Review: eCursus Betere Relaties met Iedereen (Frank de Moei)

De eCursus Betere Relaties met IedereenHeb jij ook wel eens problemen met communiceren of zijn er vaak irritaties tussen jouw en jouw partner? Geloof ons, je bent echt niet alleen. Tegenwoordig is de maatschappij erg gestressed en dat heeft ook vaak een uitwerking op de communicatie tussen jouw en anderen. In deze review over de eCursus Betere Relaties met Iedereen kijken wij of deze online training jouw hierbij zou kunnen helpen.

Wij willen antwoord geven op vragen zoals: Wie is Frank de Moei? Helpt deze cursus mij echt met het verbeteren van mijn relaties met iedereen? Wat zeggen andere mensen over deze online training? Het zou natuurlijk heerlijk zijn als deze training kan helpen om irritaties tussen jouw en anderen weg te nemen. Laten we snel verder kijken of deze eCursus jouw geld waard is.

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

Wie is Frank de Moei?

Frank de Moei is een professionele coach en trainer, hij heeft diploma’s in life coaching en positieve psychologie (gelukskunde). Frank de Moei is aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) en het EMCC (European Mentoring and Coaching Council). Zelfontwikkeling is een grote passie van Frank en hij helpt graag anderen met hun persoonlijke groei. In zijn praktijk begeleid hij mensen in het verbeteren van de relatie met zichzelf en anderen.

Dit is Frank de Moei

Frank de Moei is ook geen onbekende van ons, wij zijn Frank al eens tegen gekomen in onze reviews van eCursus Nooit meer Zorgen of Stress en eCursus Blijvend Zelfvertrouwen. Zoals je kunt zien is Frank de Moei iemand die altijd bezig is met zelfontwikkeling en hoe hij hier andere mensen mee kan helpen. De reviews die wij reeds gemaakt hebben zijn dan ook zeer positief geweest over zijn producten. Laten we kijken of deze eCursus dezelfde kwaliteit heeft.

Is Frank de Moei te vertrouwen?

Doordat wij natuurlijk al ervaring hebben met de producten van Frank de Moei en ook met Frank zelf kunnen wij zeggen dat Frank absoluut te vertrouwen is. Het KvK nummer staat ook netjes vermeld op zijn web-site, dit geeft ons altijd een goed gevoel over een bedrijf/onderneming. Het bedrijf waar Frank de eigenaar van is heet Capedium en is gevestigd in Leusden.

Ook hebben wij voor de reviews regelmatig contact gezocht met Frank en hij reageert altijd snel en zeer netjes. Als je contact met Frank de Moei hebt proef je zijn passie en ervaring die hij heeft om mensen verder te helpen. Natuurlijk zit er een verdien model achter om de kost te kunnen verdienen. Maar dat betekent niet dat Frank alleen maar uit is op geld, hij wil mensen echt verder helpen.

Wat beloofd Frank de Moei?

Het is belangrijk om te kijken wat er door Frank beloofd word, zo weet je ook wat je kunt verwachten. Daarom hebben wij in deze review over de eCursus Betere Relaties met Iedereen hier ook naar gekeken. Frank de Moei beloofd dat deze eCursus jouw helpt om in korte tijd de uitdagingen in je relaties op te lossen. Frank geeft aan dat dit jouw enorm veel tijd en energie kan besparen.

Een les uit de eCursus betere relaties met iedereen

Jij ontvangt talloze inzichten en praktische oefeningen om relatieproblemen op te lossen. Ook leer jij om gemakkelijk te communiceren met de mensen die belangrijk voor jouw zijn. Jij krijgt opdrachten en vragen die jouw in staat stellen om deze in de praktijk te oefenen zodat je gelijk resultaat merkt. Frank de Moei beloofd dat ontspannen, natuurlijke en positieve relaties dan natuurlijk voor je zijn.

De eCursus Betere Relaties met Iedereen kopen

Uiteraard is het ook goed om te kijken wat jij precies krijgt voor jouw geld, wat ontvang jij? Natuurlijk krijg jij toegang tot de lessen waarin jij bezig gaat met het verbeteren van jouw relaties. In 11 weken tijd ontvang jij 23 lessen per e-mail die jouw hierbij gaan helpen. Maar waar bestaan deze lessen precies uit? De lessen bestaan uit 5 delen, hieronder hebben wij deze voor jouw op een rijtje gezet.

Deel 1: Wat zijn gezonde relaties?

