Review: Droog trainen protocol mannen

Het droog trainen protocol voor mannenBen jij op zoek naar een goede manier om af te vallen door te trainen? En overweeg jij om het droog trainen protocol voor mannen aan te schaffen? In deze review over het droog trainen protocol voor mannen testen wij dit product voor jouw uit. Wij kijken naar de voor- en nadelen en of dit product ook doet wat het beloofd. Ook kijken wij wat andere klanten die het droog trainen protocol voor mannen hebben aangeschaft vinden van dit product.

Tegenwoordig zijn er zoveel mensen bezig met zijn of haar figuur en zijn er oneindig veel producten te verkrijgen die beweren jouw te kunnen helpen. Wie wil er nou niet een mooi en strak lichaam om op het strand mee rond te lopen. Laten we snel kijken of jouw dit zou kunnen lukken met het droog trainen protocol voor mannen.

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

Wie zit er achter droogtrainen academie?

De oprichters en eigenaren van de succes web-site droogtrainen academie zijn Rinus en Henry. 2 normale mannen die tot november 2018 een normale baan hadden. Rinus en Henry hadden allebei een passie voor sport en fysieke fitheid en hierdoor ontstond ook het idee om de web-site droogtrainen academie op te richten. Ze wilden mensen verder helpen met de kennis die zij hebben en wilden tegelijkertijd ook vrijheid creëren.

Hier zie jij Henry en Rinus

Door het succes van de web-site zijn Rinus en Henry vanaf november 2018 fulltime bezig met de web-site droogtrainen academie, en hebben zij hun vaste baan kunnen opzeggen. Zij durven zichzelf “experts” te noemen als het gaat om het bouwen van jouw droomlichaam. En bij het lezen van het levensverhaal van Rinus en Henry krijgen wij ook echt het gevoel dat we te maken hebben met kenners. Zij weten waar ze het over hebben doordat ze zoveel passie hebben voor dit onderwerp.

Is Droogtrainen Academie te vertrouwen?

Hier kunnen wij erg kort in zijn, want de oprichters en eigenaren van de droogtrainen academie kun jij 100% vertrouwen. Zij delen netjes alle contact informatie op hun web-site zoals het kvk nummer. Ook hebben zij een mooi levensverhaal gedeeld hoe zij elkaar ontmoet hebben en hoe zij tot de website droogtrainen academie zijn gekomen. Verder zien wij een actieve Facebook pagina van droogtrainen academie waar zij regelmatig leuke en nuttige berichten plaatsen. Ook zien wij dat zij hier snel reageren op vragen van gebruikers.

Alle informatie die wij lezen op de web-site geloven wij en je proeft de passie die beide heren hebben om mensen te helpen. Het is mooi om te zien hoe zij van hun passie zoiets succesvol hebben opgezet. Zij verschuilen zich niet achter een pseudoniem (schuilnaam) zoals we dit wel vaker zien bij online producten. Zij staan volledig achter hun product en zijn ook goed bereikbaar via de e-mail om jouw vragen te beantwoorden.

Wat beloofd de Droogtrainen Academie?

Henry en Rinus beloven jouw om met de juiste inspanning en motivatie jouw het droomlichaam te bezorgen. Veel mannen brengen veel tijd door in de sportschool maar bereiken toch niet het resultaat wat ze willen. Dit komt omdat ze niet de juiste dingen doen geven Henry en Rinus aan. Zij beloven om jouw te laten zien wat er nodig is om het perfecte lichaam te creëren. Welke oefeningen moet je doen? Welke voeding moet je eten om dit allemaal te bereiken.

Natuurlijk zul jij dit wel zelf moeten gaan doen, je moet ermee aan de slag gaan en volhouden geven Henry en Rinus aan. Met de begeleiding van het droog trainen protocol voor mannen beloven zij dat dit jouw gaat lukken. De training is gebaseerd op de volgende 4 peilers:

 1. Richt je op het veranderen van je gedrag
 2. Een gebalanceerd en flexibel voedingspatroon
 3. Focus op krachttraining
 4. De juiste balans tussen kracht- en cardiovasculaire training

Voor wie is het Droog trainen protocol voor mannen?

Zoals de naam van het product al aangeeft is deze versie van het droog trainen protocol gericht op mannen. Het programma is een samenvatting van de jarenlange kennis die Henry en Rinus samen hebben opgedaan. Het droog trainen protocol voor mannen is zo opgezet dat jij er 100% zelfstandig mee aan de slag kan gaan.

