Review: Van Breuk Tot Doorbraak (Michelle) – Win jouw ex terug?

Online training van breuk tot doorbraakWie heeft het niet mee gemaakt, je hebt de liefde van jouw leven gevonden maar om de een of andere reden beëindigd jouw partner de relatie. Dan begint er een hele vervelende tijd waarbij jij een manier moet proberen te vinden om dit te accepteren. Of toch NIET? Michelle van den Berghe heeft namelijk een online programma ontwikkeld waarbij jij de kans krijgt om jouw ex terug te winnen. In deze review over het “Van Breuk Tot Doorbraak” online programma gaan wij kijken of dit product ook waarde kan bieden.

Het is al moeilijk genoeg wanneer je liefdesverdriet hebt. Als er dan een hulpmiddel is dat jouw kan leren begrijpen wat er mis is gegaan en hoe jij dit alsnog kunt oplossen is dat natuurlijk geweldig. In deze review willen wij antwoord geven op vragen als: Wie is Michelle van den Berghe? Waar bestaat dit online programma uit? Wat is de kwaliteit van deze online training? Laten we snel verder kijken.

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

Wie is Michelle van den Berghe?

Michelle van den Berghe omschrijft haar zelf als een gevoelsmens dat veel passie voor het leven heeft. Zij begeleid al jaren lang mensen bij het verwerken van liefdesverdriet en/of het terug winnen van zijn of haar ex. Michelle heeft zelf ook in de situatie gezeten dat zij werd afgewezen en heeft de ondraaglijke pijn van liefdesverdriet gevoeld, meerdere malen zelfs.

Dit is Michelle van den Berghe

Juist door deze ervaringen heeft Michelle van den Berghe zich zelf leren kennen en is zij naar eigen zeggen een completer mens geworden. Al deze ervaringen en kennis heeft Michelle van den Berghe gebruikt om de web-site liefdesverdriet.nl op te zetten. Zij wilde namelijk mensen helpen die in de zelfde situatie als haar zelf belandde.

Is Michelle van den Berghe te vertrouwen?

Als wij gaan zoeken naar Michelle van den Berghe en haar bedrijf “Optitude Coaching & Publishing” vinden wij veel informatie. Het bedrijf is gevestigd in Almere en het KvK nummer van het bedrijf staat ook netjes vermeld op de web-site van liefdesverdriet.nl. Dit geeft ons altijd een vertrouwd gevoel wanneer er een product word aangeboden.

Ook schrijft Michelle op de web-site regelmatig blog berichten over uiteraard het onderwerp liefdesverdriet, dit zijn kwalitatief goede blogs en zeker de moeite waard om te lezen. Op het internet suggereren sommige review web-sites dat Michelle van den Berghe een pseudoniem (schuilnaam) zou zijn, dit werpen wij echter van de hand.

Volgens ons is Michelle van den Berghe iemand die jij zeker kunt vertrouwen, zij heeft haar naam zeker waar gemaakt met de producten die zij aanbiedt.

Wat beloofd Michelle van den Berghe?

In deze review over de “Van Breuk Tot Doorbraak” training hebben wij ook gekeken wat Michelle van den Berghe allemaal beloofd bij aanschaf van dit product. Michelle beloofd jouw persoonlijk te gaan begeleiden in het terugwinnen van jouw ex. Zij geeft aan dat elke situatie uniek is en dat het bepalen van de juiste strategie vereist is. Het terugwinnen van jouw ex is maatwerk en wat jij daarvoor moet doen is voor iedereen verschillend.

Daarom ga jij ook samen met Michelle kijken naar jouw situatie en helpt zij jouw doormiddel van e-mail coaching te begrijpen wat er mis is gegaan. En uiteraard ga jij samen met Michelle een strategie uitzetten om jouw ex weer terug te winnen. Je zult wellicht stappen moeten zetten die tegen jouw gevoel in gaan, maar zonder inzet van jouw zelf zul je geen resultaat zien.

