Review: Yoga Nidra – Rolf van Baalen en Melanie Poldervaart

Het logo van Happy with YogaIn deze review over Yoga Nidra kijken wij voor jouw of jij met behulp van dit online programma tot ontspanning/rust komt. Wij willen antwoord geven op vragen zoals: wat krijg jij bij aanschaf, wie zijn Rolf van Baalen en Melanie Poldervaart, werkt deze online training? Wij hebben zoals je gewend bent van ons het product ook aangeschaft om een zo’n eerlijk mogelijke review te kunnen geven.

Met Yoga Nidra ga jij op een systematische wijze toe werken naar een compleet fysieke, mentale en emotionele ontspanning. Yoga betekent “samenbrengen” en Nidra betekent “slaap”. Bij Yoga Nidra lijkt het alsof jij slaapt maar jouw bewustzijn werkt nog op een dieper niveau. Jij balanceert dus tussen slapen en wakker zijn.

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

Wie zijn Rolf van Baalen en Melanie Poldervaart?

Rolf en Melanie zijn 2 docenten in E-Ryt500, Yacep, Hatha Vinyasa Yoga. Zij hebben opleidingen gevolgd in Bali, Cambodja, Polen en Nederland. De missie die zij zichzelf hebben gesteld is om via de website HappywithYoga hun passie voor Yoga, Mindfullness en gezond en bewust leven te delen. Zoals zovelen hadden Rolf en Melanie ook burn-out klachten, migraines en andere klachten die je tegenwoordig zoveel hoort in de huidige stressmaatschappij.

Dit zijn Rolf van Baalen en Melanie Poldervaart

Zij besloten samen dat het anders moest en zochten naar een oplossing. Al snel kwamen zij bij Yoga en besloten een training te volgen in Bali. Dit bracht voor Rolf en Melanie de oplossing en sindsdien hebben zij de passie voor Yoga niet meer los kunnen laten.

Zijn Rolf van Baalen en Melanie Poldervaart te vertrouwen?

Natuurlijk vinden wij het belangrijk om te kijken of de verkopers van een product te vertrouwen zijn. Daarom hebben wij hier ook naar gekeken in deze review over Yoga Nidra. Maar hier kunnen wij kort over zijn, Rolf en Melanie zijn 2 mensen die je zeker kunt vertrouwen. Zij hebben ontzettend veel passie in datgene wat zij doen en hebben ook echt de intentie om mensen te helpen. Dit proef je wanneer je de filmpjes op de web-site kijkt of de blogs leest.

Door de vele trainingen die zij gevolgd hebben merk je hoeveel kennis zij in die jaren vergaard hebben. Ook het contact dat wij hebben gezocht met Rolf en Melanie is goed, wij kregen een snel en kundig antwoord op vragen die wij stelden. De web-site HappywithYoga zit goed in elkaar en de contact gegevens worden netjes gedeeld, zoals het KvK nummer. Het bedrijf van Rolf en Melanie is gevestigd in Maassluis.

Wat beloven Rolf van Baalen en Melanie Poldervaart?

Veel van de problemen die bij de huisarts worden neergelegd zijn gerelateerd aan stress. Ons lichaam is constant bezig om alles in jouw lichaam in balans te houden maar stress is hierin een stoor factor. Natuurlijk is dit voor een korte periode niet zo erg maar wanneer je voor langere tijd last hebt van stress kan dit voor problemen zorgen.

Yoga Nidra kan hier een uitkomst in bieden omdat jij met Yoga Nidra het lichaam in een diepe ontspanning brengt. Rolf en Melanie beloven daarom ook dat jij met Yoga Nidra de volgende voordelen kunt ervaren.

 1. Fysieke, mentale en emotionele ontspanning
 2. Verbetert de kwaliteit van slapen
 3. Bevordert creativiteit en breinfuncties
 4. Verbetert je mentale focus en helpt om goede gewoontes te integreren
 5. Brengt het autonome zenuwstelsel in balans en versterkt het immuunsysteem
 6. Minder angst, frustratie en verslavingen en meer energie

Natuurlijk zijn de resultaten/voordelen die jij zult ervaren met Yoga Nidra afhankelijk van hoe serieus jij de cursus neemt.