Henry en Rinus motivatie

Echter geven Henry en Rinus wel aan dat het droog trainen protocol voor mannen niet voor iedereen is. De resultaten zijn niet standaard en de klanten die resultaten hebben gehaald hebben hier hard voor gewerkt. De filosofie van Henry en Rinus is, jouw succes is jouw eigen verantwoordelijkheid.

Droog trainen protocol voor mannen kopen

In deze review van het droog trainen protocol voor mannen hebben we uiteraard ook gekeken wat jij allemaal krijgt voor jouw geld. Bij veel online producten proberen ze jouw te lokken met bonussen om over te gaan tot verkoop. Dit doen Henry en Rinus niet en zij vinden dat alles wat zij aanbieden hoort bij het programma. Maar wat krijg jij nou wanneer je het droog trainen protocol voor mannen zou aanschaffen? Uiteraard krijg jij het e-boek om aan de slag te gaan met het droog trainen protocol, maar je krijgt meer:

twee e-boeken over trainen en voeding

Wanneer jij deze 2 e-boeken doorleest heb jij alle informatie die jij nodig hebt om met het droog trainen protocol voor mannen aan de slag te gaan. Deze informatie kun jij over 5 tot 10 jaar nog steeds toepassen.

Een macrocalculator

Dit is een excel bestand waarmee jij jouw waardes voor jouw voedingsplan binnen een seconde kunt berekenen. Zo hoef jij niet meer zelf moeilijke en lange berekenen te doen om jouw waardes te meten.

Een 12 weken trainingsprotocol

Jij krijgt een compleet trainingsschema voor 3, 4 of 5 dagen in de sportschool. Ben jij iemand die liever niet naar de sportschool gaat? Wees niet bang, er zit ook een 12 weken trainingsschema bij om 4 dagen per week lekker thuis te trainen.

Een gids over objectief progressie meten

Met dit e-boek leer jij om op de juiste manier exact jouw progressie objectief te meten. Op die manier hoef jij je niet meer gek te laten maken door de weegschaal.

Droog trainen protocol voor mannen review

Natuurlijk hebben wij in deze review over het droog trainen protocol voor mannen ook gekeken naar de kwaliteit en waarde die dit product biedt. Wat ons gelijk opvalt is hoe duidelijk het boek is opgezet. De opbouw van het boek zit erg goed in elkaar en alles is in zeer begrijpbare taal geschreven. Het begin van dit boek is gewijd aan het geven van de juiste basis informatie, wat moet jij weten voordat jij begint met trainen? Deze informatie is geen saaie theorie waar je doorheen moet, in tegendeel. Wij wilden telkens verder lezen.

Droog trainen protocol voor mannen info

Ook is er aandacht gespendeerd aan een stuk voedingsadvies. Het is geen e-boek met gezonde recepten maar wel informatie waar jij op zou moeten letten om te slagen met het droog trainen protocol voor mannen.

Wij krijgen het gevoel dat Henry en Rinus overal aan gedacht hebben, er is zelfs een hoofdstuk waar zij ingaan op trainen met een blessure. Het programma richt zich voornamelijk op krachttraining omdat je hiermee jouw vetpercentage verlaagd en meer spiermassa opbouwt. Echter is er wel plek voor cardio (loopband etc.) in de training en word er ook netjes uitgelegd hoe jij dit zou kunnen toepassen.

Aan de slag met Droog trainen protocol voor mannen

Het daadwerkelijke trainingsschema ziet er makkelijk en overzichtelijk uit. Je ziet in 1 oog opslag wat jij die dag/week zou moeten/kunnen doen. Je hebt de keuze in een 5 dagen schema of een 3 dagen schema, dit is slim omdat niet iedereen tijd heeft om 5 dagen te trainen. Wat wij wel jammer vinden is dat de oefeningen die zij noemen niet nader worden toegelicht. Je bent zelf verantwoordelijk om de juiste uitvoering van die oefening op te zoeken door bijvoorbeeld YouTube. Dit is niet heel lastig omdat er veel over te vinden is op YouTube, maar wij vinden dat dit eigenlijk bij het programma hoort.

Het Droog trainen protocol voor mannen schema

Niet iedereen heeft de tijd of motivatie om naar een sportschool te gaan om te trainen. Hier hebben Henry en Rinus rekening mee gehouden en hebben een 4 daags trainingsschema toegevoegd die jij thuis kunt volgen. Zo kun jij het Droog trainen protocol voor mannen ook thuis succesvol uitvoeren. Dit vinden wij ontzettend sterk omdat tegenwoordig niet iedereen meer de deur uit wil om te trainen.

