Review: De Keto Revolutie

Is dit het beste programma om een keto dieet te volgen?

Gemiddelde leestijd: 17 minuten
de keto revolutie

In deze review van De Keto Revolutie willen wij antwoord geven op vragen zoals: Wat is Keto? Werkt De Keto Revolutie? Wie is Mitchel van Duuren en is hij te vertrouwen? Verder kijken wij wat andere mensen van De Keto revolutie vinden en of dit product doet wat het beloofd.

Tegenwoordig is bijna iedereen bezig met zijn of haar gezondheid  en zoeken we allemaal een goede manier om wat kilo’s kwijt te raken. Er word echter zoveel op het internet aangeboden dat het soms lastig is om het juiste product te vinden dat bij jouw past. Er zijn namelijk genoeg dieet programma’s die helemaal niet gezond zijn en alleen maar uit zijn op winst.

Daarom hebben wij dit product voor jouw aangeschaft en gekeken of jij waar krijgt voor jouw geld, lees snel verder!

Inhoudsopgave

Wat is De Keto Revolutie?

Wellicht weet jij al wat De Keto Revolutie is maar wij kunnen ons ook goed voorstellen dat je hier nog nooit van gehoord hebt. De methode van De Keto Revolutie is erop gebaseerd  dat jij vet en ketonen die jij aanmaakt in jouw lichaam gaat gebruiken als brandstof. Ketonen worden aangemaakt in de lever wanneer jij uitsluitend vet gaat gebruiken als brandstof en het gebruik van koolhydraten zeer beperkt.

Wanneer jij De Keto Revolutie goed volgt dan komt jouw lichaam in een staat van ketose. Hierbij zal jouw lichaam het vet gaan gebruiken als brandstof voor jouw spieren en de aangemaakte ketonen zullen gebruikt worden voor de hersens.

Voordelen van De Keto Revolutie

Wanneer jouw lichaam in een staat van ketose verkeerd heeft dit een aantal grote voordelen ten behoeve van jouw gezondheid. Deze voordelen hebben wij voor jouw op een rijtje gezet, deze worden in De Keto Revolutie uiteraard nog nader toegelicht:

Vetverlies:

Het eerste wat jij zult gaan merken wanneer jij het keto voedingspatroon gaat toepassen is het snelle verlies van overtollig vet.  Jij zult veel makkelijker jouw fitte en slanke lichaamsbouw kunnen behouden.

Ontstekingsremmend:

Uit onderzoek is gebleken dat ketonen een ontstekingsremmende werking hebben die zelfs sterker is dan sommige medicijnen. Deze ontstekingsremmende werking zien we vooral bij ouderdomsgerelateerde ziekten, auto-immuunziekten en darmkanker.

Antioxidant:

Door het verbranden van ketonen krijg je een productie van interne antioxidant enzymen. Deze enzymen zijn heel erg krachtig en helpen tegen ontstekingen en oxidatieve stress.

Hersenfunctie:

Jouw hersenen kunnen beter presteren en denken wanneer jij ketonen als brandstof gebruikt voor jouw hersenen. Sterker nog, steeds meer onderzoeken laten zien dat het eten volgens keto helpt bij het voorkomen en behandelen van dementie, Alzheimer, Parkinson en autisme.

Emotionele stabiliteit:

Door het volgen van De Keto Revolutie zul jij ook emotionele stabiliteit creëren. Doordat jij jouw losmaakt van de koolhydraten en suikers heeft dat invloed op de toevoer van energie op fysiek en mentaal vlak.

Wie is Mitchel van Duuren?

Voor we verder gaan met deze review over De Keto Revolutie kijken we eerst naar de verkoper. Als jij al vaker gezocht hebt naar goede diëten dan heb jij grote kans dat je de naam Mitchel van Duuren al eens bent tegen gekomen. Mitchel is al meer dan 12 jaar actief in de afvallen en gezondheid branche. Hij heeft inmiddels al 6 boeken uitgebracht en De Keto Revolutie is zijn nieuwste product.

dit is mitchel van duuren

Mitchel had vroeger toen hij opgroeide als kind ook te kampen met overgewicht en dat zorgde dat zijn zelfvertrouwen in een enorme dip terecht kwam. Tot op het punt dat hij besloot er wat aan te doen en hij zich verdiepte in de wereld van sport en diëten.

Mitchel geeft aan dat dit hem gemaakt heeft tot de persoon die hij nu is, expert op het gebied van gezond afvallen. In het boek De Keto Revolutie vertelt hij op een prachtige manier zijn levensverhaal en is zeker een leuke toevoeging aan het boek.

Is Mitchel van Duuren te vertrouwen?

Wanneer wij op het internet gaan zoeken naar Mitchel van Duuren vinden wij meer dan genoeg informatie. Hij heeft een actieve Facebook pagina en hij verstopt zich niet achter een pseudoniem (schuilnaam) zoals we wel vaker zien.

