Yoga Nidra: Reis door de Chakra’s Review – Herstel jouw energie balans

De training Yoga Nidra Reis door de Chakra'sIn de huidige stress maatschappij is iedereen druk en bijna niemand meer tijd om te ontspannen. Er word zoveel van ons gevraagd op het werk dat veel mensen te maken krijgen met spanning. In deze review over de online training Yoga Nidra: Reis door de Chakra’s gaan wij kijken of deze training jouw energie balans weer kan herstellen. Want alles is namelijk energie, van jouw gedachten tot je emoties en je fysieke lichaam. In de Yoga traditie heet dit systeem het chakra systeem.

Energie kan op honderden plekken in het lichaam tot uiting komen, maar in de yoga traditie zijn er zeven plekken die extra belangrijk zijn. In deze review willen wij antwoord geven op vragen zoals: Wie zijn Rolf van Baalen en Melanie Poldervaart? Wat krijg ik allemaal bij aanschaf van deze online training? Is dit product mijn geld waard? Laten we snel verder kijken.

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

Wie zijn Rolf van Baalen en Melanie Poldervaart?

Rolf van Baalen en Melanie Poldervaart zijn de oprichters van de succesvolle website happy with yoga. Net als zoveel mensen hadden Rolf en Melanie ook veel last van de stress in de huidige maatschappij. Zij besloten hier wat aan te gaan doen en hebben een yogadocenten opleiding gevolgd op Bali. Inmiddels hebben zij meer dan 300 uur aan meditatie en Yoga Nidra trainingen gevolgd en is Yoga een belangrijk onderdeel geworden in hun leven.

Dit zijn Rolf van Baalen en Melanie Poldervaart

De opleidingen hebben Rolf en Melanie gevolgd in Bali, Cambodja, Polen en Nederland. Via de web-site willen zij graag hun passie voor Yoga, Mindfulness en gezond en gelukkig leven met jouw delen. Via de web-site is het hun doel om de tijdloze traditie van Yoga te vertalen naar praktische oefeningen en tools voor de huidige moderne tijd. Inmiddels hebben Rolf en Melanie al duizenden mensen geholpen met de cursussen die zij aanbieden op de web-site.

Zijn Rolf van Baalen en Melanie Poldervaart te vertrouwen?

Deze online training is niet de eerste cursus die wij reviewen van Rolf en Melanie. Wij kennen ze namelijk al van onze review over Yoga Nidra en uit onze review over Yoga stap voor stap. Vanuit deze reviews weten wij al dat Rolf en Melanie absoluut te vertrouwen zijn. Zij zijn 2 docenten die andere mensen echt verder willen helpen om weer gelukkig te leven. Dit merk je in alles wat zij doen en hoe actief zij zijn op de website.

Ook het contact dat wij al regelmatig met ze hebben gehad is ontzettend prettig en goed. Ze staan je altijd netjes te woord en hebben altijd tijd voor jouw vragen. Zij verschuilen zich niet achter een pseudoniem (schuilnaam) en staan voor de volle 100% achter hun producten. Het contact gegevens zoals het KvK nummer staan netjes vermeld op de website, dit vinden wij ook altijd erg prettig. Het bedrijf van Rolf en Melanie zit gevestigd in Maassluis.

Wat beloven Rolf en Melanie?

In deze review over de online training Yoga Nidra: Reis door de Chakra’s hebben we ook gekeken wat Rolf en Melanie beloven. Wat ga jij nou leren als je deze cursus aanschaft en alle lessen gaat doorlopen. Vaak functioneert energie in ons lichaam niet optimaal. Dit is vaak het gevolg van gewoontes en programmeringen die wij al eerder hebben “geïnstalleerd”.

In deze online training ga jij leren om deze diepgewortelde blokkades, programmeringen en overtuigingen te veranderen. Jij gaat onder andere het volgende leren in deze online training:

 • Een hele bewuste diepe ontspanning te vinden
 • Hoe het chakra systeem werkt en functioneert
 • Wat de belangrijkste eigenschappen en karakteristieken zijn van iedere chakra
 • Wat de energie van chakra’s uit balans brengt
 • Hoe je de energie van een chakra weer in balans brengt
 • Hoe jij jouw beperkende overtuigingen en programmeringen omzet naar overtuigingen en intenties die bijdragen aan jouw gezondheid, geluk en kracht.
 • Wat Yoga Nidra is en welke relatie het heeft met de chakra’s

Yoga Nidra: Reis door de Chakra’s kopen

Uiteraard is er ook gekeken in deze review over Yoga Nidra: Reis door de Chakra’s wat je allemaal krijgt bij aanschaf van deze online training. Je krijgt uiteraard toegang tot het ledengedeelte waar jij kunt beginnen met de training. Deze online training is opgedeeld in 5 modules/gedeeltes, hieronder overzicht wat je kunt verwachten in deze online training:

Gedeelte 1: Welkom bij Yoga Nidra – Reis door de Chakra’s

 • Instructies voor de cursus (Tekst)
 • Walkthrough ledengedeelte chakra Yoga Nidra (video)
 • 1. Welkom bij reis door de chakra’s! (video)
 • 2. Het doel van de cursus (video)
 • 3. Zo kies je de perfecte sankalpa (video)
 • 4. Richtlijnen voor het beoefenen van Yoga Nidra (video)
 • 5. Wanneer en hoe vaak beoefen je Yoga Nidra? (video)
 • Aan de slag! (Tekst)

Gedeelte 2: Chakra Yoga Nidra cursus handleiding

 • Cursushandleiding – Reis door de Chakra’s (PDF Document)

De cursushandleiding van Reis door de Chakra's

Gedeelte 3: Werkboeken – Reis door de Chakra’s

 • Werkboek eerste chakra – Mooladhara (PDF Document)
 • Werkboek tweede chakra – Swadhisthana (PDF Document)
 • Werkboek derde chakra – Manipura (PDF Document)
 • Werkboek vierde chakra – Anahata (PDF Document)
 • Werkboek vijfde chakra – Vishuddhi (PDF Document)
 • Werkboek zesde chakra – Ajna (PDF Document)
 • Werkboek zevende chakra – Sahasrara (PDF Document)

Gedeelte 4: Chakra Yoga Nidra sessies

 • Chakra Yoga Nidra – Sessie 1 (Audio opname)
 • Chakra Yoga Nidra – Sessie 2 (Audio opname)
 • Chakra Yoga Nidra – Sessie 3 (Audio opname)
 • Chakra Yoga Nidra – Sessie 4 (Audio opname)
 • Chakra Yoga Nidra – Sessie 5 (Audio opname)

Gedeelte 5: Veelgestelde vragen

 • Veel gestelde vragen (Tekst)

Extra toevoeging aan Yoga Nidra: Reis door de Chakra’s

Zoals je hierboven al kunt zien krijg je best veel bij aanschaf van dit product en ziet het eruit als een zeer compleet en goed doordachte training. Je krijgt echter ook nog toegang tot een besloten Facebook groep waar andere yogi’s net als jij met elkaar gedachtes uitwisselen. Hier kun je uiteraard ook terecht wanneer je eventuele vragen hebt.

Verder heb je onbeperkt toegang tot de online training en kun je deze bekijken waar en wanneer je maar wilt. Het is een online platform waarbij eventuele updates aan het product erbij in zitten. Je hoeft dus niet extra te betalen wanneer er een verbetering aan de online training word gedaan. Je krijgt begeleiding van professionele Yogadocenten die allemaal weten waar ze het over hebben.

Yoga Nidra: Reis door de Chakra’s Review

Natuurlijk hebben we ook gekeken in deze review over Yoga Nidra: Reis door de Chakra’s wat de kwaliteit is van deze online training. Gelijk na aanschaf ontvingen wij netjes een e-mail met daarin de inlog gegevens van het online platform. Eenmaal ingelogd krijg je een duidelijk overzicht van de verschillende online cursussen en tot welke jij toegang hebt. Uiteraard zijn wij snel door gegaan naar de online training van Yoga Nidra: Reis door de Chakra’s.

Een videoles uit Yoga Nidra: Reis door de 7 Chakra's

Wij kenden natuurlijk het online platform al uit eerdere reviews van happy with yoga cursussen. Daar waren wij erg blij mee want dit is een ontzettend overzichtelijk en duidelijk platform. Je ziet gelijk wat er in de cursus aangeboden word en hier is erg makkelijk doorheen te navigeren. Er is tevens een Progress bar die jouw laat zien hoeveel van de online training je al hebt afgerond.

Verder zit de online training erg prettig in elkaar en is het een ontzettend compleet product. Je krijgt allereerst alle informatie over de verschillende Chakra’s en gaat hier vervolgens ook mee aan de slag. De cursushandleiding geeft jouw alle informatie over het Chakra systeem wat je nodig hebt. Vervolgens ga je in de werkboeken ook aan de slag met de 7 Chakra’s, voor elke Chakra is een werkboek.

Je krijgt oefeningen die je zelf moet gaan uitvoeren, deze zorgen ervoor dat je ook naar jouw eigen situatie gaat kijken. Je moet bijvoorbeeld gaan kijken welke zaken jouw energie balans uit balans brengen. Uiteraard staat hier ook weer een oefening tegenover om jouw hierbij te helpen. 

De Yoga Nidra sessie

Zoals eerder aangegeven krijg je ook toegang tot een 5 tal audio sessie om Yoga Nidra te beoefenen. Dit zijn lessen die gegeven worden door Rolf of Melanie en zijn erg prettig om te volgen. Wij hebben 2 volledige audio sessie uitgetest en deze duren gemiddeld tussen de 25 tot 40 minuten. Melanie of Rolf geven jouw instructies om bewust te worden van jouw lichaam en energie.

