Review: Fitcooking (Veerle) – Weer een strak lichaam?

Dit is Fitcooking editie 2Bijna iedereen is tegenwoordig wel bezig met zijn of haar lichaam. Gezond eten en een strak lichaam staat bij veel mensen hoog op het lijstje. Er zijn online erg veel producten te vinden die hierop inspringen, zoals dieet boeken of cursussen over krachttraining. Het e-boek Fitcooking is vooral gericht op gezonde voeding maar springt ook in op krachttraining. In deze review over Fitcooking gaan wij kijken hoe goed dit e-boek is en of het jouw geld waard is.

We willen antwoord geven op vragen zoals: Wie is Veerle? Wat krijg ik als ik dit boek aanschaf? Wat beloofd Veerle? Hoe goed is dit product? Want in een zee van dieet programma’s kunnen wij ons voorstellen dat jij ook niet meer weet welke je moet kiezen. Wij hopen jouw hierbij te kunnen helpen. Laten we dus snel verder kijken.

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

Wie is Veerle?

Op de website kun jij lezen dat de schrijfster van het e-boek Fitcooking Veerle is. Ze heeft een enorme passie voor voeding en krachttraining en is daarom ook vaak te vinden in de keuken of in de sportschool. Veerle is eigenlijk altijd redelijk slank geweest maar haar lichaam/figuur veranderde rond het dertigste levensjaar.

Dit is Veerle

Veerle is zich toen gaan verdiepen in voeding en krachttraining. Zij is zich gaan afvragen wat haar caloriebehoefte was en hoe zij haar eetpatroon kon aanpassen om af te vallen. Nu heeft Veerle voor zich zelf een lifestyle gecreëerd en heeft ze inzicht in haar voedingspatroon. Zij heeft Fitcooking geschreven om mensen te helpen. Ze wil mensen motiveren en inspireren om ook inzicht te krijgen in jouw voedingspatroon.

Is Veerle te vertrouwen?

Als we gaan zoeken naar informatie op het internet over Veerle vinden we natuurlijk weinig. Ze geeft namelijk geen achternaam op en dan word dat erg lastig. Dit zou ze kunnen doen om privacy redenen dus dit hoeft niet alles te zeggen. Als we kijken naar het KvK nummer komen we een oude bekende tegen, namelijk de droog trainen academie. Deze kennen we nog van onze review over Droog trainen protocol voor mannen.

Veerle zou dus een onderdeel kunnen zijn van dit bedrijf of Veerle is een pseudoniem (schuilnaam of fictief persoon) om een gezicht te zijn van een product. Wij weten echter vrij zeker dat Veerle wel een echt persoon is aangezien ze in veel foto’s in het boek verschijnt en ook video’s heeft opgenomen. Maar om privacy redenen haar achternaam niet prijs geeft. En dit zegt natuurlijk ook niets over de kwaliteit van een product. Wij zijn ervan overtuigd dat Veerle wel te vertrouwen is.

Wat beloofd Veerle?

In deze review over het e-boek Fitcooking hebben we ook gekeken naar de beloftes die Veerle maakt. Wat kun jij nou bereiken wanneer je dit product zou gaan aanschaffen en ook gaat gebruiken. Want veel mensen volgen talloze diëten maar keren vaak toch weer terug in oude “slechte” gewoontes. En sommige mensen weten niet goed waar ze moeten beginnen om gezond te leven. Hieronder hebben wij de beloftes van Veerle over het e-boek Fitcooking voor jouw samengevat.

De inhoudsopgave van Fitcooking

 • Jouw gewicht en vetpercentage gaat dalen doordat je inzicht krijgt in jouw voedingspatroon
 • Jij mag elke dag koolhydraten eten en jouw afmetingen nemen toch elke week af ondanks dat je dit eet.
 • Jij de saaie kip, rijst en groenten kan omwisselen voor lekkere gezonde eiwitrijke recepten. Dit zijn gerechten die helpen bij de spieropbouw en vetverlies.
 • Het harde werken in een sportschool word nu ook beloond met een zichtbaar resultaat.
 • Je komt eindelijk van dat laatste randje vet af.
 • Jij optimaal aan jouw gezondheid en fitness kunt werken terwijl je lekker en gevarieerd eet.

