Complete handboek voor de Franse bulldog review – Geld waard of niet?

Het Complete Handboek voor de Franse BulldogDus jij zit eraan te denken om een franse bulldog te kopen of bezig er wellicht al wel een? Daar ga ik tenminste van uit als je op deze pagina terecht bent gekomen. Jij bent echt niet de enigste die dit een mooi en stoer hondje vind, veel mensen hebben een voorliefde voor dit ras. In deze review over het complete handboek voor de Franse Bulldog willen wij voor jouw uitzoeken hoe goed dit e-boek is.

Wij willen antwoord geven op vragen zoals: Wie is Piet de Wit? Wat krijg ik allemaal bij aanschaf van dit e-boek? Is het complete handboek voor de Franse bulldog mijn geld waard? Wij hebben het boek voor jouw aangeschaft om dit allemaal uit te zoeken. Want het is jammer als je een product koopt dat jouw niet levert wat het beloofd heeft. Laten we samen snel verder kijken.

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

Wie is Piet de Wit?

Als we de web-site van dit product mogen geloven is Piet de Wit de verkoper van dit e-boek. Hij heeft ruim 35 jaar ervaring in het trainen, verzorgen en opvoeden van Franse bulldogs. Piet verteld dat hij zijn voorliefde voor deze honden ontdekte via zijn oom, die had ook een Franse bulldog. Hij merkte dat er een band ontstond tussen hem en de hond en was gelijk verliefd op de Franse bulldog.

Dit is Piet de Wit

Uiteindelijk besloot Piet de Wit om zelf een Franse bulldog aan te schaffen. De opvoeding, verzorging en training van zijn eerste hond ging niet zonder vallen en opstaan. Piet deed van alles fout bij de opvoeding van zijn eerste Franse buldog. Door de jaren heen heeft Piet enorm veel geleerd over het verzorgen van deze honden. Deze kennis en ervaring wilde Piet de Wit delen met andere mensen en daarom heeft hij dit e-boek geschreven.

Is Piet de Wit te vertrouwen?

Natuurlijk hebben we in deze review over het complete handboek voor de Franse bulldog ook gekeken of Piet de Wit wel te vertrouwen is. Wanneer we wat zaken gaan uitzoeken komen we erachter dat Piet de Wit geen echt persoon is maar een fictief persoon. Hij is bedacht door de verkopers van dit e-boek om als gezicht te dienen voor het product. Door de verhalen op de web-site hopen de verkopers een emotionele band te scheppen tussen koper en verkoper.

Als we de KvK natrekken komen we erachter dat de verkoper van dit e-boek  Blue Sky Marketing is. Dit is zeker geen onbekende van ons, wij kennen deze club nog uit onze review over het complete handboek voor de jack russell en uit onze review over Border Collie Geheimen. Wij zien wel vaker dat er pseudoniemen (schuilnamen) worden gebruikt voor online producten en diensten. Dit doen verkopers vaak om hun identiteit op het internet te beschermen.

Blue Sky Marketing is een bedrijfje dat gevestigd is in Berkel-Enschot, het lijkt zelfs gewoon een woonhuis te zijn. Natuurlijk zien wij liever dat de verkoper achter zijn product gaat staan en zijn echte gegevens gebruikt. Echter zegt het niets over de kwaliteit van het product. Helaas reageert Blue Sky Marketing niet op vragen die wij via de e-mail hebben ingestuurd.

Benchtraining uit het handboek voor de Franse bulldog

Wat beloofd Piet de Wit?

Uiteraard hebben wij ook gekeken in deze review over het complete handboek voor de Franse bulldog wat Blue Sky Marketing beloofd. Wat ga jij nou bereiken wanneer je alles gaat toepassen wat in dit e-boek beschreven staat? Want het opvoeden, trainen en verzorgen van een Franse bulldog is natuurlijk nog vrij algemeen. Wij zijn wat dieper ingedoken op de punten die zij aanhalen en hebben dit voor jouw op een rijtje gezet:

 • Jij gaat leren hoe je op de juiste manier jouw Franse bulldog moet aanmoedigen en corrigeren.
 • Ook leer je wat voor voeding jij de Franse bulldog moet geven. Hiermee kun je veel gezondheidsproblemen voorkomen.
 • Alles over de raskenmerken van de Franse bulldog ga jij in dit e-boek lezen.
 • Hoe moet jij de eerste nachten met jouw nieuwe pup goed doorkomen?
 • Jij leert wat de allerbelangrijkste regel is bij het zindelijk maken van jouw pup zodat dit proces vele malen sneller gaat.
 • Hoe voorkom jij dat jouw Franse bulldog urenlang blaft als jij afwezig bent?
 • Ook ontdek jij of een Franse bulldog geschikt is voor jouw en jouw familie.
 • Jij gaat leren wat de snelste manier is om jouw Franse bulldog te trainen.
 • Verder leer je welke vragen jij de Fokker moet stellen.

