Logitech M220 Silent Draadloze Muis: Is het de Beste Keuze voor op Kantoor?

Logitech, een wereldberoemde producent van muizen, heeft de Logitech M220 Silent draadloze muis geïntroduceerd. Deze muis staat bekend om zijn stille karakter en draagbaarheid, waardoor hij uitermate geschikt is voor zowel het kantoor als de thuiswerkplek. In deze recensie duiken we dieper in de specificaties en functionaliteiten van deze muis.

Ontwerp en Uiterlijk van de Logitech M220

De Logitech M220 Silent muis is, zoals de naam al doet vermoeden, uitermate stil. Bij gebruik produceert het vrijwel geen klikgeluid, wat bijdraagt aan een rustige werkomgeving. Met een gewicht van ongeveer 75 gram inclusief batterij en afmetingen van 99x60x31mm, is deze muis compact en licht. Dit maakt hem gemakkelijk mee te nemen in je zak of kleine tas.

De muis is ontworpen met een symmetrische vorm, waardoor het zowel voor links- als rechtshandigen geschikt is. Dit is met name handig voor gebruikers die van hand wisselen of in een omgeving werken waar verschillende mensen de muis gebruiken. Bovendien biedt de M220 een reeks kleuren, waardoor je kunt kiezen voor een ontwerp dat het beste bij je setup past.

Sensor en “Stille” Technologie

In tegenstelling tot veel high-end muizen die zijn ontworpen voor specifieke taken zoals gamen, heeft de M220 een standaard sensor die perfect is voor kantoortaken. Met een DPI van rond de 1000 is het bewegen over je scherm vloeiend en nauwkeurig.

De muis is uitgerust met Logitech’s “Silent” technologie, die ervoor zorgt dat de klikken bijna onhoorbaar zijn. Dit is een welkome functie in drukke kantooromgevingen waar stilte vaak gewenst is.

Connectiviteit en Batterijduur

De Logitech M220 maakt verbinding via een 2.4 GHz dongle en heeft geen bedrade of Bluetooth-verbindingsopties. Dit betekent minder kabels op je bureau en een opgeruimde werkplek. Wat de batterij betreft, maakt deze muis gebruik van een enkele AA-batterij die tot 18 maanden meegaat. Dit betekent dat je minder vaak de batterij hoeft te vervangen, waardoor de muis ideaal is voor langdurig gebruik.

Dagelijks Gebruik en Gaming Mogelijkheden

Hoewel de Logitech M220 niet specifiek is ontworpen voor gaming, is hij wel geschikt voor casual games. Voor competitieve games raden we echter een andere muis aan, vanwege de beperkte DPI en polling rate.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een betrouwbare, stille en draagbare muis voor op kantoor of thuis, dan is de Logitech M220 Silent draadloze muis een uitstekende keuze. Met zijn minimalistisch design, lange batterijduur en stille technologie biedt het alle essentiële functies die je nodig hebt voor dagelijks gebruik.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Laatste Nieuw
Categorie

Voorsprong in Review

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste productrecensies? Abonneer je op de ReviewKings.nl nieuwsbrief en blijf een stap voor op de rest.
Scroll to Top