Review: Freds bouwtekeningen

freds bouwtekeningenJij zit eraan te denken om Freds bouwtekeningen aan te schaffen maar bent nog niet overtuigd van dit product? Daarom hebben wij dit product voor jou aangeschaft en gekeken wat de plus- en minpunten zijn. Je wilt immers weten dat jij geen geld uitgeeft aan een product waar je later spijt van krijgt, en gelijk heb je. In deze review over Freds bouwtekeningen willen wij antwoord geven op vragen zoals: Wie is Fred Schouten? Wat beloofd de verkoper? Wat krijg je na aanschaf? Is dit product het geld waard?

Wij vonden dit een leuk product om te reviewen omdat wij bij reviewkings.nl ook geen klus handen hebben. Het was dus interessant om te zien of wij zonder al teveel kennis aan de slag konden met dit product.

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

Wie is Fred Schouten?

Fred schouten is de bedenker en eigenaar van Freds bouwtekeningen zoals je waarschijnlijk al wel had gedacht. Op de web-site is te lezen dat Fred een gepassioneerd doe-het-zelver is die graag mensen wil helpen. Daarom heeft hij dit bouwtekeningen pakket ontwikkeld met meer dan 10.000 bouwtekeningen.

Is Fred Schouten echt?

Als wij buiten de web-site van freds bouwtekeningen gaan zoeken naar informatie over Fred Schouten kunnen wij helaas weinig vinden. Wij hebben sterk het vermoeden dan Fred Schouten een zo geheten pseudoniem is. Dit is niets anders dan een schuilnaam voor op het internet om zijn of haar eigen identiteit te beschermen.

Dit is Fred Schouten

Is dat erg? Nee absoluut niet, je ziet wel vaker dat mensen een schuilnaam gebruiken om producten op het internet te verkopen. Natuurlijk zien wij liever dat iemand wel zijn echte naam gebruikt, dit geeft een beter gevoel van vertrouwen. Echter zegt het gebruik van een schuilnaam niets over de kwaliteit van het product. Wij zijn de beste producten tegen gekomen die verkocht werden door iemand die dat deed onder een schuilnaam.

Wat beloofd de verkoper?

Fred Schouten beloofd dat jij met zijn 10.000+ bouwtekeningen nooit meer zaken voor het klussen hoeft uit te zoeken. En dat jij met dit product de doe-het-zelf klussen perfect kunt uitvoeren en hiermee heel veel tijd bespaart. Jij hoeft alleen nog maar de materialen op maat te maken en in de juiste volgorde in elkaar te zetten. Ook zit er bij alle bouwtekeningen een stap-voor-stap bouwplan die alles 100% duidelijk maakt.

Fred beloofd verder dat zijn bouwtekeningen voor doe-het-zelvers van elk niveau zijn. Of jij nu wilt beginnen met klussen of dat jij al een ervaren timmerman bent. Hij beloofd dat het resultaat even goed is.

Voor wie is dit product?

In deze review van Freds bouwtekeningen hebben wij gekeken voor wie dit product gemaakt is. Fred beloofd dat iedereen van elk niveau kan beginnen met klussen wanneer zij dit product aanschaffen. Daarom is dit product bedoeld voor iedereen die wel eens meer zou willen doen aan doe-het-zelf klussen in en rondom het huis.

Echter kan ook de ervaren doe-het-zelver veel inspiratie halen uit de bouwtekeningen die worden aangeboden in dit product. Uiteraard moet je wel de motivatie hebben om hiermee aan de slag te gaan. Want ook al lijkt het dat jij met deze bouwtekeningen alles met een uurtje klaar hebt, het klussen vergt uiteraard nog steeds wel de nodige tijd.

Freds bouwtekeningen review

Al vrij snel nadat wij het product hadden aangeschaft kregen wij netjes een e-mail met daarin de link naar de pagina + de inlog gegevens van ons nieuwe account. Het eerste wat ons opvalt wanneer wij voor het eerst inloggen is een zeer verzorgde en duidelijke web-site. Het menu is overzichtelijk en je kunt alles erg makkelijk vinden. De website heeft een apart menu “bonus” waar jij de 2 beloofde bonus producten kunt vinden.

Freds bouwtekeningen review

Verder is er uiteraard een pagina voor de bouwtekeningen, die ook erg overzichtelijk is opgezet. Alle tekeningen zijn opgedeeld in verschillende categorieën zoals bijvoorbeeld badkamermeubels, zandbakken en zelfs complete keukenblokken. Alleen al het rond kijken wat we zouden kunnen maken maakte ons enthousiast, er is zoveel keus en de diversiteit is enorm. Per product kun je vaak ook nog kiezen uit meerdere maten zodat er altijd een bouwtekening bij zit die past bij jouw woonsituatie.

Op de web-site vind je ook een aparte pagina van foto’s van de daadwerkelijke producten die gemaakt zijn aan de hand van de bouwtekeningen. Niet van elke bouwtekening is hier een foto van het eindresultaat te vinden, maar het zijn er wel veel. De meeste mensen zijn visueel ingesteld, dus de foto’s maakt het uitzoeken van jou eerste doe-het-zelf klus zeker leuker.

Hoe goed zijn de bouwtekeningen?

