Review: Labrador Handboek (Jan Jacobs) – Binnen 4 weken een lieve hond

Het Labrador HandboekDus jij hebt een Labrador of zit eraan te denken om er 1 te kopen? Heel erg leuk natuurlijk, het zijn super mooie honden. Maar het opvoeden van een hond is niet altijd een makkelijke klus, en wat moet je nou wel en niet doen bij de opvoeding van een Labrador. Hier heeft Jan Jacobs een boek over geschreven om mensen te helpen bij het trainen van een Labrador. In deze review over het Labrador Handboek kijken wij of dit product ook doet wat het beloofd.

Wij willen antwoord geven op vragen zoals: Wie is Jan Jacobs en is hij te vertrouwen? Wat krijg jij bij aanschaf van dit online product? Hoe goed werkt dit boek over het opvoeden van een Labrador? Laten we snel verder kijken.

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

Wie is Jan Jacobs?

Op de web-site van Jan Jacobs is te lezen dat hij een groot hondenliefhebber is en dat hij ruim 25 jaar ervaring heeft in de verzorging en opvoeding van een Labrador. Hij ontdekte zijn voorliefde voor deze honden bij de verzorging van een zwarte Labrador van zijn buren. Jan merkte dat er een hechte band ontstond tussen hemzelf en de Labrador. Sindsdien is hij helemaal verkocht aan deze honden en heeft hij al meerdere Labradors verzorgt/opgevoed.

Dit is Jan Jacobs

Bij de aanschaf van zijn eerste Labrador geeft Jan aan dat hij van alles fout heeft gedaan in de verzorging ervan. Maar zijn eerste Labrador had de eerste jaren veel gedragsproblemen geeft Jan aan. Daarom heeft hij ook dit boek geschreven, hij wil jouw behoeden voor de fouten die hij heeft gemaakt. Na vallen en opstaan weet hij precies wat wel en niet werkt.

Is Jan Jacobs te vertrouwen?

Als wij gaan zoeken op het internet naar de naam Jan Jacobs komen wij bijna niets tegen. Hij heeft wel netjes het KvK nummer op zijn web-site staan onder de bedrijfsnaam “Blue Sky Marketing”. Met als vestigingsadres een rijtjeswoning in Berkel-Enschot, dit lijkt ons meer een marketing bedrijfje. Er is dus bijna niets te vinden over de persoon Jan Jacobs.

Op de web-site van zijn product is wel een e-mail adres gegeven voor contact. Natuurlijk hebben wij ook geprobeerd contact te zoeken met Jan Jacobs, dit is helaas tot vandaag nog steeds niet gelukt. Hij reageert niet op e-mails die wij hem toe sturen, dit vinden wij erg jammer. Of Jan Jacobs te vertrouwen is vinden wij lastig te zeggen aangezien er bijna niets te vinden is over hem en het best kan zijn dat dit een Pseudoniem (Schuilnaam) is. Dit hoeft natuurlijk niets te zeggen over de kwaliteit van dit product, maar het is altijd fijn als er wat meer informatie over de verkoper te vinden is.

Wat beloofd Jan Jacobs?

In deze review over het Labrador handboek hebben we ook gekeken wat Jan Jacobs precies beloofd met zijn product. Wat leer jij nou wanneer je dit e-book aanschaft van Jan Jacobs. Allereerst beloofd Jan dat hij jouw precies laat zien wat jij moet doen om van jouw Labrador een lieve, sociale en gehoorzame hond te maken. De technieken zijn volgens Jan makkelijk en eenvoudig toe te passen en geven een snel resultaat.

De inhoudsopgave van het Labrador handboek

En naast alle informatie die Jan Jacobs in de afgelopen jaren verzameld heeft over Labradors heeft hij ook een dierenarts en 2 Labrador fokkers geïnterviewd. Dit om er zeker van te zijn dat de informatie die Jan Jacobs in zijn Labrador handboek prijs geeft kloppen. Volgens Jan zijn er veel boeken over het opvoeden van een hond maar weinig specifiek voor een Labrador. De volgende zaken beloofd Jan Jacobs dat jij sowieso gaat leren:

 • Dé belangrijkste reden waardoor je Labrador een slecht karakter kan ontwikkelen
 • 5 kritische vragen die gesteld moeten worden aan een Labrador fokker.
 • De feiten over een pup en een volwassen hond en welke het beste bij jouw en je gezin past
 • Alles over de voeding voor je Labrador wordt duidelijk en helder uitgelegd
 • De meest voorkomende gezondheidsproblemen van jouw Labrador. Je leert ze herkennen en kunt voorkomen.
 • Waar jij op moet letten bij de fokker als je besluit een pup te gaan kopen, zodat jij geen pup koopt die geen goede inprentingsfase heeft gehad.
 • Je leert hoe jij je Labrador snel zindelijk maakt
 • Jij gaat leren hoe je jouw Labrador moet belonen en corrigeren
 • Hoe kom je de eerste nachten door en voorkom jij dat jouw Labrador uren gaat janken
 • Alles over hoe jij jouw Labrador moet verzorgen

Kortom Jan Jacobs beloofd jouw hoe je met zijn Labrador Handboek een lieve en gezonde Labrador krijgt waaraan je vele jaren een hechte vriend hebt.

