Review: Labradoodle Geheimen (Piet de Jong) – Echt zijn geld waard?

Het e-boek Labradoodle GeheimenJij wilt graag een Labradoodle aanschaffen of bent al in het bezit van een Labradoodle en wilt graag hulp bij de opvoeding en verzorging van deze mooie en lieve hond? Daar ga ik tenminste van uit als je op deze pagina terecht bent gekomen. In deze review over Labradoodle geheimen gaan wij voor jouw kijken hoe goed dit e-boek echt is. Is dit e-boek jouw geld waard of kun je beter verder kijken.

Wij willen antwoord geven op vragen zoals: Wie is Piet de Jong? Waar kan ik op rekenen bij aanschaf van dit product? Wat zeggen andere klanten over dit e-boek? Het opvoeden en verzorgen van een hond kan soms erg lastig zijn. Wat moet je wel en niet doen? Daarom is het erg prettig als je een goed boek hebt die jouw hierbij kan ondersteunen. Laten we snel kijken hoe goed Labradoodle geheimen is.

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

Wie is Piet de Jong?

Op de web-site van Piet de Jong is te lezen dat hij al 35 jaar ervaring heeft in het trainen, opvoeden en verzorgen van Labradoodles. Hij geeft aan dat hij zijn voorliefde voor de Labradoodle ontdekte via zijn oom, deze had een Labradoodle en Piet merkte een hechte band. Uiteindelijk besloot Piet om zelf een Labradoodle aan te schaffen en sindsdien is zijn liefde voor deze honden nooit meer weg gegaan. 

Piet de Jong verteld dat hij bij de aanschaf van zijn eerste Labradoodle bijna alles fout heeft gedaan in de verzorging en opvoeding van deze hond. De hond luisterde niet goed ondanks de liefde die Piet de hond gaf. Hij besloot zich te gaan verdiepen in de opvoeding, verzorging en training van Labradoodles. Uiteindelijk wilde Piet de Jong mensen verder helpen en heeft daarom dit e-boek geschreven. Zodat mensen niet de fouten maakt die hij heeft gemaakt.

Is Piet de Jong te vertrouwen?

Als we gaan zoeken naar meer informatie over Piet de Jong op het internet vinden we eigenlijk helemaal niets. Wanneer we het KvK nummer natrekken die gelukkig wel vermeld staat op de sales pagina komen we een oude bekende tegen. Dit is namelijk Blue Sky Marketing, en dit bedrijf is ook verantwoordelijk voor het e-boek Labrador Handboek. Wij zijn ervan overtuigd dat Piet de Jong geen echt persoon is maar een pseudoniem (schuilnaam). 

Dit zien we vaker bij online producten gebeuren, in dit geval zit er achter dit product een marketing bedrijf. Piet de Jong is bedacht om de verkoper van het product een gezicht en naam te geven. Dit creëert een soort van vertrouwensband tussen de koper en verkoper. Wij zien liever een daadwerkelijk persoon of bedrijf als verkoper van een product en niet een fictief persoon. Dit verteld echter niets over de kwaliteit van een product. 

Wat beloofd Piet de Jong?

Het opvoeden van een hond is niet altijd makkelijk en daarom heeft Piet de Jong dit e-boek geschreven. Maar wat beloofd Piet wat jij met zijn boek zou kunnen bereiken? Piet de Jong verteld op zijn web-site dat hij een dierenarts en twee erkende fokkers heeft geïnterviewd. Dit om er zeker van te zijn dat de informatie in dit e-boek juist is. Wij gaan er maar vanuit dat Blue Sky Marketing dit heeft gedaan aangezien Piet de Jong een fictief persoon is. 

Het voorwoord van Labradoodle geheimen

Natuurlijk is het fijn om te lezen dat ze de informatie hebben geverifieerd met specialisten. Wij hebben echter ook gekeken in deze review over Labradoodle geheimen wat er beloofd word wanneer je dit e-boek aanschaft. Hieronder hebben wij de beloftes voor jouw samen gevat:

 1. Jij leert hoe je op de juiste manier jouw Labradoodle moet aanmoedigen en corrigeren. Zodat hij vele malen sneller zal leren. 
 2. Jij weet na het lezen van dit e-boek welke voeding jij jouw Labradoodle moet geven om gezondheidsproblemen te voorkomen.
 3. Er word jouw alles verteld over de raskenmerken van de Labradoodle.
 4. Jij leest hoe jouw nieuwe pup de eerste nachten goed doorkomt, zodat hij niet uren gaat janken.
 5. Ook leer jij de belangrijkste regel bij het zindelijk maken van jouw pup, zodat dit proces veel sneller gaat. 
 6. Jij krijgt bij het lezen en toepassen van dit e-boek een gehoorzame en lieve Labradoodle.

