Golden Retriever Geheimen Review

Werkt een online honden training echt?

Gemiddelde leestijd: 18 minuten
Het e-book Golden Retriever Geheimen

Jij wilt graag een Golden Retriever kopen of bezit al 1 van deze mooie honden en zoekt hulp bij de training en opvoeding? Daar ga ik tenminste wel vanuit als je op deze pagina terecht bent gekomen. Golden Retrievers staan bekend als 1 van de liefste en meest betrouwbare honden die er zijn en dat is niet voor niets. In deze review over Golden Retriever Geheimen gaan wij voor jouw uitzoeken of dit e-book kan helpen met het trainen en opvoeden van jouw golden retriever.

Wij willen antwoord geven op vragen zoals: Wie is Gerard de Goede? Wat krijg jij allemaal bij aanschaf van dit product? Is Golden Retriever Geheimen jouw geld waard? Er zijn online genoeg producten te vinden die allemaal beweren jouw te kunnen helpen. Daarom is het belangrijk dat je eerst goed uitzoekt of producten ook daadwerkelijk doen wat zij beloven. In dit geval hebben wij dat voor jouw gedaan.

Inhoudsopgave

Wie is Gerard de Goede?

Het is om te beginnen goed om uit te zoeken wie de verkoper van het product is en wat zijn ervaring. Op de website is te lezen dat de verkoper van dit product Gerard de Goede. Hij geeft aan dat hij ruim 35 jaar ervaring heeft in het trainen, opvoeden en verzorgen van Golden Retrievers. Gerard ontdekte zijn voorliefde voor de Golden Retriever via zijn oom. Hij merkte dat er een hechte band ontstond tussen hem en de hond.

De geschiedenis van de Golden Retriever

Gerard besloot uiteindelijk zelf een Golden Retriever aan te schaffen en is sindsdien helemaal verliefd op Golden Retrievers. Bij de aanschaf van zijn eerste Golden Retriever deed Gerard echter alles verkeerd. Hij vertoonde vervelende gedragsproblemen en hij luisterde totaal niet. Uiteindelijk is het Gerard gelukt om via veel trainingen en lezen zijn Golden Retriever op de juiste manier op te voeden.

Sindsdien heeft hij vele Golden Retrievers gehad en wilde Gerard zijn kennis met mensen delen. Vandaar dat hij het boek Golden Retriever Geheimen heeft ontwikkeld. Volgens de web-site heeft dit e-book al ontzettend veel mensen succesvol geholpen bij het trainen, verzorgen en opvoeden van hun Golden Retriever.

Is Gerard de Goede te vertrouwen?

Natuurlijk is het belangrijk om te weten of de verkoper van een product te vertrouwen is. Daarom hebben wij hier ook onderzoek naar gedaan in deze review over Golden Retriever Geheimen. Het was na een tijdje zoeken al vrij snel duidelijk dat Gerard de Goede een pseudoniem (Schuilnaam) is. Wij zien dit wel veel vaker en verkopers gebruiken schuilnamen om hun identiteit op het internet te beschermen. Dit vinden wij uiteraard erg jammer maar het zegt niets over de kwaliteit van dit product.

Het e-book word uitgegeven door Blue Sky Marketing en dit is geen onbekende van ons. Wij zijn deze club al vaker tegen gekomen, namelijk in onze reviews over:

 1. Labrador Handboek Review
 2. Labradoodle Geheimen Review
 3. Border Collie Geheimen Review
 4. Complete handboek voor de Jack Russel Review
 5. Complete handboek voor de Franse bulldog Review

Blue Sky Marketing heeft netjes alle contact informatie op de sales pagina staan en is een partij die gevestigd zit in Berkel-Enschot. Wij verwachten dat het een eenmans bedrijfje is dat puur is opgericht voor het uitbrengen van deze boeken. Zoals je hierboven ziet hebben wij al wat ervaring met hen en de producten die wij tot nu toe hebben bekeken waren erg goed. Laten we hopen dat dit ook zo is met Golden Retriever Geheimen.

Wat beloofd Gerard de Goede?