Labrador Handboek kopen

We hebben uiteraard ook gekeken naar wat jij allemaal krijgt voor jouw geld wanneer je het Labrador handboek zou aanschaffen. Natuurlijk krijg jij toegang tot het e-book Labrador handboek, een 51 pagina tellend e-book over de opvoeding en verzorging van jouw Labrador. Maar zoals bij veel online producten krijg je een aantal bonussen. Hieronder een samenvatting van de bonus producten die jij kunt verwachten bij aanschaf van het Labrador handboek.

Tips voor een Labrador puppy

 • Succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy (e-book). Dit is een 13 pagina tellend e-book met tips waar je op moet letten wanneer je een puppy wilt aanschaffen. Van vaccinaties tot het kiezen van een pup. Wij vinden dit een erg nuttig e-book (handboekje).
 • Je hond de baas (e-book). In dit e-book ga jij leren om de leiding te nemen over jouw hond. Het is een 29 pagina tellend e-book en wij vinden de informatie in dit boek erg goed en geloofwaardig.
 • Honden training geheimen (e-book). In dit 27 pagina tellende e-book krijg je een stappenplan om jouw hond beter te leren begrijpen.
 • Acht ongelofelijk simpele technieken om je hond te laten komen als je hem roept (e-book). Zoals de titel van dit bonus product al aangeeft leer jij in 12 pagina’s hoe jij je hond kunt laten terugkomen als jij hem roept.
 • Levenslange updates. Jan Jacobs beloofd dat jij levenslang toegang krijgt tot updates die hij aanbrengt in zijn product.
 • De perfecte Labrador (e-book). Deze bonus staat niet op de sales pagina maar krijg je wel bij aanschaf van het product als nog eens een extra. Je leert hier 101 manieren om het gedrag van jouw Labrador te verbeteren. Dit is een 18 pagina tellend e-book.

Zoals je ziet krijg je nogal wat bonus producten bij aanschaf. Wij vinden de inhoud en waarde van deze producten erg goed. Alles wat Jan Jacobs toelicht in de e-boeken word goed onderbouwd en komt op ons geloofwaardig over.

Labrador Handboek Review

In deze review over het Labrador handboek hebben wij zoals je gewend bent ook het product aangeschaft. Zo kunnen wij een eerlijke en goed onderbouwde review schrijven over het product. Gelijk na aanschaf van het product kregen wij netjes een e-mail met de link om het handboek + de bonussen te downloaden. Hierin word je netjes begeleid zou je er toch moeite mee hebben. De e-boeken zijn in PDF formaat en kun je met een PDF reader openen zoals bijvoorbeeld Acrobat Reader.

Wanneer je het Labrador handboek vervolgens opent krijg je eerst netjes een inhoudsopgave wat er allemaal behandeld gaat worden. De opbouw van het boek zit goed in elkaar en je merkt dat overal goed over nagedacht is. Er word slim gebruik gemaakt van afbeeldingen in het boek om het aantrekkelijk te houden. In alles wat we lezen proeven wij de ervaring van Jan Jacobs, je merkt dat alles wat hij verteld hij zelf ook al eens heeft mee gemaakt.

Een hoofdstuk uit het Labrador handboek

Het boek is in een zeer begrijpbare taal geschreven en de informatie die je krijgt is ontzettend goed. Overal is aan gedacht en wij krijgen het gevoel dat je een persoonlijke begeleider krijgt voor het opvoeden van jouw Labrador. Tussendoor krijg je regelmatig een actieplan, dit zijn een soort van opdrachten om de theorie in praktijk te brengen. Alles bij elkaar vinden wij het een erg goed boek met eerlijke en echte informatie, zeker een goed hulpmiddel wanneer je een Labrador bezit of wilt gaan aanschaffen.

De Prijs van het Labrador Handboek

Natuurlijk is de prijs van het Labrador handboek belangrijk in jouw keuze om het boek wel of niet aan te schaffen. Daarom hebben wij daar ook naar gekeken in deze review over het Labrador handboek. Je betaalt €37,- om in het bezit te komen van het Labrador handboek en alle bonussen. Dit vinden wij een goede en eerlijke prijs als je kijkt naar de waarde en kwaliteit die het boek levert.

