JBL Tour One M2 Beoordeling

Professionele Audio-Ervaring

De JBL Tour One M2 koptelefoon staat bekend om zijn geavanceerde ruisonderdrukking en dynamische geluid, te danken aan de krachtige 40mm dynamische drivers. Perfect voor liefhebbers van gitaar-gedreven indie rock, melodieuze prog en stevige nu-metal.

Ontwerp en Elegantie

Het ontwerp van de JBL Tour One M2, beschikbaar in zwart of zilver, is subtiel en stijlvol. De oorschelpen kunnen draaien waardoor ze gemakkelijk op te bergen zijn. De bediening vergt enige gewenning; aan de rechterkant bevinden zich een aan/uit- en koppelingsknop en volumeknoppen, en het is aanraakgevoelig voor afspelen of spraakbesturing. Aan de linkerkant bevindt zich een knop voor actieve ruisonderdrukking.

Met Bluetooth 5.3 LE technologie en ondersteuning voor het verbinden met twee apparaten tegelijkertijd, is de batterijduur indrukwekkend: ongeveer 30 uur met ruisonderdrukking en 50 uur zonder.

JBL Tour One M2: Gedetailleerd Ontwerp

De Tour One M2, een tweede generatie van JBL’s topklasse over-ear koptelefoons, charmeert met een minimalistisch design. De matte oorschelpen worden geaccentueerd door een glanzende rand. Ze zijn beschikbaar in zowel een onopvallend zwart als een glamoureus zilver. Voor maximaal draagcomfort weegt de koptelefoon slechts 268g en heeft zacht kunstleer als padding. In de verpakking zit ook een draagtas, 3,5mm kabel, USB-C kabel en een vliegtuigadapter.

Kenmerken van de JBL Tour One M2

De slimme functies van de JBL Tour One M2 stellen niet teleur. Een hoogtepunt is de reactie op je stem; het pauzeert de muziek en schakelt over naar de Ambient Aware modus voor een gesprek. Er is ook een Smart Talk modus die de muziek dempt voor snelle interacties. De ruisonderdrukking is geüpgraded en is zeer effectief, zelfs tegen hoge geluidsniveaus zoals vliegtuigmotoren.

De batterijduur is royaal, met een levensduur van 30 uur met ruisonderdrukking en 50 uur zonder. En als de batterij bijna leeg is, zorgt een snellaadfunctie van slechts tien minuten voor ongeveer vijf uur luistertijd.

Geluidskwaliteit

Het geluid van de JBL Tour One M2 is werkelijk opwindend. Dit wordt mogelijk gemaakt door de grote 40mm dynamische drivers die zijn afgestemd met JBL’s professionele geluidstechnologie. Ze klinken snel, dynamisch en gedetailleerd. De koptelefoon ondersteunt ook JBL Spatial Sound voor een meeslepende geluidservaring.

Alternatieven voor de JBL Tour One M2

De markt voor koptelefoons met ruisonderdrukking is competitief. Een directe concurrent is de Sony WH-1000XM5, die qua stijl vergelijkbaar is maar iets duurder. Ze bieden wellicht betere ruisonderdrukking en meer slimme functies. Een budgetvriendelijke optie is de Sennheiser HD 450BT.

In conclusie, de JBL Tour One M2 koptelefoon is een voortreffelijke keuze voor audiofielen en dagelijkse luisteraars. Het combineert een stijlvol ontwerp met hoogwaardige functies en geluidskwaliteit.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Laatste Nieuw
Categorie

Voorsprong in Review

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste productrecensies? Abonneer je op de ReviewKings.nl nieuwsbrief en blijf een stap voor op de rest.
Scroll to Top