De welkomspagina "Van Breuk Tot Doorbraak"

“Van Breuk Tot Doorbraak” kopen

Natuurlijk hebben wij in deze review over de “Van Breuk Tot Doorbraak” training ook gekeken naar wat jij allemaal krijgt bij aanschaf. Uiteraard krijg jij toegang tot het online platform waar al het materiaal staat wat jouw beloofd is. Maar wat is hier precies te vinden? Hieronder een overzicht van de verschillende module’s/video’s waar jij toegang tot krijgt bij aanschaf van de training “Van Breuk tot Doorbraak”:

 • Module 1: Begrijpen en analyseren: Je wordt bewuster van je eigen kracht en mogelijkheden als je de breuk begrijpt en goed kunt analyseren.
 • Module 2: Jij gaat bepalen welke strategie je gaat uitzetten.
 • Themavideo’s voor mannen en vrouwen
  1. Je lichaamstaal vertelt je wie je bent
  2. Mega efficiënte overredingstechnieken
  3. De code van je ex gekraakt
  4. Fouten maken op Facebook
  5. Hoe gebruik je Facebook
  6. Je ex heeft een ander. Wat nu?
 • Specifiek voor Vrouwen
  1. Hoe weet je wat je ex van je denkt en of hij nog gevoelens voor je heeft?
  2. Hoe krijg je gedaan wat je van hem wilt?
  3. Hoe kun je je zelfvertrouwen en onafhankelijkheid vergroten en tonen bij het weerzien van je ex?
 • Specifiek voor Mannen
  1. Hoe ga je om met relatieproblemen en haak je in op wat zij werkelijk nodig heeft
  2. Hoe word je de man die zij nooit zal verlaten?
  3. Hoe kun je je zelfvertrouwen en onafhankelijkheid vergroten en tonen bij het weerzien van je ex?
 • Het eBook “Win HEM/HAAR terug”
 • Audioboek – Visualisatie

Bonus producten bij de “Van Breuk Tot Doorbraak” training

Zoals bij veel van de online trainingen krijg je ook bij de “Van Breuk tot Doorbraak” training toegang tot een aantal bonus producten. Ook hier hebben wij naar gekeken in deze review over de “Van Breuk tot Doorbraak” training. Hieronder een samenvatting van de bonus producten waar jij op mag rekenen als je deze online training zou aanschaffen:

 1. Persoonlijke Analyse: De eerste bonus is een persoonlijke analyse van jouw situatie door Michelle van den Berghe zelf. Je omschrijft jouw situatie zo goed mogelijk en Michelle gaat jouw helpen de situatie te analyseren.
 2. Coaching via Skype/Telefoon/E-mail: Jij hebt recht op coaching via Skype/Telefoon/E-mail, zo gaat Michelle jouw persoonlijk begeleiden met jouw situatie.
 3. Event opnames (ex terug event): Jij krijgt toegang tot een drietal video’s van events, hier geeft Michelle seminars over het terug winnen van jouw ex.

Bonus product "Van Breuk Tot Doorbraak"

Wij vinden de bonus producten die je bij deze online training krijgt een goede toevoeging aan dit product. Je krijgt persoonlijke begeleiding van Michelle van den Berghe en dat is natuurlijk erg prettig. De module’s en het eBook werpen wellicht vragen op en deze kun je dan via de coaching ophelderen en samen een strategie bepalen.

“Van Breuk Tot Doorbraak” review

In deze review over de “Van Breuk Tot Doorbraak” training hebben wij natuurlijk ook gekeken naar de inhoud van de training. Zoals je van ons gewend bent hebben wij de training ook aangeschaft om te kijken wat de kwaliteit is. Na aanschaf van de online training krijg je bijna direct een e-mail met de inlog gegevens van jouw account en de link waar je kunt inloggen.

