Review: Cryptocurrency Beginnerscursus – Derek Westra en Patrick Suiker

De Cryptocurrency BeginnerscursusWie heeft er tegenwoordig niet van gehoord, cryptocurrency. Je kunt er veel geld mee verdienen als jij weet waar je mee bezig bent. Maar veel mensen hebben niet de kennis om op de juiste manier te investeren in cryptocurrency. Daarom hebben Derek Westra en Patrick Suiker de cryptocurrency beginnerscursus ontwikkeld. In deze review over de Cryptocurrency Beginnerscursus gaan wij voor jouw onderzoeken of jij daadwerkelijk geld kunt verdienen met behulp van deze online training.

Wij willen antwoord geven op vragen als: Wie zijn Derek Westra en Patrick Suiker en zijn zij te vertrouwen? Voor wie is deze online training? Wat is de waarde die deze beginnerscursus mij kan geven? Wat krijg ik voor mijn geld? Laten we snel verder kijken of jij financieel vrij kunt worden door de Cryptocurrency Beginnerscursus.

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

Wie zijn Derek Westra en Patrick Suiker

Derek Westra en Patrick Suiker zijn de bedenkers en oprichters van de succes website allesovercrypto.nl. Samen hebben zij de Cryptocurrency Beginnerscursus ontwikkeld om mensen te helpen om geld te verdienen in de wereld van de cryptomunt. Derek heeft een master in gedragseconomie & speltheorie en kwam voor het eerst in aanraking met cryptocurrency in 2013. Als gedragseconoom vind hij de ontwikkeling van cryptocurrency fascinerend en heeft hij een enorme passie ontwikkeld voor deze online valuta.

De crypto experts Derek Westra en Patrick Suiker
Patrick Suiker is de ondernemer van dit duo en heeft een master in Entrepeneurship. Ook Patrick kwam in 2013 in aanraking met cryptocurrency en was gelijk verkocht aan het idee achter een online valuta. Met de website allesovercrypto willen Derek en Patrick hun liefde voor Cryptocurrency overbrengen op de rest van Nederland. Dit doen ze overigens niet meer met z’n tweeën, door het succes van de website en cursus hebben zij tegenwoordig een team om mensen verder te helpen.

Zijn Derek Westra en Patrick Suiker te vertrouwen?

Uiteraard hebben wij in deze review over de Cryptocurrency Beginnerscursus ook gekeken of de verkopers Derek Westra en Patrick Suiker te vertrouwen zijn. Er is veel te vinden op het internet over deze heren en alles wat wij vinden voelt eerlijk en echt aan. Je proeft de passie die Patrick en Derek samen delen voor Cryptocurrency en je krijgt ook het gevoel dat zij jouw echt verder willen helpen. Wij durven te zeggen dat Derek Westra en Patrick Suiker zeker te vertrouwen zijn.

Op de web-site delen zij netjes alle contact informatie over hun bedrijf zoals het KvK nummer, als je het KvK nummer opzoekt zie je dat het bedrijf gevestigd zit in Alkmaar. Ook plaatsen zij regelmatig leuke en zeer nuttige berichten/artikelen op de web-site. Ook het contact dat wij hebben gezocht met Derek was zeer prettig, wij kregen snelle en kundige reacties. Kortom, er is geen enkele reden om de verkopers van dit product te wantrouwen.

Voor wie is de Cryptocurrency Beginnerscursus?

Het is natuurlijk belangrijk om te weten of de Cryptocurrency Beginnerscursus wel voor jouw bedoeld is. Daarom hebben wij in deze review over de Cryptocurrency Beginnerscursus gekeken voor wie deze cursus ontwikkeld is. Wanneer jij niets met geld hebt en niet van beleggen houdt, dan is deze cursus niet voor jouw weg gelegd volgens Derek en Patrick.

Wanneer jij jezelf herkent in minimaal 4 van de volgende punten, dan is deze Cryptocurrency Beginnerscursus ideaal voor jouw volgens Derek en Patrick.

