Review: Koolhydraatarm 50 dagen programma

Kun jij met behulp van dit e-boek op een gezonde manier afvallen?

Gemiddelde leestijd: 14 minuten
Het koolhydraatarm 50 dagen programma

In deze review van het e-boek Koolhydraatarm 50 dagen programma willen wij dieper induiken op dit product. Wat krijg ik wanneer ik dit product aanschaf? Wie is Niels Bosman? Geeft dit product waarde voor mijn geld? Dit zijn vragen waar wij voor jouw het antwoord op willen geven. Zodat jij met de juiste informatie kunt kiezen of je dit product wilt aanschaffen of niet.

Er zijn online tegenwoordig zoveel producten te vinden die inspringen op de groeiende vraag voor gezond eten en hulp bij het afvallen. Veel mensen zijn bezig met zijn of haar gezondheid en willen hier op inspringen door gezond en verantwoord te koken. Is dit weer een van de vele dieet programma’s die er bijna allemaal hetzelfde uitzien of is het product van Niels Bosman echt uniek.

Inhoudsopgave

Wie is Niels Bosman

Niels Bosman is de oprichter en eigenaar van de web-site makkelijk afvallen. Hier bied Niels zijn producten aan en schrijft hij leuke blog berichten over dit onderwerp. Ook vind je hier leuke recepten die Niels of iemand van zijn team heeft samengesteld. Op de web-site kun je lezen dat Niels een grote passie heeft om relaxed, gezond en gelukkig te leven en om hier ook anderen in te inspireren.

Dit is Niels Bosman

Om een relaxed en gelukkig leven te kunnen lijden is Niels Bosman erachter gekomen dat een sterk en gezond lichaam hierin cruciaal zijn. Daarom doet Niels elke ochtend 45 minuten chi-gong (soort yoga) en is hij gezond gaan eten. Ook heeft Niels Bosman een grote passie voor business en online marketing, vandaar dat zijn web-site ook zo goed draait.

Is Niels Bosman te vertrouwen?

Uit de verhalen op de web-site komt Niels Bosman bij ons over als een normale jongen die mensen wil helpen met een gezondere levensstijl. Toch kunnen wij buiten de web-site van Niels Bosman niet veel informatie over hem vinden, hij heeft wel een actief Facebook account. Verder heeft hij op de web-site geen contact gegevens zoals een KVK nummer staan, dit zien we niet zo heel vaak.

Wat wij erg sterk vinden is dat Niels Bosman niet opereert onder een pseudoniem (schuilnaam). Wij zien vaak dat mensen niet hun eigen naam gebruiken om de identiteit te beschermen. Niels Bosman doet dit dus niet en je merkt zijn passie over dit onderwerp als je zijn blogs leest en zijn video’s bekijkt. Ondanks dat hij zijn contact gegevens niet op de web-site publiceert krijgen wij wel het gevoel dat Niels Bosman te vertrouwen is. Hij wil daadwerkelijk mensen helpen en inspireren en heeft geen slechte bedoelingen.

Wat beloofd Niels Bosman met zijn Koolhydraatarm 50 dagen programma

Niels Bosman beloofd dat jij na aanschaf van dit product 2 kilo of meer per week kunt gaan verliezen zonder dat jij hiervoor actief moet gaan sporten. Je hoeft tijdens het koolhydraatarm 50 dagen programma geen honger te lijden omdat je genoeg mag eten. De recepten zijn zo samengesteld dat de porties die je mag hebben ruim voldoende zijn en dat jij dus lekker verzadigd bent na een maaltijd. Hieronder de punten die Niels Bosman met zijn programma beloofd samengevat:

 1. Afvallen zonder te sporten
 2. Minder hongergevoel
 3. Makkelijke recepten
 4. Brood eten mag
 5. Gezond afvallen
 6. Makkelijk aanpassen aan je gezin
 7. afvallen door ander te eten, NIET MINDER
 8. verzadigd na de maaltijd

Voor wie is het Koolhydraatarm 50 dagen programma

Natuurlijk kan iedereen die een gezond dieet wil volgen terecht bij het Koolhydraatarm 50 dagen programma. Echter richt Niels Bosman zich in dit e-boek vooral op vrouwen, het programma is speciaal voor vrouwen ontwikkeld. Dit betekent echter niet dat mannen dit dieet/programma niet kunnen volgen. Niels legt in zijn boek netjes en duidelijk uit hoe mannen alsnog zijn programma kunnen volgen. Dit is helemaal niet lastig of moeilijk, als man neem je dan bijvoorbeeld in plaats van 1 ei als tussendoortje 2 eieren.

voor wie is het koolhydraatarm 50 dagen programma

Verder is er in dit 50 dagen programma geen rekening gehouden met allergieën, vegetariërs of andere specifieke wensen. Dit betekent dat dit programma niet geschikt voor jouw is wanneer je last hebt van allergieën of een vegetariër bent.