Labradoodle geheimen kopen

Uiteraard hebben wij in deze review over Labradoodle geheimen ook gekeken naar wat jij allemaal krijgt voor je geld. Zoals je mag verwachten krijg je toegang tot het e-boek Labradoodle geheimen. Hier ga jij in een 200 pagina tellend boek leren hoe je jouw Labradoodle het beste kan opvoeden, trainen en verzorgen.

Verder beloofd Piet jouw dat je levenslang toegang hebt tot eventuele updates die uit komen voor het e-boek. Deze kun je dan dus gratis downloaden. Maar zoals bij veel online boeken/producten krijg je er een aantal bonus producten bij. Hieronder vatten wij deze producten voor jouw samen zodat jij een goed beeld hebt wat je krijgt. 

Bonus 1 – Succesvolle tips voor de verzorging en training van je Puppy (e-boek)

In dit 25 pagina tellende e-boek leer jij alles wat je moet weten over het kiezen en verzorgen van een puppy. Hier krijg je ontzettend nuttige tips over het kiezen van een puppy en waar je rekening mee moet houden. Ook worden alle belangrijke onderwerpen behandeld voor het opvoeden van je puppy in de eerste weken. Bijvoorbeeld het voer wat de puppy moet krijgen en hoeveel. Ook word verteld wanneer je een puppy het beste pas kunt optillen en hoe je het beste de eerste nacht kunt doorkomen. 

Bonus 2 – Baas over je eigen Labradoodle (e-boek)

Dit is een 40 pagina tellend e-boek die jouw stap-voor-stap begeleid om probleemgedrag van je Labradoodle te voorkomen of op te lossen. Zo leer jij hoe je gedragsproblemen moet aanpakken en waarom het straffen van jouw hond niet werkt. Wij vinden dit een zeer nuttige toevoeging aan het daadwerkelijke product. 

Het e-boek Baas over je eigen Labradoodle

Bonus 3 – Honden trainging geheimen (e-boek)

Honden training geheimen is een 34 pagina tellend e-boek waarin veel tips en “geheimen” worden toegelicht die zeer nuttig kunnen zijn in de opvoeding van jouw Labradoodle. Er word vooral behandeld hoe een Labradoodle denkt en hoe jij hier op in kunt spelen. Hier worden zeer handige tips gegeven. 

Bonus 4 – Je Labradoodle laten komen op commando (e-boek)

Zoals de titel van dit e-boek al doet vermoeden leer jij in dit 15 pagina tellende e-boek wat je het beste kunt doen om jouw Labradoodle te laten komen als jij hem/haar roept. Het stappenplan dat je krijgt in dit e-boek klinkt ons als zeer effectief in de oren. Ook word er behandeld waarom het bij veel mensen mis gaat en honden juist niet komen als je ze roept. 

Extra bonus – 101 manieren om snel het gedrag van je Labradoodle te verbeteren (e-boek)

Dit is een “extra” bonus die je krijgt bij aanschaf van het boek Labradoodle geheimen. Deze staat niet op de sales pagina vermeld en Piet noemt het dus een extra bonus. In dit 21 pagina tellende e-boek krijg je 101 korte tips/adviezen die je kunt toepassen bij de opvoeding van jouw Labradoodle. Wij vinden dit een zeer handig handboek met veel nuttige tips. 

Labradoodle geheimen review

Natuurlijk hebben wij zoals je mag verwachten van een review web-site het product ook aangeschaft om te kwaliteit op een eerlijke manier te kunnen beoordelen. Gelijk na het aanschaffen van dit product krijgen we een e-mail met de link waar we het e-boek kunnen downloaden. Hier staan ook de bonus producten en alles is zeer makkelijk te benaderen. Het enigste nadeel is dat op het e-boek een wachtwoord zit en je deze elke keer bij het openen moet invullen. Deze is echter niet lastig en makkelijk te onthouden. 

Een stuk inhoud van het e-boek Labradoodle geheimen

Het e-boek zit inhoudelijk en opbouwend erg sterk in elkaar. Jij begint met een stukje geschiedenis van het ras om vervolgens te behandelen waar je op moet letten bij de aanschaf van een Labradoodle. Uiteraard ga je daarna alles leren over het trainen, opvoeden en verzorgen van jouw Labradoodle en wat hier bij komt kijken. 

Er word in het e-boek niet heel veel gebruik gemaakt van grafische vormgeving of afbeeldingen, dit maakt het misschien voor sommigen wat saaier. Echter is de stof die behandeld word op een prettige manier geschreven en je hebt geen moment het gevoel van verveling. Ook is de tekst in een zeer begrijpbare taal geschreven. Het is een erg goed handboek om bij de opvoeding en verzorging van jouw Labradoodle te gebruiken. 

