Droog Trainen Protocol Vrouwen Review – Strak lichaam in enkele weken?

Het droog trainen protocol voor vrouwenGrote kans dat jij graag een strak en gespierd lichaam wilt aangezien je op deze pagina terecht bent gekomen. Dan ben je echt niet de enigste, veel mensen zijn tegenwoordig met zijn/haar figuur bezig. Echter lukt het veel mensen niet om het figuur te krijgen wat ze graag zouden willen omdat ze verkeerd trainen of eten. In deze review over droog trainen protocol voor vrouwen kijken wij voor jouw of dit product hier verandering in kan maken.

Wij willen antwoord geven op vragen als: Wie zijn Rinus en Henry? Wat krijg ik allemaal bij aanschaf van dit product? Hoe goed is het droog trainen protocol voor vrouwen? Om een eerlijke review te kunnen schrijven hebben we het product ook uiteraard aangeschaft. Laten we snel verder kijken of dit product jouw kan helpen.

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

Wie zijn Henry en Rinus?

Op de website droogtrainenacademie is te lezen dat Rinus en Henry al sinds 2013 vrouwen helpen om hun ideale lichaam te krijgen. Hierbij concentreren zij zich vooral op krachttraining, voeding en een gezonde levensstijl. Henry en Rinus kennen elkaar al sinds 2010 en hebben veel dezelfde interesses. Ze werkten bij een specialistische dienst van de politie wat ze een super toffe baan vonden. Echter wilden ze meer vrijheid.

Hier zie jij Henry en Rinus

Vanuit die behoefte hebben Henry en Rinus zich verdiept in internet marketing en is uiteindelijk hun kindje droogtrainenacademie geboren. Na het volgen van meerdere opleidingen over krachttraining en voeding hebben zij deze kennis in de producten die zij aanbieden verwerkt. Inmiddels hebben zij met succes honderden mannen en vrouwen geholpen met het bouwen van hun droomlichaam.

Zijn Henry en Rinus te vertrouwen?

Natuurlijk kijken wij in deze review over het droog trainen protocol voor vrouwen ook of de verkopers te vertrouwen zijn. Nou zijn Henry en Rinus geen onbekende voor ons, wij zijn ze al eens eerder tegen gekomen in onze review over droog trainen protocol voor mannen. Toen hebben wij al vastgesteld dat deze mannen absoluut te vertrouwen zijn. Alles wat zij doen is vanuit passie voor krachttraining en een gezonde levensstijl.

Op hun web-site word netjes alle contact informatie genoemd zoals bijvoorbeeld ook het KvK nummer. Hier kun je vinden dat het bedrijf gevestigd is in Helmond. Ook het contact met Henry en Rinus is goed te noemen. Wanneer wij vragen insturen per e-mail krijgen wij een snel en kundig antwoord terug. Zij staan voor hun producten en dat vinden wij altijd erg prettig om te zien.

Wat beloven Henry en Rinus?

Dat klinkt natuurlijk erg mooi, droog trainen protocol voor vrouwen. Maar wat beloven Henry en Rinus nou precies wat je kunt bereiken wanneer je dit product zou aanschaffen. Je gaat natuurlijk bezig om jouw droom lichaam te bouwen doormiddel van krachttraining en het eten van de juiste voeding. Maar hoe gaan zij dit precies bereiken. Hieronder vatten wij voor jouw de beloftes die Henry en Rinus maken voor jouw samen.

 1. Ze laten jouw zien welke methode zij gebruiken om het vetpercentage te verlagen
 2. Jij krijgt inzicht in jouw dagelijkse calorieverbruik
 3. Zij leggen jouw uit hoe ze diëten
 4. Er word jouw uitgelegd hoe je effectief kunt trainen voor optimaal resultaat
 5. Jij krijgt exacte strategieën voor blijvend vetverlies (dus geen jojo effect)

Dit klinkt allemaal super mooi maar kunnen zij deze beloftes ook waar maken met dit product. Laten we snel verder kijken.

Voor wie is droog trainen protocol voor vrouwen?

De titel van dit product verraad natuurlijk al wel dat deze online training speciaal ontwikkeld is voor vrouwen. Er zit verder geen leeftijdsgrens aan. Alle vrouwen die op de juiste manier bezig willen gaan met krachttraining en voeding kunnen terecht bij het droog trainen protocol voor vrouwen. Je zult wel gemotiveerd moeten zijn en ook echt bezig willen gaan, alleen het kopen en lezen van dit online product is natuurlijk niet voldoende. 

Vrouwen zitten ook niet gebonden om een abonnement bij de sportschool af te sluiten. Het droog trainen protocol heeft ook gedacht aan de vrouwen die liever thuis willen trainen. Hierdoor is dit product erg goed toegankelijk voor alle vrouwen en niet voor een specifieke groep.