 1. Ontdek de essentie van goede relaties
 2. Wat zijn positieve win-winrelaties?
 3. Jouw karakter en hoe beïnvloedt die je relaties?
 4. Wat willen mannen in een relatie?
 5. Wat willen vrouwen in een relatie?
 6. Het verschil tussen relaties met je partner, vrienden, familie en collega’s

Deel 2: Beter en effectiever communiceren

 1. Met wat voor soort mensen willen we graag omgaan?
 2. Hoe zorg je ervoor dat anderen je leuk en interessant vinden?
 3. Erachter komen wat iemand bezighoudt?
 4. Hoe kun je eerlijk voor je mening uitkomen?
 5. Wat is charisma en uitstraling en hoe krijg je het?
 6. Waarom is het zo belangrijk anderen het beste te gunnen?

Het hoofdstuk beter en effectiever communiceren

Deel 3: Meer inzicht en begrip

 1. Wat zoek je in de relaties met je partner, vrienden, familie of collega’s?
 2. Wat is de beste partner voor jou?
 3. Hoe gezond zijn jouw relaties?
 4. Waarom lopen sommige relaties moeizaam en wat doe je eraan?
 5. Hoe kun je iemand razendsnel inschatten?

Deel 4: Omgaan met uitdagingen

 1. Waarom wil iemand meer controle in een relatie?
 2. Waarom zijn mensen jaloers en wat kun je aan jaloezie doen?
 3. Hoe ga je om met kritiek?
 4. Omgaan met negatieve mensen?
 5. Hoe ga je om met conflicten?
 6. Hoe word je assertiever en kom je op voor jezelf?

Deel 5: Betere keuzes maken

 1. Hoe kun je makkelijker anderen accepteren?
 2. op welke manier kun je relaties loslaten die je niet meer inspireren?
 3. omgaan met relaties die je niet los kunt laten?
 4. Hoe kun je voorkomen dat je in de toekomst dezelfde fouten maakt?

Bonus producten

Zoals bij veel online producten krijg je ook bij deze eCursus een aantal bonus producten. Bonus producten kunnen veel waarde toevoegen aan een online training, maar dit is niet altijd het geval. In deze review over de eCursus Betere Relaties met Iedereen hebben wij gekeken welke bonus producten jij op mag rekenen. Hieronder een samenvatting van deze producten en onze eerlijke mening hierover.

Het e-boek Inzicht in je kracht

Dit is een 56 pagina tellend e-boek met veel korte artikelen over persoonlijke kracht en inzichten in verandering. Hier worden korte onderwerpen behandeld over dagelijkse problemen/gedachtes die mensen tegen komen en hoe jij dit kunt ombuigen naar iets beters. Zo leer je in dit e-boekje hoe jij negatieve gedachtes kunt omzetten naar positieve gedachtes.

Het e-boek inzicht in je kracht

Wij vinden dit een erg mooie toevoeging aan de daadwerkelijke eCursus. Dit boekje krijg je overigens ook bij de andere cursussen die Frank de Moei aanbiedt, dus wellicht heb je het al in jouw bezit. Het gaat niet zo zeer over het verbeteren van relaties waar de eCursus wel over gaat. Toch staan er ontzettend mooie en handige tips in.

Een e-mail coachingssessie

De 2e bonus is een e-mail coachingssessie. Mocht jij naar aanleiding van de eCursus nog vragen hebben dan kun jij via de e-mail contact opnemen met Frank de Moei zelf. Hij zal dan jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden door het geven van een inzicht, suggestie, conclusie of een tegenvraag. Natuurlijk is dit ontzettend prettig dat je van een professionele coach hulp kunt krijgen wanneer je vast loopt.

eCursus Betere Relaties met Iedereen review

Uiteraard hebben we ook gekeken naar de kwaliteit van het daadwerkelijke product in deze review over de eCursus Betere Relaties met Iedereen. Je krijgt gelijk na aanmelding van de eCursus jouw eerste e-mail met een uitleg van de eCursus + de inhoud ervan. De volgende dag ontvang jij jouw allereerste echte les per e-mail en zo zul jij daarna gedurende 11 weken 22 lessen ontvangen.

De theorie die in de lessen behandeld word is erg duidelijk en ook erg praktijk gericht opgezet. Je word constant aan het denken gezet over verschillende situaties en hoe jij deze beter zou kunnen oppakken. Zo behandeld Frank bijvoorbeeld dat mensen vaak reageren zonder dat zij weten wat de andere bezig houdt. Hier geeft hij dan oefeningen bij om de adviezen die hij hiervoor geeft ook in de praktijk te brengen.

De lessen zijn in een zeer begrijpbare taal geschreven en lezen ook erg prettig. Het zijn geen oneindig lange stukken theorie maar korte en krachtige lessen. Het enigste wat mensen wellicht vervelend kunnen vinden is dat de lessen niet allemaal gelijk beschikbaar zijn. Deze zijn verdeeld over 11 weken en wij kunnen ons voorstellen dat je graag meer lessen tegelijk wilt behandelen. Hier hebben wij Frank naar gevraagd en hij geeft aan dat hij dit bewust gedaan heeft.