Door alle goede verhalen die wij lezen over Mitchel van Duuren op het internet en de goede producten die hij al heeft uitgebracht krijgen wij het gevoel dat Mitchel van Duuren absoluut te vertrouwen is. Hij komt over als iemand met heel veel passie over dit onderwerp en ook zeker erg veel kennis hierover heeft.

Voor wie is De Keto Revolutie?

De Keto Revolutie is voor iedereen die op een gezonde en natuurlijke manier wil gaan afvallen en ook zijn of haar eet patroon drastisch wil omgooien. Wat jij je echter wel moet realiseren is dat wanneer je het Keto voedingspatroon gaat volgen, jij een behoorlijke verandering in jouw eetgedrag gaat aanbrengen. Een van de eerste opdrachten die jij bijvoorbeeld krijgt in De Keto Revolutie is om met een vuilniszak door jouw keuken te gaan en alles wat koolhydraten of suikers bevat weg te gooien.

Jij kunt je voorstellen dat zulke drastische veranderingen in jouw levensstijl niet voor iedereen zijn weggelegd. Mitchel van Duuren raadt dan ook aan om in een rustige periode van jouw leven met De Keto Revolutie te beginnen. En niet wanneer jij bijvoorbeeld net vader of moeder bent geworden.

De Keto Revolutie kopen

Dus jij zit erover na te denken om De Keto Revolutie aan te schaffen? Dan is het goed om te weten wat jij krijgt voor jouw geld. Uiteraard krijg jij het boek De Keto Revolutie waar jouw stap-voor-stap uitgelegd word hoe je moet beginnen met het ketodieet. Maar het boek is niet het enigste wat jij krijgt bij aanschaf van dit product.

Intermittent Fasting Handboek

Het eerste product dat je ontvangt naast het boek De Keto Revolutie is het boek Intermitterend Vasten. In dit boek ga jij leren om op regelmatige basis tijdens een aantal uren per dag te eten. Mitchel beloofd dat wanneer jij het boek De Keto revolutie en het boek Intermitterend Vasten samen combineert jij het beste resultaat haalt.

Het boek intermitterend vasten

63 Keto Recepten kookboek

Verder krijg jij ook dit kookboek met 63 recepten die passen bij het keto voedingspatroon. Mitchel beloofd dat jij het gevoel zult hebben dat je niet eens aan het diëten bent met deze heerlijke gerechten.

Maaltijdplanningen en boodschappenlijstjes

Mitchel zag vaak dat mensen worstelen met wat ze wel en niet mogen halen tijdens het volgen van De Keto Revolutie. Daarom heeft hij een maaltijdplanning en boodschappenlijstjes voor jouw samengesteld die jij kunt volgen zonder na te denken.

Videocursus van De Keto Revolutie

Ben jij nou niet helemaal het type om door zo’n boek heen te lezen, wees dan gerust. Want Mitchel heeft ook zijn boek vertaald naar een video cursus. Hierin legt hij ook alles van stap tot stap uit wat De Keto Revolutie in houd en hoe jij deze kunt volgen.

Wat beloofd Mitchel van Duuren?

Wij hebben in deze review over De Keto Revolutie gekeken wat Mitchel van Duuren nou precies beloofd wanneer jij dit product zou gaan aanschaffen. Uiteraard beloofd Mitchel dat jij zult gaan afvallen als jij het Keto dieet gaat volgen. Maar hij heeft de punten die jij kunt bereiken met De Keto Revolutie uitgewerkt in een tijdsplan:

Na de eerste 3 dagen:

 1. Meer Energie
 2. Opgeblazen gevoel verdwijnt
 3. Gifstoffen worden afgedreven
 4. Honger begint te verdwijnen
 5. De “Mist” in je hoofd trekt op

Na 7 dagen:

 1. Betere spijsvertering
 2. Vet wordt gebruikt als brandstof
 3. Je geniet voor een gezond uiterlijk
 4. Huidproblemen beginnen te verdwijnen
 5. Gewrichten en stramme spieren beginnen soepeler te worden

Na 21 dagen:

 1. Makkelijk gewichtsverlies
 2. Stralende huid
 3. Herstel van jeugdige energie
 4. Slanker en sterker uiterlijk
 5. Gezonde schildklier functie komt terug
 6. Tekenen van lekkende darm worden gerepareerd
De Keto Revolutie verhaal

De Keto Revolutie review

Om een goede review over De Keto Revolutie te kunnen schrijven hebben wij het product ook uiteraard aangeschaft. Wij kunnen oprecht zeggen dat Mitchel over heel veel zaken goed heeft nagedacht en dat het product goed is opgebouwd. Je word niet gelijk in het diepe gegooid maar er zit een goede begeleiding bij. Dit geeft jouw het gevoel dat je aan de hand word genomen en dat je er niet alleen voor staat.

De boeken zijn geschreven in makkelijk begrijpbare taal voor iedereen, dit maakt het lezen van de boeken erg prettig. Ook de manier van vertellen door Mitchel van Duuren is ons erg goed bevallen, het is mooi om te zien hoeveel passie en kennis Mitchel heeft voor en over dit onderwerp. Wij hadden voor we dit product aan schaften geen kennis over het Keto dieet. Maar we geloven wat Mitchel doormiddel van dit product probeert te vertellen en dat motiveert om eraan te beginnen. Vooral als je leest welke gezondheids voordelen het Keto dieet heeft.