Droog trainen protocol voor vrouwen kopen

In deze review over droog trainen protocol voor vrouwen hebben wij ook gekeken naar wat jij allemaal krijgt bij aanschaf. Want dit product bestaat uit meerdere onderdelen en jij krijgt er ook nog eens een aantal bonus producten bij. Hieronder hebben wij voor jouw de verschillende onderdelen en bonus producten neer gezet die je krijgt bij aanschaf.

Onderdeel 1: Hoe om te gaan met voeding en vetverlies

In dit e-boek leggen Henry en Rinus stap voor stap uit wat jij zou moeten doen om effectief vet te verliezen. Jij gaat een voedingsplan opstellen dat afgestemd is op jouw lichaam en behoeftes. Want veel vrouwen falen omdat ze gewoon de verkeerde dingen doen. Je krijgt veel informatie en inzichten over voeding en waarom bepaalde zaken wel of niet werken.

Informatie over voeding uit droog trainen protocol voor vrouwen

Onderdeel 2: Hoe om te gaan met krachttraining en cardio

Voldoende bewegen is natuurlijk een belangrijk onderdeel om vet te verliezen. Henry en Rinus focussen zich voornamelijk op krachttraining, cardio en ook meer bewegen in jouw dagelijkse leven. In dit e-boek leggen Henry en Rinus jou de belangrijkste zaken rondom krachttraining uit. Jouw word geleerd hoe je krachttraining effectief kunt gebruiken tijdens vetverlies. Ook word cardio gebruikt als nuttig middel om jouw vetverlies op gang te krijgen en te houden.

Onderdeel 3: Progressie meten en het plan bijstellen

Hoe weet je nou of iets werkt waarmee je bezig bent? Door het te meten. In dit e-boek word jouw precies uitgelegd hoe jij van week tot week data kan verzamelen om te zien of jij de goede kant op gaat. Ook word er uitgelegd wat je moet doen als vetverlies niet op gang komt. En dit is in veel gevallen zo geven Rinus en Henry aan.

Bonus producten

Zoals bij veel online producten krijg je bij droog trainen protocol voor vrouwen ook een aantal bonus producten. Dit doen ze vaak om jouw het gevoel te geven dat je iets extra’s krijgt voor jouw geld, echter kunnen bonus producten enorm waardevol zijn. Vaak zijn ze gewoon onderdeel van het product. Hieronder de bonus producten die je bij droog trainen protocol voor vrouwen krijgt.

Bonus 1: Een macrocalculator

Met deze excel macrocalculator kun jij binnen enkele seconden jouw startwaardes berekenen voor jouw voedingsplan. Met deze startwaardes en de informatie die jij gekregen hebt in het e-boek ga jij zelfstandig aan de slag. Ook word jouw uitgelegd hoe jij jouw eigen voedingsplan kunt samenstellen en hoe jij dit in een gratis app kan instellen.

De macrocalculator uit het droog trainen protocol vrouwen

Bonus 2: Trainingsschema’s voor in de gym en thuis

De 2e bonus waar jij recht op hebt wanneer je dit product aanschaft is een 3,4 en 5 dagen per week trainingsschema. De schema’s zijn opgebouwd op basis van wetenschappelijke principes en de kennis van Henry en Rinus. Je gaat in fases te werk zodat jij jouw lichaam steeds verder uitdaagt. Voor de vrouwen die liever vanuit huis trainen is er ook een 4 dagen per week trainingsschema die je vanuit huis kunt uitvoeren. Hier heb je niets voor nodig, alles is op basis van lichaamsgewicht. Wij vinden dit een ontzettend goede en waardevolle bonus.

Bonus 3: Gratis toegang DTP 8 weken challenge

Bij aanschaf van droog trainen protocol voor vrouwen krijg jij ook de mogelijkheid om gratis mee te doen aan de eerstvolgende DTP challenge. Samen met een groep gemotiveerde mensen werken aan jouw fitheid en lichaam. Voor veel mensen kan dit de stok achter de deur zijn die ze nodig hebben.

Droog trainen protocol voor vrouwen review

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen bestaat het droog trainen protocol voor vrouwen uit 3 onderdelen + 3 bonussen. Zodra je het product hebt aangeschaft krijg je de inlog gegevens toegestuurd van de website waar jij de producten kunt downloaden. Er zijn 2 e-boeken over voeding en training en daarnaast de hulp boeken zoals de trainingsschema’s, macrocalculator en een e-boek hoe jij jouw progressie kunt meten.

Informatie over krachttraining uit droog trainen protocol vrouwen

De boeken over voeding en training zijn de “theorie” boeken en bevatten de belangrijkste informatie van dit programma. De boeken zijn praktisch opgezet en lezen zeer prettig weg. De e-boeken zijn in begrijpbare taal geschreven en Henry en Rinus behandelen voor ons gevoel alle zaken waar je aan zou moeten denken. Overal is aan gedacht en je hebt het gevoel van een persoonlijk begeleider als je de boeken leest, dit vinden wij erg goed.