Het complete handboek voor de Franse bulldog kopen

Verder hebben wij in deze review over het complete handboek voor de Franse bulldog ook gekeken wat jij allemaal krijgt bij aanschaf. Natuurlijk krijg jij toegang tot het e-boek waarin jij alles gaat leren over de training, verzorging en opvoeding van een Franse bulldog. Maar zoals bij vele online producten en diensten krijg je ook toegang tot een aantal bonus producten. Hieronder hebben wij deze bonus producten voor jouw op een rijtje gezet.

Bonus 1: Baas over je eigen Franse bulldog

Dit e-boek telt 35 pagina’s en jij gaat bezig met een bewezen methode om stap-voor-stap het probleem gedrag van jouw Franse bulldog op te lossen. Jij leert hoe jij de baas word over jouw hond. Alles word duidelijk uitgelegd en de tips zijn erg makkelijk toepasbaar in de praktijk. Zeker een mooie toevoeging aan het daadwerkelijk e-boek.

Bonus 2: Succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy

in dit 25 pagina tellende e-boek krijg jij korte maar ontzettend nuttige tips voor de verzorging en training van jouw puppy. Je leert welke punten belangrijk zijn bij het uitkiezen van een puppy. Maar ook over het opstellen van huisregels. Veel informatie die zeer handig is om erbij te houden wanneer je een puppy hebt aangeschaft of gaat aanschaffen.

De tips voor de verzorging en training van je puppy

Bonus 3: Honden training geheimen

In dit 32 pagina tellende e-boek leer jij alle geheimen van professionele hondentrainers die ze normaal nooit met jouw zullen delen volgens Blue Sky Marketing. Er zit veel waardevolle en nuttige informatie in dit e-boekje die je kunt toepassen bij de opvoeding van jouw Franse bulldog. Je leert hoe jij jouw Franse bulldog op een positieve manier kunt trainen.

Bonus 4: Acht simpele technieken om je Franse bulldog te laten komen op commando

Zoals de naam van dit e-boek al doet verklappen ga jij acht technieken leren waarbij jij jouw Franse bulldog kunt laten terugkomen op commando. Het is een e-boekje van 15 pagina’s waarbij de 8 stappen die behandeld worden vrij logisch zijn, maar wellicht snel vergeten worden door mensen. Niet de meest waardevolle bonus maar toch mooi dat hij erbij zit.

Bonus 5: 101 manieren om het gedrag van je Franse bulldog te verbeteren

Dit 19 pagina tellende e-boek is een bonus die niet vermeld staat op de sales pagina van dit product. Blue Sky Marketing geeft op de download pagina aan dat dit een “extra” bonus is. Hier staan korte maar nuttige tips in waarbij je op moet letten bij de opvoeding, training en verzorging van jouw Franse bulldog. De tips zijn vaak niet meer als 3 regels en het is een mooi handboek om erbij naast te houden.

Het complete handboek voor de Franse bulldog Review

Wij hebben natuurlijk ook gekeken wat de waarde en kwaliteit is van dit e-boek in onze review over het complete handboek voor de Franse bulldog. Gelijk na aanschaf van dit product kregen wij een e-mail met de link naar de downloadpagina, hier konden we het e-boek + alle bonussen downloaden. Het e-boek is een 187 pagina tellend PDF document en ziet er zeer verzorgd en overzichtelijk uit. Je begint met informatie en geschiedenis over het ras de Franse bulldog, zeer leuk om door te lezen. Vooral als je een Franse bulldog wilt gaan aanschaffen of al 1 bezit.

Handboek voor de Franse bulldog ongewenst gedrag
Een stukje uit het e-boek

Vervolgens gaat het boek natuurlijk in op alle facetten die komen kijken bij het opvoeden, trainen en verzorgen van een Franse bulldog. Het e-boek is in een zeer begrijpbare taal geschreven en je hoeft stukken tekst niet 2 keer door te lezen voor je het begrijpt. De informatie die gegeven word komt bij ons over als zeer geloofwaardig en ook erg praktisch. Blue Sky Marketing geeft ook aan dat ze alle informatie hebben geverifieerd hebben met een dierenarts en 2 fokkers.