Ben jij nou niet iemand die van boeken lezen houd, dan heeft Mitchel ook alle stof die in de boeken behandeld word vertaald naar een video cursus. Dit vonden wij een echte aanwinst voor dit product, alles word namelijk ontzettend goed en duidelijk uitgelegd door Mitchel van Duuren zelf. De video’s zijn goed op gezet en zijn van goede kwaliteit, zowel het beeld als het geluid.

Kijk hier voor een video over De Keto Revolutie

Ook als jij tijdens of na het lezen en kijken van deze cursus nog vragen hebt kun je terecht bij de actieve Facebook pagina voor De Keto Revolutie. Je kunt de vragen op de Facebook pagina stellen maar jij kunt ook rechtstreeks contact opnemen met Mitchel of iemand van zijn team doormiddel van e-mail. Mitchel doet er dus echt alles aan om jouw alles aan te reiken om het Keto dieet tot een succes te maken.

De Keto Revolutie weekmenu

Klant ervaringen met De Keto Revolutie

Wanneer wij op het internet gaan zoeken naar ervaringen van andere klanten die dit product ook aangeschaft hebben komen we helaas weinig tegen. Wel zijn er genoeg reviews te vinden die mensen over dit product gemaakt hebben net zo als deze en die zijn allemaal erg positief. Toch vinden wij het jammer om geen klant ervaringen te kunnen vinden. Het spreekt vertrouwen uit wanneer je van meerdere mensen kunt lezen dat het product goed bevalt. Echter zal ons dit er niet van weerhouden hebben om dit product alsnog aan te schaffen, de informatie en opzet is gewoon erg goed.

Het is goed mogelijk dat de meeste ervaringen die wel gedeeld worden op de besloten Facebook pagina komen te staan. Dit is een Facebook pagina waar jij toegang toe krijgt wanneer je het product zou aanschaffen. Hier kun je vragen stellen en ervaringen delen met andere gebruikers van dit product.

Prijs van De Keto Revolutie

Uiteraard hebben wij in deze review over De Keto Revolutie ook gekeken naar de prijs, niet onbelangrijk. De prijs voor De Keto Revolutie is €37,- eenmalig. Dit geeft jouw toegang tot het boek van De Keto Revolutie + alle bonussen die hierbij horen zoals onder andere de videocursus. Natuurlijk is deze prijs enorm goed als je kijkt wat jij er allemaal voor terug krijgt. Daarbij komt dat Mitchel een 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie geeft, dit is vrij uniek. We zien wel vaker dat verkopers een niet-goed-geld-terug garantie geven, maar niet voor 60 dagen. Dat straalt vertrouwen uit in jouw eigen product en is zeker een plus punt.

Eind oordeel van De Keto Revolutie

Plus Punten:

 1. Mitchel doet wat hij beloofd en meer
 2. Boeken zitten goed en duidelijk in elkaar
 3. Boeken zijn geschreven in begrijpbare taal voor iedereen
 4. De video cursus is een goede toevoeging
 5. De prijs/kwaliteit verhouding is super
 6. Wij geloven in de werking van dit dieet 

Min Punten:

 1. Dit dieet is een behoorlijke aanpassing in jouw dagelijkse ritme, daar moet je wel klaar voor zijn

Ben jij op zoek naar een goed en gezond dieet dan geloven wij dat De Keto Revolutie hier zeker een oplossing in kan bieden. Tijdens deze review over De Keto Revolutie geloofden wij wat er verteld werd in de boeken en video cursus en zijn ervan overtuigd dat jij met dit product echt kan slagen. Je moet echter wel bereid zijn om jouw levensstijl flink om te gooien en dat kan vooral in het begin wel een struikelblok zijn. Mitchel beloofd er een gezonder lichaam voor terug, je verliest op een makkelijke manier vet en eten staat niet meer centraal in jouw dagelijkse ritme.

Mitchel van Duuren komt bij ons over als een zeer vertrouwelijk persoon, hij heeft ontzettend veel kennis opgebouwd over dit onderwerp. Je merkt wanneer jij de boeken leest en de video cursus kijkt hoeveel passie en liefde Mitchel heeft voor deze manier van leven. Op het internet is ook genoeg informatie te vinden over Mitchel en hij verstopt zich niet achter een schuilnaam. Ook het contact dat wij hebben gehad met Mitchel van Duuren is goed!

Alles bij elkaar genomen vinden wij dit een ontzettend goed product en wij denken dat dit product veel mensen kan helpen. Als je twijfelt zou ik zeggen, geef het een kans en jij zult hier geen spijt van krijgen. Voor €37,- kan je ook niet veel gebeuren en jij hebt recht op de 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

De Keto Revolutie

Wil jij ook op een gezonde manier afvallen en blijvend gewicht verliezen?

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *