Review: Perfect slapen in 7 Stappen

het boek perfect slapen in 7 stappenIn deze review van “Perfect slapen in 7 stappen” gaan wij voor jouw uitzoeken of dit product daadwerkelijk doet wat het beloofd. Ook word er gekeken naar de auteur van het boek en of jij waar krijgt voor jouw geld.

Heb jij last van een slechte nachtrust of kom jij moeilijk in slaap? Dat is erg vervelend en kan zorgen voor veel lichamelijke en psychische klachten. Je kunt er een hogere bloeddruk van krijgen en je bent veel korter af tegen de mensen om je heen.

Slaapproblemen kunnen verschillende oorzaken hebben. Oorzaken waar jij weinig invloed op hebt zoals lawaai van buiten of iemand in de kamer die snurkt. Maar er zijn ook factoren waar jij wel invloed op hebt en met de juiste aanpak of oefening verbeterd kunnen worden. Deze factoren worden in het boek “Perfect slapen in 7 stappen” behandeld.

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

Wie is William van der Klaauw?

De Auteur van het boek is William van der Klaauw. William is de oprichter van de succes website slaapwijzer.net met maandelijks meer dan 80.000 bezoekers. William heeft dit boek min of meer uit frustratie geschreven, omdat er op het internet zoveel onwaarheden te vinden zijn over dit onderwerp.

William’s visie voor slaapproblemen is dat de oplossing bij jouw zelf ligt. Er is geen magische pil of ander middeltje waardoor jij weer beter gaat slapen.

William van der Klaauw, een pseudoniem?

Als wij gaan zoeken naar de Auteur William van der Klaauw kom je deze naam op de website www.slaapwijzer.net overal tegen. Echter wanneer we verder onderzoek doen naar de naam William van der Klauw vinden we buiten slaapwijzer.net niet heel veel. Het lijkt er dus op dat William een pseudoniem is, een schuilnaam voor op het internet. Dit is geen oplichting en zie je wel vaker voorkomen om de identiteit op het internet te beschermen.

de auteur william van der klaauw
slaapwijzer.net is een onderdeel van Kratos, een bedrijf dat netjes ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel. Ook hebben wij rechtstreeks mail contact gezocht met William van der Klaauw voor informatie over zijn boek. Wij hadden dezelfde dag nog een nette e-mail terug met de informatie waar we om vroegen.

Onze mening is dat de auteur William van der Klaauw prima te vertrouwen is. Het lijkt er alleen op dat hij op het internet opereert onder een pseudoniem om zijn identiteit te beschermen.

Wat beloofd de auteur met het boek?

William beloofd met dit boek om verschillende methodes en tips aan te reiken om jouw slaapproblemen te verbeteren. Het boek helpt jouw om te kijken naar de oorzaken van jouw slaapproblemen en hoe jij deze kunt aanpakken. Een tip welke William bijvoorbeeld geeft in zijn boek is om een vast slaapritme te hanteren, sta elke dag op dezelfde tijd op.

Hij gelooft niet in trucjes om weer beter te slapen zoals bijvoorbeeld een kruidenthee, ontspannende muziek of een pilletje. Door de oefeningen en tips toe te passen die in het boek beschreven staan beloofd William op verbetering van jouw slaapproblemen. Hij probeert met het boek jou mindset te veranderen zodat jij jouw bewust word waar de oorzaken van jou slaapproblemen vandaan komen.

Voor wie is dit boek?

Dit boek is hoofdzakelijk bedoeld voor mensen die problemen hebben met een goede nachtrust of slecht in slaap kunnen komen. Misschien herken jij het wel, je ligt eerst 1 tot 2 uur wakker voor je lekker in slaap valt. Of jij slaapt zo onrustig dat je meerdere keren per nacht wakker word en dus niet lekker door kunt slapen.

Hiervan kun jij overdag de problemen van ondervinden. Je hebt dan vaak minder energie en bent een minder vrolijk mens doordat jou lichaam niet voldoende tot rust is gekomen.

Toch kunnen mensen die denken dat ze wel goed slapen ook zeker nuttige informatie uit dit boek halen. Er staan veel goede tips en oefeningen in hoe jij een betere nachtrust kunt krijgen. Daardoor kan dit boek voor iedereen van toepassing zijn

Perfect slapen in 7 stappen

Zoals de titel van het boek al zegt worden de 7 stappen om beter te kunnen slapen behandeld in dit boek. Maar wat word er precies behandeld in deze 7 stappen en wat kun jij verwachten? In deze review over het boek “Perfect slapen in 7 stappen” is daar natuurlijk naar gekeken.

