Day Trading Masterclass Review (Kevin Timmer) – Rijk worden via internet mogelijk?

De Day Trading Masterclass ReviewJij hebt gelezen of gehoord over de Day Trading Masterclass die is ontwikkeld door Kevin Timmer. En jij wilt natuurlijk graag weten of deze online video training jouw geld waard is. In deze review over de Day Trading Masterclass geven wij jouw antwoord op deze vraag en meer. Want hoe mooi zou het zijn als je met een paar uurtjes per dag duizenden euro’s per maand kunt verdienen. Wie wil dat nou niet?

In deze review willen wij antwoord geven op vragen zoals: Wie is Kevin Timmer? Wat krijg jij bij aanschaf van de Day Trading Masterclass? Is deze online video training jouw geld waard? De mogelijkheden om geld via het internet te verdienen zijn tegenwoordig eindeloos en iedereen beweerd jouw hiermee te kunnen helpen. Maar lang niet altijd ben je daadwerkelijk geholpen, je hebt er veel cowboys tussen zitten die zelf graag snel geld willen verdienen.

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

Wie is Kevin Timmer?

Voordat we gelijk in dit product duiken is het goed om eerst te kijken wie de man achter deze online video training is. De oprichter en eigenaar van daytradingmasterclass.nl is Kevin Timmer. Kevin is al meerdere jaren een fulltime daytrader en verdient hier zijn volledige salaris mee. Daarnaast heeft hij ook een ontzettend populair YouTube kanaal met duizenden abonnees. Zijn volledige business loopt dus via het internet en daardoor kan hij dit ook overal ter wereld doen.

Dit is Kevin Timmer

Vanuit het YouTube kanaal kreeg Kevin ook erg veel vragen over het day trading op de amerikaanse aandelenbeurs. Daarom heeft hij besloten om mensen te helpen en heeft Kevin de Day Trading Masterclass ontwikkelt. Hiermee wil hij beginners en gevorderden helpen om net als hij zelf ook veel geld te verdienen met het day traden op de Amerikaanse aandelenbeurs. Inmiddels heeft hij duizenden mensen geholpen om een online inkomen te genereren met behulp van zijn video training.

Is Kevin Timmer te vertrouwen?

Het is goed om te weten wie de man/vrouw achter een product is en of hij/zij ook te vertrouwen is. Dit hebben wij ook uitgezocht in deze review over de Day Trading Masterclass. Omdat Kevin Timmer alles via het internet doet is er ook veel over hem te vinden. De contact gegevens van zijn bedrijf OD-Base B.V. zoals bijvoorbeeld het KvK nummer staan netjes vermeld op de web-site. Zijn bedrijf is gevestigd in Goes en wij verwachten dat dit zijn thuis adres is.

Met alle informatie die wij gevonden hebben kunnen wij met zekerheid zeggen dat Kevin Timmer absoluut te vertrouwen is. Zijn intenties om mensen verder te helpen zijn echt en de passie en kennis die hij heeft over het day traden zijn uniek. Natuurlijk zit er ook een commercieel belang achter de online training, maar dat is meer dan logisch. Ook het contact dat wij hebben gezocht met Kevin Timmer via de e-mail was uitermate goed. Hij antwoord snel en kundig op vragen die wij stelden.

Wat beloofd Kevin Timmer?

Nu we weten dat Kevin Timmer te vertrouwen is is het goed om te kijken wat hij beloofd. Wat kun jij nou verwachten wat Kevin jouw gaat leren? Uiteraard gaat hij jouw alles leren over het day traden op de Amerikaanse Aandelenbeurs. Kevin geeft aan jouw van A tot Z te laten zien wat nodig is om succesvol te zijn in deze markt. Hiervoor beloofd hij jouw toegang tot een aantal belangrijke zaken die wij hieronder voor jouw op een rijtje hebben gezet.

 • 12 uur video cursus – Deze cursus kun jij op jouw eigen tempo volgen en bevat alles wat je moet weten om succesvol te zijn met day traden op de Amerikaanse aandelenbeurs.
 • Dagelijks samen live traden – Jij gaat samen met Kevin traden. Hij deelt zijn scherm en roept zijn trades die hij zet. Zo maak jij samen met Kevin winst en leer je ook veel.
 • Toegang tot een grote community – In deze community helpt iedereen elkaar en word er waardevolle informatie gedeeld.
 • Leer de 4 strategieën van Kevin – Kevin laat jouw zijn 4 strategieën zien die hij heeft getweaked en getest.
 • Wekelijkse mentoring sessies – Naast de live trade sessie krijg jij ook de mogelijkheid tot wekelijkse vraag en antwoord sessies. Deze worden ook opgenomen zodat je dit later terug kunt kijken.
 • Toegang tot de scanners van Kevin – Kevin gebruikt scanners om de beste trades te vinden. Deze deelt hij met jouw in zijn training.

