OnePlus Open: Het Ultieme Vouwbare Smartphone Review

OnePlus Open: Het Ultieme Vouwbare Smartphone Review

Introductie

OnePlus, een van de leidende technologiebedrijven in de wereld, heeft recentelijk de OnePlus Open geïntroduceerd – een opvallend vouwbaar toestel dat zowel qua design als functionaliteit indruk maakt. In deze review duiken we dieper in de specificaties, het design en de unieke kenmerken van deze opvouwbare smartphone.

Uniek Design en Bouw

OnePlus staat bekend om zijn uitmuntende ontwerpen en met de OnePlus Open zetten ze die traditie voort. De smartphone heeft een innovatieve scharnierarchitectuur met 69 onderdelen, wat minder is dan de concurrentie. Dit resulteert in een duurzaam en minder complex mechanisme.

De gebruikte materialen zijn van topkwaliteit, waaronder een titaniumlegering, koolstofvezel, kobaltlegering en een op zirkonium gebaseerd metaal. Dit zorgt voor een scharnier dat sterker is dan roestvrij staal, maar toch licht van gewicht.

Schermkwaliteit en Afmetingen

De OnePlus Open beschikt over een uitzonderlijke schermkwaliteit met zowel een extern als intern display. Het externe LTPO Super Fluid AMOLED-scherm heeft een diagonaal van 6,31 inch met een helderheid van maar liefst 2.800 nits. Daarnaast past het scherm automatisch zijn verversingssnelheid aan, variërend van 10Hz tot 120Hz, wat zorgt voor vloeiende bewegingen.

Het interne display is een 7,82-inch LTPO Flexi-fluid AMOLED-scherm dat een nagenoeg vierkante beeldverhouding heeft. Met een touch-respons van maximaal 240Hz voor gaming en ondersteuning voor DCI-P3 en 10-bit kleur, biedt het een uitstekende kijkervaring.

OxygenOS en Open Canvas

OnePlus Open wordt geleverd met OxygenOS 13.2, gebaseerd op Android 13. Een van de meest opmerkelijke software-innovaties van OnePlus is Open Canvas. Deze nieuwe UI-laag richt zich op efficiënt multitasken. Gebruikers kunnen tot drie apps tegelijkertijd uitvoeren in zowel verticale als horizontale oriëntatie, en deze naar wens verplaatsen en schalen.

Met de nieuwe taakbalk, Recents, hebben gebruikers directe toegang tot recente foto’s, bestanden en documenten zonder hun huidige taak te onderbreken. Bovendien kunnen inhoud, tekst of links eenvoudig van de ene app naar de andere worden gesleept en neergezet tijdens een multi-window sessie.

Conclusie

De OnePlus Open is zonder twijfel een indrukwekkende toevoeging aan de markt van vouwbare smartphones. Met zijn hoogwaardige bouwmaterialen, uitstekende schermkwaliteit en innovatieve softwarefuncties onderscheidt het zich van zijn concurrenten. Voor diegenen die op zoek zijn naar een vouwbare smartphone die zowel qua design als functionaliteit uitblinkt, is de OnePlus Open zeker het overwegen waard.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Laatste Nieuw
Categorie

Voorsprong in Review

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste productrecensies? Abonneer je op de ReviewKings.nl nieuwsbrief en blijf een stap voor op de rest.
Scroll to Top