Wanneer wij dit e-boek doorlezen merken wij dat het geschreven is door mensen die veel kennis hebben van honden. Veel zaken waar jezelf niet aan zou denken worden hier goed toegelicht. Wij zijn ervan overtuigd dat je met dit e-boek een goede basis hebt voor de opvoeding, training en verzorging van jouw Labradoodle. 

Klant ervaringen van Labradoodle geheimen

Wat wij ook een goede graad meter vinden voor de kwaliteit van een product is de ervaring van andere klanten die het product al hebben aangeschaft. Wat wij vooral vinden als we gaan zoeken zijn positieve reacties van mensen die geholpen zijn door het lezen van dit e-boek. Veel mensen geven aan dat hun Labradoodle na het toepassen van de tips uit het boek beter is gaan luisteren. 

Een reactie op het e-boek Labradoodle geheimen

Labradoodle geheimen reactie

Wij hebben 1 a 2 reacties gevonden van mensen die wat moeite hadden om het e-boek te downloaden na aanschaf. Echter werd dit gelukkig snel opgelost, ze keken over de download link heen die in de e-mail vermeld stond. 

De prijs van Labradoodle geheimen

Natuurlijk is er ook gekeken naar de prijs in deze review over Labradoodle geheimen. Dit is vaak een grote factor in het besluiten of jij overgaat tot aanschaf of niet. Om in het bezit te komen van het e-boek Labradoodle geheimen en de bonussen vraagt de verkoper een bedrag van €37,-. Dit vinden wij een zeer redelijke prijs als we kijken naar de kwaliteit van het boek en de waarde die de bonus producten bieden. 

Je bent veel meer geld kwijt als je naar een puppy cursus gaat. Daarnaast hanteert de verkoper ook een 60 dagen-niet-goed-geld terug garantie. Dit betekent dat jij het geld kunt terugvragen indien het product jouw niet het resultaat geeft wat je verwacht had. Hierdoor ligt het risico bij de verkoper en loop jij eigenlijk geen enkel risico. Ons geeft het altijd vertrouwen als een verkoper het aandurft om een niet-goed-geld-terug garantie af te geven. Dit geeft ons aan dat hij voor de volle 100% achter zijn product staat.

Eindoordeel van Labradoodle geheimen

Plus punten: 

 • Ontzettend nuttige informatie en tips in dit e-boek
 • Verkoper doet wat hij beloofd
 • De bonus producten zijn een erg goede toevoeging
 • 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie
 • Het boek is in een begrijpbare taal geschreven
 • Het e-boek leest prettig weg en zijn geen saaie stukken tekst
 • Veel positieve reacties van klanten die het e-boek al in het bezit hebben.

Min punten:

 • Piet de Jong is een pseudoniem (schuilnaam)
 • Matig contact met de verkoper

Laten we beginnen om te zeggen dat ook dit boek van Blue Sky Marketing een ruime voldoende bij ons scoort. Het e-boek zit erg sterk in elkaar en je merkt dat overal goed over nagedacht is. De informatie die je krijgt voelt echt en eerlijk aan en je leest hier op een zeer prettige manier doorheen. De teksten zijn op een zeer begrijpbare manier geschreven zodat iedereen zonder moeite de technieken en tips kan toepassen. 

Het e-boek is geschreven voor het hondenras de Labradoodle, echter word er ook veel algemene informatie en tips gegeven die op elk hondenras toepasbaar zijn. Ook lezen wij veel positieve reacties op het internet van klanten die het e-boek al hebben aangeschaft. Dit geeft ons altijd veel vertrouwen in het product. Verder zijn de bonus producten die je krijgt ook van ontzettend hoge kwaliteit, een echte toevoeging aan dit e-boek. 

Ondanks dat Piet de Jong een pseudoniem (schuilnaam) is proef je toch dat de verkopers van Labradoodle geheimen kennis en ervaring hebben met honden. Wat wij echter jammer vinden is dat er geen contact kan worden opgenomen met de verkopers. Je hebt wel een mogelijkheid op de web-site voor vragen, maar hier werd bij ons ieder geval niet op gereageerd. Dit doet echter niets onder aan de waarde en kwaliteit van dit e-boek. 

Wij zijn ervan overtuigd dat mensen echt geholpen kunnen worden met het opvoeden, trainen en verzorgen van hun hond (Labradoodle) door het lezen van dit e-boek. Daarnaast geeft de verkoper ook een 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie, dus het risico ligt bij de verkoper en niet bij jouw. 

Geef een reactie