Jij weet niet waar je moet beginnen

Je wilt graag investeren maar door de vele informatie die er te vinden is weet jij niet waar je moet beginnen

Geen verstand van zaken

Jij vind cryptocurrency maar lastig en ingewikkeld en dit weerhoudt jouw ervan om in te stappen in de cryptocurrency

Je kan het extra geld goed gebruiken

Je bent op zoek naar extra geld om de leuke dingen in het leven van te kunnen betalen. En waar jij uiteindelijk veel geld mee kunt verdienen.

Een bitcoin prijs geschiedenis chart

Je wilt een goede uitleg die iedereen kan snappen

Je wilt graag meer leren over crypto en blockchain maar alles wat jij online vindt word in moeilijk engels uitgelegd. Jij bent op zoek naar een duidelijke en makkelijk te begrijpen uitleg in het Nederlands.

Jij bent nieuwsgierig

Door alle succesverhalen op het internet ben jij nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden maar vind het tegelijkertijd ook spannend

Bang om geld te verliezen

Jij wilt wel geld investeren omdat spaargeld niets opleverd maar bent ook bang om het geld waar jij zo hard voor gewerkt hebt te verliezen.

Wat beloven Derek Westra en Patrick Suiker?

Allemaal leuk en aardig maar wat beloven Derek en Patrick wat jij kunt bereiken na het aanschaffen van de cursus. Derek en Patrick geloven zo in hun eigen product dat zij een niet-goed-geld-terug garantie geven. Brengt de Cursus jouw niet wat zij beloven dan kun jij het volledige aankoopbedrag terug vragen en de cursus mag jij houden. Het risico ligt dus bij Derek en Patrick. De volgende zaken beloven Derek en Patrick dat jij zult gaan bereiken met de Cryptocurrency Beginnerscursus:

 1. Je kan zelfstandig investeren
 2. Je weet waar je in investeert
 3. Je hebt jouw eigen mentor
 4. Je maakt geen beginnersfouten
 5. Meer van het leven genieten
 6. Je hebt de controle

De Cryptocurrency Beginnerscursus kopen

Geen online training of cursus is compleet zonder een aantal “gratis” bonussen, zo ook de Cryptocurrency Beginnerscursus biedt jouw leuke extra’s bij het aanschaffen van dit product. Je krijgt allereerst natuurlijk toegang tot de cursus waar jij alles gaat leren over het investeren in cryptocurrency. Maar bij aanschaf mag jij ook rekenen op de volgende bonus producten:

Bitcoin en cryptocurrency begrippenlijst

Derek en Patrick hebben een een 9 pagina tellend e-boek ontwikkeld met de 100 belangrijkste begrippen die jij tegen gaat komen in de crypto wereld. Als je nieuw bent in de wereld van de cryptocurrency ga jij veel begrippen tegen komen die je niet zult begrijpen. Daarom vinden wij dit een ontzettend handig e-boekje waar je vaak in terug zult kijken.

De Bitcoin Begrippenlijst

Crypto belastinggids

Veel mensen hebben vragen hoe je cryptomunten op moet geven bij de belanstingdienst. Er heerst hier veel onduidelijkheid over op het internet merken ook wij. Daarom hebben Derek en Patrick de meest voorkomende vragen verwerkt in een e-boekje. Erg waardevol voor wanneer jij nieuw bent in de cryptocurrency.

12 tips voor beginners

In dit 27 pagina tellende e-boek geven Derek en Patrick jouw 12 tips om geen beginnersfouten te maken. Er zitten zeker een aantal nuttige tips bij maar een aantal van de tips zijn ook vrij algemeen, zoals “Investeer alleen geld dat jij bereid bent te verliezen”. Dit leek ons een vrij logische tip als je gaat investeren, maar wellicht dat dit voor andere mensen niet zo is.