Uiteraard is het goed om te weten wat Blue Sky Marketing allemaal beloofd wat jij gaat leren wanneer jij het e-book Golden Retriever Geheimen gaat aanschaffen. Wat kun jij nou bereiken wanneer jij alles toepast wat in dit boek beschreven word? Want het helpen bij de opvoeding, verzorging en training van jouw Golden Retriever is natuurlijk nog vrij algemeen. Wij hebben de beloftes die zij maken voor jouw hieronder op een rijtje gezet:

Het uiterlijk van de Golden Retriever
 • Ontdek op een snelle manier of een Golden Retriever wel geschikt is voor jou en je familie
 • Jij gaat leren hoe je het trainingsproces kunt versnellen door het allerbelangrijkste onderdeel toe te passen.
 • De echte reden waarom Golden Retrievers opspringen.
 • Hoe jij kunt voorkomen dat jouw Golden Retriever uren blaft als je er niet bent.
 • Wat moet je doen als jouw pup voor het eerst met jouw familie en andere mensen in contact komt.
 • De 5 meest gemaakte fouten bij het kopen van een Golden Retriever.
 • De 4 belangrijkste behoeftes van jouw Golden Retriever.
 • Ook leer je de snelste manier om jouw Golden Retriever te trainen.
 • Ontdek hoe jij de meest voorkomende gezondheidsproblemen kunt voorkomen en bestrijden.
 • Welke vragen moet jij de fokker stellen?

Golden Retriever Geheimen kopen

Wij hebben in deze review over Golden Retriever Geheimen uiteraard ook gekeken wat jij krijgt voor jouw geld. Waar kun je op rekenen als je dit product aanschaft? Natuurlijk krijg je toegang tot het e-book Golden Retriever Geheimen dat bestaat uit 203 pagina’s. Hierin ga jij alles leren over het trainen, opvoeden en verzorgen van jouw Golden Retriever. Het e-book is opgedeeld in verschillende hoofdstukken en hieronder een overzicht van de inhoudsopgave in dit boek.

De eerste dagen met jouw Golden Retriever
 1. De Golden Retriever
  1. Geschiedenis
  2. Uiterlijk
  3. Het karakter van de Golden Retriever
  4. Rasstandaard
  5. Een speciale hond
  6. Een hond voor jouw?
 2. Aanschaf/Kopen
  1. Voor en nadelen van een Golden Retriever
  2. Reu of teef
  3. Pup of volwassenhond
  4. Waar je geen puppy moet kopen
  5. Tips voor het kiezen van een goede fokker
  6. De belangrijkste vragen die je aan een fokker moet stellen
  7. Tips voor het kiezen van een gezonde puppy
  8. Het kiezen van het juiste temperament
 3. Je Puppy mee naar huis nemen
  1. Je huis puppyproof maken
  2. De eerste dagen
  3. Benchtraining
  4. Zindelijksheidtraining
 4. Opvoeding en Training
  1. Discipline en de leider van de roedel
  2. Gehoorzaamheidstraining
  3. Tips om ongewenst gedrag te voorkomen
  4. Ongewenst gedrag
  5. Basiscommando’s aanleren
  6. Socialiseren
  7. Clicker training
  8. Tips voor het trainen van je Golden Retriever
 5. Leven met een Golden Retriever
  1. Dagelijkse routine
  2. Voeding
  3. Gezondheid
  4. Verzorging
  5. Vakanties en reizen
 6. Sport en Show
  1. Behendigheid
  2. Flyball
  3. Reddingswerk
  4. Jacht
  5. Show
 7. De oudere Golden Retriever
  1. De gouden jaren
  2. Veel gestelde vragen
 8. Nawoord

Bonus Producten bij Golden Retriever Geheimen

Zoals dat bij veel online producten en diensten is krijg je ook bij Golden Retriever Geheimen een aantal bonus producten. Dit doen verkopers vaak om de koper het gevoel te geven dat ze meer krijgen voor hun geld. Dit betekent echter niet dat deze bonus producten geen waarde hebben. In veel gevallen zijn het een mooie toevoeging aan het daadwerkelijke product. Hieronder een samenvatting van de bonus producten waar jij op kan rekenen wanneer je Golden Retriever Geheimen aanschaft.

