Review: Yoga Stap voor Stap (Happy with Yoga) – Werkt dit echt?

De cursus yoga stap voor stapIedereen heeft wel eens van Yoga gehoord maar niet iedereen zal deze kunst beoefend hebben Tegenwoordig leven we in een ontzettende stress maatschappij waarbij het erg fijn zou zijn om te kunnen ontstressen. Yoga kan jouw hiermee helpen en is tegenwoordig allang niet meer zo zweverig als de meesten zullen denken. In deze review over de online cursus Yoga Stap voor Stap kijken wij voor jouw hoe goed deze Yoga training is.

Wij willen graag antwoord geven op vragen zoals: Wie zijn Rolf en Melanie? Wat krijg ik allemaal bij aanschaf? Is deze online training jouw geld waard? Het volgen van een online training past natuurlijk helemaal in de huidige maatschappij. Je kunt het rustig op jouw eigen tempo volgen en gewoon lekker vanuit huis. Maar dan moet de kwaliteit van de online training wel goed zijn. Dit hebben wij voor jouw uitgezocht, laten we snel verder gaan.

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

Wie zijn Rolf van Baalen en Melanie Poldervaart?

Rolf en Melanie zijn ook zeker niet onbekend met de huidige stress maatschappij waar we tegenwoordig in leven . Ze hadden een aantal jaren geleden ook veel last van stress en hadden het gevoel dat dit anders moest kunnen. Het was niet dat ze ontzettend grote problemen hadden maar Rolf en Melanie wilden beide gewoon meer energie en zich ook sterker voelen.

Dit zijn Rolf van Baalen en Melanie Poldervaart

Uiteindelijk hebben Rolf en Melanie ervoor gekozen om een Yogadocenten opleiding te gaan volgen op Bali. Op deze manier konden zij zoveel mogelijk over Yoga leren en dit heeft ze ook geïnspireerd om Yoga met meer mensen te gaan delen. Uiteindelijk hebben zij de web-site happywithyoga opgezet en via dit online platform bieden zij hun cursussen aan.

Zijn Rolf van Baalen en Melanie Poldervaart te vertrouwen?

Over deze vraag hoeven wij niet heel lang na te denken. Rolf en Melanie zijn 2 mensen die absoluut te vertrouwen zijn. De cursussen die zij aanbieden hebben al heel veel mensen geholpen om kennis te maken met Yoga. En voor ons zijn Rolf en Melanie ook zeker geen onbekenden. Wij kennen ze al goed door onze review over Yoga Nidra en onze review over Mindfulness voor het dagelijkse leven.

Rolf en Melanie zijn ontzettend gepassioneerd in het volgen van Yoga en willen dit ook heel erg graag andere mensen leren. Yoga heeft Rolf en Melanie heel erg veel geleerd en door een hele stressvolle periode heen geholpen. Ook de vragen die wij via de e-mail stellen aan Rolf en Melanie worden snel en kundig beantwoord.

Wat beloven Rolf van Baalen en Melanie Poldervaart?

Het is klinkt natuurlijk mooi, een online beginnerscursus voor Yoga. Maar wat beloven Rolf en Melanie nou wanneer je deze online cursus gaat volgen? Wat kun jij bereiken wanneer je deze training helemaal hebt gevolgd? Daar hebben wij ook naar gekeken in deze review over de cursus Yoga Stap voor Stap. Hieronder een samenvatting van de dingen die jij kunt bereiken volgens Rolf en Melanie na het volgen van de cursus.

 • Jij voelt je gezonder en lekkerder in jouw lichaam
 • Grote en kleine pijntjes verminderen of trekken volledig weg
 • Je krijgt meer energie en slaapt beter
 • Rug-, Nek-, en schouderklachten verminderen of trekken helemaal weg
 • Jij valt makkelijker af en maakt makkelijker bewuste en gezonde keuzes
 • Jij voelt je gezonder en gelukkiger

Yoga Stap voor Stap Kopen

De beloftes die Rolf en Melanie maken zijn natuurlijk erg mooi, maar wat krijg je precies bij aanschaf van deze cursus? Daar hebben wij ook naar gekeken in deze review over de cursus Yoga Stap voor Stap. Je krijgt natuurlijk toegang tot de video lessen waarin jouw alles word uitgelegd over Yoga en waar je bezig gaat met yogahoudingen en ontspanningsoefeningen. De cursus bestaat uit 9 video’s en deze duren elk ongeveer een uur.

Naast de toegang tot de 9 video’s krijg je ook nog een aantal bonus producten. Hieronder hebben wij deze voor jouw op een rijtje gezet zodat jij een goed beeld hebt wat je allemaal kunt verwachten.

E-book met de 25 belangrijkste houdingen

Dit is een 56 pagina tellend e-boek met een uitleg over de 25 belangrijkste houdingen die je met Yoga moet aannemen. Ook worden de voordelen per houding toegelicht en wanneer je op moet passen met een bepaalde houding door bijvoorbeeld een blessure. Dit is een ontzettend handig boekje om door te lezen voor je met de video’s begint.

Het Yoga Stap voor Stap ebook

Dan ben je al goed op de hoogte over alle houdingen die voorbij komen in de video’s. Alles word ontzettend goed uitgelegd in de boekje en elke houding staat ook een afbeelding bij hoe je deze houding zou moeten aannemen.

Bonus video’s en lessen

Naast het e-book krijg je ook toegang tot nog een aantal extra video’s en aanvullende lessen. Zo is er een vraag/antwoord sessie met waar Rolf de meest gesteld vragen in een video behandeld. Verder zijn er een aantal bonus video’s over de ademhaling tijdens Yoga, tijd & discipline vinden voor Yoga en het kennen van je eigen grenzen.

Ook zijn er een aantal extra lessen opgenomen met verschillende series die je in Yoga kunt beoefenen. Alles bij elkaar een leuke aanvulling op de daadwerkelijke cursus en zeker de moeite waard om ook te kijken.

Online Community

Verder krijg je ook toegang tot een besloten Facebook groep en het ledengedeelte van de cursus. Hier verzamelen zich andere beginnende Yogi’s waar je samen elkaar kunt helpen of ideeën uitwisselen. Wij vinden het altijd erg fijn om te zien dat er een community is voor een product of cursus. Dit geeft de klant de kans om eventuele vragen of onzekerheden te bespreken met andere mensen die ook toegang hebben tot het product of cursus.

Yoga Stap voor Stap Review

Natuurlijk is er ook in deze review over de cursus Yoga Stap voor Stap gekeken naar de kwaliteit en waarde die de video lessen te bieden hebben. Want daar draait de cursus natuurlijk wel om. Gelijk na het aanschaffen van de online cursus kregen wij netjes een e-mail met onze inlog gegevens tot het ledengedeelte. Hier vonden we netjes alle video lessen en al het bonus materiaal, het online platform is enorm overzichtelijk en alles is in 1 oogopslag te vinden.

Een videoles uit Yoga Stap voor Stap

Voordat je begint met de video lessen krijg je eerst nog een welkoms woordje van Rolf en Melanie waarin zij vertellen hoe je deze online cursus het beste kunt volgen. Ook krijg je nog wat basis informatie over Yoga voordat je echt kunt beginnen. De informatie die Rolf en Melanie geven zijn enorm waardevol en zeker handig om te kijken voor je de video lessen gaat volgen. Dan weet je precies waar je op moet letten tijdens de lessen.

Yoga Stap voor Stap videoles

Als we gaan kijken naar de 9 hoofd lessen waar deze cursus uit bestaat zitten deze ook erg goed in elkaar. Ze worden zoals je vast al wel verwacht had gegeven door Rolf of Melanie, ze wisselen elkaar per les af. In de lessen word alles ontzettend duidelijk en rustig uitgelegd. Wij hebben geen enkele keer het gevoel gehad dat we niet wisten wat we moesten doen. Dit vinden wij erg sterk omdat elke les gemiddeld een uur duurt maar toch alles te volgen is.

De oefeningen die je moet uitvoeren worden ook voor gedaan door Rolf of Melanie en dit maakt alles nog duidelijker. Ze adviseren ook om de video lessen vaker dan 1 keer te volgen, dit omdat je een 2e keer nog makkelijker alles mee kunt doen. Naarmate je de video lessen volgt hoe makkelijker het uitvoeren van de oefeningen gaat merken wij. Je merkt ook in de video’s de ervaring en passie die Rolf en Melanie hebben voor Yoga, erg mooi om te zien.