De Bitcoinbijbel

Dit 132 pagina tellende e-boek legt in makkelijk Nederlands uit waarom Crypto & Blockchain een enorme revolutie gaan worden. Hier staat alle basis informatie in die jij nodig hebt en hoef je niet meer het internet af te zoeken naar betrouwbare informatie. Het e-boek is goed opgezet en is ook echt een handboek om tijdens de Cryptocurrency Beginnerscursus erbij te houden.

De Cryptocurrency Beginnerscursus review

Zoals jij van ons gewend bent hebben wij het product ook aangeschaft om een zo’n eerlijk mogelijke review te schrijven over de Cryptocurrency Beginnerscursus. Wanneer jij het product aanschaft krijg je kort daarna een e-mail hoe jij jezelf kunt aanmelden om toegang te krijgen tot de cursus. Ook ontvang je een e-mail met de links naar de 4 bonus producten die wij hierboven behandeld hebben.

Wat ons gelijk opvalt wanneer wij inloggen en bij de cursus terecht komen is hoe prettig en overzichtelijk deze in elkaar zit. Je komt op een web-site terecht met aan de linkerkant een overzicht van de cursus en rechts de inhoud van de les/hoofdstuk waar je mee bezig gaat/bent. Je kunt dus makkelijk navigeren door de cursus en hebt ten alle tijde een overzicht waar je bent, erg sterk.

Een les uit de Cryptocurrency Beginnerscursus

Inhoud van de cursus

Zoals aangegeven vinden wij dat de cursus er overzichtelijk uitziet bij inloggen. Maar wat ga je nou precies behandelen in de cursus, hieronder een overzicht van de indeling van de cursus:

Inleiding – Het Fundament

 • Wat is geld en hoe is dit ontstaan?
 • Wat is Bitcoin?
 • Wat is Blockchain?
 • Wat zijn smart contracts en hoe werken ze?
 • Wat zijn cryptocurrency’s en welke soorten kennen we?

Hoofstuk 1 – Crypto kopen

 • Eenvoudig: je eerste cryptocurrency kopen! (Bitvavo)
 • Gemiddeld: populaire crypto’s kopen met Bitcoins (Binance)
 • Lastig: crypto kopen op decentrale exchange (IDEX)
 • Lastig: cryptocurrency future contracts kopen (BitMEX)
 • Lastig: verborgen crypto parels kopen op een kleine exchange (TradeOgre)

Hoofdstuk 2 – Je investering beveiligen

 • Wat is een cryptocurrency wallet?
 • Zet jouw cryptocurrency’s offline op een paper wallet
 • Sla jouw cryptocurrency’s zo veilig mogelijk op met behullp van een hardware wallet
 • Zet je cryptocurrency’s afgeschermd op je computer met een software wallet
 • Beveilig je cryptocurrency’s zo goed mogelijk op de exchange met 2FA Authenticator

Hoofdstuk 3 – Je winsten uitbetalen

 • Winsten zo makkelijk mogelijk uitbetalen (Bitvavo)
 • Winsten zo snel mogelijk uitbetalen (Bitonic)
 • Winsten zo goedkoop mogelijk uitbetalen (Kraken)

Hoofdstuk 4 – Geld verdienen met ICO’s

 • Wat is een ICO?
 • Meedoen met een ICO

Hoofdstuk 5 – De industrie van de toekomst, leer crypto trading

 • Hoe werkt een crypto exchange precies?
 • Bubbels, emoties en marktcyclussen
 • Crypto op de beste momenten kopen en verkopen met support en resistance
 • Weet wat de koers gaat doen dankzij candlesticks
 • Kijk mee met een live trade!

Hoofdstuk 6 – Eindexamen

 • 60 vragen die jouw uitdagen om over de stof na te denken

Bonusles

 • Hoe ga je short met Bitcoin en hoe kan je met leverage traden?

Een Cryptocurrency Beginnerscursus les

De lessen van de Cryptocurrency Beginnerscursus is een mix van teksten en video’s. De inleiding van de cursus is voornamelijk theorie en word uitgelegd met behulp van teksten. De teksten zijn in een goed begrijpbare taal geschreven en zitten qua opbouw sterk in elkaar. In de daaropvolgende hoofdstukken ga jij aan de slag met cryptocurrency en word dit voornamelijk toegelicht met video’s.

