Strakke Buikspieren Kettlebell Workout Review – Jouw geld waard?

De strakke buikspieren kettlebell workoutIn de huidige tijd is bijna iedereen bezig met een gezonde levensstijl en een strak lichaam. Er zijn tal van producten en trainingen te vinden die beweren jou te kunnen helpen. Sommige hiervan zijn heel erg goed maar er zijn ook genoeg producten te vinden die alleen commercieel bedoeld zijn. In deze review over de Strakke Buikspieren Kettlebell Workout onderzoeken wij voor jou hoe goed dit product is.

Wij willen antwoord geven op vragen zoals: Wie is Jesse van der Velde? Wat krijg ik allemaal bij aanschaf van de Strakke Buikspieren Kettlebell Workout? Hoe goed is dit product en is het jou geld waard? Want het zou ontzettend jammer zijn als jij jou zuur verdiende geld uitgeeft aan een product waar je niets aan hebt. Laten we daarom snel verder kijken.

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

Wie is Jesse van der Velde?

Jesse van der Velde is zoals je wellicht al verwacht of gelezen had de oprichter van de Strakke Buikspieren Kettlebell Workout. Hij is zeker geen onbekende in de health industrie en heeft ook superfoods in de markt gezet. Jesse heeft gestudeerd in Antwerpen en is na het CIOS bezig gegaan als personal trainer. Jesse is zoals hij het zelf verwoord een gezondheidsfreak. Hij wil het beste lijf en de beste gezondheid die hij potentieel kan hebben.

Dit is Jesse van der Velde

Jesse is een ontzettend enthousiast persoon wat zeker aanstekelijk werkt als je zijn verhalen en ambities leest. Hij brengt niet alleen digitale producten uit maar heeft ook een serie fysieke boeken op de markt gebracht. Jesse weet ontzettend goed in te springen op hypes en ook op pijnpunten waar veel mensen tegenaan lopen.

Is Jesse van der Velde te vertrouwen?

In deze review over de Strakke Buikspieren Kettlebell Workout hebben we ook gekeken of Jesse van der Velde te vertrouwen is. Dat geeft toch een prettiger gevoel als je weet wat voor persoon er achter een product zit. Jesse van der Velde is ook zeker een persoon die je kunt vertrouwen. Zijn ambities zijn echt en hij wil ook daadwerkelijk andere mensen verder helpen met zijn visie en producten.

Ook het contact dat wij hebben gezocht met Jesse van der Velde is uitstekend. Hij reageert snel op vragen die wij hem via de e-mail stellen en is heel persoonlijk. Ook de contact informatie op zijn websites is netjes aanwezig en dus prima in orde. Jesse verstopt zich niet achter een pseudoniem (schuilnaam) maar staat voor 100% achter zijn producten.

Wat beloofd Jesse van der Velde?

Natuurlijk is het ontzettend prettig dat Jesse van der Velde een persoon is die jij kunt vertrouwen. Maar wat beloofd hij nou precies? Wat kun jij bereiken als jij zijn Kettlebell Workout gaat aanschaffen en volgen. Waar Jesse vooral groot op inzet is dat jij met een Kettlebell training de productie van het groeihormoon stimuleert. Dit word ook wel het verjongingshormoon genoemd.

Wat beloofd Jesse van der Velde

De hormoon zorgt voor een betere verbranding van lichaamsvetten en een Kettlebell workout stimuleert dus het aanmaken van dit hormoon. De Kettlebell trainingen zijn zo opgezet dat je maar 2-3 per week zo’n 20-25 minuten hoeft te trainen. Je zult dan al na 2-3 weken mooie resultaten gaan zien. Het is zeker waar dat een Kettlebell workout een ontzettend goede HIIT (High Intensity Interval Training) is.

Deze manier van trainen spreekt ontzettend veel spieren aan en daardoor zul jij vrij snel een goede lichaamsconditie opbouwen. Het is ook bewezen dat jij op deze manier van trainen fitter zult worden en vet gaat verliezen.