Klant ervaringen van het droog trainen protocol voor mannen

Ook als wij gaan zoeken naar klant ervaringen van mensen die dit product al hebben aangeschaft vinden wij genoeg positieve reacties. Op Facebook zijn genoeg mensen te vinden die hun positieve ervaring met het droog trainen protocol voor mannen delen. Ook op de sales pagina van het product worden een aantal goede reacties gedeeld, uiteraard allemaal positief maar ze voelen wel echt.

het droog trainen protocol mannen resultaat

Wanneer wij zoveel positieve reacties vinden bevestigd dat ons gevoel dat wij al hadden over dit product. Vooral omdat er ook reacties op Facebook te vinden zijn wat over het algemeen een betrouwbare bron is als het gaat om recensies. Ook op YouTube zijn een aantal positieve reacties te vinden van klanten die het droog trainen protocol voor mannen al gevolgd hebben.

Prijs van het droog trainen protocol voor mannen

Uiteraard hebben wij in deze review over het droog trainen protocol voor mannen ook gekeken naar de prijs van het product. Jij betaalt €67,- om in het bezit te komen van het gehele pakket. Bij aanschaf ontvang je vrij kort na de betaling jouw inlog gegevens van de web-site om de producten te downloaden en gelijk te beginnen.

Wij vinden de prijs/kwaliteit verhouding van het droog trainen protocol voor mannen zeer goed in balans. Ja je kunt wel producten vinden die iets goedkoper zijn, maar wij zijn nog geen trainingsprogramma tegen gekomen dat zo compleet is. Je krijgt echt het gevoel dat je persoonlijk begeleid word. Dat vinden wij erg sterk.

Eindoordeel van het droog trainen protocol voor mannen

Plus punten:

 1. Verkopers doen wat zij beloven
 2. Prijs/kwaliteit verhouding is ontzettend goed
 3. Je krijgt het gevoel persoonlijk begeleid te worden
 4. Zeer compleet product
 5. In begrijpbare taal geschreven
 6. Veel positieve reacties te vinden

Min punten:

 1. Je moet zelf uitzoeken hoe de oefeningen op de juiste manier uitgevoerd moeten worden

Wij hebben met plezier deze review over het droog trainen protocol voor mannen geschreven. De boeken zijn makkelijk en prettig door te lezen en zitten inhoudelijk goed in elkaar. Je krijgt veel nuttige en eerlijke informatie en jij kunt na aanschaf gelijk aan de slag om een gespierd lichaam te krijgen. De verkopers Rinus en Henry geven niet alleen informatie welke oefeningen jij zou moeten uitvoeren, maar jouw word ook uitgelegd waar je op moet letten qua voeding, uitvoering, mindset etc.

Jij krijgt buiten het e-boek ook veel nuttige extra’s om te slagen met dit product. Er is een trainingsschema opgesteld voor 3 of 5 dagen in de sportschool. Ook hebben ze rekening gehouden met mensen die niet naar de sportschool willen, er zit namelijk ook een trainingsschema bij om thuis 4 dagen in de week te trainen.

De verkopers Rinus en Henry zijn 2 mannen die enorm veel passie hebben voor sport en fysieke gezondheid. Dit zie je ook terug in de Facebook community die zij hebben opgezet en hoe zij het product hebben geschreven. Ze geven geen magische pil of andere trucjes, je krijgt echte informatie en er word ook verwacht dat jij aan de bak gaat. Op vragen via de e-mail of Facebook word snel en kundig gereageerd. Dit is prettig want dan kun je altijd terecht met eventuele vragen of twijfels die je hebt.

Alles bij elkaar scoort het droog trainen protocol voor mannen een ruime voldoende bij ons. Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer je dit programma serieus zou volgen jij een afgetraind lichaam kunt krijgen. Jouw toewijding is zeker nodig maar je krijgt genoeg motivatie van het doorlezen van de e-boeken. Het enigste puntje van kritiek is dat jij zelf alle oefeningen moet uitzoeken hoe deze op de juiste manier uitgevoerd moeten worden. Veel oefeningen spreken wel voor zich of heb je wel eens van gehoord, maar toch was het prettig geweest dat deze informatie in het programma word gegeven.

Geef een reactie