De 4 Beste OLED TV’s – Herfst 2023: Beoordelingen

De Uitblinkende OLED TV: Samsung S90C

De Samsung S90C OLED is door ons getest en bestempeld als de beste OLED TV op de markt. Hoewel het zeer dicht in de buurt komt van de prestaties van de LG G3 OLED, heeft het in sommige opzichten een betere performance, en dat voor een aantrekkelijkere prijs dan de LG.

Elke OLED TV heeft door de technologie veel gemeen, ongeacht de prijsklasse. Zelfs instapmodellen bieden fantastische prestaties in een donkere omgeving, met diepzwarte kleuren en geen storende lichteffecten rond heldere objecten in donkere scènes. Nieuwe technologieën zoals QD-OLED en MLA (Micro Lens Array) beginnen de topmodellen te onderscheiden met levendigere kleuren en helderdere hoogtepunten.

Kenmerken en Specificaties

  • Type: OLED
  • Sub-Type: WOLED
  • Resolutie: 4k
  • Beschikbare maten: 55″, 65″, 77″, 83″

De LG G3 OLED onderscheidt zich van andere OLED TV’s op deze lijst dankzij de Micro Lens Array (MLA) laag. Deze fungeert als een focuslens om de helderheid van het WOLED-paneel van de TV te versterken, waardoor het de helderste OLED op deze lijst is. Andere belangrijke kenmerken zijn de ondersteuning voor variabele verversingssnelheid (VRR) technologie, volledige HDMI 2.1-bandbreedte voor gaming tot 4k @ 120Hz op alle HDMI-poorten, en een zeer lage inputlag voor uiterst responsief gamen.

Beste Prijs-Kwaliteit OLED TV: Samsung S90C

Voor degenen die niet noodzakelijk het beste van het beste willen, maar wel waar voor hun geld willen, is de Samsung S90C OLED de beste keuze qua prijs-kwaliteitverhouding. Hoewel je inlevert op enkele geavanceerde functies, zoals Dolby Vision HDR, biedt deze TV toch een fantastische beeldkwaliteit.

Beste Middenklasse OLED TV: LG C2

De LG C2 OLED is de beste middenklasse OLED TV die we hebben getest. Hoewel alle OLED’s een vergelijkbare fantastische beeldkwaliteit leveren, valt deze op door zijn waarde met zijn vele game-georiënteerde features.

Beste Budget OLED TV: LG A2

Hoewel er geen OLED TV’s beschikbaar zijn voor een budgetprijs, komt de LG A2 OLED zo dicht mogelijk in de buurt. Deze TV is een uitstekende keuze als je wilt genieten van de indrukwekkende beeldkwaliteit die OLED TV’s bieden.

Slotoverweging

Onze aanbevelingen zijn gebaseerd op uitvoerige tests en evaluaties. Terwijl geen enkele TV perfect is, voldoen de meeste TV’s ruimschoots aan de verwachtingen van de meeste mensen. De verschillen zijn vaak minimaal, tenzij je er specifiek naar zoekt. Voor een uitgebreidere beoordeling en andere productreviews, bezoek ReviewKings.nl, uw betrouwbare bron voor transparante en eerlijke beoordelingen.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Laatste Nieuw
Categorie

Voorsprong in Review

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste productrecensies? Abonneer je op de ReviewKings.nl nieuwsbrief en blijf een stap voor op de rest.
Scroll to Top