Affiliate Marketing Revolutie Review (Jacko Meijaard) – €250,- per dag mogelijk?

de affiliate marketing revolutieJij bent op de Affiliate Marketing Revolutie gestuit en bent nu nieuwsgierig of dit echt is of oplichting. In deze Affiliate Marketing Revolutie review geven wij antwoord op vragen zoals: wie is Jacko Meijaard en is hij te vertrouwen? werkt de Affiliate Marketing Revolutie echt? wat is de Affiliate Marketing Revolutie?.

Waarschijnlijk ben jij benieuwd naar de mogelijkheden om op het internet geld te verdienen. Jij wilt niet meer voor een baas van 9 tot 5 te werken en wilt vrijheid. Ook wij van reviewkings.nl waren erg geïnteresseerd in de verhalen en ervaringen over het product Affiliate Marketing Revolutie.

Wij besloten de proef op de som te nemen en zelf aan de slag te gaan met de Affiliate Marketing Revolutie. Is het echt mogelijk om zoveel geld online te verdienen dat jij jouw baan kunt opzeggen?

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

Wat is affiliate marketing?

Voor we verder gaan met deze review is het wellicht goed om eerst uit te leggen wat affiliate marketing nou precies is. Affiliate marketing is het promoten van andermans product in ruil voor een commissie (geld). Jij gaat dan reclame maken op het internet voor een product van iemand anders. Koopt dan vervolgens iemand het product via jouw unieke affiliate link, dan ontvang jij een gedeelte van dit aankoop bedrag als commissie.

Je kunt op meerdere manieren een product van een ander promoten. Bijvoorbeeld via een website, YouTube, e-mail of social media. Jacko leert jouw hoe je dit kunt doen doormiddel van het schrijven van artikelen/blogs op een website. Jij gaat dan mensen doormiddel van blogs op jouw website waarde bieden. Je hoopt dan dat de mensen jouw informatie zo goed en vertrouwd vinden dat ze het product gaan aanschaffen.

Om producten te vinden die jij kunt gaan promoten kun jij je aanmelden bij verschillende affiliate netwerken in Nederland. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld Paypro en Daisycon. Als jij je aanmeld bij een van deze partijen krijg jij een ontzettend brede keuze aan producten die je kunt gaan promoten. Per product krijg je een unieke affiliate link zodat jij je commissie kunt ontvangen als mensen via deze link een product aanschaffen. 

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard is de bedenker van de Affiliate Marketing Revolutie en de oprichter van de succes website internetsuccesgids. Jacko is een jongen die al vroeg wist dat hij online geld wilde verdienen. Werken voor een baas van 9 tot 5 was niets voor hem. Hij had wel eens van affiliate marketing gehoord en besloot zich hierin te gaan verdiepen. Na wat vallen en opstaan lukte het hem om het eerste geld te verdienen via het internet.

dit is jacko meijaard

Nu een aantal jaren later is Jacko uitgegroeid tot een bekend persoon binnen de affiliate marketing en is zijn succes enorm. Jacko leeft volledig van de inkomsten die hij via het internet verdiend. Hij heeft maanden dat hij zelfs €100.000 euro verdiend. Ook Jacko heeft een ontzettend goed beluisterde podcast die voor veel mensen een inspiratie is. Telkens weer weet hij projecten op te starten die tot een groot succes leiden. 

Is Jacko Meijaard te vertrouwen?

Deze vraag kunnen we een volmondig JA op antwoorden, onze ervaring met Jacko Meijaard is erg goed. Hij gebruikt zijn eigen naam om zijn product op het internet te verkopen en geen schuilnaam zoals we wel eens tegen komen. Ook kun je hem rechtstreeks een e-mail sturen en hij neemt altijd de tijd om terug te antwoorden, vaak al binnen een dag.