Strakke buikspieren Kettlebell workout kopen

In deze review over de Strakke Buikspieren Kettlebell Workout hebben wij ook gekeken wat jij krijgt voor jou geld. Dit product bestaat uit een DVD box van 5 dvd’s zodat jij de trainen op de televisie kunt volgen. Dit vinden wij ook gelijk een klein nadeel omdat lang niet iedereen tegenwoordig nog een DVD speler heeft. Je kunt natuurlijk altijd zelf de DVD’s omzetten naar een digitaal afspeelbestand maar toch.

Het was prettiger geweest als de DVD’s ook werden aangeleverd als een digitaal product zodat jij zelf kon bepalen hoe jij deze media wilt afspelen. Naast de DVD’s mag jij ook een Kettlebell naar keuze uitzoeken zodat jij deze niet nog speciaal hoeft aan te schaffen. Dit zit allemaal bij de prijs inbegrepen.

Dit is een Kettlebell

Zoals gezegd bestaat de box uit 5 DVD’s waarbij wij hieronder kort ingaan op wat jij per DVD kunt verwachten. Zo krijg je een goed beeld hoe dit product is opgezet.

DVD 1: Vet verbranding programma

De eerste DVD is zoals je uiteraard mag verwachten de DVD waar je mee gaat beginnen. Deze is zo opgezet dat iedereen (ongeacht welk fitnessniveau je hebt) hier mee zou kunnen beginnen. Jij krijgt de basis van de Kettlebell oefeningen en alle technieken worden van A tot Z toegelicht. Binnen korte tijd krijg jij de oefeningen onder de knie. Alles word duidelijk uitgelegd zoals rusttijden, trainingsschema’s en de oefeningen zelf.

DVD 2: Buikspieren programma

Net zoals DVD 1 is dit een “van A tot Z” programma en kun jij deze DVD zien als een vervolg DVD op de eerste. De trainingen gaan wel een stap verder als de eerste DVD en je krijgt nieuwe oefeningen en combinaties. Alle spiergroepen worden aangesproken maar de nadruk ligt bij deze DVD op de buikspieren. Deze DVD is daarom ook uitermate geschikt voor het ontwikkelen van een strakkere en plattere buik

DVD 3: Benen programma

In de 3e DVD ga jij opnieuw bezig met een aantal nieuwe trainingen en oefeningen. Ook deze DVD traint je volledige lichaam en helpt bij het verbeteren van je conditie en het verbranden van vet. Tijdens deze trainingen zul jij merken dat de nadruk iets meer gelegd word op de benen. Deze DVD is voor iedereen toegankelijk als je DVD 1 en 2 hebt gevolgd.

DVD 3 van de Kettlebell Workout

DVD 4: Conditie en Total Body programma

Aangezien de 5e DVD als een bonus DVD word gezien is dit de laatste Kettlebell Workout DVD. Op deze DVD gaat Jesse in tegenstelling tot de vorige 3 DVD’s samen met jou trainen. Op de eerste 3 DVD’s geeft Kevin jou vooral instructies en hier gaat hij dus ook mee trainen met jou. Jesse laat jou oefeningen en trainingen zien waar jij voorlopig zeker mee verder kunt.

Ook laat Jesse een oefening zien die hij de king of all exercises noemt. Jesse verteld dat wanneer jij al een tijdje met de Kettlebell traint en deze oefening goed onder de knie hebt je niet veel andere oefeningen nodig hebt. Deze DVD word dus echt gezien als de afsluiter waar oefeningen op staan die jij kunt blijven doen als jij klaar bent met deze DVD’s.

DVD 5: “Bonus” Kettlebell Vet-Killer 20 min. workout

Op deze DVD staat een korte maar intensieve training die jij kunt uitvoeren nadat je DVD 2 volledig hebt afgerond. De training duurt maar 20 minuten en daarom ook erg makkelijk op elk moment van de dag in te plannen. Om dat de indeling van de training volledig anders is als die op de andere DVD’s zal dit het vet verbrandingsproces weer een flinke boost geven.