Eenmaal ingelogd is het even wennen om alles te vinden op de web-site, wij vinden niet alles in de meest logische wijze ingedeeld. Maar na even rond te hebben gekeken snap je waar alles staat en waar je wat moet vinden. De modules en thema’s zijn allemaal video’s en geen saaie stukken tekst, dus dit is erg prettig. Je kunt dus de video’s op jouw eigen tempo kijken en terug kijken.

“Van Breuk Tot Doorbraak” Video lessen

De video’s van de modules en de thema video’s zitten ontzettend prettig in elkaar. Michelle van den Berghe heeft deze allemaal zelf voor haar rekening genomen. Ze legt op een hele rustige manier de verschillende onderwerpen toe. Ze laat jouw nadenken hoe de verschillende onderwerpen effect hebben op jouw situatie. Uiteraard geeft ze ook tips hoe jij de situatie kunt verbeteren en wat je het beste kunt doen.

Een video uit de "Van Breuk tot Doorbraak" training

Sommige van deze tips zijn erg voor de hand liggend maar worden wellicht vaak vergeten doordat je bij liefdesverdriet vaak handelt vanuit emotie. Maar er worden ook tips gegeven die dieper liggen en waar je zelf niet snel aan zult denken. Alles bij elkaar zijn de video lessen prettig om te kijken en worden er wel goede tips gegeven.

Ook is het prettig dat jij de situatie gaat analyseren zodat jij weet waar het probleem ligt en dit ook in de toekomst kunt voorkomen. Verder is het goed om te zien dat Michelle onderscheid maakt tussen mannen en vrouwen en geen algemene video’s maakt.

Ebook “Win Hem/Haar terug”

Zoals hierboven aangegeven krijg jij ook toegang tot het eBook “Win hem/haar terug”, dit zijn eigenlijk 2 eboeken omdat er 1 is voor de man en 1 is voor de vrouw. Het ebook “Win Hem terug” is een 163 pagina tellend boek en “Win Haar terug” telt er 148. De boeken zitten inhoudelijk erg goed in elkaar en veel van de stof uit de video’s word hier goed samengevat.

Ook zitten de boeken erg praktisch in elkaar, je gaat zelf een interactief dagboek bij houden waar je verschillende opdrachten in uit gaat voeren. Dit zorgt ervoor dat jij gaat nadenken over verschillende situatie’s/onderwerpen, wij vinden dit een sterke manier om jouw tot nadenken te zetten. Wel is het veel theorie/tekst en word er niet heel veel gebruik gemaakt van grafische vormgeving. Hierdoor kunnen de boeken wat rauw aanvoelen.

Het ebook "Win Hem/Haar terug"

De prijs van de training “Van Breuk Tot Doorbraak”

Uiteraard word er ook gekeken naar de prijs in deze review over de “Van Breuk Tot Doorbraak” online training. Dit is bij veel mensen logische wijs ook belangrijk in de keuze om tot aanschaf over te gaan. Michelle van den Berghe vraagt een bedrag van €97,- om toegang te krijgen tot de online training. Dit lijkt in eerste instantie een relatief hoog bedrag maar als wij kijken hoeveel je ervoor terug krijgt vinden wij de prijs kwaliteit verhouding prima in balans.

Je krijgt namelijk toegang tot de video’s waarin je erg goed begeleid wordt, daarnaast heb je toegang tot de 2 e-boeken “Win Hem/Haar terug”. Deze kun je overigens ook los aanschaffen, dan betaal je een bedrag van €49,- per boek. Echter vinden wij de toevoeging van de online video’s en de persoonlijke coaching te groot. Helemaal als je het prijs verschil ziet tussen de boeken en de volledige online training.

Hiernaast hanteert Michelle een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Dit betekent als jij niet tevreden bent over het resultaat kun jij binnen 30 dagen het geld terug vragen. Zo ligt het risico niet bij jouw maar draagt Michelle van den Berghe het risico.