Het e-boek voelt voor ons als een zeer compleet product waarbij overal aan gedacht is. Van het uitzoeken van de juiste puppy en ook bij de juiste fokker tot het uitlaten van jouw Franse bulldog op de juiste manier. Ondanks dat Piet de Wit een pseudoniem (schuilnaam) is voel je toch dat er veel kennis en ervaring achter dit product schuilt. De verkoper heeft zijn huiswerk goed gedaan en een puppy cursus is wellicht niet eens nodig met de informatie uit dit boek.

De prijs van het complete handboek voor de Franse bulldog

Natuurlijk is de prijs een bepalende factor voor veel mensen om een product wel of niet aan te schaffen. Daarom hebben we hier ook naar gekeken in deze review over het complete handboek voor de Franse bulldog. Blue Sky Marketing vraagt een bedrag van €37,- om in het bezit te komen van dit e-boek en alle bonus producten. Wij vinden dit een eerlijk bedrag voor een goed product met veel nuttige informatie.

Als we kijken naar de waarde die het e-boek en alle bonus producten levert is €37,- niet heel veel geld. Daarnaast geeft Blue Sky Marketing ook een 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie, dit is meer dan we normaal zien. Vaak zie je een 15 of 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie, als ze deze überhaupt al geven. Dus het risico ligt bij de verkoper en niet bij jouw.

Klant ervaringen met het complete handboek voor de Franse bulldog

Een goede graad meter voor de kwaliteit en waarde van een product/dienst vinden wij altijd de ervaring van andere klanten. Als wij gaan zoeken naar de ervaring van andere klanten is het lastig om reacties te vinden. Na wat langer rond te zoeken vinden we er uiteindelijk toch een aantal en deze zijn positief over het e-boek en het resultaat. Hieronder een greep uit een aantal van deze reacties:

 1. Een vrouw verteld dat ze het e-boek zo interessant vond dat ze het in 1 keer heeft uitgelezen en hiervan enorm veel heeft geleerd voor de aanschaf van haar Franse bulldog.
 2. Jan had niet gedacht dat een e-boek hem als Franse bulldog fokker nog wat kon bij brengen. Maar hier moest hij van terug komen omdat er veel waardevolle tips, technieken en informatie gedeeld word.
 3. Patricia verteld dat ze door de informatie uit het e-boek nu leiderschap kan tonen richting haar hond. Ook de ras informatie over de Franse bulldog heeft haar heel erg geholpen geeft ze aan.

Ons eindoordeel van het complete handboek voor de Franse bulldog

Plus punten:

 • Zeer compleet product
 • Veel nuttige en praktische informatie en tips
 • 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie
 • Er zijn positieve reacties te vinden van klanten
 • De bonus producten zijn een goede toevoeging
 • Het e-boek is in een begrijpbare taal geschreven

Min punten:

 • Piet de Wit is een pseudoniem (schuilnaam) en is bedacht als gezicht van het product
 • Slecht contact met de verkopers, reageren niet op e-mails

Het is natuurlijk niet het eerste product dat wij reviewen van Blue Sky Marketing, de verkopers van dit e-boek. En wederom stellen zij ons niet teleur, het e-boek is een zeer compleet product met veel goede en praktische informatie over het opvoeden, trainen en verzorgen van een Franse bulldog. Het boek is prettig om door te lezen en zit zeer overzichtelijk in elkaar, er zit een duidelijke opbouw in.

Het e-boek is speciaal geschreven voor de training van een Franse bulldog. Je krijgt in het begin ook veel informatie over dit ras en speciale kenmerken waar je rekening mee moet houden. Toch denken wij dat alle hondenbezitters wat aan de informatie uit de e-boek kunnen hebben. Er staat ook genoeg algemene informatie in die elke hondenbezitter zou kunnen toepassen. Wat wij wel jammer vonden is dat Piet de Wit, volgens de website de verkoper van dit product, een pseudoniem is. Hij is bedacht als gezicht van dit product en is bedoeld om een band te scheppen tussen de koper en verkoper.

Wij zien zeker vaker dat er een pseudoniem gebruikt word, dit zegt verder gelukkig niets over de kwaliteit van een product. Bij het lezen van dit e-boek merk je wel dat de daadwerkelijke verkopers veel kennis en ervaring hebben in het opvoeden van honden. Geen enkel onderwerp word overgeslagen, van het uitzoeken van een puppy tot welke voeding je het beste kunt geven. Wij waren aangenaam verrast hoe compleet dit product is.

Wij zijn ervan overtuigd dat je met behulp van dit e-boek en de bonus producten een Franse bulldog op de juiste manier kunt trainen en verzorgen. Ook denken wij dat een puppy cursus wellicht niet nodig is als je alle informatie goed toepast. Daarnaast loop jij als koper ook geen risico omdat Blue Sky Marketing een 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie geeft. Het risico ligt dus bij hen.

Geef een reactie