Je merkt aan het contact dat wij hebben met Jacko en zijn reacties op het forum dat Jacko veel kennis, passie en liefde heeft voor affiliate marketing. Hij heeft in de loop der jaren zoveel kennis opgebouwd dat hij een expert is geworden op het gebied van affiliate marketing. En dit merk je ook aan alles. Verder is Jacko er om de mensen in zijn community verder te helpen, zijn intenties zijn echt en niet alleen maar commercieel zoals je dat zo vaak ziet. 

En zijn community die hij in de loop der jaren heeft opgebouwd is heel erg groot. Hij organiseert ook regelmatig Webinars en bijeenkomsten voor leden van zijn community om elkaar te ontmoeten. Deze bijeenkomsten betaald hij volledig zelf en de leden krijgen een volledig verzorgde avond. Dit alles geeft ons aan dat Jacko Meijaard 100% iemand is die je echt kunt vertrouwen, je bent in goede handen bij hem.  

Wat beloofd Jacko Meijaard?

Jacko beloofd met de Affiliate Marketing Revolutie jouw te laten zien hoe jij online geld kunt verdienen doormiddel van affiliate marketing. Hij laat jouw stap voor stap zien hoe je een goede website op kunt zetten die de basis vormt voor jouw affiliate marketing avontuur. Jacko wil met zijn cursus jouw de volgende zaken laten ontdekken:

 1. Hoe Jacko van €0,- naar €7500,- per maand is gegaan en hoe jij dit ook kunt bereiken
 2. Hoe jij een groeiend inkomen kunt krijgen
 3. Waarom jij je straks geen zorgen meer hoeft te maken over geld
 4. Hoe jij straks zelf gaat bepalen hoe jouw dag eruit gaat zien
 5. Hoe jij straks zelf kunt gaan bepalen wanneer je op vakantie gaat
 6. En hoe jij het internet voor jouw kunt laten werken in plaats van andersom

Jacko beloofd dat jij geen kennis nodig hebt voor het opzetten van een website. Dus je hoeft niet bang te zijn als je geen feeling hebt met computers of websites. De cursus zit zo in elkaar dat mensen van elk kennis niveau kunnen instappen.

Een videoles uit de Affiliate Marketing Revolutie

Voor wie is de Affiliate Marketing Revolutie?

De Affiliate Marketing Revolutie is voor iedereen die wil leren om via het internet geld te verdienen. Er zit geen instap drempel of leeftijd beperking op deze cursus. Iedereen die genoeg motivatie heeft om bezig te gaan met de cursus en zich te verdiepen in de wereld van affiliate marketing kan hier succesvol mee worden.

Jij moet je echter wel realiseren dat het geld niet zomaar binnen komt, dit is geen magische cursus waarmee je met 1 maand duizenden euro’s verdiend. Je zult echt aan de slag moeten gaan en consistent zijn in het uitvoeren wat er in de cursus behandeld word. Wat wij hebben gemerkt is dat veel mensen stoppen omdat ze na 2 a 3 maand nog geen geld hebben verdiend. Alleen de mensen die volhouden en consistent zijn slagen erin om met affiliate marketing geld te gaan verdienen.

Prijs van de Affiliate Marketing Revolutie

Als je een review van de Affiliate Marketing Revolutie leest wil je natuurlijk ook weten wat de prijs van het product is. Jacko vraagt een prijs van €47,- eenmalig voor de cursus en levenslange toegang tot de video’s en het forum. Dit vinden wij een zeer nette prijs als je gaat kijken wat je er allemaal voor krijgt. Daarbij bied Jacko een niet-goed-geld-terug garantie, ben jij niet tevreden over de cursus of het product. Dan stort Jacko jouw €47,- zonder vragen terug.

Kopen van de Affiliate Marketing Revolutie

In deze review van de Affiliate Marketing Revolutie hebben we gekeken wat je mag verwachten als je het product aanschaft? Waar krijg jij toegang toe? Uiteraard krijg je toegang tot de online cursus waar Jacko jouw stap voor stap laat zien hoe je een web-site opzet en hiermee geld kunt gaan verdienen. Verder zitten er geen bonussen bij wanneer je dit product aanschaft.

