Tenways CGO600

Tenways CGO600: De Toekomst van Stedelijk Fietsen

Wanneer men denkt aan stedelijke e-bikes in Europese stijl, springen namen zoals Ampler, Cowboy en Van Moof onmiddellijk in gedachten. Maar er is een nieuwe speler op het veld die zeker niet onopgemerkt blijft: Tenways en hun CGO600 model.

Achtergrond van Tenways

Tenways, een nieuwkomer in de fietswereld, heeft indruk gemaakt met hun moderne Europese stijl. Wat opvalt, is hun prijscompetitie. Dit bedrijf heeft met succes een crowdfunding campagne voltooid en hun fietsen worden geassembleerd in Litouwen, klaar om vanuit hun Nederlandse magazijn naar klanten te worden verzonden.

Kenmerken van de CGO600

Design en Bouwkwaliteit

Op het eerste gezicht straalt de CGO600 elegantie uit. Het lichte aluminium frame, gecombineerd met supergladde lasnaden, maakt het een blikvanger op de weg. De 250Wh-batterij, ondergebracht in de onderbuis, is zorgvuldig ontworpen om niet dagelijks te worden verwijderd. Een extra voordeel? De batterij bevat cellen van Samsung, een teken van kwaliteit en duurzaamheid.

Prestaties

De CGO600 is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een krachtpatser op de weg. De combinatie van de Mivice M070 motor en de dubbelzijdige koppelsensor zorgt voor een vloeiende fietservaring. Afhankelijk van de gekozen krachtniveau’s biedt deze e-bike genoeg kracht om zelfs de steilste heuvels te overwinnen.

Onderhoud en Accessoires

Wat betreft onderhoud biedt de Gates Carbon Drive, een hoogwaardige riemaandrijving, duurzaamheid voor duizenden kilometers. En met het ge├»ntegreerde LED-voorlicht bent u zowel overdag als ‘s nachts zichtbaar, wat bijdraagt aan de veiligheid.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Laatste Nieuw
Categorie

Voorsprong in Review

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste productrecensies? Abonneer je op de ReviewKings.nl nieuwsbrief en blijf een stap voor op de rest.
Scroll to Top