Unstoppable Mindset Review (Jia Ruan) – Werkt deze cursus echt?

De Unstoppable Mindset ReviewJij hebt vast gelezen over het Unstoppable Mindset programma van Jia Ruan. En jij wilt weten of deze online training jouw geld waard is. Daar ga ik tenminste wel vanuit als jij op deze pagina terecht bent gekomen. Het is bewezen dat de meest gelukkige en succesvolle mensen een andere mindset hebben als de gemiddelde mens. In deze review over het Unstoppable Mindset programma gaan wij kijken of Jia Ruan en zijn team jouw kan helpen om ook positiever en gelukkiger in het leven te staan.

Wij willen antwoord geven op vragen zoals: Wie is Jia Ruan? Wat krijg jij bij aanschaf van dit programma en waar bestaat het uit? Is de Unstoppable Mindset jouw geld waard? Er zijn op het internet genoeg cursussen en trainingen te vinden die hetzelfde beweren te bereiken als Jia Ruan. Dus wat onderscheid de Unstoppable Mindset van de rest? Laten we snel verder kijken.

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

Wie is Jia Ruan?

Jia Ruan is de oprichter en eigenaar van Team Unstoppable en het brein achter meerdere ontzettend succesvolle online trainingen. Het begon bij Jia Ruan allemaal toen hij begon met het verkopen van producten via Bol.com. Hij werd gecoacht door een mentor en stap voor stap creëerde hij een ontzettend winstgevende online business. Al na enkele maanden verdiende Jia Ruan al €20.000 per maand en dit bleef alleen maar groeien.

Dit is Team Unstoppable
Van links naar rechts zie jij Virgil Brewster, Mitchel Weijerman en Jia Ruan

Nu heeft Jia Ruan de vrijheid om overal ter wereld aan zijn business te werken en heeft hij een semi-passief inkomen ontwikkelt. Dit doet hij inmiddels niet meer alleen want Jia heeft 2 partners om zich heen verzameld waarmee hij zijn online business verder uitbreid. Samen met Mitchel Weijerman en Virgil Brewster runnen zij Team Unstoppable. Samen willen zij zoveel mogelijk mensen inspireren en helpen om ook een vrijer en financieel onafhankelijker leven te leiden.

Is Jia Ruan te vertrouwen?

Wij hebben in deze review over het Unstoppable Mindset programma ook gekeken of Jia Ruan en zijn team wel te vertrouwen zijn. Omdat Jia Ruan geen onbekende van ons is kunnen wij deze vraag vrij simpel beantwoorden. Wij zijn Jia en zijn team namelijk al eens tegen gekomen in onze review over de Bol Masterclass en onze review over de Agency Masterclass. Wij kunnen dus met zekerheid zeggen dat Jia Ruan en zijn team absoluut te vertrouwen zijn.

Zij willen mensen daadwerkelijk helpen om hun leven te verbeteren en de hulp en support die zij daar bij bieden is ontzettend goed. Uiteraard zit er ook een commerciële gedachte achter maar dat is niet meer dan logisch. Zij antwoorden snel en ontzettend professioneel op vragen die wij hen stellen via de e-mail, en dat geeft ons altijd een zeer vertrouwd gevoel.

Verder staat ook alle contact informatie netjes vermeld op de website zoals bijvoorbeeld het KvK nummer. Het bedrijf van Jia Ruan is geregistreerd onder de naam Unstoppable Lifestyle en is gevestigd in Amsterdam.

Wat beloofd Jia Ruan?

In deze review over het Unstoppable Mindset programma hebben wij ook gekeken welke beloftes Jia Ruan maakt. Wat kun jij nou bereiken na het volgen van dit programma en hoe ga je dit bereiken? Het Unstoppable Mindset programma leert jou om in elke situatie te domineren. Mindset is de sleutel tot zelfvertrouwen, voldoening en genot en Jia en zijn team willen jouw mindset her programmeren.

Dit allemaal zodat jij meer plezier en voldoening uit het leven kunt halen. In deze cursus draait alles om actie ondernemen. Jia Ruan belooft om jouw leven te veranderen in elk gebied waaronder: gezondheid, liefde, geluk, relaties, financiën, werk, discipline en voldoening. Hij geeft hiervoor 4 hoofd pijlers hoe jij dit gaat bereiken en deze hebben wij hieronder op een rijtje gezet.

 • Bewezen systeem – Iedereen die bereid is het werk te doen kan hiermee slagen. De methodes zijn getest op meer dan 200 studenten. De succesverhalen hiervan zijn het bewijs.
 • Nieuwe manier van denken: In deze cursus leer jij een complete nieuwe manier van denken. Jij ondergaat een transformatie zodat jij overal kansen gaat zien.
 • 24/7 support community: Jij krijgt toegang tot de exclusieve Unstoppable Lions community. Hier kun jij terecht met al jouw vragen. Jij bent omringd met mensen die dezelfde mindset hebben als jou.
 • Mentorschap: Naast de online community kun jij ook altijd terecht bij jou mentoren voor vragen.