Stap 1: Herstel het vertrouwen

In deze stap ga jij het vertrouwen in slapen herstellen, want volgens William is iedereen een ‘geboren slaper’. Er word geleerd hoe jij jouw saboterende gedachten kunt herkennen en voorkomen. Dan ontstaat er weer een positieve houding ten opzichte van slapen.

Stap 2: Zorg voor structuur en regelmaat

In stap 2 word behandeld wat het ‘gouden’ slaapritme is. Goede nachtrust heeft volgens William namelijk alles te maken met structuur. Een paar uur te lang of te kort slapen of slapen op verkeerde tijden kan al voor grote slaapproblemen zorgen.

Stap 3: Maak optimaal gebruik van licht en duisternis

In deze stap word verteld hoe je door optimaal gebruik van duisternis en licht jou nachtrust kunt verbeteren. Weinig mensen staan stil hoeveel invloed licht en duisternis hebben op de kwaliteit van onze nachtrust.

Stap 4: Kies voor een ‘slaapverwekkende’ levensstijl

In stap 4 verteld William hoe jij met een gezonde levensstijl de basis kunt vormen voor een goede nachtrust. Mensen zoeken vaak een ‘wondermiddel’ zoals een trainingsprogramma of nieuwe voedingssupplementen. Echter is dit dweilen met de kraan open als de levensstijl niet goed is legt William uit.

stap 4 voor perfect slapen

Stap 5: Ontwikkel de slaaproutine die voor jou werkt

Door elke avond voor het slapengaan een vast patroon (een slaaproutine) te doorlopen laat jij de drukke dag achter je. In deze stap ga jij samen met William kijken welke slaap routine bij jouw past en waar jij jouw prettig bij voelt.

Stap 6: Val in slaap zonder angst

Bij veel mensen stijgt de spanning en angst om niet te kunnen slapen wanneer ze eenmaal in bed liggen. Angst, spanning en “je best doen om in slaap te vallen” werkt jouw juist erg tegen. In dit hoofdstuk worden er tips en adviezen gegeven om jou hersens tot rust te brengen.

Stap 7:  Slim wakker worden

Een goed begin van de dag zorgt er niet alleen voor dat jij overdag meer energie hebt maar ook dat jij ’s avonds makkelijker in slaap valt. In deze laatste stap van het boek krijg jij tips om het opstaan makkelijker te maken. Ook worden veel gemaakt valkuilen besproken en hoe jij deze kan voorkomen.

Kopen van het boek “perfect slapen in 7 stappen”?

Bij aanschaf van dit product kun jij rekenen op een aantal extra bonussen. Uiteraard ontvang jij het boek “Perfect slapen in 7 stappen”, zowel de digitale versie als de fysieke versie. Het boek bestaat uit 140 pagina’s en is in zeer begrijpelijke taal geschreven, dit maakt het lezen van dit boek erg prettig. De digitale versie word na aankoop aangeleverd per e-mail in PDF formaat en de fysieke versie word de volgende dag nog per post bezorgd. Helaas is er nog geen audio versie van dit boek.

het kopen van perfect slapen in 7 stappen

Maar het boek is niet het enigste wat jij krijgt bij aanschaf van dit product. De volgende bonus producten kun jij ook op rekenen:

Een jaar lang gratis ondersteuning:
Jij hebt recht op een jaar lang gratis ondersteuning van William zelf. Jij mag hem vragen voorleggen over de 7 stappen methode of over jou persoonlijke situatie.

Slaapchecklijst:
Om het 7 stappenplan in de praktijk goed te kunnen toepassen ontvang jij een slaapchecklijst.

E-cursus “dieper slapen”:
Een slaap cyclus bestaat uit verschillende fases. Het doel van deze e-cursus is om zoveel mogelijk slaaptijd in de diepere slaapfase door te brengen.

Het boek “kalmeer je gedachten”:
In dit boek worden de beste technieken besproken om jouw geestelijke rust weer te vinden.

Welterusten Snacks receptenboek
In dit boek staan 5 gezonde recepten die je kunt nuttigen voor het slapen. Ze gaan uit van bepaalde stoffen die jou helpen bij een goede nachtrust.

Slaapsupplementengids:
In dit handige boekje staat de top 5 van supplementen met een bewezen werking. Deze kunnen jouw ook helpen met een goede nachtrust.

Crystal Waters:
Bij aanschaf van het product “perfect slapen in 7 stappen” ontvang jij het mp3 nummer 90 beats per minute. 30 minuten aan rustgevende muziek om jou te helpen relaxen. Deze vonden wij eigenlijk een beetje dubbelzinnig omdat William ook aangeeft dat hij niet geloofd dat ontspannende muziek jouw helpt bij een betere nachtrust. Maar toch leuk dat je deze er als cadeau bij krijgt.

