Review: eCursus Blijvend Zelfvertrouwen

De eCursus Blijvend ZelfvertrouwenIs de “eCursus Blijvend Zelfvertrouwen” jouw geld waard? Is Frank de Moei te vertrouwen? Doet Frank de Moei wat hij beloofd met dit product? Op deze vragen willen wij in deze “eCursus Blijvend Zelfvertrouwen” review antwoord geven. Zodat jij een wel overwogen keus kunt maken of je dit product wilt aanschaffen of niet.

Wij leven tegenwoordig in een stress maatschappij, alles moet sneller en beter. Hierdoor raken steeds meer mensen in de problemen met zichzelf. Mensen krijgen last van een burn-out en ook het zelfvertrouwen kan makkelijk een deuk oplopen. Daarom kan de “eCursus Blijvend Zelfvertrouwen” een mooie uitkomst zijn om jouw zelfvertrouwen weer op het goede niveau te krijgen en weer positief in het leven te staan.

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

Wie is Frank de Moei?

Frank de Moei is een levens coach die mensen wil helpen om positieve veranderingen in jouw leven te creëren. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring in coaching, training, psychologie en persoonlijke ontwikkeling. Frank de Moei is ervan overtuigd dat mensen veel sterker zijn en ook meer kunnen dan ze denken. Frank heeft met zijn jarenlange ervaring meerdere online trainingen opgezet om mensen sneller door het persoonlijke groeiproces te begeleiden.

Dit is Frank de Moei

Frank is een internationaal trainer en heeft meerdere opleidingen en diploma’s in positieve psychologie en professionele Life-coaching. Frank de Moei is tevens aangesloten bij het NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) en het EMCC (European Mentoring and Coaching Council).

Is Frank de Moei te vertrouwen?

Door een snelle zoek opdracht via het internet vonden wij enorm veel informatie over Frank de Moei. Hij verstopt zich niet achter een Pseudoniem (schuilnaam) en via verschillende social media is Frank en zijn bedrijf ook goed te vinden. Zo heeft Frank de Moei een actieve Linkedin, Facebook, Twitter en Google+.

Op zijn web-site van Newstart waar hij o.a. de verschillende online trainingen aanbied geeft hij veel informatie over zich zelf. Daar kun je ook lezen dat hij verschillende radio interviews heeft gedaan en dat er verschillende keren over hem geschreven is door de pers.

Kortom, Frank de Moei komt bij ons absoluut over als iemand die je kunt vertrouwen. Frank komt bij ons over als iemand met enorm veel passie en kennis over dit onderwerp. Hij staat volledig voor het producten die hij aanbied en geeft jouw zelfs meerdere mogelijkheden om persoonlijk met hem in contact te komen. Dit contact hebben wij als zeer prettig ervaren, de vragen die wij Frank via de e-mail stelden werden altijd netjes binnen 1-2 werkdagen beantwoord.

Wat beloofd Frank de Moei?

We hebben nu in deze review over de “eCursus Blijvend Zelfvertrouwen” vastgesteld dat Frank de Moei te vertrouwen is. Maar wat beloofd Frank nou wanneer jij deze online training aanschaft?

De “eCursus Blijvend Zelfvertrouwen” beloofd met jouw aan de slag te gaan om weer een gezond zelfvertrouwen op te bouwen. Het is een resultaatgerichte cursus die op een effectieve en praktische wijze jouw zelfvertrouwen gaat vergroten. De volgende punten beloofd Frank de Moei met zijn online “eCursus Blijvend Zelfvertrouwen” te bereiken:

 1. Blijvend gevoel van zekerheid
 2. Geloof in eigen kunnen
 3. Stoppen met zelfkritiek
 4. Meer respect voor jezelf
 5. Tevreden zijn met wie je bent
 6. Uitgaan van je eigen kracht
 7. Meer zelfvertrouwen
 8. Stap voor stap begeleiding
 9. Gegarandeerd resultaat

Voor wie is de eCursus Blijvend Zelfvertrouwen?

Zoals de titel van dit product al doet vermoeden is de eCursus vooral gericht op mensen die problemen hebben met hun zelfvertrouwen. Mensen die door gebrek aan zelfvertrouwen niet meer goed functioneren in de maatschappij of mensen die simpelweg hun zelfvertrouwen willen vergroten kunnen terecht bij deze eCursus.