Wat jij je echter wel moet realiseren is dat je nog wel wat extra kosten moet gaan maken als je met affiliate marketing aan de slag wilt gaan. Dit is iets wat Jacko op de sales pagina van zijn product niet aangeeft en kan sommige mensen wellicht wat afschrikken.

Je moet namelijk nog wel een domeinnaam en hostingpakket registreren om een web-site te kunnen opzetten. Dit zijn geen hele grote kosten, je praat over ongeveer € 40,- per jaar. Echter bied Jacko op zijn web-site ook de mogelijkheid om gebruik te maken van Marketheme, dit is een product dat €67,- per maand kost.

Wat is Marketheme?

Om het mensen nog makkelijker te maken om een web-site op te zetten en deze op de juiste manier in te richten heeft Jacko samen met een vriend Marketheme ontwikkeld. Dit is een schil over jouw web-site heen waar alle tools die je nodig hebt voor affiliate marketing in verwerkt zijn. Tevens word alles netjes up-to-date gehouden voor jouw en hoef jij nergens achteraan.

wat is marketheme

De reden dat Jacko marketheme ontwikkeld heeft is omdat veel te veel mensen bezig zijn met het uiterlijk en werking van hun web-site. Terwijl het bij affiliate marketing draait om goede content op de web-site te zetten om zoveel mogelijk bezoekers naar jouw web-site te trekken. Met Marketheme hoef jij je niet meer bezig te houden met het uiterlijk, updates en de werking van jouw web-site, dit word dan geregeld.

Wij hebben beide manieren om een web-site op te zetten uitgetest en kunnen concluderen dat Marketheme inderdaad ontzorgd. Je kunt echt bezig met het maken van content. Echter behandelt Jacko in zijn cursus ook stap voor stap hoe jij zonder Marketheme een web-site kunt opzetten. Aangezien de kosten voor €67,- per maand voor veel mensen toch een struikelblok zal zijn kun je altijd eerst kijken om een web-site zonder Marketheme op te zetten.

Affiliate Marketing Revolutie review

In deze Affiliate Marketing Revolutie review hebben wij uiteraard ook het product getest en de cursus gevolgd. Gelijk na het aanschaffen van de Affiliate Marketing Revolutie ontvingen wij netjes een e-mail met instructies om in te kunnen loggen op het online platform waar deze training word gegeven. Hier heb jij ook direct toegang tot de online community en kun je dus beginnen. 

Wat ons gelijk opvalt bij het beginnen van de video cursus is hoe goed deze is opgebouwd en hoe duidelijk de video’s zijn. Je begint eerst met een aantal motivatie video’s waar Jacko uitlegd welke mindset je moet aannemen om een succes te maken van deze cursus. Vervolgens ga je aan de slag met de stap voor stap video’s om een website op te zetten en jou eerste blog berichten te maken.

De video’s zitten ontzettend goed in elkaar, je ziet daadwerkelijk het scherm van Jacko en hij laat jou echt alles zien wat hij doet en waarom. Ook legt Jacko duidelijk uit wat belangrijk is om goede blog berichten te schrijven en hoe hij hiermee zo succesvol is. Na het kijken van de video’s waren wij ontzettend enthousiast en gemotiveerd om ook zelf hiermee aan de slag te gaan. Dat er gezegd word dat iedereen van elk kennisniveau zou kunnen beginnen met deze cursus is echt waar.

Beoordeel het product zelf en probeer de eerste module gratis

Hoe goed is de Affiliate Marketing Revolutie?

Natuurlijk wil jij dan weten of de Affiliate Marketing Revolutie ook echt werkt, kun je hiermee echt geld gaan verdienen. Daar kunnen we erg kort in zijn, het antwoord hierop is JA. Wij zijn een half jaar met de affiliate marketing revolutie bezig gegaan en na 2 maand na het opzetten van de eerste website ontvingen wij onze eerste commissie.

de affiliate marketing revolutie cursus

Wij kunnen jouw zeggen dat het ontvangen van de eerste commissie ontzettend motiverend en verslavend werkt. Het is echt ontzettend gaaf om te zien dat je geld kunt verdienen doormiddel van een website.