Fitcooking kopen

De beloftes die Veerle maakt op de sales pagina zijn natuurlijk erg mooi, maar wat krijg ik nou precies als ik dit product koop? Zoals je mag verwachten krijg je natuurlijk het digitale e-boek waarin 130 gezonde, voedzame en eiwitrijke recepten staan. Alle recepten en voedingswaarden zijn gemaakt voor één persoon. Bij elk recept staan de calorieën vermeld zodat je makkelijk een compleet en gevarieerd voedingspatroon kunt samenstellen.

Het e-boek bevat recepten voor foodprep, pre- en post workout, smoothie, ontbijt, lunch, diner en snack recepten. Maar naast de recepten die in het e-boek omschreven staan ontvang je ook de volgende onderdelen erbij:

 1. Twee macrocalculators voor vetverlies en spieropbouw (mannen en vrouwen)
 2. Persoonlijke voedingsschema’s op basis van jouw caloriebehoefte
 3. Tools en informatie om fysiek in de beste shape te komen

Uitleg over Fitcooking

Zoals je ziet ontvang je best veel informatie en hulpmiddelen om te kunnen slagen met dit e-boek. Veerle praat niet over bonus producten op haar sales pagina. Ze staat achter haar product en heeft geen bonus producten nodig om resultaat te behalen voor de klanten. Dit straalt natuurlijk wel vertrouwen uit volgens ons.

Fitcooking review

Natuurlijk hebben wij in deze review over Fitcooking ook gekeken naar de waarde en kwaliteit van dit e-boek. We hebben zoals je gewend bent van ons ook het product aangeschaft om een eerlijke review te kunnen schrijven. Gelijk na aanschaf van het product krijgen wij netjes een e-mail met de inlog gegevens van ons account.

Eenmaal ingelogd krijg je het product overzicht te zien waar beide Fitcooking boeken staan. In eerste instantie lijkt het alsof je beide ook kunt downloaden, echter hebben wij Fitcooking editie 2 aangeschaft en kun je uiteraard ook deze alleen maar downloaden.Het boek is in begrijpbare taal geschreven en zit inhoudelijk en opbouwend erg goed in elkaar. Er word zeer goed gebruik gemaakt van afbeeldingen en grafische vormgeving wat het lezen van dit e-boek interessant houd. Je begint met theorie over voeding en hoe je dit boek zou moeten gebruiken/lezen.

De kipgehakt uit Fitcooking

Je krijgt ook een handige checklist wat je allemaal in de keuken zou moeten hebben, zeer makkelijk. Vervolgens ga je naar het stappenplan van Fitcooking, hierin ga je onder andere jouw calorie behoefte uitrekenen met behulp van een macrocalculator. Alles word zeer goed toegelicht, wij bleven dan ook niet met vragen zitten.

Recepten Fitcooking

Natuurlijk draait dit e-boek vooral om de recepten, maar de theorie en uitleg die je krijgt is zeker noodzakelijk en ook hulpzaam. Uiteraard hebben wij in deze review over Fitcooking ook gekeken naar de recepten. Zoals eerder aangegeven zijn de recepten ingedeeld in categorieën, zo kun je makkelijk vinden wat je wilt maken. De verschillende categorieën zijn:

 1. Food preppen
 2. Pre-workout
 3. Post-workout
 4. Smoothies
 5. Ontbijt
 6. Lunch
 7. Diner
 8. Snacks

De recepten worden zeer goed uitgelegd en er staat zeer duidelijk informatie over het recept zoals bereidingstijd, aantal calorieën en hoeveel gram vet erin zit. De bereidingstijd van de meeste gerechten varieert van 5 minuten tot 30 minuten. Uiteraard hebben wij ook een recept uitgetest, we waren toch nieuwsgierig.

Een Fitcooking recept

Wij hebben de Kip Burrito gemaakt uit het e-boek Fitcooking. Met de uitleg die erbij stond konden wij dit recept prima maken en de bereidingstijd van 15 minuten klopte ook. De Kip Burrito was erg smakelijk en is ook zeker een aanrader.