Yoga Nidra - Reis door de 7 chakra's werkboek

Hierdoor ben je eigenlijk nergens anders mee bezig en word je ook volledig ontspannen. Als je deze audio sessies op een serieuze manier gaat volgen is dit echt rustgevend. Rolf en Melanie praten beide op een zeer rustige en prettige manier en geven zeer duidelijk instructies, iedereen kan deze audio sessie met gemak volgen. Zeker een erg mooie en prettige toevoeging aan deze online training.

De prijs van Yoga Nidra: Reis door de Chakra’s

Uiteraard is de prijs van een product een belangrijke beslissingsfactor voor mensen om een product wel of niet aan te schaffen. Daarom hebben we hier ook naar gekeken in deze review over de online training Yoga Nidra: Reis door de Chakra’s. Rolf en Melanie vragen een bedrag van €87,- om toegang te krijgen tot het online platform en te kunnen starten met deze training.

Dit is een wat hogere prijs dan de andere producten die zij aanbieden op de website. Maar je krijgt in deze online training ook meer terug voor je geld, er zijn meer lessen en video’s en de theorie is enorm uitgebreid. Daarnaast geven Rolf en Melanie een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Dus het risico ligt bij hun en niet bij jouw. Ondanks de wat hogere prijs vinden wij het wel een goede prijs/kwaliteit verhouding, je krijgt wel waar voor je geld. Daarnaast is een yoga workshop van 1 dag al duurder dan de prijs van deze online training.

Klant ervaringen met Yoga Nidra: Reis door de Chakra’s

Wij vinden klant ervaringen altijd erg belangrijk om naar te kijken, deze zeggen altijd veel over de waarde en kwaliteit van een product. Dit moet je echter wel goed kunnen filteren omdat er altijd mensen zijn die een mening hebben zonder goed naar een product te kijken. Wanneer wij zoeken naar klant ervaringen over deze online training vinden wij er gelukkig genoeg. Eigenlijk zijn alle ervaringen die wij vinden lovend over dit product en vinden mensen de video’s en informatie die zij krijgen erg goed te volgen.

Ook lezen wij regelmatig hoe fijn mensen het vinden met hoeveel passie Rolf en Melanie hun liefde voor Yoga overdragen in de video’s. Wij kunnen ons hierbij alleen maar aansluiten want de video’s zitten sterk in elkaar. Hieronder een greep uit een aantal van deze reacties.

Een klant ervaring van Yoga Nidra Reis door de Chakra's

Een 2e klant ervaring van Yoga Nidra Reis door de Chakra's

Een 3e klant ervaring van Yoga Nidra Reis door de Chakra's

 

Ons eindoordeel over Yoga Nidra: Reis door de Chakra’s

Plus punten:

 • Erg duidelijke en goede uitleg in de video’s
 • Goede informatie en zeer begrijpbaar
 • De passie, kennis en ervaring van Rolf en Melanie
 • 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie
 • Genoeg positieve klant ervaringen te vinden
 • Zeer complete cursus
 • Het online platform is erg overzichtelijk en duidelijk
 • Snel en kundig antwoord op vragen van Rolf of Melanie

Min punten:

 • Wellicht schrikt de wat hogere prijs mensen af

Wij waren natuurlijk al redelijk bekend met de manier waarop Rolf en Melanie hun cursussen in elkaar zetten. En ook deze online training krijgt van ons weer een ruime voldoende. Je gaat bezig om te kijken naar de verschillende chakra’s in ons lichaam en hoe deze invloed hebben op onze energie. Ook ga je natuurlijk ontdekken wat chakra’s precies is en hoe jij jouw energiebalans hiermee weer kunt herstellen. 

Het is een zeer compleet product waarbij je veel goede en begrijpbare informatie krijgt. De informatie komt in zowel tekst en pdf documenten als in video’s die Rolf en Melanie van te voren hebben opgenomen. Daarnaast krijg je ook nog een 5 tal Yoga Nidra audio sessies zodat je alle informatie en theorie kunt toepassen.

De online training zit opbouwend goed in elkaar, je krijgt eerst informatie over de verschillende Chakra’s en gaat hier vervolgens mee aan het oefenen. De informatie is zeer interessant om door te lezen en de oefeningen die je krijgt zijn goed uit te voeren. Ook de audio sessies waarin je bezig gaat met Yoga Nidra zijn erg rustgevend en je word hier ontzettend goed begeleid door Rolf of Melanie. 

Het enthousiasme en de passie waarmee Rolf en Melanie deze online training op hebben gezet is altijd super motiverend om te zien. Als je hun hoort praten over de 7 chakra’s dan word je hier zelf ook enthousiast over. Door de jarenlange ervaring en de verschillende opleidingen die zij gevolgd hebben merk je ook dat je te maken hebt met 2 yoga experts. 

Alles bij elkaar genomen is deze cursus meer dan de moeite waard. Worstel jij met jouw energie balans en wil jij hierbij geholpen worden? Dan zijn wij ervan overtuigd dat deze cursus wel eens de oplossing kan zijn. Probeer het gewoon uit want je hebt een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. 

Geef een reactie