Een Cryptocurrency Beginnerscursus Video

De video’s zitten erg praktisch in elkaar en er word jouw stap voor stap uitgelegd hoe jij verschillende zaken zou moeten uitvoeren. Je ziet het scherm van de leraar en ziet dus ook elke klik die hij doet, daarbij geeft hij heldere en duidelijke toelichting en waar nodig extra informatie.

De prijs van de Cryptocurrency Beginnerscursus

Natuurlijk word er in deze review over de Cryptocurrency Beginnerscursus ook gekeken naar de prijs, niet geheel onbelangrijk lijkt ons. Je betaalt een bedrag van € 197,- om onbeperkt toegang te krijgen tot de cursus en het bonus materiaal. Dit lijkt natuurlijk in eerste instantie een redelijk hoog bedrag, echter is de cursus en het materiaal zo compleet dat wij deze cursus het geld meer dan waard vinden.

Je moet ook niet vergeten dat het de bedoeling is om het aankoopbedrag terug te gaan verdienen met het investeren in online valuta. En wij zijn van mening dat dit met gemak moet lukken als je aan de slag gaat met de Cryptocurrency Beginnerscursus. Verder is er ook nog een 90 dagen niet-goed-geld-terug garantie, dus je loopt eigenlijk geen risico.

Klant ervaringen van de Cryptocurrency Beginnerscursus

Op het moment van schrijven is deze Cryptocurrency Beginnerscursus nog vrij nieuw, het internet staat dus niet vol met ervaringen van gebruikers. Toch zijn de ervaringen die wij konden vinden positief en hebben deze mensen al veel geld verdiend dankzij deze cursus. Zo is Joost 2 dagen in de week minder gaan werken dankzij de inkomsten die hij nu online binnen haalt. En dit heeft hij vrij snel bereikt nadat hij bezig is gegaan met de Cryptocurrency Beginnerscursus.

Eind oordeel over de Cryptocurrency Beginnerscursus

Plus punten:

 1. Derek en Patrick doen wat zij beloven
 2. Prijs/Kwaliteit verhouding is goed
 3. 90 dagen niet-goed-geld-terug garantie
 4. De opbouw van de cursus is erg sterk
 5. De lessen zijn goed te volgen en zeker niet saai
 6. Zeer compleet pakket

Min punten:

 1. geen

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen zijn wij erg positief en enthousiast over de kwaliteit en waarde van de Cryptocurrency Beginnerscursus. Niet eerder hebben wij een review geschreven waar wij geen min punten hadden. Alles over cryptocurrency word jouw in deze cursus stap voor stap geleerd en je word echt aan de hand mee genomen in deze online wereld. De potentie om met cryptocurrency veel geld te verdienen word door deze cursus voor iedereen mogelijk.

De lessen die behandeld worden in deze cursus zitten erg sterk in elkaar en zijn zeer goed te volgen. Alles word in een begrijpbare taal geschreven en de video’s zijn makkelijk te volgen. Natuurlijk is €197,- best veel geld, maar je moet kijken wat het jouw oplevert. Het is een compleet pakket waarbij beginners alles leren over het online geld verdienen. Maar ook mensen die al langer bezig zijn met cryptocurrency kunnen in deze cursus nog genoeg waarde vinden. Met name de laatste modules zijn interessant voor de wat meer ervaren gebruikers.

De verkopers Derek Westra en Patrick Suiker zijn betrouwbare personen die veel passie en kennis hebben over cryptocurrency. Dit merk je in de video’s die je volgt en de antwoorden die zij per e-mail naar ons toegestuurd hebben.

De cursus scoort bij ons zoals jij zult verwachten een ruime voldoende.

Cryptocurrency Beginnerscursus
Review door Patrick op 18-07-2019
Beoordeling: 5

 

Geef een reactie