Prijs van Fitcooking

Ook is er in deze review over Fitcooking gekeken naar de prijs van dit e-boek. Je wilt immers geen honderden euro’s betalen voor een recepten boek. Wees gerust dat is ook zeker niet aan de orde, Veerle vraagt €27,- voor het e-boek Fitcooking. Dit vinden wij een erg nette prijs als je kijkt naar de kwaliteit van dit product. Wij hebben vergelijkbare producten voor meer geld over de toonbank zien gaan, dus dit doet Veerle erg slim.

Er zit bij het e-boek Fitcooking geen niet-goed-geld-terug garantie, dit is iets wat wij bij veel van de online producten die wij reviewen wel zien. Echter snappen wij wel waarom Veerle gekozen heeft om dit niet te doen. Ben je namelijk eenmaal in het bezit van een e-boek dan kan zij jouw de toegang ook niet meer ontzeggen. Je hebt het e-boek immers al gedownload, dus daar heeft ze geen controle op.

Klant ervaringen met Fitcooking

Klant ervaringen van een product vinden wij ook erg belangrijk om de waarde van een product te bepalen. Daarom hebben wij hier ook naar gekeken in deze review over Fitcooking. Eigenlijk zijn alle reacties die wij kunnen vinden op het internet erg positief. Mensen zijn echt geholpen door het e-boek en veel mensen geven aan zich nu bewust te zijn van hun voedingspatroon.

Hieronder een aantal van de reacties van mensen die het e-boek Fitcooking al eens hebben aangeschaft.

 • Pepijn geeft aan dat er voor hem na het toepassen van de informatie over voeding en training veel is veranderd. Hij zag na ongeveer 6 weken zijn lichaam veranderen en hij heeft veel meer energie. Zijn training is nu ook veel efficiënter.
 • Kim verteld dat ze enorm verrast was door de uitgebreide variatie in recepten in dit e-boek. Ze weet nu dat gezonde maaltijden niet saai hoeven te zijn.
 • Yvonne heeft het boek aangeschaft omdat ze meer spiermassa wilde en ze geen inspiratie had in de keuken voor eiwitrijke recepten. Het berekenen van je caloriebehoefte heeft Yvonne hier zeker bij geholpen en ze heeft met behulp van Fitcooking haar doel ook bereikt.

Eindoordeel over Fitcooking

Plus punten:

 • Erg gezonde en smaakvolle recepten
 • Recepten zijn makkelijk en over het algemeen snel te bereiden
 • Goede informatie over voeding
 • Verkoper doet wat hij beloofd
 • Prijs/kwaliteit verhouding is erg goed
 • Erg compleet product

Min punten:

 • Sommige recepten kosten iets meer tijd om klaar te maken 

Er zijn tegenwoordig oneindig veel dieet/gezondheidsboeken te koop met allemaal gezonde recepten. Je moet dus wel iets goeds en unieks op de markt zetten wil je hiermee slagen. Hier springt Veerle prima op in met haar e-boek Fitcooking door goede en eerlijke informatie te geven over voeding. Ook het berekenen van jouw caloriebehoefte is een waardevolle toevoeging en helpt zeker bij het bepalen wat je moet eten en hoeveel.

Je maakt een stappenplan met een persoonlijk voedingsschema dat past bij jouw caloriebehoefte. Het is de bedoeling dat je bewuster word van jouw voedingspatroon en uiteindelijk zelf een voedingsschema kunt samenstellen. Wij vinden de recepten die in Fitcooking staan erg smakelijk en gevarieerd. Ook is het bereiden van deze gerechten goed omschreven en kost het niet veel tijd.

Je merkt dat het product is samengesteld door iemand met passie voor gezond eten. Veerle, de schrijfster van het e-boek, heeft het boek geschreven om mensen te helpen met de struikelblokken die zij zelf tegenkwam. We vonden het wel jammer dat bij vragen die wij via de e-mail inzonden er wat laat een reactie terug kwam. Maar dat mag eigenlijk geen minpuntje genoemd worden, er word ieder geval wel gereageerd en iedereen is wel eens druk.

Ben jij op zoek naar een handboek dat jouw kan helpen met gezond en gevarieerd eten, dan zijn wij ervan overtuigd dat je met het e-boek Fitcooking geen miskoop doet. En voor €27,- kan je ook weinig overkomen lijkt ons.

Geef een reactie