Recensie: “The Continental: Vanuit de Wereld van John Wick”

De wereld van John Wick heeft ons altijd gefascineerd met zijn mix van strakke actie, unieke mythologie en iconische personages. In “The Continental”, een prequelserie geïnspireerd door dit universum, duiken we in de geschiedenis van het iconische hotel voor huurmoordenaars, maar is het de hype waard? Laten we dat eens nader bekijken.

Het Verhaal Achter Het Hotel

Het centrale plot van “The Continental” richt zich op de oorsprong van het beruchte hotel. Via de ogen en daden van een jonge Winston Scott worden we meegevoerd naar het New York van de jaren ’70, een tijd van disco, corruptie en gevaar. Hier ontdekken we hoe Winston zijn weg baant door het mysterieuze ondergrondse netwerk van het hotel, waarbij hij risico’s neemt en vijanden maakt, allemaal in een poging om de controle over het hotel te grijpen, wat uiteindelijk zijn toekomstige troon zal worden.

Een Frisse Kijk, Maar Mist De Mark

Hoewel “The Continental” ons een nieuwe invalshoek biedt op het John Wick-universum, lijkt de serie niet helemaal op het niveau te staan van de films die het heeft geïnspireerd. De actie is meer gericht op martial arts en mist de intense schietpartijen die kenmerkend zijn voor de filmserie. De karakters, hoewel intrigerend op zich, missen soms de diepte en complexiteit die we gewend zijn.

Ook de aanwezigheid van acteurs zoals Mel Gibson, hoewel interessant, voegt niet noodzakelijk de verwachte waarde toe. Zijn rol, hoewel charismatisch, neigt soms naar het overdrevene en lijkt niet altijd in lijn met de toon van het oorspronkelijke universum.

Is “The Continental” Het Kijken Waard?

Als je een die-hard fan bent van het John Wick-universum, is “The Continental” zeker interessant om te verkennen. Echter, als je op zoek bent naar dezelfde intensiteit en diepte als de films, kan deze serie soms tekortschieten. Hoewel er enkele heldere momenten zijn, lijkt de serie over het algemeen meer een aanvulling dan een must-see.

Conclusie

“The Continental: Vanuit de Wereld van John Wick” biedt een nieuw perspectief op een geliefd universum, maar bereikt niet altijd de hoge standaard van zijn voorgangers. Desalniettemin, voor fans die hongerig zijn naar meer content uit deze wereld, is het zeker de moeite waard om het eens te bekijken.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Laatste Nieuw
Categorie

Voorsprong in Review

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste productrecensies? Abonneer je op de ReviewKings.nl nieuwsbrief en blijf een stap voor op de rest.
Scroll to Top