SMMB Masterclass Review (Boyd Hoek) – €250,- per dag met SMMB?

De SMMB Masterclass ReviewJij hebt van de SMMB Masterclass gehoord of gelezen en wilt graag weten of jouw geld deze online cursus waard is? Daar ga ik tenminste vanuit als je op deze pagina terecht bent gekomen. Tegenwoordig is geld verdienen via het internet niet meer iets raars of ongewoons, heel veel mensen doen dit. Er zijn ook heel veel mensen die beweren jouw hiermee te kunnen helpen. In deze review over de SMMB Masterclass gaan wij kijken of deze training zijn beloftes kan waarmaken.

Wij willen antwoord geven op vragen zoals: Wie is Boyd Hoek? Wat krijg jij allemaal voor jouw geld? Is deze online training zijn geld echt waard? Want hoe mooi zou het zijn als je financiële vrijheid kunt creëren door vanachter jouw laptop of computer een SMMB op te starten. In de huidige stress maatschappij wil iedereen wel graag wat meer vrijheid. Wanneer je succesvol een SMMB opstart is dit zeker 1 van de grootste voordelen volgens ons.

Dit is niet de eerste review op onze web-site over SMMB, de review over de Agency Masterclass gaat ook over het opzetten van je eigen SMMB.

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

Wat is SMMB?

SMMB is een afkorting die staat voor Social Media Marketing Bureau. Een SMMB houd zich bezig met marketing voor andere bedrijven op social media. Door het binnen halen van nieuwe klanten en de marketing voor ze te regelen op social media verdien jij hier geld mee. Je hebt hierbij geen eigen web-site nodig en je regelt dit direct met behulp van social media campagnes. 

De meeste marketing zal lopen via de Facebook Business Manager, Facebook is namelijk nog steeds de beste en sterkste manier om mensen te bereiken. Daarnaast kun jij de campagnes uit de Facebook Business Manager ook op Instagram draaien zonder extra kosten. Wanneer je met jouw SMMB een goede klant binnen haalt kan deze wel €2500,- tot €3000,- per maand opleveren.

Wie is Boyd Hoek?

Boyd Hoek is de oprichter van de succesvolle web-site boyd-hoek.nl en de bedenker van de SMMB Masterclass. Hij is geboren in Castricum maar verhuisde al een aantal keren na de scheiding van zijn ouders op 1 jarige leeftijd. Boyd Hoek voelde zich nooit ergens echt tussen passen maar geeft zelf aan wel een fijne jeugd te hebben gehad. Hij besteedde veel tijd aan feesten en weinig tijd aan school, daar kunnen vast wel meer mensen zich aan relateren.

Dit is Boyd Hoek

Boyd kwam voor het eerst met het concept online business in aanraking tijdens zijn bijbaantje bij SQpeople. Hij kocht hierdoor ook gelijk een cursus omdat het hem interesseerde. Op 18 jarige leeftijd besloot Boyd dat het roer om moest en hij begon zich volledig te focussen op zijn SMMB bedrijf dat hij inmiddels had opgericht genaamd Digital Presence.

Dit bleek na verloop van tijd zijn vruchten af te werpen want hij verdiende al snel duizenden euro’s per maand. Uiteindelijk wilde Boyd Hoek ook andere mensen helpen met zijn kennis over SMMB en besloot daarom deze SMMB Masterclass te ontwikkelen.

Is Boyd Hoek te vertrouwen?

Uiteraard is het belangrijk dat een verkoper van een product te vertrouwen is, hier hebben wij ook naar gekeken in deze review over de SMMB Masterclass. Het antwoord op deze vraag is echter vrij kort, Boyd Hoek is namelijk absoluut te vertrouwen. Zijn intenties om mensen te helpen zijn echt en hij staat ook klaar voor deze mensen. Zijn kennis en passie over het opzetten van een SMMB is mooi om te zien.