Uitleg van Gaps uit de Day Trading Masterclass

De Day Trading Masterclass kopen

Natuurlijk wil je ook weten waar je overal toegang toe krijgt wanneer je deze online video training aanschaft. Hier hebben wij ook naar gekeken in deze review over de Day Trading Masterclass. Uiteraard krijg jij toegang tot het online e-learning platform waar jij op jouw eigen tempo de video cursus kunt doorlopen. De video’s zijn makkelijk toegankelijk en leren jouw stap voor stap hoe jij op een succesvolle manier winst kunt maken op de Amerikaanse aandelenbeurs.

Kevin heeft deze video’s ingedeeld in een 8 tal modules om het allemaal overzichtelijk te houden. Hieronder hebben wij deze verschillende modules voor jouw op een rijtje gezet zodat je al een goed beeld kunt vormen wat je kunt verwachten.

Module 1 – De Basis

 • Basics
 • Trade
 • Geld
 • Brokers
 • Software
 • Risk Units

Module 2 – Price Action

 • Price Action
 • Tops en Pullbacks
 • Support en Resistance
 • Trends
 • Channels
 • LH, HH, HL, LL
 • Gaps
 • Volume

Module 3 – Patronen

 • Patronen
 • Bull & Bear Flags
 • Wedges
 • Market Condities

Module 4 – Indicators

 • Indicators
 • Moving Averages
 • VWAP
 • Stochastics

Module 5 – Orders

 • Prices
 • Orders
 • Level 2
 • De Tape

Module 6 – Voorbereiding

 • Voorbereiding

Module 7 – Strategies

 • Strategies
 • 15m en 5m bar play
 • Afternoon play
 • 2PM Play
 • VWAP Squeeze

Module 8 – Afsluiting

 • Afsluiting

Naast deze video cursus krijg je zoals hierboven al benoemd dus ook toegang tot wekelijkse mentoring sessies, de beste scanners en ga jij dagelijks samen met Kevin live traden. Maar je krijgt ook dagelijks een lijst met aandelen die jij in de gaten kunt houden zodat je precies weet welke aandelen je moet traden. Daarbij krijg je ook nog eens excel sheets om het traden nog eenvoudiger te maken.

Een aantal mentoring sessies van de Day Trading Masterclass
Een aantal Mentoring Sessies uit de Day Trading Masterclass

Zo wil Kevin ervoor zorgen dat jij alles krijgt aangereikt om te slagen met day traden op de Amerikaanse beurs. Onze mening is dat dit een zeer compleet pakket is, vooral het dagelijks live traden zien wij niet vaak bij online trainingen.

De Day Trading Masterclass Review

Jij wilt uiteraard ook weten hoe goed de kwaliteit en de waarde is die deze online video training jouw kan bieden. Hier hebben wij ook naar gekeken in deze review over de Day Trading Masterclass. Na het aanschaffen van deze training ontvingen wij netjes een e-mail met de inloggegevens van ons account voor het online e-learning platform. Deze ziet er ontzettend verzorgd en overzichtelijk uit en je ziet gelijk waar je moet zijn om te beginnen. 

Alle modules staan netjes voor jouw klaar en er is ook een Progress bar zodat je kunt zien hoever je in de cursus bent. Ook is per les en module te zien welke jij al hebt afgerond en welke jij nog moet volgen dus dat is ook prima voor elkaar. De lessen zelf zijn ontzettend prettig om te kijken en te luisteren. Kevin legt jouw alles facetten van day trading op een rustige en zeer duidelijke manier uit. Alles wat Kevin toelicht in zijn video’s begrepen wij en wij hadden niet verwacht dat je hier zo makkelijk in kon stappen. 

Kevin laat jouw met zijn scherm mee kijken in deze cursus en laat jouw zien wat nodig is om succesvol te day traden. Je merkt tijdens het volgens van zijn cursus hoeveel passie en kennis Kevin heeft voor day traden, erg mooi om te zien. Onze ervaring met deze cursus is erg goed en je word ook ontzettend goed geholpen. Er staat een actieve community voor je klaar wanneer je vragen hebt en ook de wekelijkse mentoring sessies met Kevin zijn een waardevolle toevoeging.  