De trainingsschema’s, macrocalculator en het e-boek over progressie meten maken dit programma echt compleet. Alles word ontzettend goed toegelicht en ook het gebruik van de macrocalculator is erg makkelijk. De e-boeken zien er zeer verzorgd uit maar er word alleen niet heel veel gebruik gemaakt van afbeeldingen. Dit kan het lezen van een boek soms iets prettiger maken om te lezen. Maar alles bij elkaar een ontzettend goed en compleet programma.

De trainingsschema’s

In deze review over droog trainen protocol voor vrouwen kijken we nog eens extra naar de trainingsschema’s, deze zijn immers een belangrijk onderdeel. Deze schema’s zitten erg overzichtelijk in elkaar en vertellen jouw precies wat je per dag zou moeten doen. De training is in 3 fases opgebouwd en zal per fase toenemen in intensiteit. Zo doe je in fase 1 (Week 1 en 2) 62 sets waarbij jij in fase 2 (Week 3 t/m 6) al naar 92 sets gaat.

Een trainingsschema uit droog trainen protocol vrouwen

Ook is er gedacht aan de vrouwen die liever niet naar een sportschool gaan, hier zijn trainingsschema’s voor bijgevoegd om thuis te kunnen trainen. Je hebt verder ook geen materiaal nodig want de oefening zijn gebaseerd op gebruik van jouw lichaamsgewicht. Een nadeel aan de trainingsschema’s is dat de oefeningen niet worden toegelicht. Henry en Rinus gaan ervan uit dat jij de uitwerking per oefening al weet of opzoekt op het internet. Gelukkig zijn er per oefening voldoende instructie video’s te vinden.

Klant ervaringen met het droog trainen protocol voor vrouwen

Natuurlijk zijn klant ervaringen een belangrijk onderdeel in onze review over droog trainen protocol voor vrouwen. De reacties die wij kunnen vinden op het internet zijn allemaal razend enthousiast. Mensen geven aan echt geholpen te zijn met de informatie van dit programma en ook al na 1 week resultaat te zien. Je moet er wel wat voor doen maar het resultaat maakt alles weer goed. Hieronder een greep uit een aantal van de reacties.

Een reactie over het droog trainen protocol voor vrouwen

Een reactie over het droog trainen protocol voor vrouwen

De prijs van droog trainen protocol voor vrouwen

Ook naar de prijs is gekeken in deze review over droog trainen protocol, dit is immers een belangrijke factor of jij het product wel of niet aanschaft. Henry en Rinus vragen eenmalig een bedrag van €67,- om toegang te krijgen tot alle onderdelen van dit programma. Je zou kunnen denken dat dit wat aan de hoge kant is, echter vinden wij van niet.

Wij zijn nog niet eerder zo’n compleet programma tegen gekomen als droog trainen protocol voor vrouwen. Overal is aan gedacht en daarom vinden wij de prijs van €67,- zeer goed in balans met de kwaliteit van het product. Ze hebben geen-goed-geld-terug garantie, echter verwachten wij ook niet dat je dit nodig hebt.

Conclusie over droog trainen protocol voor vrouwen

Plus punten:

 • Zeer compleet product
 • Henry en Rinus doen wat zij beloven
 • Eerlijke informatie
 • snel resultaat wanneer je begint
 • Prijs/kwaliteit verhouding
 • veel positieve reacties van klanten
 • alle informatie is in begrijpbare taal geschreven

Min Punten:

 • Je moet zelf uitzoeken hoe de oefeningen in de trainingsschema’s uitgevoerd moeten worden

Wij waren natuurlijk al een klein beetje bevooroordeeld toen wij begonnen aan de review van dit product. We hadden namelijk al een review gemaakt over het product droog trainen protocol voor mannen, en deze was erg goed. En we kunnen zeggen dat droog trainen protocol voor vrouwen daar geen uitzondering op is. Het is een ontzettend compleet product dat gezonde voeding en krachttraining combineert voor maximaal resultaat.

Je proeft dat de informatie de je krijgt in de 2 e-boeken over voeding en krachttraining komt van mensen met passie en veel ervaring/kennis. Daarnaast krijg je hulpmiddelen aangereikt zoals een macrocalculator om jouw caloriebehoefte te berekenen. De e-boeken zijn zeer praktisch opgezet en zijn in een begrijpbare taal geschreven. Wat wij ook erg goed vinden is dat er trainingsschema’s bij zitten om thuis te kunnen trainen, niet iedereen wil de deur uit om naar een sportschool te gaan.

Wel moet jij zelf uitzoeken hoe de oefeningen die bij de trainingsschema’s zitten werken. Maar gelukkig is er veel online te vinden met duidelijke YouTube video’s. Ook het contact met Henry en Rinus was zeer prettig, vragen die wij via de e-mail instuurden werden snel en kundig beantwoordt. En mocht jij toch nog vragen hebben krijg jij ook toegang tot een besloten Facebook groep, hier kun je ook terecht met al jouw vragen.

Alles bij elkaar vinden wij dit een ontzettend sterk product en zijn wij ervan overtuigd dat dit product doet wat Henry en Rinus beloven.

Geef een reactie