Bonus producten bij de Strakke Buikspieren Kettlebell Workout

Zoals dat bij veel online producten en diensten tegenwoordig is krijg je ook een aantal bonus producten als jij dit product aanschaft. Wij hebben deze bonus producten voor jou op een rijtje gezet zodat jij weet wat je kunt verwachten.

Bonus 1: 12-weekse online coaching programma

De eerste bonus is een 12 weeks online video coaching programma. Jij krijgt elke week via de e-mail een video opgestuurd waarin jij verschillende dingen gaat leren. Je leert onder andere hoe jij controle krijgt over jou gewicht en niet constant maar weer gaat schommelen. Hoe jij rugklachten kunt voorkomen en met iedere training weer vet kunt verbranden. Wij vinden dit een ontzettend mooie toevoeging aan het daadwerkelijke product.

Bonus 2: E-book Superverbrander Methode

In dit e-book krijg jij 7 praktijk gerichte tips hoe jij vet kunt verbranden. Daarnaast krijg je ook adviezen hoe jij jouw droomlichaam kunt bereiken en ook kunt behouden. Want iedereen kan afvallen maar hoe hou je dat vast?

Het E-book Supervetverbrander

Bonus 3: E-book + Trainingsschema’s

Het 3e bonus product is een e-book + 2 online trainingsschema’s. Het e-book leert jou wat de echte oorzaak is van cellulite en hoe jij cellulite kunt kwijt raken in 6 tot 8 weken. De 2 trainingsschema’s zijn 2 korte workouts voor thuis om buikvet en cellulite kwijt te raken.

Bonus 4: E-book “Verlies 5kg buikvet in 20 minuten”

In dit e-book krijg jij uitleg over welke hormonen belangrijk zijn voor jouw lichaam om sneller vet te kunnen verbranden. Je krijgt ook 2 belangrijke oefeningen die vet verbranding activeren.

Strakke Buikspieren Kettlebell Workout review

Uiteraard hebben wij ook ook gekeken wat de kwaliteit is van dit product in deze review over de Strakke Buikspieren Kettlebell Workout. Al vrij snel na het aanschaffen van de Kettlebell Workout kregen wij de DVD box + Kettlebell opgestuurd. Uiteraard kregen wij na aanschaf van de Kettlebell Workout ook toegang tot de bonus producten. Deze konden we netjes downloaden.

De workouts die op de Dvd’s staan zitten erg goed in elkaar. Er word niet het onmogelijke van jou gevraagd want je hoeft in het begin maar 2x per week te trainen. Daarna kun jij zelf bepalen hoe vaak jij wilt trainen en welke oefeningen voor jou het beste werken. Het enthousiasme waar Jesse jou mee aanspoort tijdens de trainingen is erg aanstekelijk. Ook word alles zeer duidelijk uitgelegd en kan iedereen hiermee aan de gang.

De intensiviteit van de workouts is ook goed opgebouwd. Je begint echt met de basis om steeds intensiever te gaan trainen. In de laatste DVD gaat Jesse ook samen met jou trainen in plaatst van alleen maar instructies te geven. Dit is erg prettig en wij vinden de workouts op deze DVD ook het fijnst om te volgen. Je kunt echter niet gelijk hier beginnen, je moet wel echt eerst de basis hebben doorlopen van de eerste Dvd’s.

Wat wij ook ontzettend prettig vinden is de 12 weken online video programma waar jij toegang toe krijgt. Elke week ontvang jij een e-mail met een video van Jesse van der Velde. Hierin krijg jij begeleiding bij de Dvd’s en word jij nog eens extra gemotiveerd door Jesse. Veel nuttige informatie en zeker de moeite waard.

