JBL Authentics 300: Een Verfrissende En Belangrijke Wijziging Voor JBL

De JBL Authentics 300 en zijn familieleden vertegenwoordigen een verfrissende en belangrijke verandering voor JBL, zowel qua design als geluid.

Korte Geschiedenis

JBL heeft een lange en rijke geschiedenis in de audiowereld en blijft een van de leidende merken in zowel thuis- als pro-audio. Opgericht in 1946, is het in de loop der jaren betrokken geweest bij andere merken zoals Harman Kardon. Uiteindelijk kocht Samsung het merk en heeft het zijn eigen identiteit laten behouden. Door de jaren heen heeft JBL verschillende design- en geluidsbenaderingen gehanteerd. Maar met de JBL Authentics 300 en zijn familieleden grijpt het terug naar het verleden.

Designveranderingen

In het afgelopen decennium had JBL een gemoderniseerd, kleurrijk en speels design. De JBL Authentics 300 neemt echter een andere aanpak, teruggrijpend naar een meer retro tijdperk. Het geluidsbeeld verschilt ook aanzienlijk van het JBL-geluid dat we de afgelopen 10 jaar hebben gekend, maar op een positieve manier.

Specificaties

De JBL Authentics 300 is uitgerust met de volgende kenmerken en specificaties:

  • Geluidssysteem: Stereo 2.0
  • Voeding: 100 – 240V AC, ~ 50/60Hz
  • Totale luidsprekervermogen: 100W
  • Transducer: 2 x 25mm tweeter + 5,25″ woofer

In De Doos

Bij aankoop van de JBL Authentics 300 krijgt u:

  • JBL Authentics 300
  • Voedingskabel
  • Snelstartgids
  • Veiligheidsblad
  • Garantiekaart

Ontwerpdetails

De JBL Authentics 300, met een gewicht van ongeveer 10 lbs, zetelt aan de rand van draagbaarheid. Het beschikt over een handige draagbeugel, omwikkeld met vinyl dat doet denken aan gitaarversterkers, met mooie gouden stiksels. Het ontwerp zorgt ervoor dat de bas zowel aan de voorkant als aan de achterkant uitstraalt, wat meer dynamiek aan het lage einde geeft.

Gebruiksgemak

De Authentics 300 is zeer gebruiksvriendelijk met fysieke knoppen voor volumeregeling, bas, treble en andere functies.

Geluidskwaliteit

Het geluid van de JBL Authentics 300 was verrassend. Waar JBL-speakers traditioneel de bas benadrukten, biedt de Authentics 300 een neutraler geluidsbeeld. De bas is aanwezig, maar niet overweldigend.

Conclusie

De JBL Authentics 300 is een uitstekende Bluetooth-luidspreker met een aantrekkelijk retro-ontwerp. Het biedt uitstekende geluidskwaliteit en functionaliteit tegen een hogere prijs. Het wordt ten zeerste aanbevolen voor diegenen die niet terugschrikken voor het prijskaartje.

Aanbeveling

Als je op zoek bent naar een luidspreker die zowel esthetisch als akoestisch indruk maakt, dan is de JBL Authentics 300 een uitstekende keuze. Met zijn retro design, hoogwaardige geluid en gebruiksgemak is het een waardevolle aanvulling op elke luisterruimte

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Laatste Nieuw
Categorie

Voorsprong in Review

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste productrecensies? Abonneer je op de ReviewKings.nl nieuwsbrief en blijf een stap voor op de rest.
Scroll to Top