Koolhydraatarm 50 dagen programma kopen

Zoals bij zoveel online producten krijg je bij het Koolhydraatarm 50 dagen programma ook extra bonus producten. Uiteraard hebben wij hier ook naar gekeken in deze review van het Koolhydraatarm 50 dagen programma. Sowieso heb jij natuurlijk recht op het e-boek waarin jouw voor 50 dagen gezonde recepten word voorgeschoteld.

LET OP, dit is een e-boek en er zit geen fysiek exemplaar bij dit product. Het e-boek kun jij openen op een telefoon, computer, laptop, tablet of e-reader. Ben jij iemand die liever een fysiek boek in de keuken heeft met gezonde recepten dan is het boek Fitchef Turbo wellicht wat voor jouw. Schaf jij toch het Koolhydraatarm 50 dagen programma aan dan kun jij ook rekenen op de volgende bonussen:

Boodschappenlijstjes voor 7 weken

De eerste bonus die Niels Bosman op zijn sales pagina weggeeft is een boodschappenlijstje voor 7 weken. Niels geeft aan dat jij dan niet hoeft na te denken over welke boodschappen je moet halen. Echter vinden wij dat deze bonus gewoon bij het product zou moeten horen. Niet echt een super sterke bonus vinden wij.

Mijn favoriete drinktips

In deze bonus vertelt Niels Bosman jouw zijn favoriete drinktips om tijdens het koolhydraatarm dieet toe te passen. Ook deze bonus vinden wij niet heel erg sterk, het e-boekje bevat 2 pagina’s waarvan 1 een cover is. Verder zijn de tips niet heel erg vernieuwend, drink veel water en matig je alcohol gebruik zijn tips die iedereen wel kent.

Suprise Bonus

De suprise bonus waar Niels Bosman het over heeft op zijn sales pagina is een e-boek met 100 gezonde en verantwoorde lekkernijen. Dit vinden wij wel een sterke bonus, de recepten zitten goed in elkaar en zijn duidelijk toegelicht. Elk recept heeft een foto van het eindresultaat en het geheel ziet er netjes uit.

Koolhydraatarm 50 dagen programma bonus

E-mail motivatie na aanschaf

Na aanschaf van het product ontvang je op regelmatige basis een e-mail met leuke tips of bonussen. Dit vinden wij erg sterk en geeft een extra stukje motivatie tijdens het volgen van het Koolhydraatarm 50 dagen programma.

Prijs van het Koolhydraatarm 50 dagen programma

Natuurlijk word er in deze review over het koolhydraatarm 50 dagen programma ook gekeken naar de prijs van het product. Jij moet een bedrag van €37,- betalen om in het bezit te komen van dit programma met alle bonussen. Dit vinden wij een acceptabele prijs als je kijkt wat je ervoor krijgt. Oke, er zitten een aantal bonus producten in die niet helemaal de moeite waard zijn. Maar toch is de prijs/kwaliteit verhouding goed in balans.

Verder loop jij geen risico wanneer je dit product zou aanschaffen. Niels Bosman hanteert namelijk een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Ben jij dus niet tevreden over de kwaliteit van dit product, dan kun je jouw geld binnen 30 dagen terug vragen.

Koolhydraatarm 50 dagen programma review

Natuurlijk hebben we dit product ook aangeschaft om zo’n eerlijk mogelijke review te kunnen schrijven. Wat ons opvalt is dat het e-boek prettig is opgebouwd en dat jij aan de hand word genomen hoe jij dit programma het beste kan doorlopen. Niels Bosman geeft allerlei nuttige informatie en tips aan het begin van dit e-boek die jij kunt gebruiken tijdens het Koolhydraatarm 50 dagen programma. Je word erg gemotiveerd om te beginnen aan dit dieet als je de begin informatie allemaal doorleest.