De prijs van de cursus Yoga Stap voor Stap

Uiteraard is er ook gekeken naar de prijs van het product in deze review over de cursus Yoga Stap voor Stap. Want voor veel mensen is dit een van de belangrijkste factoren om een product wel of niet aan te schaffen. Rolf en Melanie vragen een bedrag van €57,- om toegang te krijgen tot de videolessen en alle bonussen. Wij vinden dit een eerlijke prijs als we kijken naar wat je ervoor terug krijgt.

Je word ontzettend goed begeleid en Rolf en Melanie staan ook klaar voor jouw als er vragen zijn. Verder zijn Rolf en Melanie zo overtuigd van deze cursus dat ze een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie durven te geven. Dit betekent dat wanneer jij binnen 30 dagen na aankoop besluit dat het niet is wat je verwacht had, jij het aankoopbedrag kunt terug vragen. Het risico ligt dus volledig bij Rolf en Melanie.

Klant ervaringen met de cursus Yoga Stap voor Stap

Wij vinden klant ervaringen van mensen die de cursus al reeds gevolgd hebben ook altijd een goede graad meter voor de kwaliteit van een product. Er zijn online gelukkig veel positieve ervaringen van klanten te vinden. Veel mensen zijn echt geholpen met deze cursus en vinden net als wij de cursus erg duidelijk. Hieronder een greep uit een aantal van deze reacties:

Een reactie op de Yoga Stap voor Stap cursus

Een 2e reactie op de Yoga Stap voor Stap cursus

Een 3e reactie op de Yoga Stap voor Stap cursus

Eindoordeel van de cursus Yoga Stap voor Stap

Plus punten:

 • Zeer duidelijke en heldere video lessen
 • prijs/kwaliteit verhouding is super
 • 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie
 • Veel positieve ervaringen van klanten te vinden
 • veel goede bonus producten en video’s
 • Alle video lessen zijn zeer goed te volgen
 • Rolf en Melanie reageren snel en kundig op vragen

Min punten:

 • Geen kunnen vinden

Zoals je in de plus/min punten hierboven kunt lezen zijn wij erg enthousiast over deze Yoga cursus Stap voor Stap. Je word ontzettend goed begeleid in de video lessen van Rolf en Melanie en iedereen kan zonder enige kennis van Yoga instappen. Het ledengedeelte is ook heel erg overzichtelijk wat het navigeren door de cursus erg prettig maakt. Erg prettig is ook de welkomstvideo waarin Rolf en Melanie toelichten hoe je deze cursus het beste kunt volgen, zitten zeker een aantal belangrijke punten bij.

Verder zijn de videolessen van hoge kwaliteit en deze worden afgewisseld door Rolf en Melanie, ze nemen om de beurten een les voor hun rekening. Dit doen ze op een rustige manier en leggen elke oefening erg duidelijk uit. Daarnaast doen ze ook elke oefening mee zodat je ook kunt zien hoe je de oefening zou moeten uitvoeren. In het begin is het wel even wennen omdat sommige oefeningen een beetje vreemd aanvoelen, maar hier stap je erg snel overheen.

Wat ook erg fijn is om te zien is de ervaring en passie waarmee Rolf en Melanie de video lessen geven. Je merkt dat ze erg veel liefde voor Yoga hebben en dat het ze ook veel heeft gebracht in het leven. Ook reageren zij erg snel en kundig op vragen die we stellen via de e-mail. Naast deze vragen die je kunt stellen krijg je ook toegang tot een besloten Facebook groep. Dit is een mooie toevoeging aan deze cursus, zo kun je met andere cursisten ideeën uitwisselen en ook vragen stellen.

Conclusie

Als we alles bij elkaar nemen is dit een erg goede online cursus. Wij zijn ervan overtuigd dat deze cursus doet wat het beloofd en dat het jouw veel kan brengen. De cursus geeft het beste resultaat wanneer je Yoga wekelijks beoefent. Je zult merken dat het steeds natuurlijker word en dat je steeds minder de video lessen van Rolf en Melanie nodig hebt. Probeer de cursus Yoga Stap voor Stap gewoon eens uit, je hebt immers een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Wij zijn ieder geval erg enthousiast en overtuigd.

Geef een reactie