Yoga Nidra kopen

Wanneer jij overtuigd bent van de online cursus in Yoga Nidra en overgaat tot het aanschaffen ervan, wat mag jij dan verwachten? Bij veel online producten krijg jij namelijk bonussen en andere extra “gratis” producten. Bij de online training van Yoga Nidra is dit anders, er word wel gesproken over 1 bonus maar word niet expliciet genoemd. Rolf en Melanie bieden een totaal pakket aan zodat je geen bonus producten nodig hebt.

Maar uit welke onderdelen bestaat deze online training dan? Daar hebben we naar gekeken in deze Yoga Nidra review. De cursus is opgebouwd uit de volgende onderdelen:

De Yoga Nidra sessies

Bij aanschaf van de Yoga Nidra training krijg jij toegang tot 7 verschillende Yoga Nidra sessies. Deze zijn verschillend van lengte en kun je dus makkelijk toepassen in elke levens situatie. Heb jij bijvoorbeeld een drukke dag dan doe je 1 van de kortere Yoga Nidra sessies. Bij de langere sessies ga je iets dieper.

eBook over Yoga Nidra

Omdat Rolf en Melanie jouw ook wat meer informatie en achtergrond willen geven over Yoga Nidra krijg je ook een eBook. Hierin staat alle belangrijke informatie die jij moet weten over Yoga Nidra, een instructie eBook kun je zeggen.

Het Yoga Nidra instructie Ebook

Yoga video’s

Bij deze 3 yoga video’s hebben Rolf en Melanie het over een bonus, toch word het woord bonus niet heel erg uitvergroot. Met deze 3 yoga video’s kun je alvast wat yoga oefeningen doen voorafgaand aan Yoga Nidra. Het is echter niet een vereiste om yoga te doen voor je Yoga Nidra gaat beoefenen.

Besloten Facebook groep

Bij aanschaf van de Yoga Nidra training kun jij je tevens aanmelden bij de besloten Facebook groep. Hier kun jij met mede cursisten en Yoga Nidra beoefenaars praten en elkaar inspireren.

Yoga Nidra review

Uiteraard hebben wij in dezeYoga Nidra review ook gekeken naar de kwaliteit van het product, doet deze online training wat het beloofd. Wanneer je het product aanschaft krijg je vrij snel hierna een e-mail dat jouw account is aangemaakt en dat je een wachtwoord kunt creëren. Wanneer je ingelogd bent en de cursus selecteert die jij hebt aangeschaft kom je terecht op de pagina van de online training.

Deze pagina ziet er erg overzichtelijk en geordend uit en aan de linkerkant staan de verschillende onderdelen van de cursus. Hier is snel en makkelijk door heen te navigeren en het kost jouw nog geen minuut om te zien hoe het werkt. Ook de video’s en audio lessen van de Yoga Nidra cursus zijn makkelijk te gebruiken en zijn voor iedereen toegankelijk.

Een Yoga Nidra sessie

Ook wij hebben de Yoga Nidra sessies gevolgd en ik moet zeggen dat wij in het begin best wel sceptisch waren. Wij geloofden niet zo dat je doormiddel van het luisteren en opvolgen van een audio sessie helemaal tot rust kon komen. Hier moeten wij echter wel van terug komen omdat de audio sessies echt werken, na een Yoga Nidra sessie heb je het gevoel van ontspanning en rust. Wel is het belangrijk om alle informatie uit het Instructie Ebook eerst door te lezen.

Een Yoga Nidra Sessie

De audio sessies bestaan uit verschillende lengtes variërend van 12 minuten tot 31 minuten. Elke audio sessie begint met het aannemen van een comfortabele lig positie op de rug, je beoefent Yoga Nidra dus liggend. Vervolgens worden jouw instructies gegeven waar jij je op moet focussen in jouw lichaam en hierdoor gaat jouw lichaam zich ontspannen.

De audio sessies worden begeleid door Rolf van Baalen, en hij doet dit op een zeer prettige en rustgevende manier. De audio sessies zijn ook te downloaden zodat jij deze op een extern apparaat kunt afspelen/beluisteren. Wel vinden wij dat 7 Yoga Nidra sessie wel wat magertjes is, wellicht dat er hier in de toekomst nog meer van bij komen.