Toch kunnen mensen die geen problemen hebben met hun zelfvertrouwen ook zeker wat hebben aan deze eCursus. Wij hebben deze eCursus ook gevolgd en wij hebben geen problemen met ons zelfvertrouwen. Toch heeft deze training ons andere inzichten gegeven hoe je bepaalde situaties in het leven positiever kunt benaderen. Eigenlijk kan iedereen die hiervoor open staat wat hebben aan deze “eCursus Blijvend Zelfvertrouwen”.

eCursus Blijvend Zelfvertrouwen kopen

Wanneer jij zou besluiten om deze online cursus aan te schaffen, wat krijg jij dan precies? Vaak zitten er bij online diensten of producten nog leuke bonussen bij, en daar is de “eCursus Blijvend Zelfvertrouwen” geen uitzondering op. Uiteraard heb jij recht op de online cursus die jouw in 12 weken tijd beloofd het zelfvertrouwen terug te vinden. De lessen en oefeningen worden per e-mail aangeboden en zitten erg praktisch in elkaar.

De eCursus Blijvend Zelfvertrouwen kopen

E-Cursus Blijvend Zelfvertrouwen bonussen

Maar zoals aangegeven zitten er ook erg leuke bonussen bij wanneer jij dit product gaat aanschaffen. Hieronder vind je een overzicht welke bonussen bij dit product in zitten:

Het e-boek Inzicht in je Kracht:

De eerste bonus die jij erbij krijgt is het e-boek “Inzicht in je Kracht”. Dit 56 pagina tellende boek geeft enorm veel praktische informatie en tips om jouw mindset en inzichten positief bij te stellen. Zo krijg jij bijvoorbeeld 10 redenen waarom je bepaalde doelen nog niet bereikt hebt en worden de 3 beste tips voor een ontspannen leven behandeld.

Het e-boek Je bent prima zoals je bent:

In het e-boek “Je bent prima zoals je bent” ga jij aan de slag met zelfacceptatie, zelfrespect en zelfvertrouwen. Jij leert om jouw verwachtingen over jouw zelf bij te stellen en dat jij prima bent zoals jij bent. In dit boek staat JIJ centraal en word jouw geleerd om meer respect voor jezelf te hebben.

Het e-boek Volg je eigen weg:

In dit 64 pagina tellende boek ga jij bezig om meer voor jezelf te kiezen. Veel mensen zijn teveel bezig met wat anderen van ze vinden. In dit boek leer je om jouw eigen weg te kiezen en niet die wat andere mensen van jouw verwachten. Stop met jezelf te vergelijken en leef jouw leven zoals jij dat wilt, daar draait het om in dit boek.

het e-boek Volg je eigen weg

Volledige garantie:

Omdat Frank de Moei zo achter zijn product staat geeft hij een 30 dagen lange garantie. Mocht jij niet tevreden zijn over het resultaat na het volgen van de lessen dan krijg jij jouw geld terug. Zo loop jij dus weinig risico om een miskoop te doen. Wij vinden dit een zeer prettige extra toevoeging aan dit product en het geeft ons veel vertrouwen in de “eCursus Blijvend Zelfvertrouwen”.

eCursus Blijvend Zelfvertrouwen review

Uiteraard hebben wij in deze review van “eCursus Blijvend Zelfvertrouwen” ook het product aangeschaft om de proef op de som te nemen. Wij hebben de lessen van deze “eCursus Blijvend Zelfvertrouwen” doorgenomen en gekeken naar de waarde van deze training.

De eerste e-mail ontvingen wij al vrij snel na de aanschaf van de eCursus. Hierin legt Frank de Moei nog eens duidelijk uit wat de opzet van zijn eCursus is en wat jij kunt verwachten. Ook geeft Frank aan hoe jij het beste zijn training kunt volgen om de beste resultaten te behalen. Je ontvangt bij de eerste e-mail ook al het eerste gratis bonus boek, dus je kunt gelijk aan de slag.

De eCursus Blijvend Zelfvertrouwen les 1

Ook de lessen die wij in de weken erna ontvingen zaten erg goed in elkaar. Het zijn geen saaie en lange stukken theorie waar je eerst doorheen moet maar alles zit zeer praktisch in elkaar. Je begint elke les natuurlijk wel met een stuk theorie, maar deze is in zeer begrijpbare taal geschreven en is prettig om door te lezen. Daarna ga je al snel naar de oefeningen van die week, en deze worden zeer duidelijk toegelicht en zijn geen lange oefeningen waarmee jij een hele avond druk bent. Het zijn korte oefeningen waarbij jij de logica wel inziet wanneer je ermee aan de slag gaat.