De Unstoppable Mindset Cursus

Het Unstoppable Mindset programma kopen

Uiteraard hebben wij ook gekeken waar jij allemaal toegang toe krijgt in deze review over het Unstoppable Mindset programma. Zoals je mag verwachten krijg je toegang tot de online cursus waarin jij bezig gaat om jouw mindset te her programmeren. De lessen zijn allemaal vooraf opgenomen dus jij kunt deze op jouw eigen tempo gaan volgen.

De cursus is opgedeeld in 4 verschillende modules met in elke module verschillende lessen. Om jou een idee te geven wat je kunt verwachten hebben wij de verschillende modules en lessen hieronder op een rijtje gezet:

Module 1: Ontketen de beste versie van jezelf

 • Introductie
 • De Succescode
 • Geluk Blueprint
 • Verhoog de kwaliteit van jouw leven
 • De bestuurderstoel

Module 2: Oude identiteit

 • Introductie
 • De dominante vraag
 • Jouw magneetpolen
 • Magneetveld
 • Jouw brein 2.0
 • Losbreken uit je handboeien
 • De volgende fase

Het reprogram yourself programma

Week 3: Nieuwe identiteit

 • Introductie
 • Jouw turbomoter
 • Thermostaat
 • Jouw persoonlijke filter
 • Jouw nieuwe besturingssysteem
 • Operationeel systeem 2.0
 • De frequentie van het universum

Week 4: Jouw ultieme leven

 • Introductie
 • Het krokodillenbrein
 • Succes op de automatische piloot
 • De innerlijke energie
 • Jouw zorgeloze leven (Deel1, 2 en 3)
 • Het spiekbriefje van het leven
 • Het is nu of nooit
 • Vol gas vooruit

Bonus producten bij het Unstoppable Mindset programma

Zoals dat bij veel online producten en diensten het geval is krijg jij ook bij het Unstoppable Mindset programma toegang tot een aantal interessante bonus producten. Wij hebben hieronder deze bonus producten voor jou op een rijtje gezet.

Wekelijkse groepscoaching

Iedereen heeft wel eens vragen of hulp nodig. Helemaal wanneer je nieuwe uitdagingen aangaat. Daarom hebben Jia en zijn team een wekelijkse groepscoaching sessie zodat jij wekelijks persoonlijke hulp kunt krijgen. Zo willen zij ervoor zorgen dat jij gemakkelijk al jouw doelen kunt behalen.

De wekelijkse groepscoaching uit het Unstoppable Mindset programma

Toegang tot de exclusieve Facebook groep

Wanneer jij het Unstoppable Mindset programma aanschaft krijg jij ook levenslang toegang tot de exclusieve support community ‘De Unstoppable Lions’. Hier kun jij 24/7 terecht met vragen en ideeën met like-minded mensen die jou kunnen helpen. Deze community staat in Nederland en België bekend als 1 van de top communities op het gebied van mindset en zelfontwikkeling.

Reprogram Yourself Audio Bundel

Bij het Unstoppable Mindset programma is ook een audio programma opgenomen die jou gaat helpen om een positieve mindset te creëren. Dit audio programma is zo ingericht dat jij al resultaten gaat zien met 15 minuutjes per dag. Jij gaat kansen zien in plaats van blokkades.

Daily Succes programma

Uiteraard staat voor iedereen die dit programma aanschaft resultaten voorop. Je wilt wel zien dat je vooruit gaat dankzij deze cursus. Daarom heeft Jia het Daily Succes Programma opgenomen. Hierin word jij elke dag intensief begeleid en krijg je dagelijks nieuwe opdrachten, challenges en ook waardevolle tips.

Money Mastery Programma

Naast alle genoemde bonussen krijg jij ook nog toegang tot het Money Mastery Programma. Hierin leer jij om jouw financiën te managen zodat je nooit meer geldzorgen hoeft te hebben. Er zijn templates opgenomen in dit programma zodat jij nooit meer financiële stress hoeft te ervaren.

Unstoppable Mindset review

Natuurlijk hebben wij ook gekeken naar de kwaliteit en waarde die deze cursus kan bieden, daar draait het uiteindelijk allemaal om. Gelijk na aanschaf van het Unstoppable Mindset programma ontvingen wij netjes een e-mail met inlog instructies tot het online platform waar deze cursus word gegeven. De website waar je op terecht komt ziet er ontzettend verzorgd, duidelijk en overzichtelijk uit, je kunt zien dat hier aandacht aan besteed is.

De verschillende lessen die worden gegeven in dit programma zijn allemaal vooraf opgenomen video’s. Dit is zeer prettig want je kunt in jou eigen tempo alle video’s doorlopen. De video lessen zelf zitten ontzettend goed in elkaar en maken jou nieuwsgierig naar meer. Jia praat over de verschillende onderwerpen die worden behandeld per video les en je krijgt een hele andere kijk op verschillende zaken in het leven.