Hoe is de opbouw van het boek?

Als wij gaan kijken hoe dit boek is opgebouwd zien wij dat er goed over nagedacht is. William legt eerst netjes zijn 7 stappen methode uit en vervolgens word elke stap uitgebreid behandeld. Per stap zijn er verschillende sub kopjes om alles nog overzichtelijker te maken.

de inhoudsopgave van perfect slapen in 7 stappen

Ook de pagina’s van dit boek zijn zeker geen saaie en lange stukken tekst. Je krijgt tussendoor leuke anekdotes en er word slim gebruik gemaakt van grafische vormgeving. Verder worden er veel website links gegeven met extra informatie over het onderwerp van dat hoofdstuk.

Prijs van het boek

Uiteraard kijken wij in deze review van het boek “Perfect slapen in 7 stappen” ook naar de prijs van dit product, niet geheel onbelangrijk lijkt ons. jij betaalt voor dit boek een prijs van €37,- eenmalig en er zitten geen verzendkosten aan. Wij vinden dit een erg goede prijs als je kijkt naar de kwaliteit van dit boek, en niet te vergeten de bonussen die je er gratis bij krijgt.

Daarnaast heb jij ook nog recht op een jaar lang gratis advies van William zelf, dat is voor deze prijs wel uniek. Onze ervaring met de auteur is dat hij snel en correct reageert op vragen via de e-mail.

Ook de sales pagina van dit product ziet er niet schreeuwerig uit, je krijgt veel informatie te zien wat jij kunt verwachten van dit boek. Door de sales pagina door te lezen krijg jij al een goed beeld over dit boek.

Klant ervaringen

Als wij gaan zoeken naar ervaringen van klanten over dit boek kunnen wij niet veel vinden. Dit komt wellicht ook wel omdat mensen niet te koop lopen met dit soort problemen. Toch vinden wij het jammer dat we geen echte recensies over dit product kunnen vinden omdat klant ervaringen goede graad meters zijn van de kwaliteit van een product.

Op de sales pagina van het boek “Perfect slapen in 7 stappen” staan wel een aantal recensies, echter hechten wij hier niet zoveel waarde aan. Uiteraard staan op de sales pagina alleen maar positieve ervaringen en is de vraag of deze echt afkomstig zijn van daadwerkelijke klanten.

 

Review van “Perfect slapen in 7 stappen”

Plus punten:

  1. Duidelijke opbouw van het boek
  2. Tekst is in begrijpbare taal geschreven
  3. Veel leuke bonussen bij aanschaf van het product
  4. goede prijs/kwaliteit verhouding
  5. Het boek doet wat de auteur beloofd

Min punten:

  1. De auteur lijkt te handelen onder een pseudoniem
  2. Er is geen audio versie van dit boek
  3. Weinig klant ervaringen te vinden op het internet

Voordat wij dit boek hadden gelezen hadden wij wel onze twijfels, hoe kan een boek ons nou leren om beter te slapen. Maar hier moesten wij toch van terug komen. Het boek zit erg goed in elkaar en geeft ook veel handige en nuttige tips om jouw te helpen met jouw probleem. Er word geen wondermiddel beloofd wat jou helpt met jouw probleem maar er worden veel goede oefeningen en tips gegeven. Ook is de prijs kwaliteit verhouding van dit product erg goed, voor €37,- krijg je niet alleen het boek maar ook veel mooie bonussen.

Verder is William een persoon die overkomt als iemand met veel kennis over dit onderwerp, en dat geeft ons vertrouwen in de kwaliteit van dit boek. William reageert goed en snel op e-mails die wij hem toesturen. Wij hebben echter wel het vermoeden dat William een pseudoniem is, dat betekent dat William dus niet zijn echte naam is. Dit vinden wij enigszins jammer maar begrijpen dat hij dit doet om zijn identiteit op het internet te beschermen. Dit doet echter niets onder aan de kwaliteit van het boek “Perfect slapen in 7 stappen”.

Wij denken dat het boek “Perfect slapen in 7 stappen” mensen ECHT kan helpen om een betere nachtrust te krijgen. Daarom krijgt dit boek van ons het cijfer: 7.8

Wij hopen dat jij door deze review van “Perfect slapen in 7 stappen” een beter beeld hebt gekregen wat jij kunt verwachten wanneer je dit boek zou aanschaffen.

Geef een reactie