Review: eCursus Nooit meer Zorgen of Stress

De eCursus nooit meer zorgen of stressWie kent het niet, stress en zorgen? In de huidige stress maatschappij waar we in leven hebben veel mensen last van stress en zorgen. En wanneer je hier niet op tijd wat aan doet kan dit zelfs overgaan in overspannen en een burn-out. Met de eCursus Nooit meer Zorgen of Stress wil Frank de Moei hier mensen mee helpen, maar werkt dit ook echt? In de volgende review over de eCursus nooit meer Zorgen of Stress gaan wij dit onderzoeken voor jouw.

Wij hebben de eCursus aangeschaft  om een zo’n eerlijk mogelijk beeld te krijgen. Wij willen antwoord geven op vragen als: Wie is Frank de Moei? Wat krijg jij bij aanschaf van zijn eCursus? Hoe goed is de eCursus? Wij hopen dat jij op het eind van deze review een goed beeld hebt van dit product en hierop jouw keuze voor aanschaf kunt baseren.

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

Wie is Frank de Moei?

Frank de Moei is geen onbekende voor ons, wij zijn hem al eerder tegen gekomen in de review over zijn eCursus Blijvend Zelfvertrouwen. Hij is een positieve lifecoach die mensen probeert te helpen om positief te leven en de rust weer terug te vinden. Zelfontwikkeling, Psychologie en Coaching zijn zijn grootste passies en hij helpt mensen graag met hun persoonlijke groei.

Dit is Frank de Moei

Door zijn jarenlange ervaring in persoonlijke ontwikkeling heeft hij veel kennis opgebouwd, kennis die hij wilde delen. Daarom is hij de succesvolle web-site Newstart begonnen waar hij mensen probeert te helpen doormiddel van online trainingen en blogs. Frank is tevens aangesloten bij het NOBCO (Nederlanse orde van beroepscoaches) en het EMCC (European Mentoring and Coaching Council).

Is Frank de Moei te vertrouwen?

Op het internet en op zijn web-site is veel informatie te vinden over Frank de Moei. Hij verschuilt zich niet achter een pseudoniem (Schuilnaam) maar staat voor zijn producten. Alle contact gegevens staan netjes op de web-site met tevens zijn bedrijfsgegevens zoals het KvK nummer. Wij hebben ook contact gezocht met Frank de Moei en hij reageert snel en kundig op vragen via de e-mail.

Frank heeft ook een actieve Facebook pagina waar hij regelmatig leuke en zeer nuttige berichten online zet. Hij heeft zelfs meerdere malen op de radio een interview gedaan en verschillende media schrijven regelmatig over hem.

Wij kunnen dan ook niet anders als concluderen dat Frank de Moei absoluut iemand is die je kunt vertrouwen. Hij heeft enorm veel passie om mensen te helpen en biedt hier op zijn web-site ook alle informatie voor aan. De ervaring die wij hebben met Frank de Moei en zijn producten is goed.

eCursus Nooit meer Zorgen of Stress kopen

Wij hebben in deze review over de eCursus Nooit meer Zorgen of Stress ook gekeken wat je krijgt wanneer je het product zou kopen. Natuurlijk ontvang jij de online training waar jij met 19 lessen aan de slag gaat om jouw zorgen en stress aan te pakken. Maar geen online product is compleet zonder een aantal leuke bonussen, dit is voor deze training geen uitzondering. De volgende extra producten mag jij verwachten wanneer je de eCursus Nooit meer Zorgen of Stress zou kopen:

Het e-boek Inzicht in je Kracht

De eerste leuke bonus is een online boekje van 56 pagina’s over inspiratie, persoonlijke kracht en inzicht in verandering. De volgende onderwerpen worden onder andere behandeld in dit boek:

 1. De enige echte weg naar verandering
 2. Het geheim van een goede basis
 3. Stel je succes niet langer uit
 4. De 3 beste tips voor een ontspannen leven
 5. Positiever denken
 6. en nog meer

het e-boek Inzicht in je Kracht

Dit gratis e-boek zijn we al eens eerder tegen gekomen bij de eCursus Blijvend Zelfvertrouwen. Mocht je dus al een eerdere eCursus aangeschaft hebben bij Newstart dan is deze bonus niet van toepassing. Toch is de inhoud van dit e-boek wel goed en staan er veel praktische tips in die jouw zeker kunnen helpen.

Een e-mail coachingssessie

Mocht jij naar aanleiding van de eCursus Nooit meer Zorgen of Stress nog vragen hebben dan kun je een gratis e-mail coachingssessie inplannen met Frank de Moei zelf. Jij kunt dan jouw vragen per e-mail insturen en dan zal Frank persoonlijk jouw vragen behandelen. Hij beloofd jouw verder te helpen door het geven van een inzicht, suggestie, conclusie of verdiepende tegenvraag. Dit vinden wij een goede toevoeging aan de eCursus. Zo heb jij de kans om eventuele vragen snel en kundig beantwoord te krijgen.

Wat beloofd Frank de Moei?

Met de eCursus Nooit meer Zorgen of Stress beloofd Frank de Moei dat hij jouw laat zien wat de beste manier is om zorgen en stress los te laten. En dit hoeft geen jaren te duren geeft hij aan, jij ontvangt in 9 weken 19 lessen per e-mail. Deze geven jouw veel inzichten en handvatten om jouw zorgen los te laten.

eCursus Nooit meer Zorgen of Stress inhoud

Tegenwoordig heeft niet iedereen meer de tijd en het geld om lange coachingssessies te volgen van circa €100,- per sessie. Daarom biedt Frank deze eCursus aan, het bespaart jouw veel tij den energie. Daarbij ontvang jij ook vragen en opdrachten zodat jij de training ook toe kunt passen in het dagelijkse leven. Frank beloofd dat ontspanning, vertrouwen en optimisme dan vanzelfsprekend worden.

Voor wie is de eCursus Nooit meer Zorgen of Stress?

Zoals de titel van dit product al doet vermoeden is deze eCursus vooral gericht op mensen die last hebben van veel zorgen of stress. Pieker jij constant, krijg jij maar geen rust in jouw hoofd en wil je weer wat positiever kunnen denken. Dan is deze eCursus Nooit meer Zorgen of Stress wellicht een uitkomst voor jouw.

Toch kunnen mensen die weinig last hebben van zorgen of stress ook nieuwe inzichten krijgen over bepaalde situaties. Wij hebben deze eCursus ook gevolgd en je leert doormiddel van praktische tips en oefeningen bepaalde gedachtes om te zetten. En wie heeft er in de huidige stress maatschappij waar we in leven nou niet eens last van zorgen of stress? Daarom denken wij dat deze eCursus iedereen wat kan leren.

eCursus Nooit meer Zorgen of Stress review

Uiteraard hebben wij ook gekeken naar de kwaliteit en waarde die dit product jouw kan geven. De eerste les die je krijgt toegestuurd is een welkoms e-mail waarin jouw de inhoud van de eCursus word toegelicht. Je hoeft vervolgens niet nog een week te wachten op de eerste “echte” les, deze volgt gelijk de dag erna al. Je begint elke les met een stuk theorie waarin Frank het onderwerp van die les behandeld.

eCursus Nooit meer Zorgen of Stress les

Dit zijn geen lange en saaie lappen tekst maar korte en nuttige stukken informatie. Na het stuk theorie krijg jij een aantal oefeningen en vragen zodat jij de theorie kunt toepassen in de praktijk. De vragen zetten je aan het denken over de simpelste zaken, zoals “wat zorgt ervoor dat jij ontspant en geniet?”. Maar hierdoor ga jij er wel bij stil staan en kun jij de oefeningen die hierop volgen goed toepassen in de praktijk.

Zoals we al gewend waren van de vorige eCursus die we gevolgd hadden van Newstart zijn de lessen in zeer begrijpbare taal geschreven. Wij vinden dat de lessen erg sterk in elkaar zitten en je merkt dat de eCursus is opgezet door iemand met veel kennis en ervaring. Door praktische tips en informatie kunnen wij de lessen toepassen in de praktijk en heeft het ons andere inzichten gegeven.

Inhoud van de eCursus Nooit meer Zorgen of Stress

Zoals we al hadden aangegeven zit de cursus erg goed in elkaar en is overal goed over nagedacht. Om jouw een idee te geven wat je kunt verwachten qua inhoud hebben wij de delen + hoofdstukken die je gaat behandelen hieronder samengevat:

Deel 1: Waarom maken we ons zorgen?

 1. Ontdek de twee redenen waarom je je zorgen maakt
 2. Ontdek welke gedachten en situaties je stress geven
 3. Ontdek de bekendste stressfactoren
 4. Leer het zogenaamde ‘voordeel’ van zorgen maken
 5. Ontdek waarom het moeilijk is te stoppen met piekeren – tot nu!
 6. Leer waarom zorgen altijd blijven terugkomen
 7. Ontdek wat je eerst moet veranderen
 8. Leer je angst los te laten – er is niets om bang voor te zijn!

Deel 2: Transformeer je zorgen

 1. Leer hoe je je natuurlijke vermogen tot ontspanning weer terugvindt
 2. Leer hoe je je hoofd leegmaakt en direct rust creëert
 3. Leer hoe je zorgen omzet in positieve overtuigingen en gedachten
 4. Leer om te gaan met je behoefte aan controle
 5. Leer beter te accepteren – gemakkelijk en snel
 6. Ontdek dat niemand je stress kan geven – niemand!
 7. Leer te vertrouwen op jezelf en op je toekomst
 8. Ontdek hoe je negatieve gedachten kunt loslaten – gegarandeerd
 9. Leer je zorgen om te zetten in actie
 10. Ontdek hoe je je direct goed kunt voelen

Deel 3: Natuurlijke en blijvende ontspanning

 1. Leer hoe je je eigen vrijheid kunt creëren
 2. Als je dit geheim toepast, kun je je geen meer zorgen maken!
 3. Leer hoe je gelukkig kunt zijn in elke situatie
 4. Ontdek hoe je meer positieve ervaringen kunt aantrekken
 5. Ontdek je ware zorgeloze zelf
 6. Leer bewezen technieken om te ontspannen – overal en altijd
 7. Leer hoe je ontspanning kunt vasthouden – maak het blijvend!
 8. Ontdek de beste manier om onmiddellijk blij en positief te zijn

Klant ervaringen van de eCursus Nooit meer Zorgen of Stress

Natuurlijk is er in deze review over de eCursus Nooit meer Zorgen of Stress ook gekeken naar klantervaringen van andere cursisten. Dit vinden wij namelijk een goede graad meter om te kijken hoe goed een product is. Je kunt online veel positieve reacties vinden van mensen die de eCursus gevolgd hebben. Ook op Facebook waar Frank de Moei regelmatig goede berichten plaatst delen mensen de positieve ervaring die zij hebben met Frank of zijn producten.

een klantervaring van de eCursus Nooit meer Zorgen of Stress

Het geeft ons ieder geval erg veel vertrouwen wanneer er online of op social media positieve reacties te vinden zijn. Ook op de sales pagina van deze eCursus deelt Frank een aantal klantervaringen van cursisten.

Prijs van de eCursus Nooit meer Zorgen of Stress

Voor deze review van de eCursus Nooit meer Zorgen of Stress is er ook gekeken naar de prijs die je betaald voor dit product. Je bent €59,- kwijt als je in het bezit wilt komen van deze online training. Dit vinden wij een eerlijke prijs als je kijkt naar de kwaliteit van de eCursus. Tevens ben je bij 1op1 coaching al vaak €59,- per uur kwijt in plaats van eenmalig.

Verder loop jij weinig risico omdat Frank een 15 dagen niet-goed-geld-terug garantie aanbied. Ben jij niet tevreden over de inhoud van de cursus en heb je niet het gevoel dat jij geholpen word, dan kun jij jouw geld terug vragen zonder gedoe.

Eind oordeel van de eCursus Nooit meer Zorgen of Stress

Plus punten:

 1. Prijs/kwaliteit verhouding is erg goed
 2. Verkoper doet wat hij beloofd
 3. eCursus zit goed in elkaar
 4. eCursus is in begrijpbare taal geschreven
 5. Contact met Frank de Moei is prettig en goed
 6. Wij geloven dat deze eCursus het gewenste resultaat kan leveren
 7. Veel positieve reacties van cursisten
 8. 15 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Min punten:

 1. Het bonus e-boek “Inzicht in je Kracht” word ook als bonus in andere Newstart trainingen gegeven

Voordat we begonnen aan de eCursus “Nooit meer Zorgen of Stress” waren wij wel sceptisch. Hoe kan een online training er nou voor zorgen dat je beter om kunt gaan met zorgen of stress uit de maatschappij. Toch moeten we hiervan terug komen omdat deze eCursus met praktische tips en oefeningen jouw echt kan helpen. Je word stap voor stap door het proces heen begeleid en je voelt geen moment dat het teveel word.

De lessen zitten erg prettig in elkaar en zijn geen lange of saaie stukken theorie waar je eerst 4 uur voor moet gaan zitten. Alles is in een zeer begrijpbare taal geschreven en er worden ook goede blogs aangehaald om de theorie te versterken. Wij herkenden ons in veel situaties en voorbeelden die Frank in de eCursus voorlegd, hij zet jouw hiermee aan het denken. Om vervolgens handvatten aan te reiken hoe jij de zorgen en stress in zulke situaties kunt voorkomen.

Frank de Moei was voor ons al geen onbekende, maar ook in deze eCursus stelt hij ons niet teleur. Je proeft de passie en kennis die hij heeft voor de producten die hij maakt om mensen te helpen. Ook het contact dat wij bij elke review zoeken met de verkoper is met Frank de Moei erg prettig. Hij geeft op vragen via de e-mail vaak binnen 1 a 2 dagen antwoord. Je ziet ook veel positieve reacties en ervaringen op de Facebook pagina van deze eCursus, waar Frank de Moei ook regelmatig leuke en nuttige berichten plaatst.

Alles bij elkaar scoort deze eCursus Nooit meer Zorgen of Stress een ruimte voldoende. Wij zijn ervan overtuigd dat de stapsgewijze aanpak van Frank de Moei mensen echt kan helpen. En wie zou dit nou niet willen in de huidige stress maatschappij waar wij in leven.

Geef een reactie