Want dat is het wel, jij zult er zelf wel in moeten geloven en aan de slag moeten gaan met de oefeningen. Alleen het doorlezen van de theorie en de oefeningen is niet genoeg, jij zult echt aan jouw zelf moeten gaan werken doormiddel van de oefeningen. Dan zul jij het gewenste resultaat gaan behalen met deze “eCursus Blijvend Zelfvertrouwen”.

Prijs van de eCursus Blijvend Zelfvertrouwen

Uiteraard hebben wij ook gekeken naar de prijs in deze review over de “eCursus Blijvend Zelfvertrouwen”. Je betaalt een bedrag van €49,- voor het totale pakket van deze eCursus, inclusief de gratis bonus boeken. Dit vinden wij een eerlijke prijs als je kijkt naar de kwaliteit van deze training en de extra’s die jij erbij krijgt. Ook is er een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie, dus heel veel kan je niet overkomen bij aanschaf van dit product.

Wat wij wel jammer vonden om te zien is dat er op de sales pagina word gesproken over een tijdelijke korting. Dit zien wij wel vaker en is een verkoop truc om jouw tot kopen doen overgaan. Echter zijn wij ervan overtuigd dat de prijs van deze eCursus niet zal wijzigen. Dus neem rustig de tijd om over deze aankoop na te denken als je dat zou willen.

eCursus Blijvend Zelfvertrouwen oefeningen

Klant ervaringen van de eCursus Blijvend Zelfvertrouwen

Wanneer wij gaan zoeken naar ervaringen van mensen die de “eCursus Blijvend Zelfvertrouwen” hebben gevolgd vinden wij zeer veel positieve reacties. Mensen zijn enthousiast over de e-Cursus en geven aan dat ze echt geholpen zijn door deze training. Wij konden helaas geen reacties op Facebook vinden over deze eCursus, wij vinden reacties op Facebook altijd een goede graadmeter. Toch stellen ons de vele positieve reacties die wij online kunnen vinden gerust, het geeft ons vertrouwen in deze “eCursus Blijvend Zelfvertrouwen”.

Klantervaringen eCursus Blijvend Zelfvertrouwen

Eind oordeel van de eCursus Blijvend Zelfvertrouwen

Plus Punten:

 1. Frank de Moei doet wat hij beloofd
 2. 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie
 3. Zeer praktische lessen en in begrijpbare taal geschreven
 4. Prijs/Kwaliteit verhouding is erg goed
 5. Contact/support met Frank de Moei
 6. Veel positieve reacties van cursisten te vinden

Min Punten:

 1. Sales pagina praat over tijdelijke korting terwijl de prijs vast staat

Toen wij begonnen aan deze “eCursus Blijvend Zelfvertrouwen” hadden wij geen problemen met ons zelfvertrouwen. Toch heeft deze eCursus ons nieuwe inzichten gegeven hoe je bepaalde situaties in het leven beter kunt benaderen. Het is een enorm interessante eCursus waarvan wij overtuigd zijn dat deze mensen echt kan helpen om het zelfvertrouwen weer terug te vinden of te vergroten. Je leert weer positief in het leven te staan en niet altijd maar bezig te zijn met wat anderen van jou denken.

De lessen zitten erg praktisch in elkaar en vervelen jou niet met saaie lange theorie die je moet doorlezen. Je gaat lekker aan de slag met oefeningen die jouw helpen om weer een positiever zelfbeeld te krijgen. Daarnaast krijg jij 3 zeer leuke en behulpzame e-boeken die de “eCursus Blijvend Zelfvertrouwen” nog meer kracht bij zet.

Ook de verkoper Frank de Moei is een zeer ervaren persoon en iemand met zeer veel kennis over dit onderwerp. Tijdens het volgen van deze eCursus en het contact dat wij met Frank de Moei hebben gehad proef je de passie die hij heeft voor dit onderwerp. Ook wanneer jij vragen hebt kun je deze persoonlijk stellen aan Frank via e-mail of andere social media kanalen. Dit vinden wij erg sterk.

Geef een reactie