Klant ervaringen met Yoga Nidra

Ervaringen van klanten met de Yoga Nidra cursus vinden wij altijd een mooie graad meter voor de kwaliteit van een cursus. Het programma van Yoga Nidra word zeer positief ontvangen door mensen die dit programma al gevolgd hebben. We vinden veel positieve reacties op zowel de Facebook community als op de pagina van Happywithyoga. Enkele resultaten van klanten die dit programma al gevolgd hebben:

 • Voor Sandra is Yoga Nidra echte en uitkomst, het helpt haar enorm bij het in slaap vallen. Ook heeft haar 13 jarige dochter baat bij het programma van Yoga Nidra, zij kan nu leren ontspannen tijdens bijvoorbeeld toetsweken
 • Gonnie heeft het programma van Yoga Nidra met plezier gevolgd, het is voor haar een echte uitkomst. Ze vind het prettig om zich over te geven aan de prettige stem van Rolf en het werkt direct ontspannend voor haar. De slaap kwaliteit voor Gonnie is echt verbeterd met Yoga Nidra geeft ze aan.
 • René geeft aan dat hij met behulp van Yoga Nidra eindelijk vrij is van de gevangenis van zijn eigen gedachten. Hij heeft het gevoel alsof hij zweeft met Yoga Nidra.

De inhoud van het Ebook Yoga Nidra

Prijs van Yoga Nidra

Natuurlijk word er ook gekeken naar de prijs in deze review over Yoga Nidra. Jij betaalt een bedrag van €37,- om toegang te krijgen tot het programma van Yoga Nidra. Daarbij zit een niet-goed-geld-terug garantie, dus doet dit programma niet wat jij had verwacht krijg jij jouw geld terug. Wij vinden de prijs van €37,- een eerlijke prijs. Je krijgt hiervoor goede begeleiding en alle tools aangereikt om op de juiste manier bezig te gaan met Yoga Nidra.

Eind oordeel van Yoga Nidra

Plus punten:

 • Verkopers doen wat zij beloven
 • Zeer duidelijk en overzichtelijk programma
 • prijs/kwaliteit verhouding is goed
 • Het programma werkt!
 • Compleet product
 • niet-goed-geld-terug garantie

Min punten:

 • 7 audio sessies vinden wij wel wat magertjes

Wij vinden dat het programma van Yoga Nidra sterk in elkaar steekt, en je merkt dat overal goed over nagedacht is. Je krijgt een compleet product met een Ebook over Yoga Nidra, 7 audio sessies om Yoga Nidra te beoefenen en 3 video’s om Yoga te beoefenen. Met behulp van dit programma weten wij zeker dat jij tot rust en ontspanning kunt komen, mits jij het natuurlijk serieus gaat (op)volgen. Het luisteren van de audio sessies tijdens het fietsen heeft bijvoorbeeld geen enkele zin.

De audio sessies worden gegeven door Rolf van Baalen en zitten goed in elkaar, Rolf heeft een prettige en rustgevende stem om naar te luisteren. De sessies begeleiden jouw met behulp van instructies van Rolf door het proces van Yoga Nidra. Wij hebben de audio lessen gevolgd en aan het eind van een audio sessie hadden wij een gevoel van rust en ontspanning. Wel vinden wij 7 audio sessies wat magertjes en was het voor de variatie leuk geweest als ook Melanie een aantal audio sessies voor haar rekening had genomen. Maar eerlijk is eerlijk, de audio sessies werken wel en daar gaat het uiteindelijk om.

De verkopers van het product zijn Rolf van Baalen en Melanie Poldervaart, 2 mensen met veel kennis en passie voor Yoga. Zij hebben in de loop van de jaren veel trainingen en cursussen gevolgd en dit vind je terug in de kwaliteit van het programma Yoga Nidra. Ook het contact dat wij hebben gezocht via de e-mail met Rolf was prettig. Wij kregen snel en kundig antwoordt op de vragen die wij stelden.

Hopelijk zijn al jouw vragen beantwoordt in deze review over Yoga Nidra.

Geef een reactie