Een les uit de Day Trading Masterclass

Klant ervaringen met de Day Trading Masterclass

Om de kwaliteit en waarde van een cursus te bepalen is het ook goed om te kijken naar reacties van mensen die de cursus al eens doorlopen hebben. Dit hebben wij uiteraard ook gedaan in deze review over de Day Trading Masterclass. Het is niet lastig om reacties te vinden op het internet, aangezien Kevin ontzettend actief is op YouTube en Facebook. Deze reacties zijn allemaal erg positief en veel mensen delen mooie verhalen en resultaten die zij behaald hebben dankzij de video training van Kevin Timmer.

Ook komt regelmatig naar voren dat mensen zo ontzettend geholpen zijn met de live trade sessies en de wekelijkse mentoring sessies. Wij vinden het altijd fijn om te zien dat mensen die de cursus al eens doorlopen hebben zo enthousiast zijn. Hieronder hebben wij een aantal van deze reacties voor je neer gezet.

Een reactie op de Day Trading Masterclass

Een 2e reactie op de Day Trading Masterclass

De prijs van de Day Trading Masterclass

Uiteraard is de prijs ook een belangrijke factor voor mensen om te bepalen of ze een product/training wel of niet aanschaffen. Hier hebben wij natuurlijk ook naar gekeken. Kevin Timmer vraagt een bedrag van € 497,- om toegang te krijgen tot de online training, deze toegang is levenslang inclusief updates en nieuwe content die aan de training word toegevoegd. Daarnaast krijg jij ook 1 maand toegang tot de dagelijkse live trading sessies.

Na deze eerste maand vraagt Kevin een bedrag van €99,97 per maand om ook toegang te blijven houden tot de live trading sessies. Dit is natuurlijk wel een hoop geld maar Kevin geeft aan dat je deze kosten er vaak al na 1 of 2 trades uit hebt. Als je kijkt naar de kwaliteit van de online training en wat jij allemaal krijgt voor je geld vinden wij het een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. En de resultaten van cursisten liegen er niet om.

Onze conclusie over de Day Trading Masterclass

Voordelen van de Day Trading Masterclass

 • Ontzettend complete video training
 • Veel goede video’s met duidelijke uitleg
 • Day Traden word eindelijk toegankelijk gemaakt voor iedereen
 • Kevin Timmer heeft zeer veel kennis, ervaring en passie voor day traden en om mensen verder te helpen
 • Prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend
 • Zeer duidelijk en overzichtelijk online e-learning platform
 • Veel positieve reacties te vinden van klanten die mooie resultaten delen

Nadelen van de Day Trading Masterclass

 • geen

Wanneer iemand een product of cursus ontwikkelt waar hij/zij veel passie voor heeft is dit vaak een schot in de roos. Daar is de Day Trading Masterclass van Kevin Timmer een ontzettend mooi voorbeeld van. Deze cursus waarin jij van A tot Z leert hoe jij succesvol kunt day traden op de Amerikaanse beurs zit erg goed in elkaar. De traning word aangeboden in een online e-learning platform dat ook super duidelijk en overzichtelijk is.

De video lessen zitten ontzettend prettig en duidelijk in elkaar en worden gegeven door Kevin Timmer, de ontwikkelaar van deze cursus. Kevin laat op een eenvoudige manier zien hoe het day traden in elkaar zit en de video lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Alles wat Kevin uitlegt in de video’s is goed te begrijpen voor iedereen en is ook gelijk toe te passen. Naast de video modules die worden aangeboden zijn de wekelijkse coaching sessies en de dagelijkse live trade sessies een ontzettend waardevolle toevoeging aan deze cursus.

Zo wil Kevin ervoor zorgen dat jij alles krijgt aangereikt om te slagen. Vooral de dagelijkse live trade sessie zijn van onschatbare waarde. Hier laat Kevin jouw dagelijks mee kijken welke trades hij zet. Zo kun jij mee doen met deze trades en leer jij ook waarom Kevin deze trades zet. Wij vinden het ook mooi om te zien hoeveel passie en kennis Kevin heeft voor het day traden. Dit geeft ons erg veel vertrouwen in dit product. 

Ben jij dus op zoek naar een goede manier om geld te verdienen via het internet of ben jij geïnteresseerd in day trading? Kijk dan zekers eens naar de day trading masterclass van Kevin Timmer. Wij zijn ervan overtuigd dat jij met deze cursus online succes kunt behalen.

Geef een reactie