Wat jij echter wel moet realiseren is dat het niet van zelf gaat. Vooral in het begin vraagt het wel veel doorzettingsvermogen omdat je de eerste 2 a 3 maand bijna geen resultaten ziet. Dit is ook het struikelblok voor heel veel mensen merken wij op het forum, zij stoppen na 2 maand omdat ze nog niets verdiend hebben. Je zult echt consistent bezig moet gaan om hiermee te kunnen slagen.

Wat zeker een heel erg sterk punt is van de Affiliate Marketing Revolutie is de community. Je krijgt bij aanschaf van de Affiliate Marketing Revolutie toegang tot het forum. Hier hebben wij enorm veel aan gehad aangezien het forum meer dan 5000 leden telt. Alle vragen kun jij hier stellen en worden bijna altijd diezelfde dag nog beantwoord. Iedereen wil elkaar hier verder helpen en hebben allemaal hetzelfde doel, online succes.

Klant ervaringen met de Affiliate Marketing Revolutie

Als we gaan zoeken op het internet naar reacties en ervaringen vinden we eigenlijk alleen maar positieve reacties. Ook op het forum is er zelfs een apart gedeelte waar mensen hun successen kunnen delen, en dit gebeurt ook regelmatig. Ook wanneer we naar ervaringen zoeken van mensen met Jacko Meijaard zijn deze allemaal positief. Dit geeft ons ontzettend veel vertrouwen in dit product. Hieronder vind je een aantal van de succes verhalen die wij tegen kwamen, maar het internet staat er letterlijk vol mee. Hopelijk haal jij hier ook motivatie uit net als ons.

Klant ervaring met de Affiliate Marketing Revolutie

Een 2e klant ervaring met de Affiliate Marketing Revolutie

Conclusie over de Affiliate Marketing Revolutie

voordelen van de Affiliate Marketing Revolutie:

 1. Zeer goede en duidelijke video cursus
 2. Een hele goede en behulpzame community op het forum
 3. Jacko Meijaard is een expert en doet wat hij beloofd
 4. De prijs/kwaliteit verhouding is heel erg goed
 5. Mensen van elk kennisniveau kunnen deze cursus volgen
 6. niet-goed-geld-terug garantie

nadelen van de Affiliate Marketing Revolutie:

 1. Je ziet niet gelijk al de eerste maand resultaat

Voor we begonnen aan de Affiliate Marketing Revolutie review waren we wel wat sceptisch over dit product. Vaak als er gouden bergen word beloofd is het te mooi om waar te zijn. Echter doet dit product precies wat het beloofd. Jouw laten zien hoe je een passief inkomen kunt realiseren via het internet. Met behulp van de video’s die worden aangeboden in deze cursus krijg jij zeker de tools aangereikt om succesvol te zijn op het internet. De video’s zitten ijzersterk in elkaar en laten jouw stap voor stap zien hoe jij een affiliate website op kunt zetten.

Wees echter wel bereid om hier ook mee aan het werk te gaan, het kost je namelijk wel wat tijd en je ziet vaak pas na 2 a 3 maanden resultaat. Wees je ook bewust dat naast de aanschaf van de Affiliate Marketing Revolutie je ook geld moet investeren in een website + hosting en eventueel Marketheme. Een website + hosting zijn geen hele hoge kosten, toch is het wel fijn om dit van te voren te weten.

Mocht je er toch even niet uitkomen met de cursus dan staat er een hele sterke community voor je klaar om jouw te helpen. Op het forum willen de mensen elkaar echt verder helpen en proef je een prettige sfeer. Ook het contact met Jacko dat wij hebben gezocht is als zeer prettig ervaren. Hij verstopt zich niet achter een schuilnaam zoals we wel vaker zien, hij staat echt voor zijn product. Hij wil mensen ook daadwerkelijk helpen om online succesvol te worden.

Geef een reactie