Een videoles uit het Unstoppable Mindset programma

Wij merkten daadwerkelijk dat wij over bepaalde zaken anders gingen denken, meer een winnaars mentaliteit. De verhalen en tips die Jia verteld in zijn video’s zetten je aan het denken en je merkt langzaam dat je mindset ook veranderd als je hiervoor open staat. Jia is ontzettend succesvol en is in korte tijd uitgegroeid tot een begrip op het internet. Wij vinden het dan ook razend interessant om de verhalen en manier van denken die hij verteld in zijn video’s te volgen.

Wij hebben op verschillende manieren ontzettend veel gehad aan het volgen van het Unstoppable Mindset programma.

Klant ervaringen met het Unstoppable Mindset programma

Een belangrijk onderdeel in onze review over het Unstoppable Mindset programma vinden wij de ervaring van andere cursisten. Wanneer wij gaan zoeken naar de ervaringen van mensen die het Unstoppable Mindset programma al eens gevolgd hebben vinden wij gelukkig genoeg. Iedereen is razend enthousiast over de lessen van Jia Ruan en je leest mooie verhalen van mensen hoe zij anders in het leven zijn gaan staan.

Ook lezen wij regelmatig hoe prettig iedereen de wekelijkse coaching calls vind. Ook in de Unstoppable Lions community is het mooi om te zien hoe mensen elkaar motiveren. De community vinden wij dan ook een ontzettend goede toevoeging aan het Unstoppable Mindset programma en van onschatbare waarde. Hieronder een aantal van de reacties over dit programma.

Een reactie op het Unstoppable Mindset programma

Een 2e reactie op het Unstoppable Mindset programma

Een 3e reactie op het Unstoppable Mindset programma

De prijs van het Unstoppable Mindset programma

Natuurlijk is de prijs voor veel mensen een belangrijke factor of zij het product wel of niet willen aanschaffen. Hier hebben uiteraard ook naar gekeken in deze review over het Unstoppable Mindset programma. Jia Ruan en zijn team vragen een bedrag van €997,- om toegang te krijgen tot alle video lessen en het bonus materiaal. Je kunt er ook voor kiezen om de cursus in termijnen te betalen, dan betaal je echter wel meer namelijk 3x €397,-.

Wij realiseren ons dat dit voor veel mensen behoorlijk veel geld is, maar toch vinden wij de prijs/kwaliteit verhouding erg goed. Jia heeft er ook bewust voor gekozen om een hoog bedrag te vragen. Zo weet hij zeker dat de mensen die zijn cursus gaan volgen ook klaar zijn voor verandering in hun leven en het serieus nemen. En uit de vele positieve reacties van het internet is te concluderen dat de cursus ook echt werkt. En een positief en gelukkig leven kun je geen geld tegenaan zetten.

Ook geven Jia en zijn team een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Ben jij dus niet geheel tevreden over de inhoud van deze cursus dan kun jij binnen 14 dagen na aankoop het volledige aankoopbedrag terug vragen. Het risico ligt dus bij hen en niet bij jouw.

Onze conclusie over het Unstoppable Mindset programma

Wij waren natuurlijk al wel bekend met de trainingen en producten van Team Unstoppable dat is opgericht door Jia Ruan. En ook het Unstoppable Mindset programma is weer een schot in de roos van deze succesvolle influencer. Met de Unstoppable Mindset wil Jia Ruan mensen helpen om positiever en gelukkiger in het leven te staan. Een positieve mindset is het belangrijkste om succesvol en gelukkig te worden volgens Jia. 

De cursus bestaat uit verschillende video lessen die op een online platform worden aangeboden. De video lessen worden door Jia zelf verzorgd en boeien van begin tot eind. De onderwerpen die hij behandeld en zijn kijk hierop zijn ontzettend interessant en zorgt er ook daadwerkelijk voor dat wij anders gaan denken en handelen. Wij bij Review Kings merken dat de cursus wat met onze mindset doet, en dat bedoelen wij zeker positief.

Naast de video lessen krijg je ook toegang tot de online community ‘The Unstoppable Lions’. Hier kun jij terecht met vragen en ideeën en wissel jij gedachten uit met like-minded mensen, onze ervaring met deze community is heel erg goed. Ook heb jij een wekelijkse groepscoachings sessies waar je persoonlijke begeleiding krijgt. Ook dit is van onschatbare waarde voor deze online cursus. 

Alles bij elkaar genomen is het een ontzettend sterke en complete cursus. Wij zijn ervan overtuigd dat jij positiever en gelukkiger in het leven kunt komen te staan met behulp van het Unstoppable Mindset programma. De positieve reacties op het internet over deze cursus ondersteunen hierin ook onze mening. Je hebt een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie, dus het risico ligt ook niet bij jou. 

Voordelen van het Unstoppable Mindset programma:

 • Zeer complete cursus
 • De video lessen zijn ontzettend interessant en boeien van begin tot eind
 • Veel positieve reacties van mensen te vinden
 • De cursus doet wat het beloofd
 • Prijs/kwaliteit is uitstekend
 • 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie
 • Het enthousiasme waarmee Jia de video lessen verzorgd
 • Je krijgt toegang tot een zeer goede online community

Nadelen van het Unstoppable Mindset programma:

 • De hoge prijs kan mensen onterecht afschrikken

Geef een reactie