Alles Wat U Moet Weten Over De VTech KidiZoom Vloggercam

Is de VTech KidiZoom Vloggercam de Beste Camera voor Kinderen?

De VTech KidiZoom Vloggercam is een betaalbare en robuuste camera van 5 megapixels speciaal ontworpen voor kinderen. Deze camera zit vol met kindvriendelijke functies zoals kaders, filters en spelletjes. Dankzij deze rijke set aan features kan de VTech KidiZoom Vloggercam enigszins ingewikkeld overkomen. Met maar liefst 12 verschillende bedieningspunten is er een risico dat de camera wat te complex is voor kinderen in de leeftijdscategorie van 3 tot 9 jaar.

Dus, is de VTech KidiZoom Vloggercam de ultieme camera voor kinderen?

Beeldkwaliteit

De VTech KidiZoom Vloggercam is een volwaardige digitale camera voor kinderen tussen de drie en negen jaar oud. Binnen zijn stevige behuizing bevindt zich een 5-megapixel camerasensor, gecombineerd met een vaste lens met 4x digitale zoom.

Rondom de lens zit een bedieningsring waarmee je eenvoudig door de filters van de KidiZoom kunt bladeren. Hierbij kun je denken aan Sepia, Zwart-Wit en vele anderen. Aan de achterkant van de camera bevindt zich een extra 0.3-megapixel camera voor het maken van selfies.

Daarnaast beschikt de Vloggercam over een eenvoudige optische zoeker als alternatief voor het 2,4-inch LCD-scherm. En zoals tegenwoordig bijna elke camera, kan ook de KidiZoom Vloggercam video’s opnemen. Meer specifiek kan deze camera video’s van 320×240 opnemen tot maximaal tien minuten.

Connectiviteit en Vermogen

Qua connectiviteit heeft de KidiZoom Vloggercam een smartphone-achtige USB Micro-B 2.0 poort om foto’s gemakkelijk naar je computer over te brengen. Gezien het prijspunt komt het niet met extra’s zoals Bluetooth of wifi.

Wat meteen opvalt, en wat zeker niet gewoon is voor de duurdere camera’s, is de ingebouwde opslag van de KidiZoom Vloggercam. Hoewel het slechts 256MB is, is het direct klaar voor gebruik zodra je er vier AA-batterijen in plaatst. Echter, op de lange termijn is 256MB misschien niet voldoende, en zou een investering in een micro SD-kaart aan te raden zijn.

Kindvriendelijke Functies

De KidiZoom Vloggercam zit vol met functies die speciaal voor kinderen zijn ontworpen. Zo zijn er tal van fotofilters, variërend van eenvoudige sepia en zwart-wit effecten tot meer speelse effecten zoals lichaams- en gezichtsvervorming. Ook de “schud”-effecten, die je activeert door de camera fysiek te schudden, zijn een leuke toevoeging. Wanneer kinderen geen foto’s maken, kunnen ze hun bestaande foto’s bewerken in de ingebouwde foto-editor. En voor de lange autoritten biedt de KidiZoom Vloggercam vijf verrassend leuke videogames.

Conclusie

De VTech KidiZoom Vloggercam is zonder twijfel een indrukwekkend stuk speelgoed met een breed scala aan functies. Echter, zijn complexiteit kan een uitdaging vormen voor jongere kinderen. Aan de andere kant zouden oudere kinderen misschien teleurgesteld kunnen zijn in de beeldkwaliteit, gezien de uitgebreide functies van de camera.

Als cadeau en als speelgoed is het een schot in de roos. Maar als camera voor kinderen tussen 3 en 9 jaar zou je misschien verder willen kijken. Desalniettemin, blijft het een prachtig product met goede bedoelingen.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Laatste Nieuw
Categorie

Voorsprong in Review

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste productrecensies? Abonneer je op de ReviewKings.nl nieuwsbrief en blijf een stap voor op de rest.
Scroll to Top