Klant ervaringen met “Van Breuk Tot Doorbraak”

Wij vinden ervaringen van klanten die het product al hebben aangeschaft een erg goede graad meter voor de kwaliteit van een product. Als wij gaan zoeken naar ervaringen van mensen die de online training al eens gedaan hebben vinden wij genoeg. De ervaringen die wij tegen kwamen waren eigenlijk allemaal positief. Hieronder een greep uit een aantal van deze ervaringen.

 • Ines V schrijft dat zij zelf de relatie beëindigd heeft met haar vriend maar erachter kwam dat ze een fout had gemaakt. Toen zij hem benaderde om het opnieuw te proberen wilde haar ex vriend hier niets van weten. Zij is toen hulp gaan zoeken en kwam terecht bij Michelle van den Berghe. Met behulp van haar online training is het haar gelukt om haar ex weer terug te winnen.
 • Cindy S geeft aan dat zij met behulp van de tips die zij gekregen heeft in de coaching sessies haar ex vriend heeft terug gewonnen.
 • Ali M vertelt dat hij in een poging om zijn ex terug te winnen eigenlijk alles fout deed. Hij drukte zijn ex vriendin alleen maar verder weg en Ali M is toen hulp gaan zoeken. Met behulp van de online training van Michelle is het Ali gelukt om zijn ex terug te winnen.

Eind oordeel van de online training “Van Breuk Tot Doorbraak”

Plus Punten:

 • Michelle van den Berghe komt betrouwbaar over
 • Prijs/kwaliteit verhouding is goed
 • De video’s in de online training zitten goed in elkaar en geven nuttige tips
 • Het e-book “Win Hem/Haar terug” is erg goed opgebouwd
 • 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Min Punten:

 • De online omgeving is in het begin even wennen
 • Het is niet te meten of dit voor iedereen werkt, elke relatie breuk is anders

Wanneer de liefde van jouw leven de relatie verbreekt kan de pijn die je dan voelt ondragelijk zijn. Kan de online training van Michelle van den Berghe jouw helpen om jouw ex weer terug te winnen? Wij denken zeker dat het mogelijk is om met de tips van de online training “Van Breuk Tot Doorbraak” jouw ex weer terug te winnen. Maar het is niet gezegd dat iedereen zomaar zijn ex kan terug winnen als zij de online training volgen. Elke relatie breuk is anders.

De training zit goed in elkaar en Michelle heeft overal goed over nagedacht. Ook al is het even wennen om bekend te raken waar alles staat op de web-site, het materiaal is erg goed. In de video’s legt Michelle van den Berghe op een hele rustige en duidelijke manier alles uit en word er geen moeilijke taal gebruikt. Het is fijn dat er onderscheid is gemaakt tussen mannen en vrouwen en dat ze geen algemene video’s heeft gemaakt.

Ook de mogelijkheid op persoonlijke coaching doormiddel van skype/telefoon/mail is een ontzettend sterke toevoeging. Zo ga jij samen met Michelle jouw situatie analyseren en een strategie opstellen om het verdriet te verwerken of om jouw ex terug te winnen. Daarnaast is het ebook wat bij deze online training zit “Win Hem/Haar terug” ook een ontzettend goed hulpmiddel.

Het ebook zit goed in elkaar en helpt jouw om de breuk te analyseren door het invullen van een interactief dagboek. Dit is geen dagboek waar je elke dag wat in moet zetten, het is meer een opdrachtenboekje. Verder is Michelle een prettig persoon die mensen ook echt verder wil helpen. Vragen die wij haar via de e-mail hebben gesteld worden bijna elke keer nog diezelfde dag kundig beantwoordt.

Alles bij elkaar genomen zit deze online training ontzettend goed in elkaar en is dit een goed handboek wanneer je liefdesverdriet hebt en/of jouw ex wil terug winnen.

Geef een reactie