Verder staan alle belangrijke contact informatie op de website zoals bijvoorbeeld het KvK nummer. Zijn bedrijf staat geregistreerd op een adres in Bloemendaal maar Boyd zelf woont in Bali. Ook het contact dat wij hebben gezocht met Boyd Hoek is erg goed. Hij reageerde snel en met goede antwoorden op vragen die wij hem stelden via de e-mail. Hij doet het inmiddels niet meer alleen maar heeft een goed team om zich heen verzameld, hierdoor kunnen klanten nog sneller en beter geholpen worden.

Wat beloofd Boyd Hoek?

Natuurlijk is het fijn dat Boyd Hoek te vertrouwen is maar wat beloofd hij nou precies wat jij kunt bereiken met de SMMB Masterclass. Uiteraard ga jij met zijn online training leren hoe je succesvol een winstgevende SMMB kunt opzetten. Je gaat met behulp van video modules aan de slag en je hebt hiervoor geen enkele voor kennis nodig. Daarnaast beloofd Boyd ook nog een aantal dingen die ervoor moeten zorgen dat jij echt gaat slagen met deze cursus. Hieronder een opsomming van deze beloftes.

 • Een bewezen systeem – Het is een 6 weeks systeem waarbij het proces van deze training getest en bewezen is voor iedereen die bereid is het werk te doen en zichzelf wil verbeteren. Het is een stap-voor-stap cursus waarbij alles word behandeld.
 • Online community – Na aanschaf van de SMMB Masterclass krijg jij toegang tot een Facebook community met mensen die allemaal dezelfde mindset hebben. Iedereen wil hier elkaar verder helpen.
 • Winnende mindset – Tijdens deze cursus gaat Boyd jouw helpen om een winnende mindset te creëren. Want je moet erin geloven en alles valt of staat met jouw mindset.
 • Mentorship – Mocht je toch nog vragen of valkuilen hebben dan staat Boyd Hoek persoonlijk voor jouw klaar om te helpen.

De Facebook community van SMMB Masterclass

SMMB Masterclass kopen

Uiteraard is het ook goed om te weten wat jij allemaal krijgt voor jouw geld als je de online training aanschaft. Hier hebben wij ook naar gekeken in deze review over de SMMB Masterclass. Zoals je mag verwachten krijg je natuurlijk toegang tot het online e-learning platform waar deze cursus word gegeven. Hier ga jij in 6 weken tijd 6 verschillende modules doorlopen, deze bestaan allemaal uit video’s met als ondersteuning verschillende documenten als bijlage.

Inhoud van de SMMB Masterclass

Zoals hierboven aangegeven bestaat de SMMB Masterclass uit 6 verschillende modules. Deze modules heeft Boyd Hoek in een logische volgorde overzichtelijk in elkaar gezet. Hieronder vind jij uit welke hoofdstukken/video’s deze 6 modules bestaan zodat jij een beeld krijgt wat er allemaal behandeld gaat worden.

Week 1: Je fundering leggen

 • Je fundering leggen
 • Het business model
 • Je markt, service en aanbod
 • Je markt leren kennen
 • Mindset

Week 2: Resultaten behalen

 • Het Facebook Algoritme
 • Het sales proces
 • De opzet (Business manager & pixel)
 • SMM voor lokale bedrijven
 • Adds opzetten: van Z tot Z
 • Clickfunnels: van A tot Z
 • Zapier: van A tot Z
 • Competities runnen
 • Skeletsysteem restaurants
 • Een skeletsysteem voor tandarts
 • Skeletsysteem fitness industrie

De homepage van de SMMB Masterclass

Week 3: Je eerste klant

 • Je eerste klant
 • Proefperiode resultaten

Week 4: Sales

 • Meetings zetten – Cold calls
 • Meetings zetten – Fb en LinkedIn
 • De close formule
 • Het sales script
 • Boyd’s live sales calls #1
 • Boyd’s live sales calls #2

Week 5: Systemen en processen

 • Automatische betalingen en facturen
 • Het magische contract
 • Klanten on-boarden

Week 6: Passief maken en schalen

 • Top Freelancers vinden, inhuren en managen

Bonus producten bij de SMMB Masterclass

Bij de SMMB Masterclass mag jij ook rekening houden met een tweetal bonus producten die Boyd Hoek aanbied. Uiteraard is dit ook gedaan om jouw het gevoel te geven dat jij meer krijgt voor je geld. Maar het is zeker niet zo dat bonus producten geen waarde hebben, bonus producten kunnen erg veel toevoegen aan het daadwerkelijke product. Hieronder een samenvatting van de bonus producten die bij de SMMB Masterclass horen.