Daarbij krijg je ook nog eens veel nuttige bonus producten die voor ons veel waarde toevoegen aan het daadwerkelijke product. Verder hanteert Jan Jacobs een 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Ben jij na 60 dagen toch niet tevreden en had je meer verwacht, dan kun jij jouw geld weer terug vragen. Echter verwachten wij niet dat dit nodig is gezien de kwaliteit van dit product.

Een klant ervaring met het Labrador Handboek

Klantervaringen met het Labrador Handboek

Bij reviewkings.nl vinden wij ervaringen van klanten die het product reeds al hebben aangeschaft een erg belangrijke graadmeter voor de kwaliteit van een product. Het zoeken naar reacties van mensen kost ons niet heel veel moeite, op het internet zijn veel positieve (echte) reacties te vinden. Veel mensen geven aan dat ze enorm geholpen zijn met het e-book van Jan Jacobs. Hieronder een greep uit een aantal reacties die wij hebben gevonden:

 • Manon geeft aan dat zij zich nooit realiseerde dat zij zelf degene was die haar Labrador ziek maakte met het verkeerde voedsel. Zij was enorm geholpen met het boek en vond het ook enorm leuk om te lezen, ze heeft het boek in 1 keer uitgelezen.
 • Hans (Labrador fokker) dacht niet dat het boek van Jan Jacobs hem nog iets kon leren als Labrador fokker. Maar dit had hij mis, hij geeft aan dat het boek gevuld staat met waardevolle tips en informatie voor elke Labrador eigenaar.
 • Denise en Niels geven aan dat het boek van Jan Jacobs de redding voor ze was. Ze hadden een 2 jaar oude Labrador overgenomen van een vrouw die niet meer voor de hond kon zorgen. In het begin luisterde hun hond nergens naar. Maar na de tips en technieken toe te passen uit het boek ging het 100% beter.

Eindoordeel over het Labrador Handboek

Plus punten:

 • Ontzettend goede en nuttige informatie, tips, technieken voor het opvoeden van een Labrador
 • Makkelijk te lezen boek
 • Veel goede en nuttige bonus producten
 • Schuilt veel kennis achter dit product
 • Verkoper doet wat hij beloofd
 • Prijs/kwaliteit verhouding is meer dan goed
 • 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Min Punten:

 • Jan Jacobs reageert slecht/niet op vragen via e-mail
 • Jan Jacobs lijkt een pseudoniem te zijn

In deze review over het Labrador handboek hebben wij naar verschillende criteria gekeken om de kwaliteit te kunnen beoordelen. Op alle vlakken scoort dit e-book een ruime voldoende. Het boek is zeer prettig en makkelijk te lezen en geeft ontzettend veel nuttige en eerlijke informatie over het opvoeden van een Labrador. Wij zijn er van overtuigd dat iedereen die een Labrador bezit of wil gaan aanschaffen baat heeft bij het Labrador handboek.

Het is een ontzettend compleet product waarbij het e-book alles behandeld wat je zou moeten weten. Van waar je op moet letten bij het kopen van een puppy tot het leren van apporteren, echt alles komt voorbij. Ook de bonus producten die je krijgt bij aanschaf van het Labrador handboek zijn stuk voor stuk ontzettend nuttig en vinden wij een echte toevoeging. Het enigste wat dit product niet heeft is een community, je hebt geen mogelijkheid om met andere Labrador bezitters informatie uit te wisselen op de web-site. Wel schrijft Jan Jacobs regelmatig een informatief artikel op de web-site.

Je proeft de passie en ervaring die in dit product zijn gestopt door Jan Jacobs. Je merkt dat hij echt mensen wil helpen met het opvoeden van hun Labrador door de kennis die hij heeft te delen in het Labrador Handboek. Wel is het jammer dat Jan Jacobs slecht/niet reageert op e-mails die wij hem gestuurd hebben met vragen. Wij achten de kans ook reëel dat Jan Jacobs een pseudoniem (schuilnaam) is om zijn identiteit op het internet te beschermen. Dit doet echter niets af aan de kwaliteit van het product dat hij heeft neergezet, deze is namelijk gewoon GOED!

Ben jij op zoek naar een Labrador of heb jij hulp nodig bij de opvoeding van jouw Labrador, kijk dan zeker eens naar het Labrador handboek. Wij weten zeker dat dit e-book jouw kan helpen. Wij hopen dat eventuele vragen die jij had over dit e-book beantwoord zijn in deze review over het Labrador handboek.

Geef een reactie