Oefeningen van de eCursus betere relaties met Iedereen

Hij wil dat mensen de tijd nemen voor elke les en de oefeningen ook echt in de praktijk kunnen oefenen zodat het ook blijft hangen. Verder zitten de lessen wat ons betreft erg goed in elkaar en merk je ook dat ze zijn opgezet door iemand met veel kennis en ervaring. Zolang je de tijd neemt om alles rustig door te lezen en ook toe te passen kunnen mensen erg geholpen zijn met deze eCursus.

De prijs van de eCursus Betere Relaties met Iedereen

Wat natuurlijk niet onbelangrijk is bij de keuze om een product aan te schaffen of niet is de prijs. Daarom is daar ook naar gekeken in deze review over de eCursus Betere Relaties met Iedereen. Frank de Moei vraagt een bedrag van €59,- om toegang te krijgen tot deze online cursus. Wij vinden deze prijs in verhouding staan met de kwaliteit van de eCursus. Je krijgt echt waarde aangeboden en daar mag ook een prijs tegenover staan.

Wij vinden het altijd erg fijn als de verkoper achter zijn of haar product gaat staan door een niet-goed-geld-terug garantie af te geven. Dit doet Frank de Moei ook, je krijgt een 15 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Echter is het wel zo dat je dan nog maar een paar lessen van de eCursus hebt gedaan en geen volledig beeld hebt van de eCursus. Toch kun je in de eerste lessen dan wel kijken of jouw de opzet bevalt en of je er wat aan hebt.

Klant ervaringen met de eCursus Betere Relaties met Iedereen

Een andere zeer goede graad meter om de kwaliteit van een product te bepalen vinden wij klant ervaringen. Mensen die de eCursus al reeds gevolgd hebben en hier hun ervaringen over delen op het internet. Toen wij gingen zoeken naar reacties vonden wij er genoeg, de meeste waren ook erg positief over de eCursus. Er zijn natuurlijk altijd mensen die kritisch zijn of wellicht de eCursus niet volledig gevolgd en toegepast hebben. Maar hieronder een greep uit een aantal van de reacties die wij gevonden hebben.

Een reactie op de eCursus Betere Relaties met Iedereen

Een 2e reactie op de eCursus Betere Relaties met Iedereen

Een 3e reactie op de eCursus Betere Relaties met Iedereen

Eindoordeel van de eCursus Betere Relaties met Iedereen

Plus punten:

 • Zeer complete eCursus
 • Erg duidelijke en heldere lessen
 • prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend
 • Frank reageert snel en kundig op vragen
 • Je krijgt goede oefeningen om alles in praktijk te kunnen brengen
 • Goede bonus producten
 • Frank doet wat hij beloofd

Min punten:

 • De niet-goed-geld-terug garantie is maar 15 dagen, dan heb je nog niet de volledige cursus doorlopen

Wij waren natuurlijk al een klein beetje bevooroordeeld toen wij begonnen aan de review over de eCursus Betere Relaties met Iedereen. Want wij hadden al eerder een review geschreven over andere producten van Frank de Moei en de opzet is in veel opzichten wel gelijk. Toch waren wij wel sceptisch over deze, want hoe kan een eCursus jouw nou helpen met het verbeteren van relaties.

Toch geeft deze online training jouw veel nieuwe inzichten en zet het jouw over veel situaties aan het denken. Daarbij krijg je ook veel opdrachten/oefeningen om de theorie in praktijk te brengen. Met name deze oefeningen vonden wij erg sterk want dan weet je ook hoe jij de theorie kunt gebruiken en oefenen. De lessen zijn daarbij erg goed ingericht en in een zeer begrijpbare taal geschreven. 

Verder zijn de lessen geen lange stukken saaie theorie maar zijn het korte en krachtige stukken informatie met veel nieuwe inzichten. Veel informatie klinkt heel erg logisch maar word zo makkelijk vergeten door de dagelijkse sleur. Door de eCursus word jij met de neus op de feiten gedrukt en weet je weer wat belangrijk is in een relatie/communicatie. En zoals in de andere eCursussen die Frank aanbied merk je gewoon de ervaring en passie die Frank heeft om mensen verder te helpen. Dat kom je ook weer tegen wanneer je hem een vraag mailt, hij antwoord snel en kundig. 

Wij zijn ervan overtuigd dat jij met deze eCursus echt jouw relaties kunt verbeteren en ook beter kunt gaan communiceren met mensen. Je leert waar het mis kan lopen en hoe je dat kunt oplossen. Zeker weer een ruime voldoende voor deze eCursus Betere Relaties met Iedereen.

Geef een reactie