Bonus 1: Kant en klaar contract

Wanneer je klanten gaat binnen halen tijdens de SMMB Masterclass moet je ook contracten gaan opstellen voor jouw en de klant. Dit kan een tijd rovende klus zijn waarbij je aan zeer veel zaken moet denken. Hier helpt Boyd jou een handje mee op weg door een kant en klaar contract klaar te zetten die je kunt gebruiken voor klanten. Wij vinden dit een zeer waardevolle toevoeging, maar zorg echter wel dat je zelf ook weet wat erin moet staan.

Gedeelte van het SMMB Masterclass contract

Bonus 2: Boyds eigen live sales calls

Nadat je alle video’s hebt gevolgd en alles weet over het opzetten van jouw eigen SMMB moet je het nog in praktijk brengen. Ook hier helpt Boyd jouw een beetje mee op weg door eigen opgenomen sales calls beschikbaar te maken voor jouw. Zo kun jij met eigen ogen zien wat Boyd zegt en doet om een klant binnen te halen. Zeker een leuke toevoeging om jouw live te laten zien hoe het werkt.

SMMB Masterclass review

Uiteraard is de kwaliteit en waarde van deze online training een van de belangrijkste factoren in deze review over de SMMB Masterclass. Al gelijk na het aanschaffen ontvingen wij netjes een e-mail met daarin onze inlog gegevens van het online e-learning platform. Eenmaal ingelogd kun je de module SMMB Masterclass kiezen en kom je terecht bij de online training.

Deze ziet er ontzettend overzichtelijk uit en je weet gelijk waar je moet zijn om te beginnen met de training. Alles is netjes ingedeeld en aan de rechterkant zie je de verschillende modules met de bijbehorende hoofdstukken. Ook kun je hier goed bijhouden welk hoofdstuk/video je al gehad hebt en welke niet. De video’s die Boyd Hoek heeft opgenomen zitten ook ijzersterk in elkaar waarbij jij stap voor stap alles voorgeschoteld krijgt.

Wij hebben geen moment gehad dat we overspoeld werden met informatie. Boyd laat jouw ook regelmatig live mee kijken hoe hij verschillende zaken regelt, dat vonden wij erg prettig. Daarnaast is het ook erg fijn om de passie, kennis en ervaring van Boyd te terug te zien in de video’s, hij praat veel uit eigen ervaring en geeft hier ook voorbeelden bij. De video’s duren zeer variërend van 10 minuten tot iets meer dan een uur.

Een video van de SMMB Masterclass

Alles bij elkaar genomen is het online e-learning platform zeer goed opgezet en is de inhoud van deze cursus zeer compleet en goed te volgen. Zeker een erg groot pluspunt voor dit product. Ook krijg je toegang tot de besloten Facebook community waar mensen elkaar verder helpen en waar jij terecht kunt met vragen en ideeën. Deze community is zeer actief en zeker een mooie toevoeging.

De prijs van de SMMB Masterclass

Uiteraard is de prijs ook niet geheel onbelangrijk wanneer je een product wilt aanschaffen. Natuurlijk hebben wij hier ook naar gekeken in deze review over de SMMB Masterclass. Boyd Hoek vraagt een bedrag van €997,- om toegang te krijgen tot de online cursus. Je kunt er ook voor kiezen om de cursus in 3 termijnen te betalen, dan moet je alleen wel 3x €397,- betalen. Dit is natuurlijk voor veel mensen best wel veel geld, maar toch vinden wij de prijs eerlijk als je kijkt wat je allemaal gaat leren en hoe goed de cursus is opgezet. 

Boyd vraagt bewust ook een hoger bedrag omdat hij wil samenwerken met mensen die zijn online cursus serieus nemen. Mensen die bereid zijn om dit bedrag te betalen zijn vaak ook bereid om zich hiervoor in te zetten. Daarnaast krijg je nog wel een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie, dus het risico ligt bij Boyd en niet bij jouw.

Klant ervaringen met de SMMB Masterclass

Ook de ervaring van klanten hechten wij veel waarde aan in deze review over de SMMB Masterclass. Als wij gaan zoeken naar reacties en ervaringen van andere mensen met de SMMB Masterclass vinden wij gelukkig meer dan genoeg. Eigenlijk is iedereen super enthousiast over de cursus en hoor je mooie resultaten die behaald zijn. Mensen die wat kritischer zijn op de cursus hebben vaak niet de tijd genomen om het echt te proberen. Dat merk je als andere mensen wat dieper vragen wat er zoal verkeerd is gegaan. Maar het zijn vooral positieve berichten wat wij lezen. 

Je leest veel dat mensen de cursus zeer duidelijk vinden en dat Boyd alles zo rustig uitlegd. Wij verbazen ons erover hoe snel mensen al de eerste klanten hebben binnen gehaald en dus ook al geld gaan verdienen. Dit geeft ons erg veel vertrouwen in deze online cursus en bevestigd alleen maar wat wij al dachten. De SMMB Masterclass werkt als je bereid bent om hierin te investeren. 

Conclusie van de SMMB Masterclass

Voordelen van de SMMB Masterclass

 • Zeer complete cursus
 • Erg goede video’s die jouw stap voor stap alles laten zien
 • De kennis en passie van Boyd voor SMMB
 • Zeer actieve en sterke community waar je terecht kunt voor hulp
 • Goede support vanuit Boyd Hoek en zijn team
 • Het e-learning platform is erg overzichtelijk en makkelijk in gebruik
 • niet-goed-geld-terug garantie

Nadelen van de SMMB Masterclass

 • De hoge prijs schrikt mensen wellicht af wat jammer is gezien de kwaliteit van de cursus.

De SMMB Masterclass is een mooi voorbeeld hoe goed een product kan zijn als het ontwikkeld word met iemand die passie en ervaring heeft voor SMMB. In deze review over de SMMB Masterclass hebben we verschillende factoren bekeken en Boyd Hoek krijgt van ons meer dan een voldoende voor zijn product. Het online e-learning platform waar de cursus gegeven word is erg makkelijk in gebruik en ziet er ook ontzettend overzichtelijk uit.

De video’s die Boyd Hoek heeft opgenomen zijn erg gebruiksvriendelijk waarbij jij stap voor stap aan de hand word genomen door Boyd. Je hoeft geen enkele voor kennis te hebben als je begint aan deze cursus, alleen een gezonde portie motivatie. Alles word behandeld door Boyd en hij laat jouw in de video’s ook vaak mee kijken hoe hij de zaken regelt. Je krijgt ook toegang tot een aantal live sales calls wat jouw enorm op weg kan helpen. Verder staan er ook regelmatig bijlages bij de video’s om de theorie uit de video’s te ondersteunen.

Ook de kennis en ervaring die Boyd Hoek heeft met SMMB is mooi om te zien. Hij gebruikt veel live voorbeelden in zijn video’s wat alles zeer duidelijk maakt voor ons. En mocht je er even niet uit komen dan staat Boyd of iemand uit zijn team klaar voor jouw om vragen te beantwoorden. Wij werden telkens binnen een dag geholpen met onze vragen wat ontzettend fijn is. Ook kun je terecht bij de Facebook community met vragen en ideeën, dit is een besloten groep met mensen die hetzelfde denken en willen als jouw.

Wij zijn ervan overtuigd dat jij met behulp van deze online cursus een succesvolle en winstgevende SMMB kunt opzetten. Je moet dan wel bereid zijn om het werk te doen uiteraard, alleen van het kijken van de video’s word je natuurlijk niet rijk. En risico loop je niet gezien de niet-goed-geld-terug garantie die Boyd geeft. Dit geeft aan dat Boyd voor de volle 100% geloofd in deze cursus en dat doen wij ook.

Geef een reactie