Natuurlijk hebben wij in deze review van Freds bouwtekeningen ook gekeken naar daadwerkelijke tekeningen, daar gaat het uiteindelijk allemaal om.  Zijn deze inderdaad voor doe-het-zelvers van elk niveau? Kunnen zelfs wij van reviewkings.nl aan het klussen gaan met deze tekeningen? Het antwoord op deze vragen kunnen we kort in zijn, JA. Jij zult de eerste keer dat je 1 van de bouwtekeningen opent wel even moeten kijken hoe het bedoeld is en hoe de tekeningen opgezet zijn. Maar wij merkten dat dit steeds makkelijker werd naarmate je meer tekeningen opende.

een Freds bouwtekening

Bij elke tekening zit een duidelijke materiaallijst inbegrepen zodat jij precies weet welke materialen jij moet hebben en hoeveel. Ook staat op de materiaallijst welke maten het materiaal moet hebben om het product succesvol in elkaar te kunnen zetten. Verder is elke tekening voorzien van een stap-voor-stap uitleg hoe het product in elkaar gezet dient te worden. Wij vinden dat de tekeningen goed in elkaar zitten en dat er goed over nagedacht is. En kom je er niet helemaal uit is er altijd nog de support van de web-site, hier hebben wij ook goede ervaring mee.

Beoordeel zelf en download hier een gratis bouwtekening!

Kopen van Freds bouwtekeningen

Bij aanschaf van Freds bouwtekeningen mag jij rekenen op een aantal leuke bonussen. Uiteraard krijg jij toegang tot de 10.000+ bouwtekeningen waar dit product natuurlijk om draait. Maar de volgende bonussen krijg jij er gratis bij wanneer je dit product aanschaft:

DWG & CAD Software:

De eerste bonus die bij dit product inbegrepen zit is de DWG & CAD software. Met deze software kun jij CAD bestanden openen en aanpassen. Echter wanneer wij deze software op het internet opzoeken zien wij dat het gaat om gratis software en niet om software ter waarde van €97,- zoals op de sales pagina van dit product beweerd word. Het is een verkoop truc om jou het gevoel te geven dat je gratis bonus krijgt, echter zegt dit uiteraard niets over de kwaliteit van het product dat jij wilt aanschaffen.

Steigerhouten tuinmeubelen gids:

De volgende bonus waar jij op mag rekenen is de steigerhouten tuinmeubelen gids. In deze gids krijg je leuke plannen en bouwtekeningen die specifiek bedoeld zijn voor steigerhout en sloophout. In tegenstelling tot de CAD software is dit wel een “echte” bonus en een leuke toevoeging wanneer je Freds bouwtekeningen aanschaft.

Klant ervaringen

Als wij gaan zoeken naar ervaringen van andere klanten die dit product ook gebruiken vinden wij helaas weinig op het internet. We vinden wel wat positieve reacties op de sales pagina en op YouTube maar deze lijken reclame doeleinden te hebben. Verder vinden we weinig negatieve of positieve reacties.

Freds bouwtekeningen heeft wel een actieve Facebook pagina waar hij regelmatig foto’s en verhalen neerzet van mensen die producten hebben gemaakt met zijn bouwtekeningen. Ook deelt hij hier zo nu en dan gratis bouwtekeningen die je eens zou kunnen bekijken.

Prijs van Freds bouwtekeningen

De prijs om toegang te krijgen tot het gehele pakket van Freds bouwtekeningen is op het moment van schrijven € 67,-. Dit is een eenmalige uitgave en je hebt dan levenslang toegang tot 10.000+ bouwtekeningen op de web-site. Wij vinden de prijs/kwaliteit verhouding van dit product goed, je krijgt waar voor jouw geld. Ook de snelle reactie op vragen via de e-mail is zeker van toegevoegde waarde als je een bouwtekening niet helemaal zou snappen.

De sales pagina van Freds bouwtekeningen kan wat opdringerig overkomen, er staan veel links op om het product aan te schaffen. Ook loopt er een timer onderin de pagina hoelang jij nog hebt totdat de aanbieding afloopt en je een hoger bedrag zou moeten betalen. Dit is echter onzin want het product kost gewoon €67,- en dit is een truc om jou tot kopen doen overgaan.

Eind beoordeling

Plus punten:

  1. Overzichtelijke web-site
  2. Goede bouwtekeningen met stap voor stap instructies
  3. Aanbod en diversiteit aan bouwtekeningen is enorm
  4. Product doet wat de verkoper beloofd
  5. Prijs/kwaliteit verhouding is goed
  6. De support die je krijgt vanuit de verkoper

Min Punten:

  1. Fred schouten is een pseudoniem (schuilnaam)
  2. Aangeboden bonus software is gratis en niet €97,- zoals word beweerd.
  3. Opdringerige sales pagina.

Ook al zijn wij bij reviewkings.nl absoluut geen doe-het-zelvers, toch kunnen wij met Freds bouwtekeningen wel aan de slag. De bouwtekeningen zitten goed in elkaar en je kunt zien dat er goed over nagedacht is. Wanneer je er mee begint zul je wel eerst even moeten kijken hoe de tekeningen zijn opgebouwd, maar dit word per tekening gemakkelijker. Verder zit de web-site goed in elkaar en zijn de bonussen een leuke toevoeging, de CAD software daar gelaten.

Ondanks dat Fred Schouten een schuilnaam lijkt, merk je dat de persoon achter Freds bouwtekeningen passie en liefde voor dit onderwerp heeft. De kennis die hij/zij deelt op de web-site is goed en de snelle reacties op vragen via de e-mail zijn erg prettig.

De prijs/kwaliteit verhouding van dit product is gewoon erg goed en daarom krijgt Freds Bouwtekeningen in deze review het cijfer: 8.4

Freds Bouwtekeningen
Review door Patrick op 2019-05-15
Beoordeling: 4,5

 

Geef een reactie