Vervolgens begin je met het koolhydraatarm 50 dagen programma en krijg je per dag 6 maaltijden/tussendoortjes wat jij zou moeten eten. De 6 eet momenten per dag zien er als volgt uit:

 1. Ontbijt
 2. Tussendoortje 1
 3. Lunch
 4. Tussendoortje 2
 5. Avondeten
 6. Tussendoortje 3

De dagindeling ziet er kort maar krachtig uit, er word kort samengevat wat jij die dag mag/kunt eten. Mensen die op zoek zijn naar mooie foto’s van de recepten en uitgebreide toelichting hoe je de recepten moet maken komen hier bedrogen uit. Het is een handboek voor wat jij die dag zou kunnen/moeten eten om te voldoen aan het koolhydraatarm 50 dagen programma. Staat er dus een recept/maaltijd tussen waarvan jij niet weet hoe je die zou moeten maken, zul jij eerst moeten opzoeken hoe dat recept bereidt moet worden.

koolhydraatarm 50 dagen programma dag 1

Wij hebben een aantal dagen het koolhydraatarm programma gevolgd en vonden dit erg goed te doen. Het eten is lekker en makkelijk te bereiden en wij hadden inderdaad deze dagen een verzadigd gevoel. Wat wij jammer vinden is dat wij bijna geen support/contact krijgen wanneer we een vraag insturen via de web-site of e-mail. Wel is er een Facebook pagina waar je terecht kunt met vragen of suggesties. Verder krijg je een aantal keren na aanschaf van dit product leuke motivatie e-mails en staan hier ook nuttige informatie in.

Klant ervaringen van Koolhydraatarm 50 dagen programma

Wanneer we online gaan zoeken naar ervaringen van mensen die dit product aangeschaft hebben vinden we genoeg. Bijna alle ervaringen zijn positief en iedereen is na de eerste week vaak al 2 tot 3 kilo afgevallen. Veel mensen vinden de recepten lekker en makkelijk te bereiden. De meeste ervaringen die wij gevonden hebben komen van Facebook en dat geeft ons vertrouwen.

Klant ervaringen met Niels Bosman

Eind oordeel van Koolhydraatarm 50 dagen programma

Plus punten:

 1. Niels Bosman doet wat hij beloofd
 2. Goede en motiverende informatie
 3. Prijs/Kwaliteit verhouding is prima
 4. Recepten zijn kort en overzichtelijk opgebouwd
 5. E-Boek is in begrijpbare taal geschreven
 6. Veel positieve reacties te vinden
 7. 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Min punten:

 1. Contact/support vanuit Niels of zijn team
 2. Niet alle bonus producten geven waarde

Toen we dit product aanschaften voor deze review dachten wij “weer zo’n koolhydraatarm dieet programma”. Toch moeten wij zeggen dat het een prima te volgen programma is met lekkere recepten en goede informatie. Het is niet geheel vernieuwend wanneer je dit product gaat vergelijken maar wat maakt dat uit? Het werkt en het is zeker een programma wat je kunt blijven volgen, dus geen crash dieet.

Jij krijgt voor 50 dagen lang voorgeschoteld wat gezond is om te eten en dat is natuurlijk erg makkelijk. Je hoeft niet meer na te denken wat je moet gaan koken en of dat wel gezond is. Er staan ook zeker veel variërende gerechten en recepten in zodat jij niet het gevoel krijgt elke dag hetzelfde te eten. Ondanks dat niet alle bonus producten veel waarde toevoegen vinden wij dit een goed product voor een nette prijs. En de 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie geeft ons extra vertrouwen in dit product.

Uit de informatie die wij kunnen vinden over Niels Bosman krijg je het gevoel dat jij te maken hebt met iemand die passie heeft voor gezond eten. Hij schrijft leuke en informatieve blogs op zijn web-site en ook het Facebook account van de web-site bevat veel nuttige informatie. Helaas was de support op vragen die wij stelden via de web-site en e-mail minder goed, wij kregen namelijk geen antwoord.

Toch zijn wij van reviewkings.nl ervan overtuigd dat dit product werkt. Overal is goed over nagedacht en je krijgt ook alles toegereikt om met dit product te slagen. In deze review van het koolhydraatarm 50 dagen programma hebben wij verschillende zaken voor jouw uitgezocht en getest. Wij hopen dat eventuele vragen of twijfels zijn opgehelderd.

Koolhydraatarm 50 dagen programma

Ben jij op zoek naar een gezonde en blijvende manier van afvallen?

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *