Pokémon GO Plus+: Een Uitgebreide Recensie

Sterke Punten

Vangpercentages

De vangpercentages van de Pokémon GO Plus+ zijn indrukwekkend. Hier is een snelle blik op onze testresultaten:

  • Poke Ball: 53% succesvol
  • Great Ball: 80% succesvol
  • Ultra Ball: 93% succesvol

De mogelijkheid om Great en Ultra Balls te gebruiken onderscheidt deze gadget van de rest, waarbij de Great Balls bijzonder aan te bevelen zijn.

Auto-Vangst & Auto-Spin

Het apparaat stelt gebruikers in staat om Pokémon automatisch te vangen en PokéStops automatisch te draaien. Dit is een ongeëvenaarde functie die spelers veel tijd bespaart.

Slaaptracking Beloningen

Met slaaptracking kunt u extra beloningen verdienen, zoals stardust en stickers, afhankelijk van de duur van uw slaap. Bijvoorbeeld:

  • 1-2 uur: 300 stardust, 1 sticker
  • 7+ uur: 2500 stardust, 1 sticker, 2 buddy hearts

Ontwerp & Formaat

Het apparaat is ergonomisch ontworpen, ligt goed in de hand en is gemakkelijk mee te nemen. Het is merkbaar beter dan zijn voorgangers.

Exclusieve Nightcap Snorlax

Dit speciale onderzoek biedt spelers de kans om een zeldzame Nightcap Snorlax te vangen, wat een leuke toevoeging is voor verzamelaars.

Connectiviteit en Batterijduur

Het koppelen via Bluetooth is naadloos en de batterij gaat uitzonderlijk lang mee. Met regelmatig gebruik hoefden we het slechts één keer in vier dagen op te laden.

Zwakke Punten

Licht en Trilling

Een aanzienlijk nadeel is dat je de lichten en trillingen niet kunt uitschakelen. Dit kan in openbare ruimtes ongewenste aandacht trekken.

Langdurig Speciaal Onderzoek

Het exclusieve onderzoek, “Catching Some Z’s”, kan repetitief zijn omdat het spelers vraagt 35 dagen slaap te volgen om alle Nightcap Snorlax te ontmoeten.

Af en Toe Connectiviteitsproblemen

Soms werkt de auto-connect functie niet meteen, hoewel dit eenvoudig te verhelpen is via de instellingen.

Conclusie

De Pokémon GO Plus+ is een solide investering voor serieuze Pokémon GO-spelers. Ondanks enkele tekortkomingen biedt het apparaat waarde en verrijkt het de spelervaring.

Onze eindscore: 8,5/10. Zeker een aanrader.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Laatste Nieuw
Categorie

Voorsprong in Review

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste productrecensies? Abonneer je op de ReviewKings.nl nieuwsbrief en blijf een stap voor op de rest.
Scroll to Top