Review van de Black Diamond 75 Gaming Toetsenbord

Review van de Black Diamond 75 Gaming Toetsenbord

Het nieuwste mechanische toetsenbord van Dry Studio, het submerk van Angry Miao, belooft zowel stijl als prestaties te combineren. In deze review duiken we in de details van het Black Diamond 75 toetsenbord.

Een Toetsenbord Geïnspireerd op een Superauto

De Black Diamond 75 is niet zomaar een toetsenbord; het heeft zijn ontwerpinspiratie getrokken uit de Lamborghini Aventador Mansory Carbonado – een supercar die overal carbon fiber heeft en bekend staat als “de zwarte diamant”. Dit gevoel wordt vertaald naar een toetsenbord met een verwisselbaar board, een aluminium onderkant, ingebouwde carbon fiber polssteun, PMMA-acrylzijrails en een bovendek dat je toelaat om het interieur en het roestvrijstalen bladveerbevestigingssysteem te bekijken.

Hoogwaardige Specificaties voor Gamers

Dit toetsenbord richt zich niet alleen op design. Het heeft draadloze latentie van minder dan 2ms en een polling rate van 1000Hz, waardoor het geschikt is voor competitieve gaming. Bovendien wordt het geleverd met DR Rapid Ice lineaire switches, ontwikkeld in samenwerking met Gateron.

Esthetiek en Functionaliteit Hand in Hand

Het toetsenbord kan dienen als een centraal stuk op elk bureau. De transparante acryldelen bieden een blik op het interne mechanisme, wat bijdraagt aan de esthetiek. De stevigheid van de polssteun kan echter wel enige gewenning vereisen, afhankelijk van de gebruiker.

Geluid en Typervaring

Terwijl sommige toetsenborden streven naar een diep “thock” geluid, heeft de Black Diamond 75 een helderdere klank. Maar met enkele aanpassingen kunnen gebruikers de geluidservaring naar hun hand zetten.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Laatste Nieuw
Categorie

Voorsprong in Review

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste productrecensies? Abonneer je op de ReviewKings.nl nieuwsbrief en blijf een stap voor op de rest.
Scroll to Top