Succesvolle tips voor de verzorging en training van je Puppy

Wanneer je net een nieuwe hond hebt gekocht is het soms lastig wat je wel en niet moet doen met jouw nieuwe puppy. In dit e-book dat 25 pagina’s telt krijg jij alle tips en adviezen hoe je het beste om kunt gaan met een nieuwe pup in huis. Tevens krijg jij hulp bij allerlei praktische zaken zoals vaccinatie maar ook het kopen van de pup krijg je informatie en tips over. Een erg nuttig en waardevol e-book om door te lezen.

succesvolle tips voor de training van je puppy

Baas over je eigen Golden Retriever

In dit 42 pagina tellende e-book krijg jij een stap voor stap handleiding om probleemgedrag van je Golden Retriever op te lossen. Je krijgt tips hoe jij de leiding in huis moet nemen en waarom dit zo belangrijk is. Ook leer jij hoe je probleemgedrag van jouw Golden Retriever kunt vaststellen en uiteraard ook kunt aanpakken.

Honden Training Geheimen

Dit is een 33 pagina tellend e-book en geeft jouw allerlei tips over het trainen van jouw Golden Retriever. Wij merken dat dit e-book vooral algemene informatie bevat en ook goed toepasbaar is op andere honden rassen. Dat neemt niet weg dat er handige informatie in staat die je zeker kunt gebruiken bij het trainen van jouw Golden Retriever.

Je Golden Retriever laten komen op Commando

De titel van dit 15 pagina tellende e-book verklapt precies waar dit boek over gaat. Je krijgt een stappenplan hoe jij jouw Golden Retriever kunt laten komen op jouw commando. Dit begint met de manier van denken tot het gebruiken van aantrekkelijke beloningen. Ook dit boek is natuurlijk niet specifiek voor de Golden Retriever maar zeker makkelijk voor veel mensen.

Je Golden Retriever laten komen op commando

101 manieren om snel het gedrag van je Golden Retriever te verbeteren

Dit e-book staat niet op de sales pagina en is een extra bonus boek dat je krijgt bij aankoop. Het telt 20 pagina’s en hierin krijg jij 101 korte maar zeer praktische tips die je kunt gebruiken bij het opvoeden, trainen en verzorgen van jouw Golden Retriever. Super handig handboekje om erbij te houden in de dagelijkse opvoeding van jouw hond.

Golden Retriever Geheimen Review

Natuurlijk hebben wij in deze review over Golden Retriever Geheimen ook gekeken naar de waarde en kwaliteit dit e-book kan leveren. We hebben zoals je hierboven wellicht al gemerkt hebt het e-book aangeschaft om een eerlijke mening te kunnen geven. Gelijk na aanschaf ontvingen wij netjes een e-mail met hierin de download instructies van het e-book en de bonus producten. Het downloaden van deze boeken is erg gemakkelijk en moet iedereen lukken.

Het e-book zelf zit erg overzichtelijk in elkaar en er zit een duidelijke inhoudsopgave bij. De tekst is in een begrijpbare taal geschreven zodat iedereen dit e-book gemakkelijk kan doorlezen, alles word ook zeer duidelijk uitgelegd. Wij vinden het een zeer compleet boek waarbij je van A tot Z geholpen word bij de opvoeding, verzorging en training van jouw hond. Je krijgt ook veel informatie waar je op moet letten bij het aanschaffen van een Golden Retriever.

Je merkt dat de schrijver van dit e-book verstand heeft van de opvoeding van honden en dat hij hier ook enorm veel passie voor heeft. Verder lees je veel mooie eigen verhalen en waarom je bepaalde zaken wel of niet moet doen bij het trainen en opvoeden van jouw hond. Zaken als voeding, gezondheid maar ook vakanties komen langs in dit boek. Wij vinden het een erg compleet en waardevol boek voor alle mensen die een Golden Retriever bezitten of willen kopen.

Daarnaast is onze mening dat dit boek niet alleen informatie bevat over Golden Retrievers maar ook ontzettend veel informatie geeft die algemeen toepasbaar is op alle honden rassen.

