Review: Spiermassa Protocol Mannen (Henry en Rinus) – Snel gespierd

Het product Spiermassa Protocol voor mannenWil jij ook graag een gespierd lichaam en hiermee op de juiste manier aan het trainen zijn? Veel mensen trainen wel 4 a 5 keer per week maar krijgen maar niet dat gespierde lichaam wat zij graag willen hebben. Dit heeft in 9 van de 10 gevallen te maken met het verkeerd trainen en niet de juiste voeding binnen krijgen. In deze review over Spiermassa Protocol voor Mannen gaan wij kijken of dit product jouw hierbij kan helpen.

Wij willen in deze review antwoord geven op vragen zoals: Wat is precies het Spiermassa Protocol voor mannen? Wie zijn Henry en Rinus? Wat krijg jij allemaal bij aanschaf van dit product? Wij hebben het product aangeschaft en kijken of jouw zuurverdiende centen dit product waard zijn. Laten we snel verder kijken.

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

Wij zijn Henry en Rinus (Droog Trainen Academie)

Henry en Rinus zijn 2 mannen die al vrij snel wisten dat ze niet hun hele leven voor een baas wilden werken. Ze zouden het geweldig vinden als ze van hun passie een inkomen konden genereren en zo was droog trainen academie geboren. Samen hebben ze meerdere opleidingen gevolgd over krachttraining, voeding en fitness. Dit alles hebben ze samengebracht in de producten die zij aanbieden op de web-site van droog trainen academie.

Hier zie jij Henry en Rinus

Vanaf 2017 kunnen Henry en Rinus leven van de inkomsten die zij genereren via het internet. Ze geven op de web-site aan dat zij zich zelf wel “experts” durven te noemen als het gaat om het bouwen van je droomlichaam. Ze bieden op de web-site een aantal producten aan en vandaag kijken wij dus naar Spiermassa Protocol voor Mannen.

Zijn Henry en Rinus te vertrouwen?

Op de vraag of Henry en Rinus te vertrouwen zijn kunnen wij kort zijn, dat is absoluut het geval. Wij kenden Henry en Rinus natuurlijk al van onze reviews over Droog trainen protocol voor mannen en Droog trainen protocol voor vrouwen. Daarom durven wij ook zo volmondig te zeggen dat deze 2 mannen zeker te vertrouwen zijn.

Alles wat zij doen op de web-site van droog trainen academie doen zij vanuit de passie voor krachttraining, voeding en fitness. Ze hebben alle kennis die nodig is om ook te kunnen slagen met hun producten en ze staan ook voor je klaar als je vragen hebt. Ze gebruiken geen schuilnaam zoals we wel eens tegenkomen met online producten maar ze staan voor de volle 100% achter hun producten.

Wat beloven Henry en Rinus

We hebben in deze review over Spiermassa Protocol voor mannen ook gekeken naar wat Henry en Rinus allemaal beloven. Wat kun jij bereiken met hun product? wat gaan zij jouw nou precies leren in dit online e-boek? Hieronder hebben wij de belangrijkste beloftes die zij maken voor jouw op een rijtje gezet.

 • Als eerst ga jij natuurlijk leren hoe je spiermassa kunt opbouwen. Henry en Rinus geven aan dat ze jouw exact laten zien hoe jij jouw spieropbouw kunt maximaliseren. Dit ga jij doen doormiddel van de 3 belangrijkste basis principes van training.
 • Ook ga jij leren om flexibel te diëten. Zij geven jouw de tools die je nodig hebt om effectief spiermassa op te bouwen doormiddel van de juiste voeding. Dit alles doen zij met behulp van een methode waarbij jij minimale restricties hebt.
 • Henry en Rinus beloven jouw dat jij met dit kant en klare protocol volledig zelfstandig kunt starten, ongeacht jouw niveau of ervaring. Het is een alles in één pakket.

Het principe van Spiermassa Protocol mannen

Spiermassa Protocol voor mannen kopen

De beloftes die Henry en Rinus maken zijn natuurlijk erg mooi, maar wat krijg jij nou precies wanneer je dit product zou aanschaffen? Uiteraard krijg jij toegang tot het e-boek Spiermassa Protocol voor mannen. Dit is een 151 pagina tellend e-boek waarin jij alle theorie krijgt die nodig is om aan de slag te gaan. Maar hiernaast krijg jij ook nog toegang tot meerdere tools/e-boeken om jouw doel te kunnen bereiken. Hieronder een samenvatting van de producten waar Spiermassa Protocol voor mannen uit bestaat.

Praktijk plan
Naast het e-boek over de theorie van Spiermassa Protocol voor mannen krijg je ook toegang tot een e-boek met een praktijkplan. Hier ga jij een simpel stappenplan leren hoe je moet trainen, eten en progressie moet meten. Ook leer je om eventuele aanpassingen te doen om een maximaal resultaat te behalen.

Trainingsschema’s
Daarnaast krijg je ook toegang tot verschillende 12 weken trainingsschema’s voor 3, 4 en 5 dagen trainen per week. Deze zijn volledig gericht op het opbouwen van spiermassa. Deze schema’s zijn persoonlijk door Henry en Rinus geschreven. Zij geven jouw de trainingssplit, oefeningen, sets, reps, rusttijden en progressieve opbouw.

Een trainingsschema van Spiermassa Protocol mannen

Macrocalculator
Je hoeft zelf geen moeilijke berekeningen te maken om jouw startwaarden vast te stellen. Bij Spiermassa Protocol voor mannen krijg je macrocalculator waar jij jouw startwaarden voor jouw voedingsplan binnen enkele seconden kunt vast stellen. Jouw calorieën en macronutriëntenverdeling worden overzichtelijk weer gegeven in deze Excel sheet.

Facebook Community
Daarnaast krijg je ook toegang tot de besloten Facebook Community waar nog 900+ andere gemotiveerde leden jouw kunnen helpen. Dit kan natuurlijk enorm handig zijn wanneer je vragen hebt of even met andere mensen wilt praten over dit onderwerp.

Spiermassa Protocol voor mannen review

Natuurlijk hebben we in deze review over Spiermassa Protocol voor mannen ook gekeken welke waarde en kwaliteit dit product biedt. Gelijk na het aanschaffen van deze online training krijg jij een e-mail met de inlog gegevens waar de verschillende onderdelen te downloaden zijn. Dit proces verloopt soepel en de download pagina is overzichtelijk en je kunt alles erg gemakkelijk vinden.

Het e-boek zit erg overzichtelijk in elkaar en ook de opbouw van het boek is goed over nagedacht. Je krijgt eerst een aantal praktische zaken zoals “Wie zijn wij” en ook leer je hoe jij dit boek het beste kunt lezen. Het e-boek is in een zeer begrijpbare taal geschreven en ook het gebruik van afbeeldingen maakt dit een zeer prettig boek om te lezen. Ook de begeleiding over voeding is erg nuttig en zeker belangrijk in het slagen om jouw droom lichaam te bouwen.

Verder is het boek zeer praktijk gericht geschreven waardoor je de theorie makkelijk kunt toepassen. Daarnaast is het ontzettend prettig dat je een praktijkplan ernaast kunt houden om stap voor stap met dit protocol bezig te kunnen gaan. Alles wat Henry en Rinus vertellen/instrueren geloven wij, je krijgt 100% het gevoel dat je te maken hebt met experts die veel kennis,passie en ervaring hebben voor krachttraining.

De spieropbouw bij Spiermassa Protocol mannen

De Trainingsschema’s

Een belangrijk onderdeel van dit online product zijn de verschillende trainingsschema’s waar jij toegang toe krijgt. Dit zijn volledig verzorgde trainingsschema’s die jij gedurende 12 weken kunt volgen, jij bepaalt zelf of je 3,4 of 5 dagen per week gaat trainen. Voor elk van de 3 opties zit er een trainingsschema bij.

De trainingsschema’s zitten ontzettend overzichtelijk en gemakkelijk in elkaar. In 1 oog opslag kun je zien wat jij welke dag zou kunnen/moeten doen. Enigste min puntje is dat de oefeningen verder niet beschreven staan, er staat alleen de naam van de oefening. Rinus en Henry geven aan dat de uitvoer van alle oefeningen erg makkelijk via het internet op te zoeken zijn mocht je het niet weten. Wij hebben er een aantal gecontroleerd en er zijn inderdaad genoeg duidelijke instructies te vinden voor de oefeningen.

Alles bij elkaar is het een zeer compleet product wat enorm veel waarde en kwaliteit bied. Daarnaast is de toegang tot de Facebook community een zeer waardevolle toevoeging voor gebruikers.

De prijs van Spiermassa Protocol voor mannen

Uiteraard is er ook gekeken naar de prijs van het product in deze review over Spiermassa Protocol. Voor veel mensen is de prijs logischerwijs ook één van de belangrijkste factoren om wel of niet over te gaan tot aanschaf. Droog trainen academie vraagt een bedrag van €47,- om toegang te krijgen tot Spiermassa Protocol voor mannen en alle tools die daarbij horen.

Wij vinden dit een eerlijke prijs als je kijkt naar de kwaliteit en waarde die dit product levert. Veel online producten bieden ook een niet-goed-geld-terug garantie, dat heeft Spiermassa protocol voor mannen helaas niet. Echter als wij kijken naar de kwaliteit van dit e-boek is dit volgens ons ook niet nodig.

Klant ervaringen met Spiermassa Protocol voor mannen

Wat wij altijd erg belangrijk vinden en meenemen in onze reviews is de ervaring van mensen die het product al reeds hebben aangeschaft. Toen wij gingen zoeken naar reacties van mensen over Spiermassa Protocol voor mannen kwamen wij er genoeg tegen. Bijna alle reacties waren erg positief over dit programma. De mensen die wat kritisch waren hadden simpelweg niet de motivatie om door te zetten, want je zult wel moeten volhouden. Het resultaat komt niet voor niets aanwaaien.

Een reactie over Spiermassa Protocol mannen

Een 2e reactie over Spiermassa Protocol mannen

Een 3e reactie over Spiermassa Protocol mannen

Veel van de reacties gaan over de duidelijke trainingsschema’s en dat ze al na een paar weken mooie resultaten behalen. Ook de Facebook posts die Henry en Rinus regelmatig doen worden als zeer motiverend ervaren door de meeste mensen.

Eindoordeel van Spiermassa Protocol voor mannen

Plus punten:

 • Zeer compleet trainingsprogramma
 • Henry en Rinus zijn zeer ervaren, gepassioneerd en dragen veel kennis over krachttraining, voeding en fitness
 • De theorie is praktijk gericht dus erg makkelijk toe te passen
 • Prijs/kwaliteit verhouding is erg goed
 • E-boek is zeer prettig en makkelijk te lezen
 • Product doet wat het beloofd
 • Veel positieve reacties van klanten

Min punten:

 • Je moet zelf de uitwerking van de oefeningen opzoeken/uitzoeken

Wij waren natuurlijk al een klein beetje bevooroordeeld omdat we al eerder een review hadden geschreven over de andere producten van de Droog Trainen Academie. Maar eerlijk is eerlijk, ook Spiermassa Protocol voor mannen is een ontzettend goed product van Henry en Rinus. Overal is goed over nagedacht en het product is erg compleet. Je krijgt alles aangereikt om te kunnen slagen om jouw droom lichaam te bouwen.

Het e-boek is in zeer begrijpbare taal geschreven zodat iedereen van elk niveau dit online programma zou kunnen volgen. De theorie die behandeld word is ontzettend praktisch opgezet en daarnaast heb je ook een praktijkplan die jouw stap voor stap alles toelicht. Verder zitten er trainingsschema’s bij om 3, 4 of 5 dagen per week te trainen, deze zijn samengesteld om 12 weken verder te kunnen. Daarna kun je uiteraard weer opnieuw beginnen.

De trainingsschema’s zijn zeer overzichtelijk en laten jouw precies zien welke dag jij welke oefeningen moet uitvoeren. Een klein nadeel is dat je zelf de uitwerking van die oefeningen moet uitzoeken. Echter heb je binnen enkele seconden hier genoeg voorbeelden van gevonden op het internet. Ook de macrocalculator die je bij dit product krijgt is een erg prettig tool om erbij naast te hebben. Zo bereken jij jouw dagelijkse caloriebehoefte en in het e-boek word precies toegelicht hoe jij met voeding moet omgaan.

De toegang tot de besloten Facebook groep is zeker een mooie en nuttige toevoeging aan dit product. Zo kun jij samen met mensen die hetzelfde doel hebben praten en ook vragen stellen. Alles bij elkaar genomen is dit een ontzettend compleet product dat is opgezet door mannen die enorm veel passie hebben voor krachttraining, fitness en gezonde voeding. Daarom krijgt dit product ook een dikke voldoende van ons.

Geef een reactie