Klant ervaringen met de Strakke Buikspieren Kettlebell Workout

Natuurlijk is er ook gekeken naar de ervaring van andere mensen met de Strakke Buikspieren Kettlebell Workout. Je hoeft gelukkig niet lang op het internet te zoeken naar ervaringen en reacties van andere mensen. De reacties die wij kunnen vinden zijn eigenlijk allemaal positief over de Kettlebell Workout Dvd’s. Er worden vaak mooie resultaten gedeeld wat mensen bereikt hebben dankzij dit product.

Zo lezen wij regelmatig dat mensen al 2 tot 3 kilo kwijt raken in de eerste week en dat deze resultaten zich doorzetten in de weken erna. Hieronder een voorbeeld van 1 van deze reacties. Glenn verloor in 3 maanden tijd 11 Kilo.

De prijs van de Strakke Buikspieren Kettlebell Workout

Ook niet onbelangrijk is natuurlijk de prijs van dit product en hier hebben wij ook naar gekeken in deze review over de Strakke Buikspieren Kettlebell Workout. Jesse vraagt een bedrag van €107,- om toegang te krijgen tot de DVD box + alle bonus producten inclusief een Kettlebell. Er zijn meerdere versies van dit product te krijgen met verschillende prijs categorieën. Maar deze versie kost dus €107,-.

Wij vinden €107,- een eerlijke prijs voor dit product. Je krijgt goede begeleiding met uitstekende workout Dvd’s. Daarnaast krijg je toegang tot een 12 weeks online video programma en kun jij een Kettlebell naar keuze uitzoeken. Ook geeft Jesse een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Ben jij dus na 30 dagen niet overtuigd van dit product dan kun jij het volledige aankoopbedrag terug vragen.

Conclusie over de Strakke Buikspieren Kettlebell Workout

Voordelen van de Strakke Buikspieren Kettlebell Workout:

  • Zeer compleet product met goede begeleiding
  • Goede workouts met duidelijke begeleiding en goede opbouw
  • Niet-goed-geld-terug garantie van 30 dagen
  • 12 weken online video programma is een goede toevoeging
  • Resultaten spreken voor zich
  • Jesse van der Velde is er om jou te helpen
  • Veel positieve reacties te vinden
  • Prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend

Nadelen van de Strakke Buikspieren Kettlebell Workout:

  • Geen digitale versie, alleen maar Dvd’s.

Wij waren in het begin wel wat sceptisch over een product dat nog Dvd’s leverde in deze tijd. Dit was echter onterecht want het product is van zeer hoge kwaliteit. Jij krijgt na aanschaf van de Strakke Buikspieren Kettlebell Workout een box van 5 Dvd’s toegestuurd + een Kettlebell naar keuze. De Dvd’s zitten erg goed in elkaar en qua opbouw is er goed over nagedacht.

Jesse van der Velde legt alle workouts en oefeningen prima uit en zijn enthousiasme waar hij dit mee doet werkt motiverend. Je begint met de basis van een Kettlebell Workout en gaat zo steeds intensiever trainen. Het mooie van dit product is dat je maar 2 tot 3 keer per week een half uurtje hoeft te trainen om resultaten te merken. Niet iedereen heeft namelijk de tijd en motivatie om uren per week te gaan trainen.

Jesse van der Velde is iemand met veel kennis over een gezond en fit lichaam. Dat merk je in alles wat hij doet en zegt in zijn video’s. Naast de fysieke Dvd’s krijg jij ook toegang tot een 12 weeks online video coaching programma. Ook dit is erg goed en doordacht opgezet door Jesse, je word nog meer gemotiveerd en krijgt elke week veel nuttige informatie.

Wij zijn ervan overtuigd dat jij met de Strakke Buikspieren Kettlebell Workout een uitstekend product in huis haalt waar jij zeker resultaten mee gaat halen. Het is ieder geval een feit dat een Kettlebell training jou helpt met afvallen en het krijgen van een fitter en gespierder lichaam. Als je twijfelt is er altijd nog de 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie, dus het risico ligt bij Jesse en niet bij jou.

Geef een reactie