Klant ervaringen met Golden Retriever Geheimen

Wij vinden de ervaring van klanten met dit product een erg belangrijk punt, vandaar dat we hier ook naar gekeken hebben in deze review over Golden Retriever Geheimen. Als we zoeken naar reacties van klanten vinden wij er meer dan genoeg en deze zijn gelukkig allemaal positief. Mensen geven veelal aan dat ze erg geholpen zijn met de informatie uit het boek en dat hun hond ontzettend goed luistert hierdoor. We lezen ook regelmatig dat mensen geen puppy cursus nodig hebben gehad dankzij dit boek. Hieronder een aantal van deze reacties:

Een reactie op het e-book Golden Retriever Geheimen
Een 2e reactie op het e-book Golden Retriever Geheimen

De prijs van Golden Retriever Geheimen

Natuurlijk is de prijs van een product zeer bepalend voor mensen of ze een product wel of niet aanschaffen. Gerard de Goede (Blue Sky Marketing) vraagt een bedrag van €37,- om in het bezig te komen van Golden Retriever Geheimen en alle bonus producten. Wij vinden dit een zeer eerlijke en goede prijs als je kijkt naar de kwaliteit en waarde van dit product. Je krijgt ontzettend veel eerlijke informatie die mensen blijkbaar echt verder helpt. 

En omdat Gerard 100% vertrouwen heeft in zijn eigen product geeft hij een 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Het risico ligt dus bij hem omdat jij het volledig aankoopbedrag terug kunt vragen als je niet tevreden bent over de inhoud van dit product. Wij vinden dat altijd erg sterk overkomen als verkopers dat doen. 

Onze conclusie over Golden Retriever Geheimen

Voordelen van Golden Retriever Geheimen

 • Veel waardevolle informatie over het opvoeden, trainen en verzorgen van Golden Retrievers
 • Zeer compleet product
 • Veel positieve reacties te vinden van andere mensen
 • niet-goed-geld-terug garantie
 • Prijs/kwaliteit verhouding is prima
 • Zeer overzichtelijk en makkelijk te lezen boek

Nadelen van Golden Retriever Geheimen

 • Gerard de Goede is een pseudoniem (Schuilnaam)

Net zoals de andere boeken van uitgever Blue Sky Marketing is ook dit e-book weer een schot in de roos. Je krijgt ontzettend veel waardevolle informatie over het opvoeden, trainen en verzorgen van een Golden Retriever. Daarnaast krijg je ook toegang tot een aantal goede bonus producten die jouw voorzien van nog weer extra informatie. Wij zien regelmatig dat eventuele bonus producten niet heel goed zijn maar gelukkig is dat bij dit product dus niet zo.

Verder is het boek in zeer begrijpbare taal geschreven en worden er veel voorbeelden aangehaald over bepaalde situatie in de training van een Golden Retriever. Je word stap voor stap geholpen met het opvoeden en trainen van jouw hond en overal is aan gedacht. Ook wanneer je nog een Golden Retriever moet kopen sta jij er niet alleen voor. Er word verteld waar je op moet letten en welke vragen je de eventuele fokker zou moeten stellen.

Ook is het boek erg praktijk gericht opgesteld en je kunt de informatie dus ook gelijk toepassen, het zijn geen “wat als” scenario’s. Je merkt bij het lezen van het boek dat de schrijver verstand van zaken heeft en niet zomaar iets verteld. Je krijgt vaak informatie over hoe een Golden Retriever reageert op bepaalde situaties maar ook waarom dat zo is. Op die manier ga je dus ook begrijpen hoe jouw hond denkt en waarom hij bijvoorbeeld niet wil luisteren.

Wij zijn ervan overtuigd dat je met de informatie uit dit boek prima een hond kunt trainen, verzorgen en opvoeden. Wij verwachten zelfs dat je helemaal geen hondencursus nodig hebt als je deze informatie gaat toepassen. Daarnaast geeft de verkoper een 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie, dus het risico ligt ook volledig bij hem.

Golden Retriever Geheimen

Wil jij ook binnen enkele weken een lieve en gehoorzame hond?

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *