallen en ook nog eens de bloeddruk op een gezond niveau willen houden of brengen. Het ebook zit erg goed in elkaar en wij zijn ervan overtuigd dat het dieet goed vol te houden is, ja mag namelijk best veel eten en alles is erg lekker. Ondanks dat de verkopers er alles aan doen om anoniem te blijven vinden wij het een prima product. Daarnaast heb je ook nog een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie, dus je loopt eigenlijk ook geen risico.

Geef een reactie